אח מכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח מכה
    זיו
    31/08/2010

אח שלי מכה אותי אם זה בלמשוך לי את השיער ולדפוק תראש בקיר, כל הזמן מתעסק עם הידיים, מושך בחזה של גברים. צריך פתרון דחוף, יש לו גם נטייה לגברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח מכה

הוספת תגובה

• אין עזרה?

זיו
    02/09/2010

אז טעות שפניתי לפה אם אפחד לא מוכן לעזור לבנאדם במצוקה מאחיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיו שלום,

פנינה דובו
    02/09/2010

ההודעה שלך לא כל כך ברורה. אתה מערבב בה כמה עניינים, שלא לכולם יש באפשרותנו להתייחס.

אני לא יודעת בן כמה אתה ובן כמה אחיך? זה משנה אם אתם ילדים, נערים או בגירים. איפה ההורים שלך? מדוע אינם מתערבים? האם ביקשת את עזרתם? האם מישהו מכם פנה או הופנה לטיפול?

דבר אחד שברור לי הוא כי אתה סובל מאלימות מצד אחיך. אם אתה תלמיד במערכת החינוך אתה יכול לפנות למחנכת או ליועצת או לכל אחד מצוות המורים שאתה בקשר איתו ועליו יהיה להעביר את הטיפול לגורם המתאים.

גורמי הרווחה גם הם יכולים ואף חייבים להתערב במקרה כזה, אם יקבלו דיווח אודותיו.

אם אתה בגיר, תוכל להתלונן במשטרה על אלימות כלפיך ואף לפנות לבית המשפט לענייני משפחה.

בנושא נטיות מיניות של גברים או פגיעות מיניות מטפלים גופים שזהו תחום עיסוקם. תוכל לחפש כתובות באינטרנט ואולי אף בפורטל הזה עצמו.

והעיקר, נסה לא להתייאש כי אם להמשיך ולהגיע לאחת מהכתובות הנ"ל.
    וכדאי שתציין יותר פרטים שיסבירו את פנייתך.

בהצלחה,
    פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו