מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעללות בין אחים.*אלמוני*08/08/2010
אני בן 16 מנהריה.מאז שאני זוכר את עצמי,אחותי שונאת אותי ומנסה להרע לי.
בשנה האחרונה,היא עברה משהו אישי,ומאז היא השתנתה.
יש לה חבר שמחממם אותה על כל המשפחה.לאחרונה,בגלל מצבה,למרות שהוא קצת השתפר,אבי מאמין לה לכל דבר,והיא מנצלת את זה.
לדוגמא:אחים שלי רבים בצחוק,היא מחממת אותם,גורמת לכולם לריב,ושאבא שלי מתקשר אליה,היא מתנהגת כאילו כלום לא קרה.בגלל זה,היא מנצלת את זה,מציקה לי,מרביצה לי,מנסה לגרום לכך שאבי יסלק אותי מהבית.אני כבר לא יכול עם זה,אני שוקל לעזוב את הבית,כבר הכנתי תיק.
אני מבקש,שאם יש איזה מישהו שמבין בזה, שיעזור לי.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך, בן ה-16
פנינה דובו08/08/2010אני מבינה שאתה מאד סובל, עד כדי כך שאתה שוקל לעזוב את הבית, כי אינך מרגיש מוגן בתוכו.
נשמע שלא רק אתה סובל בבית. יתכן כי גם אחותך במצוקה ואולי גם האחים שלך במצוקה ואולי גם אביך במצוקה ואיננו מצליח לעזור לך ולאחיך. כנראה שגם הם זקוקים לעזרה.
מי שיכול לעזור במצב כזה אלה שרותי הרווחה, או שרותי טיפול אחרים (חינוך ,בריאות).
ישנו קו חירום אליו אתה יכול להתקשר ומשם יפנו אותך לכתובת המדוייקת:
קו חירום ארצי למניעת אלימות במשפחה ולמען ילדים בסיכון: 1-800-220-200
ובנהריה אתה יכול להתקשר למרכז טיפול באלימות במשפחה: 04-9825490
פנה אליהם ובקש עזרה,
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)