זקוקה לעזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה דחופה
    סובלת
    05/06/2011

שלום, אני בת 27 נשואה +2 , מזה 4 שנים בעלי מתעלל בי נפשי, פיזית ומילולית. כמה פעמים החלטתי שאני רוצה להתגרש אבל ממשיכה לתת לו צ'אנסים שוב ושוב אבל סתם. הפעם אני החלטתי סופית שאני לא רוצה אותו בחיים שלי יותר. אבל יש כמה בעיות,
    אין לנו בית משותף אנחנו גרים בשכירות ( לא יהיה לי איפה לגור), אני לא עובדת ( איך אפרנס את הילדים שלי), בבקשה תייעצו לי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה דחופה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה דחופה - תגובה

ד``ר מני מלכה
    06/06/2011

לסובלת

עושה רושם שדרכך עד כה לא הייתה קלה במיוחד.

יחד עם זאת, יש דברים שתוכלי לעשות כדי לשפר את המצב. זה עדיין לא מבטיח שהחיים שלך יהפכו במהרה לקלים יותר.

לגבי הגירושים.

יש כאן עניין פרוצדורלי טכני ועניין רגשי, שנהם בטח קשורים זה לזה.

בעניין הפרוצדורלי- את זכאית לסיוע משפטי וגם לליווי מקצועי של המרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה, כדי להסדיר את הזכאויות שלך, הן ביחס לרצונך להתגרש והן ביחס לחלוקת הממון במשפחה. ידוע שאלימות כלכלית הינה חלק מהאלימות שמופעלת כלפייך.

העניין הרגשי- את כותבת שאת נותנת לו צ'אנס שוב ושוב. וזוהי סיבה מספיק טובה, לדעתי, לפנות לייעוץ טיפולי. זהו נושא שדורש בדיקה- למשל האם את מפחדת להישאר לבד, או שאולי את לא סומכת על עצמך שתסתדרי או שאת פוחדת ממנו, וכך הלאה. ישנן סיבות רבות לכך וכדאי שתנסי להבין אותן, לעצמך ובשביל עצמך.

גם לגבי הילדים- את זכאית לדמי מזונות.

לגבי הדיור- תוכלי לקבל סיוע בשכ"ד במידה ויתברר שאת זכאית. אי מדובר בפתרון מלא לדיור אבל זוהי עזרה שתוכלי לקבל במשך שנה ואולי שנתיים.

בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו