חינוך ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חינוך ילדים
    שלי
    17/12/2007

בעלי מאמין כי חלק מחינוך זה להרים יד מדי פעם כדי לשמור על מסגרת של הילד, אבל אני לא מאמינה בזה. בעלי חווה זאת על בשרו עם אב שחינך אותו במכות והוא חושב שרק כך הוא נשאר ילד טוב וגדל להיות אדם טוב. לי מאד קשה לחשוב על פליקים כדרך חינוכית או כדי להרגיע ולהשתיק ילד. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חינוך ילדים

הוספת תגובה

• פליקים

ד''ר גיא אנוש
    17/12/2007

אני בהחלט מסכים אתך שפליקים ואלימות זו לא שיטה חינוכית, זו פשוט אלימות.
    לא רק שזה לא חוקי בארץ, זה גם לא ממש עוזר - העובדה היא שמי שמשתמש באלימות לחינוך ילדים צריך לחזור ולהשתמש בה. במילים אחרות, הילד עושה שוב את מה שבעלך נסה לגרום לו להפסיק לעשות. הדבר היחיד שהפלקים והמכות משיגים זה לגרום לילדים להרגיש יותר פחד, וללמוד להיות אלימים בעצמם - כי ככה אבא שלהם עושה.
    על ידי שיחה, ועמידה על כללי התנהגות בבית, ניתן להשיג הרבה יותר אכפתיות וצייתנות מהילדים. וצריך לזכור שהם ילדים לא רובוטים - יש להם את הקטעים השובבים שלהם, וצריך לקחת דברים בפרופורציה.
    מקווה שעזרתי, גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו