תלונת שווא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלונת שווא
    חיים
    23/07/2010

נפרדתי מבת זוגתי .היא החלה להטריד אותי טלפונית וס מ ס פניתי לקרוב שלה בבקשה שתפסיק להטריד אותי גם חבר שלי ואשתו הוטרדו על ידיה .עקב כך פנתה היא למשטרה בטענה כי איימתי עליה והרבצתי לה ,מיד נלקחתי לחקירה ושוחררתי .מה עלי לעשות אני המום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלונת שווא

הוספת תגובה

• לחיים

ד``ר מני מלכה
    25/07/2010

חיים שלום

אתה מתאר פרידה שהסתבכה ומסתבכת.
    הדבר החשוב ביותר שאוכל להציע לך הוא לשמור על עצמך מפני הסתבכויות מיותרות. זו צריכה להיות מטרתך! נסה שלא לעסוק כרגע בשאלה מי צודק ומי אשם....

תן למשטרה לעשות את עבודתה ותקווה שיש בידה את הכלים להגיע לחקר האמת- נכון שבמצבים שכאלה זו משימה קשה.

במקביל תוכל לפנות לפגישת ייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגוריך.
    רצוי שתקבל ליווי בעניין.

מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לו הייתה שאלה זזו בלשון נקבה,,,,

אחד
    02/02/2011

אזי,, לבטח היינו מקבלים פה רצפט מבטיח.

גשי מיד ללא עיכובין לתחנת המשטרה
    הוציאי צו הרחקה
    פרטי את כל השתלשלות העיניים
    היי בטוחה ואל תפחדי
    גשי מיד לשרותי הרווחה
    גשי לטיפול
    וכן הלאה וכן הלאה

זכרי אל תתמהמהי כי אסונך יחמיר במידה ולא תטפלי
    ועוד מיני סוגי הפחדות,,,

ועל זה עוד מברכים "ברוך שלא עשני אישה" (שקרנית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, גם לי זה נשמע ככה

בני
    28/03/2011

מוכרח להגיד שאני מסכים:
    הפמיניזם זה מזמן לא שיוויון , אלא זכויות יתר על חשבון גברים מסכנים.

הבעיה היא שהנשים השתלטו על כל מוקדי הכח של מערכת הרווחה\הפסיכיאטריה ובמידה מסוימת גם על בתי המשפט והחקיקה.

נוצר מצב שגברים הם תמיד ה"אלימים" וה"מסוכנים" , ואפילו החוק עצמו מנוסח בלשון זכר ("הבעל") , כאילו האפשרות שגם לאשה יש אחריות על סיכסוך במשפחה היא דימיונית והזויה.

מתישהו לגברים ימאס מהניצול לרעה ה זה של ה"שיוויון" . אפילו במקרים של רצח אשה ,אפשר עם קצת מחשבה להבין איך המערכת הנשלטת על ידי הפמיניסטיות הביאה את הגבר לרמת תסכול נוראית ולאבדן שליטה. לא ברור תמיד מי הקורבן האמיתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו