מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אח מכהזיו31/08/2010
אח שלי מכה אותי אם זה בלמשוך לי את השיער ולדפוק תראש בקיר, כל הזמן מתעסק עם הידיים, מושך בחזה של גברים. צריך פתרון דחוף, יש לו גם נטייה לגברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין עזרה?
זיו02/09/2010אז טעות שפניתי לפה אם אפחד לא מוכן לעזור לבנאדם במצוקה מאחיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו שלום,
פנינה דובו02/09/2010ההודעה שלך לא כל כך ברורה. אתה מערבב בה כמה עניינים, שלא לכולם יש באפשרותנו להתייחס.
אני לא יודעת בן כמה אתה ובן כמה אחיך? זה משנה אם אתם ילדים, נערים או בגירים. איפה ההורים שלך? מדוע אינם מתערבים? האם ביקשת את עזרתם? האם מישהו מכם פנה או הופנה לטיפול?
דבר אחד שברור לי הוא כי אתה סובל מאלימות מצד אחיך. אם אתה תלמיד במערכת החינוך אתה יכול לפנות למחנכת או ליועצת או לכל אחד מצוות המורים שאתה בקשר איתו ועליו יהיה להעביר את הטיפול לגורם המתאים.
גורמי הרווחה גם הם יכולים ואף חייבים להתערב במקרה כזה, אם יקבלו דיווח אודותיו.
אם אתה בגיר, תוכל להתלונן במשטרה על אלימות כלפיך ואף לפנות לבית המשפט לענייני משפחה.
בנושא נטיות מיניות של גברים או פגיעות מיניות מטפלים גופים שזהו תחום עיסוקם. תוכל לחפש כתובות באינטרנט ואולי אף בפורטל הזה עצמו.
והעיקר, נסה לא להתייאש כי אם להמשיך ולהגיע לאחת מהכתובות הנ"ל.
וכדאי שתציין יותר פרטים שיסבירו את פנייתך.
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)