שוברת שתיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוברת שתיקה
    סנדי
    11/05/2011

סוף סוף אני מחליטה לספר... אין איש בעולם שיודע לא משפחה ולא חברים אין לי כזה דבר מאז הנישואים
    הכרנו כשהיתי בת19 והוא בן 26 אחרי 4 חודשים נכנסתי להריון החלטנו לשמור את התינוק ולגור ביחד אבל ללא חתונה מה שגרם בלאגן גדול במשפחה שלי שרצתה שנעשה הפלה או חתונה. בסוף לא דיברתי עם המשפחה חודשיים עד שהמצב התחיל להשתפר ואז ביום שגילנו שיש לנו בן החלטנו להתחתן בעלי לא אהב את המשפחה שלי בכלל בגלל התתחלה שהייתהבה קללות משני הכיוונים וריבים מטורפים.
    היום אני מבינה שהוא רק ניסה להרחיק ביני לבין המשפחה שלי והחברותשלי שגם בקושי שרדו את כול התקופה ההיא.היום אנחנו נשואים 3 וחצי שנים יש לנו ילד בן 3 וילדה בת 1 ו-8 והסיוט מתגלה כנוראי.
    כול התירוצים של לשמור עלי התחלה כי הייתי בהריון או אחרי לידה ושוב בהריון עם שני תינוקים בבית מה שאומר שאני לא יוצאת מהבית בקושי אין לי זמן לקשרי חברות או זמן לעצמי בכלל. היום מתגלה כאדם שתלטן אובסיבי קנאי פרימיטיבי שמקלל צועק מעליב משפיל ללא הפסקה קורא לי מפגרת טיפשה מרוקאית לא מפותחת גיפה מגעילה זבל לא ממש סומך עלי עם הילדים שלנו תמיד אני מרגישה לא אמא מספיק טובה ובטח לא אישה מספיק טובה ואחר כך הוא לא מבין למה אני לא רוצה להזדיין איתו. בכול הפעמים שרבנו והוא התנהג ככה הוא ביקש סליחה התנצל והבטיח שלא יתנהג ככה שוב ואז יש כמה ימים של שקט שאני מתאמצת שהוא לא יתעצבן עד שקורה משו אפילו הכי קטן והוא חוזר לסורו אני לא יכולה יותררררררררררררררררררר
    אנחנו גרים ביחידת דיור בחצר של ההורים שלו כי המצב הכלכלי שלנו לא משו. וזה בכלל מאוד קשה לי
    בשבוע שעבר רבנו ממש וזה קרה גם ליד המשפחה שלי ואז הם שוב רבוו.. וואו יש לי המון על הלב... אני פה בדמעות אני לא רוצה לחיות ככה כול החיים שלי אבל לא מסוגלתלדמיין גירושים אני עכשיו מנסה לגרום לו כמה זה רציני שזה לא עוד ריב אלא צאנסים אחרונים לנישואים שלנו אני מאוד מפחדת ממנו וכמה לא יודעתץ למה הוא מסוגל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוברת שתיקה

הוספת תגובה

• שוברת שתיקה - תגובה

פנינה דובו
    11/05/2011

שלום סנדי,
    האמנם אין איש יודע? נראה לי שהמשפחות שלך ושלו כבר מזמן יודעות וכנראה גם אותן חברות שהתרחקו ידעו למה הן מתרחקות. לא אלה ולא אלה יכלו להפריד ביניכם.

כי יש משהו חזק ממך וממנו שמחזיק אותכם ביחד, למרות כל מה שקרה לך מאז הכרת אותו.

את מבינה היטב מהו המחיר שאת משלמת בתמורה לכך שהלכת בדרך משלך ולא הסכמת לשמוע יותר בקול המשפחה. יתכן וזו היתה המרידה שלך בה, רצית לממש ולהוכיח את עצמאותך. מה שקרה הוא שהפכת למשועבדת במשפחתך החדשה. אבל בינתיים גם בגרת וכבר אינך אותה ילדה שהיית אז.

אם את לא מסוגלת לדמיין גירושין, לפחות נסי לשנות את מצבך בתוך הנישואים. את לא מספרת על אלימות פיזית ולא מתארת את מה שממנו את כל כך פוחדת, אבל את איבדת את חירותך ודי בכך! ומי באמת יודע מה עוד יכול לקרות...

פני לשרותי הרווחה, בהם קיימים מרכזים המטפלים בבעיות מהסוג שאת מתארת (אלימות בין-זוגית). יש סיכוי שבעקבותיך יגיע גם בעלך לטיפול.

קחי אחריות על חייך.

פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פנינה

סנדי
    11/05/2011

זה מדהים שאת לא באמת מכירה אותי אבל ממה שהצלחתי לפלוט ולכתוב הצלחת לגרום לי להבין באמת. כשאני חושבת על זה אחורה כנראה שבאמת אני זאת שהרחיקה את כולם.אני מפחדת מהתגובות שלו הלא צפויות אני לא מסוגלת להתמודד עם הכוחניות שלו וגם מנסה לא לריב ליד הילדים אז אני שותקת כדי שהוא יפסיק לצעוק ולהשתולל כי אני רואה שזה פוגע בהם. בגלל הקשר המעורר עם המשפחה אז אני מרגישה לבד אני מרגישה שאין מי שיתמוך ביאם ארצה להיפרד ממנו כאילו אני לא יודעת מה לעשות... אני ממש על הגבול כי עם שניהם רבתי ואני מרגישה שאין מי שיעזור לי לגבי הטיפול אני חושבת שהוא לא ירצה ללכת ושאם אני רק יזכיר את זה הוא יקטול את דעתי כרגיל ויבטל אותה. אני כול הזמן הולכת בדרך שלו מין שטיפת מוח כזו שאני עוברת על בסיס יומי. אני רוצה לציין גם את זה שהוא אבא טוב ופעיל שמאכיל מחתל מלביש משחק אוהב ומחבק הוא עוזר לי גם בבית בניקיון בפינוקים אישים ומטפל בי כשאני חולה כאילו הייתי תינוק. הוא יודע להיות ממש מקסים אבל בשנייה הכול נהרס אני חושבת שהוא פשוט אובססיבי כלפי ולא מוכן להרפות.
    אני פשוט לא מאמינה שאני במצב הזה לא חלמתי שאני יהייה עוד אחת מאלה שנכנסות לבלוגים כדי לשאוב תמיכה. בהתחלה זה היה אני והוא נגד כולם ובסוף נשארנו אחד נגד השליטה של השני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוברת שתיקה - תגובה - תגובה

פנינה דובו
    12/05/2011

כשהצעתי לך לפנות לטיפול התכוונתי שעליך לעשות את זה למען ע צ מ ך, והתכוונתי לטיפול פרטני.

ודאי שאם גם בעלך יהיה בטיפול - זוגי או פרטני - הסיכויים להבראת המשפחה עולים. אבל זו כבר אחריותו שלו. את לא יכולה לעשות את זה במקומו.

אם תהיי נחושה, סביר שבעלך יצטרף בשלב כלשהו, שכן, כמו שהסברת, הוא לא רוצה לאבד אותך (וזו אולי גם הסיבה ש א ת נשארת איתו, כי קשה לך להתמודד עם עוד אובדן...?)

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו