אלימות במיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות במיטה
    טל
    11/12/2007

שלום לכם,

אני יוצאת עם מישהו כבר חודש ונורא כיף לי ונעים, הוא מקסים בעיני. לפני יומיים כמעט שכבנו בפעם הראשונה. אבל במהלך האקט עצמו הוא לפת את צווארי חזק כמו חניקה והמשיך להתחכך בי. לא יכולתי לסבול את זה והפסקתי את כל העניין. אבל לא אמרתי לו מדוע. לא נראה לי שהוא התכוון להכאיב לי, אבל זה היה נוראי. העניין הוא שבאותו ערב כשקמתי מהמיטה וכולי הייתי המומה, לא כל כך ידעתי מה לעשות ופשוט ביקשתי ללכת הביתה. חבר שלי לא הבין מדוע אבל התנהג כאילו הכל כרגיל. עכשיו אני רוצה לשוחח איתו וקצת מפחדת שהייתי צריכה לעשות את זה באותו רגע. אולי עכשיו זה מאוחר מדי כי נראה לי שהוא לא שם לב בכלל שנפגעתי מכל העניין. אני חושבת שיקח לי זמן להיכנס איתו למיטה שוב.
    האם זה נורמלי לאחוז בצואר בכוח בזמן יחסי מין? זה נראה לי ממש לא רגיל והאמת די מפחיד ואני שואלת את עצמי אם בכלל שווה לדבר איתו על זה, אם הוא עשה זאת בטבעיות שכזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות במיטה

הוספת תגובה

• לטל

ד''ר גיא אנוש
    12/12/2007

טל שלום, לא זה לא נורמלי לאחוז בצואר עד כדי חנק במהלך יחסי מין. מצד שני - יש סיכוי שלא עשה זאת בכוונה אלא מתוך התרגשות וחוסר תשומת לב. נסי לדבר אתו על כך, ואם הדברים חיגיעו לכך שזה יחזור על עצמו - מוטב שתקלי את המשך הקשר אתו, או אם המשך הקשר חשוב לך - פניה משותפת ליעוץ זוגי ומיני.
    בהצלחה,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו