שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ימית
    25/11/2007

אני יוצאת עם מישהו כבר חודש ויש לי תחושה שיש בו משהו אלים,
    הוא לא מאפשר לי להיות רגועה כשאני איתו, אני כל הזמן חוששת שעוד שניה הוא מתעצבן או מתפרץ.
    הוא עוסק באומנויות לחימה ואולי בגלל הנושא זה מעססיק אותי.
    כיצד אני יכולה לזהות בהתנהגותו אם הוא יכול להיות אלים כלפי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• "תחושות בטן" וסימני אזהרה

ד''ר גיא אנוש
    28/11/2007

ימית שלום
    לדבריך אין כרגע כל עדות לאלימות שלו. מצד שני, תחושות מקדימות- כמו זה שאת לא מרגישה רגועה אתו - הן סימן לכך שיש בעיה במערכת היחסים ובמקומך בה בכלל, גם אם אין אלימות. לא הייתי ממליץ לאף אחת להמשיך לצאת עם מישהו שהיא מרגישה לא רגועה אתו. זה פשוט לא בריא נפשית, ובסיכומו של דבר גם פיזית.

סימני אזהרה לאלימות אפשרית בהמשך הם תופעות כמו חשדנות יתר שלו, חטטנות ןצורך לדעת בפרטים הכל לגבי קשרים אישיים שלך עם חברות או אפילו עם ידידים גברים, נסיונות למנוע ממך קשרים, או להשתלט לך על הזמן, האשמות חוזרות על כך שאת לא מקדישה לו מספיק תשומת לב, לא נמצאת אתו מספיק, וכמובן התנהגות אלימה מצדו כלפי אנשים אחרים (במקומות בילוי, פאבים, וכד). אף אחד מאלה לא אומר בודאות שאכן הוא יהיה אלים כלפייך, אך אלו הם סימני אזהרה מוקדמים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ימית
    29/11/2007

תודה רבה עזרת לי מאד, כל מה שציינת אכן היה נכון לגביו ולכן עורר בי חשדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו