מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תלונת שוואחיים23/07/2010
נפרדתי מבת זוגתי .היא החלה להטריד אותי טלפונית וס מ ס פניתי לקרוב שלה בבקשה שתפסיק להטריד אותי גם חבר שלי ואשתו הוטרדו על ידיה .עקב כך פנתה היא למשטרה בטענה כי איימתי עליה והרבצתי לה ,מיד נלקחתי לחקירה ושוחררתי .מה עלי לעשות אני המום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
ד``ר מני מלכה25/07/2010חיים שלום
אתה מתאר פרידה שהסתבכה ומסתבכת.
הדבר החשוב ביותר שאוכל להציע לך הוא לשמור על עצמך מפני הסתבכויות מיותרות. זו צריכה להיות מטרתך! נסה שלא לעסוק כרגע בשאלה מי צודק ומי אשם....
תן למשטרה לעשות את עבודתה ותקווה שיש בידה את הכלים להגיע לחקר האמת- נכון שבמצבים שכאלה זו משימה קשה.
במקביל תוכל לפנות לפגישת ייעוץ במרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגוריך.
רצוי שתקבל ליווי בעניין.
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלו הייתה שאלה זזו בלשון נקבה,,,,
אחד02/02/2011אזי,, לבטח היינו מקבלים פה רצפט מבטיח.
גשי מיד ללא עיכובין לתחנת המשטרה
הוציאי צו הרחקה
פרטי את כל השתלשלות העיניים
היי בטוחה ואל תפחדי
גשי מיד לשרותי הרווחה
גשי לטיפול
וכן הלאה וכן הלאה
זכרי אל תתמהמהי כי אסונך יחמיר במידה ולא תטפלי
ועוד מיני סוגי הפחדות,,,
ועל זה עוד מברכים "ברוך שלא עשני אישה" (שקרנית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, גם לי זה נשמע ככה
בני28/03/2011מוכרח להגיד שאני מסכים:
הפמיניזם זה מזמן לא שיוויון , אלא זכויות יתר על חשבון גברים מסכנים.
הבעיה היא שהנשים השתלטו על כל מוקדי הכח של מערכת הרווחה\הפסיכיאטריה ובמידה מסוימת גם על בתי המשפט והחקיקה.
נוצר מצב שגברים הם תמיד ה"אלימים" וה"מסוכנים" , ואפילו החוק עצמו מנוסח בלשון זכר ("הבעל") , כאילו האפשרות שגם לאשה יש אחריות על סיכסוך במשפחה היא דימיונית והזויה.
מתישהו לגברים ימאס מהניצול לרעה ה זה של ה"שיוויון" . אפילו במקרים של רצח אשה ,אפשר עם קצת מחשבה להבין איך המערכת הנשלטת על ידי הפמיניסטיות הביאה את הגבר לרמת תסכול נוראית ולאבדן שליטה. לא ברור תמיד מי הקורבן האמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)