מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צן הרחקה לאשת בן זוגיאלמונית19/08/2010
שלום
רציתי לדעת האם אפשרי הדבר להוציא צו הרחקה לאשה של בן זוגי .
הדבר תמוה אני מודעת העניין הוא כך כשהקשר ביננו החל הוא היה גרוש הבאנו ילד לעולם
ולאחר שילדתי הגבאת היקרה החליטה שהיר מעוניינת לחזור כיון שפחדה שאקח את ממון הגבר
בגלל שי לו רכוש ועסקים
ה"חכם " החזיר אותה וכעת הוא חי אצלי ומבקר שם וממן את הבית שם
היא הגיעה מס פעמים לביתי צעקה דפקה בעטה בדלת פעם שרטה אותי בפניי והן משכה לי בשיער
שולחת SMS מטרידים
היום כבר פחות מגיעה אך הכל לפי הקריזה שלה עושה בושות במדרגות וצורחת כמו משוגעת
אני רוצה להוציא לה צו הרחקה הבן זוג לא מעוניין
ומצד אחר מפחדת שעוד אחכ אני זו שישאו אשמה אליה בטענה שהיא אשתו ואני לא
בזמן שהכל זה עניין של נייר בלבד
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך,
פנינה דובו19/08/2010קודם כל, להערכתי, את יכולה להוציא צו הגנה/הרחקה. מבחינה משפטית נראה לי שיש הכרה במעמדך כבת זוג, מה גם שבן זוגך, כפי שאני מבינה מדבריך, הוא גרוש (או נשא את גרושתו בשנית?). אבל, כמו שאת כותבת בעצמך, העניינים יותר מסובכים מזה.
השאלה שלך היא האם את יכולה לסמוך על בן הזוג שלך ולתת בו אמון ובעצם את גם עונה על כך: בן הזוג שלך הוא הפכפך ואולי גם מנסה להנות משני העולמות.
היות ואת לא יכולה לשנות אותו ובודאי לא את אשתו/גרושתו, עליך לקחת אחריות לעצמך ולהחליט על צעדיך, כולל התוצאות שיהיו להם (כי זו משמעות של אחריות). וזה גם מה שקשה, כי יש לך בכל החלטה שתחליטי מה להרויח וגם מה להפסיד.
אני הייתי מייעצת לך להתמקד בבן זוגך ולא באשתו/גרושתו, לטוב ולרע. הרי הוא בן הזוג שלך והוא זה שמחוייב לך ולא היא. אם הוא בוחר בה יש לך בעיה איתו ולא איתה. עליך להחליט איזה יחסים את רוצה איתו, לא איתה. ברגע שתנטרלי אותה מהספור, אולי יהיה לך קל יותר לראות מיהו בן זוגך ומהם היחסים שביניכם.
מה שחמור בעיני הוא שאינך יכולה לסמוך על בן זוגך שיתמוך בך בהוצאת צו הגנה וזה מחזק את תחושתי כי עליך לבדוק שוב את יחסיך איתו ולתקן את הטעון תיקון.
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)