סיפור חיים שייתן כוח לנשים מוכות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפור חיים שייתן כוח לנשים מוכות.
    אורנה
    05/12/2010

שלום רציתי קצת לכתוב מתוך ניסיוני האישי לכל אותם נשים שנמצאות עם בעל בן זוג חבר אלים,אמא שלי עברה אלימות פיזית ומילולית קשה מאד בבית עד כדיי רצח ,אבא שלי היה עצור במשטרה לא פעם שום דבר לא עזר הוא גם לא היה מוכן להתגרש לבסוף עד שיום אחד היא עזרה אומץ עזבה את ילדייה אני הייתי ילדה ביסודי וגם את הגדולים וברחה למעון לשנים מוכות חזרה ואז שוב ברחה והפעם לתמיד במשך הזמן שמרנו איתה על קשר לא הייתה לה שום תמיכה כי אין לה משפחה בכלל נעזרה קצת בחברות,
    וכך היא הצילה את חייה ובהמשך גם זכתה להתגרש כחוק.אני חייבת לציין שאימי היא אדם עדין וחלש אופי וכמו ילדה קטנה אין לה מקצוע ועבדה בעבדות מזדמנות ששכרן נמוך, ובכל זאת היא הצליחה לצאת מגוב האריות והיא בחיים בעולם הזה ולא בעולם הבא ככותר בעיתון עם עוד אשה שנרצחה.
    זה מוכיח לכן שגם אם אין משפחה ואין לכן כסף ואתן תלויות בו כלכלית, יוצאים החוצה ומסתדרים לאט לאט ויש קשיים ויש דמעות אבל חיים בשקט ובביטחון.
    בתור ילדה שראתה את מה שנעשה בבית עברתי טראומה קשה עם המצב אבל חבל שאמא שלי לא עזבה כאשר המצב התחיל להתדרדר,עם גילויי האלימות הראשוני אנא מכן נשים יקרות אם אמא שלי עשתה את זה גם אתן יכולות ולמי שיש משפחה תומכת יהיה יותר קל גם אם זה לעזוב אדם שאתה אוהבת לשנות אותו לא תוכלי כשאר את נשארת איתו את פוגעת בעצמך וביילדייך הקיימים או העתידים להגיע לעולם ובכך את קובעת את רוע הגזירה גבר שאוהב לא מכה גבר שאוהב הוא אדם שתומך בך ריגשית וגם אם יש חילוקיי דעות פותרים אותך בדרך יפה ובוגרת ולא בקללות וצעקות.
    תיייה בטוחה שגם לאחר שיבקש סליחה הוא ישוב להתנהג כך שוב בהזדמנות אחרת שמשהו יעצבן אותו.
    אותו דבר לגביי בעיות אחרות של בן זוגך כוחני צועק, התמכרות לסמים או הימורים וכו' לפעמים הרגש מתעתע וצריך ללכת עם ההגיון והשכל הישר את שווה יותר מלהיות אם אדם כזה הרסני,אני פעולת לפי הדרך הזה ויש לי זוגיות טובה אני למדתי ממה שראו עיניי בילדות הקשה שהותירה בי המון עצב בי כאדם בוגר זה היה יכול להחסך ממני לו אימי הייתה עוזבת כאשר הוא התחיל להיות אלים ולא הייינו נחשפים לזה.
    הקושי הכי גדול בה היא האלימות הקשה שנחשפתי אלייה יום יום חישבי מה עובר על ילדייך שהם רואים את אימם חסרת אונים הם חושבים מתי אמא תברח ממנו מתי היא תמנע מאיתנו לראות את האכזריות והשפלות הזו,רוב הילידם חוו טראומה במשפחה הופכים להיות אנשים בוגרים עם ביונת נפשיות כי הכל מתחיל מהמשפחה ומהילדות זה מה משהו שלעולם לא נשכח,ואם את רוצה שילדייך יהיו מאושרים בילדות ובבגרות תבחרי לברוח מאדם שמתנהג אלייך כמו לסמרטוט אל תתני להם לסבול.
    מבקשת ממכן עיזבו והעזרו בכל מי שרק אפשר רשויות משפחה חברה והרשי לעצמך לחלום שיום יבוא וגם את תמצאי זוגיות טובה עדינה ובריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשים מוכות

נטע כהן
    25/03/2013

אני בת 34 וחמש עשרה שנים מתוך זה אני אישה מוכה. יש לי ילד בן עשר אשר רואה ושומע את כל האלימות בבית. אין לי לאן ללכת ואין לי את האמצעים לעזוב. אני כל כך פוחדת להמשיך ככה את החיים שלי. אני כבר רואה את הסוף. עוד כותרת בעיתון על עצמי. עוד אחת מהסטטיסטיקה האם מישהו שם יוכל לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים מוכות - תגובה

ד``ר מני מלכה
    28/03/2013

נטע שלום,

מצפה לך דרך ארוכה - אך את בהחלט יכולה לנסות ולשנות את המצב.

כדאי שתפני למרכז לטיפול ומניעת אלימות במקום מגורייך.

שם תזכי לייעוץ והכוונה.

את צודקת- אין מדובר במעשה קוסמות כך שבין לילה מצבך ישתנה אבל מצד שני ישנן נשים רבות שהיו במצבך ולא נכנסו לסטטיסטיקה.
    כמו כן- את זכאית לסיוע , גם נפשי וגם קונקרטי, ותוכלי לשמוע על כך בפירוט רב יותר כשתגיעי לייעוץ.

ודבר נוסף- גם הילד שלך ששומע ורואה את האלימות בבית זכאי לעזרה. זכרי שהוא נמצא בגיל שבו עוד אפשר לשנות דברים.

חג שמח
    מני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הן לא מבינות את זה .....

מנוסה
    17/10/2014

וגם כשהן מבינות קיים בהן פחד משתק...
    לא מעורה בסטיסיקה כלל...אבל אני משוכנע שהרב דומממות סובלות את חייהן בשקט בבית .
    זה צריך להעשות ברמת חקיקה .
    הרחקה לטרוריסט או לאמא גם שהטרוריסט אלים , הרחקה לאמא למוסד מיוחד שידע לקלוט ויוכל לתת מענה ובטחון .
    בנוסף צריך להפסיק עם העצימת עיניים הזו , צריך ליצור מנגנון מקצועי שיידע לאתר ולזהות כאלה שוברים התעללות כשרוצים משהו וזה מספיק חשוב עושים משהו בנידון.
    לאף אחד לא באמת איכפת (אני לא מכליל יש יוצאי דופן מעטים שעושים שינוי בחייו של עובר התעללות ומצילים אותו ואת החיים שלו ואת הילדים והילדים של הילדים , כן בהצלה של נפש אחת מצילים גם את הדורות הבאים , בגלל זה, זה כלכך חשוב ..
    אבל המערכת מאוננת ואימפוטנתית דואגים לעמוד בבקורות ובנהלים נשמה סובלת לא באמת מעניין תם,לסיים תיום עבודה וללכת הביתה ככה עד המשכורת .
    יכלו להציל אותנו אם מישהו היה רוצה הגוף והנשמה צעקו בלב לעזרה ..בלי שאף אחד באמת יכול לשמוע , מהפחד .
    אף אחד לא עזר 18 שנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אמיצה ונבונה. תודה.

אפי
    14/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו