אשמח עם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח עם
    ARUI147
    06/09/2010

הלוואי שבעלי יסכים ללכת לעזרה אמרתי לו לא פעם שאתה צריך טיפול .כי לא מוכן לשמוע אפילו.

יש לו תדמית שלילית עם ילךלפסיכולוגית .כי אני בצלחת הזו כבר ומטפלת בעצמי .אני אומנם גם הקול שלי חזק אומר שהוא תוקפני .הבעל מדרבן את הבנות לטובתו .אני ניפגעת לא מסוגלת פגועה מאוד ריגשית אין לי שום תמיכה .נישארה לי רק פסיכיאטרית ותרופות ומחלות פיזיוץ שמקשות עליי לתפקוד תקין כמו אמא רגילה .והוא לא מקבל את זה כי טוען שלא יודע לקחת אוכל לבד.

דיי כמה אפשר רבונו של עולם מה יהיה.עד כדי כך גרם היום גם לילדים הגדולים שאמא תשרת אותם כי ככה הוא גדל. לא מענין אותו חולה לא חולה.

הפסיכיאטרית שלי אומרת לי מה עם לא היית מסוגלת והי לך מחלה הגרועה גם היה מבקש סקס.

כי אני גם בתקופה של מערכת חיסון חלשה לכן מסתובב בגוף שלי פיטריות ולכן לא מוכנה כל יום לשכב איתו. ולוחץ עליי ואז אני מקבלת ומווטרת מה שהוא רוצה.

למה וכשאני יבקש ממנו למשל תתקן משהו או למה תעזור לי גם לארגן את הבית כי לא רוצה בסלון דברים שלא שייך
    שום דבר לא מעניין אותו ואומר לי כי ככה אני רוצה .

כשהיתי בריאה לא זכור לי שככה היה. הוא טוען שבגלל שאני לא מרצה אותו וגם בסקס וזה גורם לו לתסכול
    מתפרץ מעיף את הדברים על הרצפה.או טורק את הדלת של המקרר או מקפיא.

ואני כבר נימאס לי מהתנהגות שלו .

סליחה אומנם לא רוצה להתלונן עליו .אבל איזה סוג של טיפול נותנים אפשר לשמוע.

האמת אני נמצאת במצב שיש לי מחלות חרדות דיכאון ולכן קשה לי להכין לו בדיוק מה שהוא רוצה.

גם הילדים סובלים ואז לא מדברים עם האבא כי הוא לא מתייחס אליהם ולא מעניין אותו כלום.
    כשאני אומרת לו תדבר איתם תעזור להם. הם לא אשמים שננו אשמים מה הם צריכים לסבול

מה אומר לי ככה אני .

דרך אגב גם לגבי חיי אישות עם אני לא מסוגלת לוחץ בכוח ואני מרגישה שאני לא שולטת ונימאס לי .
    ואני כבר נימאס לי מהתנהגות שלו .

סליחה אומנם לא רוצה להתלונן עליו

.אבל איזה סוג של טיפול נותנים אפשר לשמוע.
    האמת אין לנו רווח הינו פעם והיפסקנו כי חשבנו ללכת לטיפול זוגי ובסוף ראיתי שלא עוזר כי אף פעם לא סיפרתי בגלוי הכל.

היום בגלל שאני נימצאת במצב בריאות הנפש אז ברווחה לא מוכנים לעזור לי אפילו מיפגש בקשר לילדים איך עליי להתמודד.

ואני רוצה עזרה בנירות יש לי קושי רב .לא פעם אני מתיאשת עד כדי כך רוצה מצב של אובדנות הסף סבךנות שלי נמוך .

גם בבית עם הוא כועס ואני יבקש להעביר את תחנה בטלויזה לו יעשה מה שרוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח עם

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מני מלכה
    06/09/2010

הייתי ממליץ לפנות למטפל\ת שלך, בין אם מדובר במטפל פרטי או בבריאות הנפש.

חלק מתפקידיו של המטפל לעזור לך לפנות לגורמים הרלוונטיים- בניהם הרווחה- ולעזור לך לייצג את עצמך ואולי אף לייצג אותך אם צריך.

כדאי לך להעלות מולו את נושא הגיוס של הבעל שלך לטיפול. למרות שזה לא אחריותך שבעלך יקבל טיפול, לפעמים זה יכול לעזור. המטפל\ת שלך יכולים לשוחח איתו ולנסות לךהפחית את החששות שלו מהסטיגמה.

בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו