מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השכן שצורח ושואג על ילדיו הצעיריםנועה10/08/2010
שלום, ברצוני להתייעץ איתכם.
לשכנים בדירה מעלי שני ילדים, אחד כבן 4-5 והשני כבן 4-5 חודשים. כבר זמן רב שאנו שומעים צעקות, שאגות של אבי המשפחה על הילדים. בתחילה היה זה רק על הילד הגדול ולאחרונה החלו גם צעקות על התינוק. הצעקות הן של חוסר סבלנות משווע, מלוות בדיבורים כמו:אתה ילד חולה!!! אני אהרוג אותך!!! מה אתה עושה!!
פעם אחת שמעתי גם שהילד הקטן חטף מכה ברמה של "פליק" חינוכי. אינני חושבת שאותו אבא באמת רוצה להרוג את ילדיו, אך מדובר בשאגות, בצרחות של אבא גדול וחזק פיזית על ילדים צעירים כל כך. מכיוון שמדובר פה בשכן, אני מתלבטת מה לעשות, קשה לי לשמוע ולהיות עדה למצב זה, ואני חושבת שצריך להגין על הילדים האלה, ללמד את האב סבלנות וחינוך מתאים לילדיו.
מה לעשות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנ
ד``ר מני מלכה10/08/2010כל הכבוד על האכפתיות שלך ובמיוחד לאור החשיפה התקשורתית בכל הנוגע לילדים חסרי ישע. אין ספק שלא כדאי לעמוד מהצד בחיבוק ידיים.
יחד עם זאת, מאחר ומדובר ביחסי שכנות ובעדות שמיעה לא כדאי שאת תמלאי את תפקיד המשטרה, בית המשפט ורשויות הרווחה. כלומר אל תמהרי לשפוט את השכן-
כדי לפתור את דאגתך לילדים של השכן- הייתי ממליץ לפנות לרשויות ובאופן אנונימי (כך תוכלי לשמור על יחסי השכנות).
תוכלי להתקשר למוקד חירום של ילדים בסיכון ולבקש להישאר בעילום שם בעניין.
באותו אופן ניתן להתקשר גם לגופים נוספים כמו המשטרה או המועצה לשלום הילד- או לשלוח פקס.
קו חירום ארצי למניעת אלימות במשפחה ולמען ילדים בסיכון (ויצו ומשרד הרווחה)
1-800-220-000
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נ11/08/2010תודה על העזרה,אפנה למוקד.
זה מרגיע שיש לאן לפנות ובמי להעזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)