מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג של אלימותליל03/09/2010
לבעלי,אדם מאוד רגוע ביומיום, יש סיבה מוצדקת ומוכחת לכעוס ולהיות פגוע ממני. נפגשתי עם מישהו כ- 5 פעמים, ורק התנשקנו. הוא חשד בי ולכן התקין מצלמות במס' מקומות בבית. דרכו להוציא את הכעס היתה להראות את התמונות לאישה של הצד השני, (מאותה השכונה) וזאת עשה יום לפני תחילת הלימודים (כנראה כדי שלא אברח איתם)למרות שהמידע בידיו יותר מחודש, הוא לא עדכן אותי במידע שלו, ישר הלך לביתה מול ילדתה. בטרם הגיע אליה וא עצר לקנות לי פרחים ושוקולד, ובערב התנהג למופת, ופינק כמו שמעולם לא פינק. ובכלל בכל התקופה האחרונה (שבה כבר ידע את הסיפור) הקשר בנינו השתפר פלאים! ובכן למחרת 31.8נודע לי מחברה משותפת שלי ושל הצד השני עלי מעשהו של בעלי. הוא הודה ואף איים שאם אשתגע אז יהרוס אותי, עם זאת אמר שאוהב אותי מאוד מאוד ולא רוצה לפרק את המשפחה. במשך הימים הוא החליט לממש את איומיו ואמר לאישה שאני חולה בנפש . כמו כן הוא מצא את היומן האישי שלי, קרא אותו וצילם חלק רלוונטי, והביא לה . וכל זאת כשהוא ממשיך לומר שאוהב אותי והוא מציל אותי ושאני צריכה חינוך. אמר שיש לו עוד כלים שישתמש בהם אם אשתגע. הוא תפס את אימי לשיחה (מזל שמעורה במצב) ואמר לה שיש לי סוג של הפרעת נפש וכו'.
מיד נפגשתי עם עו"ד והוא יקבל את התביעה בימים הקרובים. שאלתי- רגש הנקמנות שלי אומר להוציא צו הרחקה, אך אני יודעת שזה מעשה לכיוון אחד של הסלמה ואני מפחדת או שלא נעים לי ממנו (כי הרי הוא עושה את זה כדי להציל אותנו ואת ילדינו- 2 בנים רכים) אני מרחמת עליו בטיפשותי. גם מתייסרת על ילדיי, הם אוהבים אותו מאוד ובתכלס אני פישלתי פה. (אגב מצבנו הזוגי הוא גרוע מאוד והרבה פעמים דיברנו על גרושין אך עצרנו לטובת הילדים) . עם זאת הוא מכפיש את שמי בשכונה , במשפחה, חדירה לפרטיות בצורה הכי גועלית ,ומודעת והפיץ אותה ברבים. קראתי שאלות בפורומים כאן וחשבתי אולי לכפות עליו הסתכלות פסיכיאטרית, שהרי לדעתי יש לו בעיה. אגב, שוחחתי עם גרושתו ואמרה שעברה איתו יסורי גהנום פסיכולוגיים. הוא שקרן פתולוגי ומומחה מאוד. אז איזו דרך לדעתכן? ומה בכלל תתן לי ההסתכלות מלבד אישור פורמלי שהוא שרוט (לדעתו הוא בסדר גמור)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליל
ד``ר מני מלכה06/09/2010שלום לך
את מתארת חיים נורא דרמטיים- מתקשה למצוא את עצמך בתוכם. הגבולות של הזוגיות והמשפחה די פרוצים, לא יציבים. בגידות, נקמנויות, אשמה.
אולי הדבר יכול להעיד על הבלבול הרב שבו את שרויה.
מה שאני יכול להמליץ לך זה לפנות לקבל ייעוץ, תמיכה ואולי טיפול. לא משום שאת לא בסדר, אלא משום שאת צריכה להתומדד עם כל כך הרבה דברים, עם עצמך, עם המשפחה והבעל. וכל זאת במציאות כל כך מורכבת עם הרבה סבל ותוהו ובוהו.
לכן אם תפני לקבל עזרה אולי תוכלי למצוא לעצמך דרך כל שהיא, את הדרך שלך, מבלי שתצטרכי לרחם או לחוש אשמה.
אינני בטוח שתוכלי לכפות על בעלך הסתכלות פסכיאטרית- תוכלי לברר סוגיה זו בבריאות הנפש.
בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)