מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם המודאגתמיה01/11/2010
אני אמא לשנים בני 20 ו17 כמעט. גרושה 10 שנים ביוזמתי ולאחר שיקולים קשים החלטתי להשאיר אותם עם האבא בסופו של דבר .
מההתחלה לא היה שיתוף פעולה בינינו והאב הסית אותם נגדי וטען שאני נטשתי אותם דברים אלה עברו אליהם ניסינו לקבל טיפולים משפחתיים שלא הועילו וחלה התדרדרות עם הילד הגדול בלימודים ובהתנהגות שלו ולי היה נתק איתו של שנה .
כמו כן לא טופל בשום מסגרת היו פניות של הרווחה גם לבית משפט בלי תועלת וגם הבן השני הולך בעקבותיו וגם נעשה אלים וצועק וזקוק לטיפול .שניהם יושבים בבית לא יוצאים ולא לומדים לא חברה כל היום מול מחשב שהוא כל עולמם.
הגדול לא בצבא כמובן לציין שלפני שנתיים קרה שהמשטרה היתה מעורבת בגלל אלימות עם האב וגם היה עצור שיצא משם לקחתי אותו אליי והתחילו בעיות קשות איתו אלימות לקיחת כספים בלי רשות עושה כל העולה על רוחו.ער ביום וישן בלילה..
ושולט בי בביתי ניסיתי לערב את הגורמים ובסוף אני הוצאתי צו הרחקה והוא חזר לאביו.
מאז יש לי נתק איתו כבר שנתים כיום בן 20 .
לציין עוד שהגשתי תביעה לאחרונה נגד האב והרווחה בעניין לאורך כל השנים והוגשה בבית משפט לנוער .לגביי הבן הצעיר .
האם כדאי לפנות גם לבית משפט למשפחה ? ואולי תציעו מה לעשות כדי לקרב אותו אליי לגביי הבן הגדול .תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם המודאגת - תגובה
פנינה דובו01/11/2010שלום לך,
ממה שאת מתארת באמת מצטיירת תמונה לא פשוטה. שני הילדים שלך, שבינתיים בגרו, שילמו כנראה מחיר יקר על חוסר שיתוף הפעולה שבין הוריהם והתוצאות הן בדידות חברתית, אלימות, חוסר הסתגלות למסגרת וחוסר גבולות.
לא ברור מהי הפנייה שלך לבית המשפט לנוער, אבל אני מבינה שגורמי חוק ורווחה מעורבים בעניין הבן הצעיר וטוב שכך, כי אולי יש עוד סיכוי להציל משהו ולשפר את הקשר שלו עם שני הוריו. יש עדיין אפשרות להיעזר בטיפול כחלק מההתערבות שתוצע לגביו בבית המשפט.
המצב יותר קשה עם הבן הגדול ואת אכן שואלת איך את יכולה לקרב אותו אליך. בהתאם לגילו הוא כבר עצמאי ויכולתך להשפיע עליו מותנית ברצונך הטוב וברצונו החופשי.
את אובדת עצות. גם לי אין "עצה" לתת לך, שתוכל לגשר על הנתק והפער שנוצר בינך לבין בנך הגדול. אולי כדאי לך לנסות לשוחח עם מטפל מקצועי כדי להבין יותר טוב את עצמך ואת הקשר שלך עם בנך ולחפש כיוונים חדשים ליצירת קשר איתו.
בכל אופן, השינוי צריך לבוא מבפנים. חשבי איך את יכולה להביא את בנך להאמין שאת באמת רוצה את קרבתו ומקבלת אותו כמו שהוא. כשתרגישי כך, אני מאמינה שזה גם יקרה.
בהצלחה,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)