אלימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות
    מישהי
    13/12/2007

היי,

יש לי אבא אלים, לרוב הוא מתעצבן וצועק אך מדי פעם זה נגרר למכות. הוא רודף אחרי עד החדר שלי ומכה אותי חזק עד שהוא נרגע, לא עוזר הבכי שלי והבקשה שיעזוב אותי. רציתי כבר בעבר ללכת למשטרה וכל פעם אמא שלי משכנעת אותי לא ללכת, שהפעם אני אוותר ועוד. אני מפחדת שגם אם אפנה למשטרה זה לא יועיל, כי בעבר כשהלכתי לפסיכולוג זה רק החמיר את העניין. כשאבא שלי בהתפרצות זעם הוא לא רואה כלום ממטר, גם אנשים זרים ובעיקר מי שקרוב אליו.
    אף אחד לא יודע את זה, חוץ מהשכנים שבטח שומעים את הצרחות. ככל שאני גדלה הוא מכה אותי פחות, אבל יותר רציני. היום אני כבר בת 15 ועדיין מפחדת לחזור הביתה מבית הספר כשהוא נמצא. אני גרה במקום קטן ולא רוצה ליצור רעש גדול מדי. אני לא יודעת מה לעשות. כל פעם בורחת מהבית וחוזרת, אחותי הגדולה בחו"ל, אחותי הקטנה סובלת כמוני ואמא שלי מפחדת ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות

הוספת תגובה

• אב אלים

ד''ר גיא אנוש
    13/12/2007

שלום לך, את מתארת סיפור של אלימות קשה ביותר - ותחושה של סכנה, גם לך וגם לאחותך הקטנה. במקרה כזה את חייבת לפנות ללשכת הרווחה המקומית, בכל לשכה כזו ישנם עובדים סוציאליים (המכונים "פקידי סעד לחוק נוער") אשר בתוקף תפקידם חיבים לפעול על מנת להגן על ילדים מפני אלימות הוריהם, והם גם יודעים כיצד לעשות זאת (פסיכולוגים לא תמיד יודעים). אנא עשי זאת כמה שיותר מהר, למענך ולמען אחותך הקטנה. אם תכתבי את עיר/ישוב מגורייך - אוכל להפנות אותך אל האנשים הרלבנטיים - את לא חיבת לכתוב באינטרנט, את יכולה לפנות אישית באמצעות כתובת הדואל שלי שנמצאת באתר הכניסה לפורום.

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכיר את זה גם אבא שלי בדיוק ככה

אבי
    17/12/2007

הוא היכה אותי הרבה וליפעמים אם מחבת אפילו! אני מכיר את ההרגשה שלך,אני ראיתי הרבה מיקרים כאלה ומה שאני מציע לך אולי נישמע רע אבל זה עלול ליהיות הכרחי את גודלת ואם הזמן את יכולה להגיע לדרגת כוח דומה לשלו ואף לעקוף אותו אם תיתאמני בצורה אינטנסיבית במישקולות וחוג הגנה עצמית או איגרוף גם יכולים לעזור,את צריכה להתחיל לקחת שליטה בבית כדי שלא תיצתרכו ליחיות בפחד זה קרה לי את צריכה להעמיד אותו במקום במיגרש שלו לא עכשיו עוד שנה שנתיים ככה שתיתחזקי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו