מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכאת בעל חייםענת01/05/2011
בננו, בן ה-12, מכה לעתים מכות קשות את הכלב... לא משנה מה אנחנו אומרים הוא לא מפסיק ומקלל אותו
איך אתם מציעים לגרום לו להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מציעה שתכו קצת את הילד
ציפי05/05/2011אישית הייתי בועטת בו וכולאת אותו במרתף
גועל נפש שאתם נותנים לו להתעלל בכלב חסר אונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאת בעל חיים - תגובה
ד``ר מני מלכה07/05/2011ענת שלום
זה יהיה יומרני מידי להציע לך ממקום מושבי הוראות מדוייקות כיצד לגרום לבנך להפסיק להכות את הכלב.
יחד עם זאת אוכל להצביע על כמה כיוונים למחשבה יחד עם הצעה מרחיקת לכת
הראשון- עצם הכאתו של בנך את הכלב. חשוב להבין מדוע הוא עושה זאת. האם הוא מוכה בעצמו? חשוף לאווירה אלימה בבית או מחוצה לו?
התנהגות מסוג יכולה לעיתים ללמד על קושי בפיתוח של אמפתיה כלפי אחרים, במקרה זה בעלי חיים.
הכיוון השני- שאיננו מנותק מהכיוון הראשון: השאלה היא מודע בנך אינו מקשיב לך ואולי גם לאביו\בעלך. זוהי סוגיית הגבולות. האם מדובר בילד מפונק? את\ם פוחדים ממנו? כיצד את\ם מגיבים בכל פעם שהוא עושה זאת?
שני הכיוונים הללו עלולים לדרוש ממך גם ייעוץ מקצועי טיפולי עבורך ועבור הילד.
ולגבי ההצעה מרחיקת הלכת- אם ההתנהגות תמשך ובנך לא ייאות להפסיקה או לקבל עזרה בעניין. תוכלי להתלונן כנגדו במשטרה. צעד זה עלול להיתפס כאבסורד אך אני משוכנע שהיה ותגלי שאין ביכולתך ליצור את הגבולות, מסיבות שונות שבטח שמורות אצלך, גשי למשטרה ותעשי בכך שירות טוב מאוד לילד שלך.
בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
.jpg)