הכאת בעל חיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכאת בעל חיים
    ענת
    01/05/2011

בננו, בן ה-12, מכה לעתים מכות קשות את הכלב... לא משנה מה אנחנו אומרים הוא לא מפסיק ומקלל אותו

איך אתם מציעים לגרום לו להפסיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכאת בעל חיים

הוספת תגובה

• אני מציעה שתכו קצת את הילד

ציפי
    05/05/2011

אישית הייתי בועטת בו וכולאת אותו במרתף

גועל נפש שאתם נותנים לו להתעלל בכלב חסר אונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאת בעל חיים - תגובה

ד``ר מני מלכה
    07/05/2011

ענת שלום

זה יהיה יומרני מידי להציע לך ממקום מושבי הוראות מדוייקות כיצד לגרום לבנך להפסיק להכות את הכלב.

יחד עם זאת אוכל להצביע על כמה כיוונים למחשבה יחד עם הצעה מרחיקת לכת

הראשון- עצם הכאתו של בנך את הכלב. חשוב להבין מדוע הוא עושה זאת. האם הוא מוכה בעצמו? חשוף לאווירה אלימה בבית או מחוצה לו?
    התנהגות מסוג יכולה לעיתים ללמד על קושי בפיתוח של אמפתיה כלפי אחרים, במקרה זה בעלי חיים.

הכיוון השני- שאיננו מנותק מהכיוון הראשון: השאלה היא מודע בנך אינו מקשיב לך ואולי גם לאביו\בעלך. זוהי סוגיית הגבולות. האם מדובר בילד מפונק? את\ם פוחדים ממנו? כיצד את\ם מגיבים בכל פעם שהוא עושה זאת?

שני הכיוונים הללו עלולים לדרוש ממך גם ייעוץ מקצועי טיפולי עבורך ועבור הילד.

ולגבי ההצעה מרחיקת הלכת- אם ההתנהגות תמשך ובנך לא ייאות להפסיקה או לקבל עזרה בעניין. תוכלי להתלונן כנגדו במשטרה. צעד זה עלול להיתפס כאבסורד אך אני משוכנע שהיה ותגלי שאין ביכולתך ליצור את הגבולות, מסיבות שונות שבטח שמורות אצלך, גשי למשטרה ותעשי בכך שירות טוב מאוד לילד שלך.

בהצלחה

מני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו