אישה אלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישה אלימה
    א
    03/10/2010

שלום

אישתי בת 30 אלימה כלפי כבר מספר שנים
    הדבר מתבטא בקללות זריקת חפצים , השפלות וחוסר כבוד ,לעיתים והכאה בחפצים שונים.
    לעיתים התפרצויות הזעם קוראות גם ליד הילדים .
    כמובן שביכולתי להגיב באותו האופן , ולצערי בשנים האחרונות אני מוצא את עצמי מכה חזרה כאשר גם שאני מנסה לנתק מגע , היא ממשיכה לרדוף אחרי.

אני אדם משכיל ומצליח, בא מבית מקסים עם המון כבוד הדדי ואני עובד עצות כיצד להמשיך בנישואים במצב הזה,.

אני חושב כבר זמן על גירושים ומפחד לאבד את הילדים.
    בכנות , האם יש פתרון לאלימות , או שזו מלחמה אבודה מראש וכדאי להתגרש ולהתחיל חיים חדשים?

כמו כן אישתי לא מוכנה ללכת לשום טיפול "בשבילי" כי היא טוענת שאני גורם לה להיות אלימה.

מודה לך מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה אלימה

הוספת תגובה

• ל- א

ד``ר מני מלכה
    04/10/2010

א שלום

אינך יכול לקחת אחריות על האלימות של אישתך- אלא רק על ההתנהגות שלך.

אם אשתך אלימה כלפיך- זכטתך המלאה לפעול להגנתך ולפנות למשטרה ולהגיש תלונה.

אני מניח שתגיד ש"לא יאמינו לך משום שאתה גבר"

ואכן- רוב התלונות שמוגשות במשטרה הן של נשים כלפי גברים ולא ההפך.

אך עדיין - החוק נועד להגן גם עליך.

לגבי האלימות שלך-עצמך. עליך לקחת על התנהגות זו אחריות. זה שאתה מכה חזרה- לא פוטר אותך.

הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול- צללא שום קשר לזה שאישתך תלך לטיפול-
    לא מומלץ להתנות זאת.
    חשוב על כך שאתה אדם סובל, אינך מאושר ויש סיכוי שהמסגרת המשפחתית שלך תתפרק.
    זו סיבה מספיק טובה שתפנה לטיפול ותתחיל לטפל בעצמך. זה לא אומר שאתה אשם, או שאשתך צודקת. זה רק אומר שאתה מכיר בכך שאתה זקוק לעזקה משום שלא טוב לך.

בעזרת טיפול מקצועי- במרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורך- תוכל לקבל מענה טוב לשאלות שאתה מעלה.

בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו תגובה עלובה

אחד
    02/02/2011

כמי שחווה עלילת שווא מאישה ולאור כל תגובותיך, אני נדהם מהנגיעות הלא נקיות שלך כאשר מדובר בנשים אלימות.
    אין שום הצדקה לאלימות ואין בדבריי לצד זה או אחר באופן ספציפי למקרים אך, נוכחתי לראות בין השורות את מטרת התגובות ואני קובע כי יש צד פמינסטי מובהק מצד המשיב.

ואם אצייר לעצמי את דמות המגיב מאחורי המקלדת לא אופתע בכללל!!!!

לצערי הבמה שניתנת כאן אינה עזרה אלא לגיטמציה מובהקת להגברת האלימות של נשים כלפי גברים והכל בשם הדמוקרטיה השקרית.

המסר שלי לכל הזוגות ולכל הנשים הרבות כאן אשר יודעות כי כל פעולות הגבר הן השלכות של מעשיהן, לו היו חכמות היו מצילות את בתיהן ע"י ריסון עצמי שלהם.
    לא בכדי אמר החכם מכל אדם ,,,

משלי יד א
    חכמות נשים בנתה ביתה ואולת בידיה תהרסנו

לכן אם יש באמת שכל בקודקודך אישה,,,פני לתיקון נישואייך מהרה ולא לרשויות אשר מהוות איום על בעליכן ואומר בבטחה שכל אישה אשר תפנה לרשויות הגירושין שלה קרובים מאוד ואישה אשר תעשה כל מה שביכולתה לעזור לבעלה ולהצלת ביתה מובטח לה שלום בית אמיתי..

והזמן יגיד את דברו ועם עובדות לא מתווכחים.

וכל הנאמר כאן הוא על קצה המזלג
    ואין בדבריי להצדיק אלימות אמיתית בפגיעה בצד השני אלא פתרון אמיתי וללא השלכות לעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש להעניש בחומרה נשים פדופיליות

ha
    17/02/2011

וכן רוצחות חסרי ישע התחושה שמתקבלת נשים ממולטות מענישה ע"י ארגוני הנשים גדודים של עובדות סוציאליות עורכות איתן "שיחות," ולמפגשים אלה מכונות "טיפול"
    בשעה שידוע כי רוב הנשים העובדות הסוציאליות אינן כשירות ואסרות לטפל בטיפולים קלניים המציאו להן תעסוקה נישה , הגובלת בבדיחה.

להבנתי יש להכניס לכלא נשים אלימות ולמגר את האלימות הנשית נגד קטינים חסרי ישע בפרט ולחשוף את חלקן של העו"ס באי הבאת האלימות הקשה של הנשים לידיעת הציבור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו