מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות במיטהטל11/12/2007
שלום לכם,
אני יוצאת עם מישהו כבר חודש ונורא כיף לי ונעים, הוא מקסים בעיני. לפני יומיים כמעט שכבנו בפעם הראשונה. אבל במהלך האקט עצמו הוא לפת את צווארי חזק כמו חניקה והמשיך להתחכך בי. לא יכולתי לסבול את זה והפסקתי את כל העניין. אבל לא אמרתי לו מדוע. לא נראה לי שהוא התכוון להכאיב לי, אבל זה היה נוראי. העניין הוא שבאותו ערב כשקמתי מהמיטה וכולי הייתי המומה, לא כל כך ידעתי מה לעשות ופשוט ביקשתי ללכת הביתה. חבר שלי לא הבין מדוע אבל התנהג כאילו הכל כרגיל. עכשיו אני רוצה לשוחח איתו וקצת מפחדת שהייתי צריכה לעשות את זה באותו רגע. אולי עכשיו זה מאוחר מדי כי נראה לי שהוא לא שם לב בכלל שנפגעתי מכל העניין. אני חושבת שיקח לי זמן להיכנס איתו למיטה שוב.
האם זה נורמלי לאחוז בצואר בכוח בזמן יחסי מין? זה נראה לי ממש לא רגיל והאמת די מפחיד ואני שואלת את עצמי אם בכלל שווה לדבר איתו על זה, אם הוא עשה זאת בטבעיות שכזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
ד''ר גיא אנוש12/12/2007טל שלום, לא זה לא נורמלי לאחוז בצואר עד כדי חנק במהלך יחסי מין. מצד שני - יש סיכוי שלא עשה זאת בכוונה אלא מתוך התרגשות וחוסר תשומת לב. נסי לדבר אתו על כך, ואם הדברים חיגיעו לכך שזה יחזור על עצמו - מוטב שתקלי את המשך הקשר אתו, או אם המשך הקשר חשוב לך - פניה משותפת ליעוץ זוגי ומיני.
בהצלחה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)