מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהימית25/11/2007
אני יוצאת עם מישהו כבר חודש ויש לי תחושה שיש בו משהו אלים,
הוא לא מאפשר לי להיות רגועה כשאני איתו, אני כל הזמן חוששת שעוד שניה הוא מתעצבן או מתפרץ.
הוא עוסק באומנויות לחימה ואולי בגלל הנושא זה מעססיק אותי.
כיצד אני יכולה לזהות בהתנהגותו אם הוא יכול להיות אלים כלפי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "תחושות בטן" וסימני אזהרה
ד''ר גיא אנוש28/11/2007ימית שלום
לדבריך אין כרגע כל עדות לאלימות שלו. מצד שני, תחושות מקדימות- כמו זה שאת לא מרגישה רגועה אתו - הן סימן לכך שיש בעיה במערכת היחסים ובמקומך בה בכלל, גם אם אין אלימות. לא הייתי ממליץ לאף אחת להמשיך לצאת עם מישהו שהיא מרגישה לא רגועה אתו. זה פשוט לא בריא נפשית, ובסיכומו של דבר גם פיזית.
סימני אזהרה לאלימות אפשרית בהמשך הם תופעות כמו חשדנות יתר שלו, חטטנות ןצורך לדעת בפרטים הכל לגבי קשרים אישיים שלך עם חברות או אפילו עם ידידים גברים, נסיונות למנוע ממך קשרים, או להשתלט לך על הזמן, האשמות חוזרות על כך שאת לא מקדישה לו מספיק תשומת לב, לא נמצאת אתו מספיק, וכמובן התנהגות אלימה מצדו כלפי אנשים אחרים (במקומות בילוי, פאבים, וכד). אף אחד מאלה לא אומר בודאות שאכן הוא יהיה אלים כלפייך, אך אלו הם סימני אזהרה מוקדמים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ימית29/11/2007תודה רבה עזרת לי מאד, כל מה שציינת אכן היה נכון לגביו ולכן עורר בי חשדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)