מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרק ירך שמאלחיה16/09/2012
בני בן ה-12 סובל כחודש מכאב באזור הירך השמאלי, ללא חום. כאבים בזמן לחיצה ותנועה, ללא צליעה.
באולטרסאונד פרק ירך שמאל נצפתה הרמת הקפסולה בהשוואה לפרק ירך ימין. לא הודגם נוזל.
אבקש לדעת מה משמעות ממצא זה? והאם יש לי סיבה לדאגה?
בתודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרק ירך שמאל - תגובה
ד''ר אודי לבל16/09/2012חיה שלום. את בודאי לא מניחה שאני אאבחן מה בדיוק יש לבנך. בירור דורש שיחה מעמיקה, בדיקה, הדמיות וכל השאר. אבל, יש מגוון בעיות סביב מפרק הירך שיכולות להביא לכאבים וצליעה. הימצאות של הרמת קופסית ב-US היא ממצא שלרוב מצביע על נוזל במפרק....
אני מניח שביצעתם גם שיחה ממושכת עם הרופא, בדיקה מדוקדקת, וצילום רנטגן - לאחר כל אלה אפשר לרוב לגבש את המשך הבירור. אם כל זה לא בוצע - חיזרו להתחלה ובצעו באופן מסודר ואצל רופא/ה שאתם סומכים עליו/עליה.
לגבי דאגות - תמיד צריך להיות מצד אחד אופטימיים ומצד שני קפדניים ולברר באופן רציני.
שנה טובה, הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי עצמות לילד בן 4 וחציאבנר שמשי14/09/2012
שלום,
ילדנו בן 4וחצי סובל מכאבי רגליים מזה כשנה וחצי- מתעורר בלילות מכאבים, תדירות ממוצעת פעם בשבועיים (לפעמים חודש שקט ולפעמים אפילו 6 פעמים בחודש). עבר בדיקת אורטופד +רנטגן, ללא ממצאים. הכאבים כמעט תמיד בימין והיו מס' מועט של כאבים בשמאל. תמיד החלק שבין הקרסול לברך וכאבים עזים כאמור. הופננו למיפוי עצמות ושאלתנו:
1. האם הכרחי או שיש בדיקות "נוחות" יותר שניתן לאבחן בהן את הכאבים?
2. החומר הרדיואקטיבי שמפיץ החומר המוזרק- אומרים שכמעט כל הקרינה נעלמת בתוך יומיים שלושה- מה פירוש כמעט? האם נשארת קרינה כלשהי בגוף?
3. מה באמת רמת הסיכון לטווח ארוך? במיוחד שמדובר בילד קטן.
4. האם הבדיקה כואבת?
נודה לתשובתכם בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי עצמות לילד בן 4 וחצי - תגובה
ד''ר מרק אידלמן14/09/2012לפי סיפורך לילדה יש כאבי גדילה
לוחית הצמיחה גודלת בשעות הלילה ולו בבוקר/צוהוריים- לכן אצל ילדים בגילאים 2-6 יש כאבי לילה
אם הייתי בודק אותה הייתי יותר בטוח , אך לכאורה אינני רואה סיבה בהדמייה ( בוודאי לא מיפו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מפתיעה כי
אבנר15/09/2012אורטופדים רבים שוללים לחלוטין את התיאוריה הנל על "כאבי גדילה" כפי שרשמת. מדוע יש סתירה בין רופאים שאמורים להבין בתחום? יותר מאורטופד אחד אמר לי שהגדילה לא מתבצעת דווקא בלילה ולא אמורה כלל לגרום לכאב כזה. ולכן הם אומרים שמכנים "כאבי גדילה" כל מה שאינם מצליחים להסביר ולאבחן. אשמח לתשובתך העניינית בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מפתיעה כי - תגובה
ד''ר מרק אידלמן15/09/2012לדעתי קבלת הסבר ענייני מאוד . לגבי אורתופדים רבים שלא מאמינים בכאבי גדילה - זה לא המקום לדסקס . כתבתי לך דעתי המבוססת על לא מעט ניסיון שנים . כתבתי לך שצריך גם לבדוק ילד - אך אם אין ממצא בולט בבדיקה לא הייתי שולח לשום מיפוי עם כמויות עצומות של קרינה בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת חודשיים עם קשת במותן שמאלעינת12/09/2012
בתי בת חודשיים אולם מרגע הלידה ניכר כי יש לה ממש קשת במותן שמאל
ז"א אם היא שוכבת על הגב צד ימין שלה בולט החוצה במן קשת (אני מקווה שאני ברורה)
האם הדבר מעיד על בעיה?
בביהח בדק אותה אורטופד ואמר שהכל בסדר ובגיל חודש רופא המשפחה בדק אותה ולא העיר את תשומת לבנו לאף בעיה (גם אנחנו לא הערנו את תשומת לבו)
אשמח לדעת מה זה
תודה על פניו עושה לי רושם כאילו עם הזמן זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת חודשיים עם קשת במותן שמאל - תגובה
ד''ר אודי לבל13/09/2012עינת שלום. קשה להבין מה בדיוק הממצא אבל אני ממליץ בהחלט לפנות לרופא הילדים ולדון איתו בממצא - אם ייראה לו חריג - הוא יפנה אותכם לרופא/ה המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקרסולאביטל11/09/2012
בני בן 9 ומתלונן מידי פעם על כאבי קרסול ברגל אחת בלבד ללא חבלה או נפילה ולא עיקם את הרגל.
לבני אין כמעט את הקשת שבכף הרגל יכול להיות שיש לו פלטפוס ולכן ישנם כאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקרסול - תגובה
ד''ר אודי לבל11/09/2012אביטל שלום - קשה לי לקבוע ממה נובע הכאב. הרושם שלי הוא שקשת שטוחה בכף הרגל - לא מעוררת לרוב כאבים. ולכן אני מציע לבדוק את מקור הכאבים בלי קשר למצב הקשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיד אכילס קצר ושימוש באליפטיקלנתי11/09/2012
שלום רב,
אני בן 29, שמתי לב שמדובר בפורום העוסק באורטופדיית ילדים אך לא הצלחתי למצוא פורום אחר בו דנים על גיד האכילס .
אני נכה מלידה,סובל מ CP , בעקבות כך גיד האכילס היה מקוצר ועברתי 3 ניתוחים בהם הצליחו למתוח את הגיד .
כאשר אני הולך על האליפטיקל בחדר הכושר, כף הרגל לא מונחת כולה על מנך הרגל
העקב מתרומם , ממש קצת (דומה לתנועה טבעית בזמן ההליכה) אך בכל זאת העקב לא ניצב על המשטח המיועד לכף הרגל .
האם תנועה זו יכולה לקצר את גיד האכילס ?
אני לא מצליח להשאיר את כל כף הרגל על המשטח וקצת חושש מהשפעות שליליות של הליכון האליפטיקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיד אכילס קצר ושימוש באליפטיקל - תגובה
ד''ר אודי לבל11/09/2012נתי שלום. אכן זה פורום שבעיקר מכוון להורים וילדים עם בעיות אורתופדיות. במקרה שלך - בעיית כף רגל וקרסול כשברקע שיתוק מוחין - אני חושב שכדאי לקבל הערכה בקשר למידת הקיצור של גיד אכילס. הגיד-שריר אינו מתקצר כמעט כאשר העצמות מסיימות להתארך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסוק רגליים אצל תינוקתאני10/09/2012
בתי כמעט סת 9 חודשים. זוחלת גחון ומראה סימנים של תחילת זחילה על 6 והיא הרבה נשענת על צדה לפני התיישבות.
שאלתי- שמתי לב שהיא הרבה מפסקת את רגליה. גם באמבטיה כשהיא על הגפני היא יושבת עם רגליים פסוקות לגמרי. גם כשהיא על הבטן היא מפסקת רגל אחת כמעט עד למעלה ורגל אחת למטה.. האם פיסוק כזה הוא תקין? נראה כי היא גמישה מאוד.. האולטראסאונד מפרקי ירכיים יצא תקין בגיל חודש.. האם יש צורך ללכת לאורטופד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסוק רגליים אצל תינוקת - תגובה
ד''ר אודי לבל11/09/2012שלום. קשה לי קצת להבין מהתיאור מה בדיוק מתרחש. אני מציע לגשת לרופא הילדים שלכם ולשקול אם המצב חריג או שזה בגדר התקין. אם לא נראה לו/לה תקין, תקבלו הנחיה למי לפנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליעה חוזרת ללא שום אבחנה בעיתיתמני09/09/2012
ערב טוב,
יש לנו ילדה בת 3 חצי ללא עבר רפואי בעיתי.
נולדה במשקל קילו חצי והייתה בפגייה במשך חודש.
לפני כחודש הבחנו כי קיימת אצלה צליעה ברגל ימין,
ערכנו בדיקות והכל יצא תקין.
ברם, לפני שבוע הבחנו שוב כי הצליעה חזרה, הפעם ביצענו בדיקת אולטרא סאונד. ורנטגן, בממצאי הצילום לא עלה משהו חריג והתשובה שקיבלנו הייתה זהה לתשובה הראשונה וכי לא נמצא שום דבר חריג.
מחד גיסא, אין לנו טענות לתשובות אשר הינן משמחות וכי הכל תקין אצל הילדה.
מאידך גיסא, לא ברור לנו מדוע הילדה ממשיכה לצלוע...
להתייחסותכם....
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה חוזרת ללא שום אבחנה בעיתית - תגובה
ד''ר אודי לבל09/09/2012מני שלום. צליעה אצל ילדים היא דבר די נפוץ שיש מסלול בירור מקובל לגביו. מובן שלא אוכל כאן בפורום לאבחן מדוע היא צולעת. אני שומע שביצעתם את הבירור הסביר הראשוני. היות שהמצב מתמך - פנו לאורתופד להמשך בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים עקומותyael09/09/2012
בני יהיה בקרוב בן 5,
ויש משהו קצת עקובם ברגליים שלו (נראה שהן טיפה מתרחקות אחת מהשניה ככל שמקרבים לריצפה).
1. האם זה ניתן לטיפול?
2. האם זה נכון שעד גיל 6 זה יכול להסתדר לבד?
3. אם נלך לרופא עוד שנה - שנתיים - ייתכן שכבר יהיה מאוחר מידי לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים עקומות - תגובה
ד''ר אודי לבל09/09/2012גליה שלום, קשה לי להבין מה זה "קצת" ואני מציע שתתני לאורתופד ילדים להתרשם.
נכון שבדרך כלל אנחנו לא מטפלים בהטייה קלה של הרגליים - לשני הכיוונים, והמצב לרוב מתיישר עם התארכות הגפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבס לתינוקת בעקבות מתיחה במרפקתמר08/09/2012
בתי בת החצי שנה התהפכה על יד שמאל במהלך השינה ושמעתי :קנאק". יום לאחר מכן שמתי חב שאינה מזיזה את היד ובוכה בכל פעם שנוגעים בה. כירורג ניסה "להחזיר לה את היד למקום". מיותר לציין שהילדה צרחה מכאבים ולטענת הרופא לא שמע שהעצם חזרה למקומה. בצילום שערכנו מיד אחר מכן הרופא אמר שאינו רואה דבר, אך הרגישות וחוסר התזוזה ביד של התינוקת נשארו בעינם. בסופו של דבר החליט לשים לה גבס לשבוע. האם צדקנו בכך ששמנו גבס? איך ייתכן שלא רואים דבר בצילום אך הילדה סובלת מכאבים ויתרה מכך לא הזיזה את יד שמאל ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבס לתינוקת בעקבות מתיחה במרפק - תגובה
ד''ר אודי לבל08/09/2012תמר שלום. הנסיון להחזיר "מרפק משוך- pulled elbow" נשמע לי הגיוני, אם כי איני סבור שזה גורם כאב. ההצעה להניח סד גבס למספר ימים היא סבירה. לא צריך יותר מיומיים שלושה- ואז בדיקה אצל אורתופד מנוסה - בדיקת מרפק של תינוקות היא עניין מסובך!! חשוב שתביאו איתכם את הצילומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שנה ושלושעינבר08/09/2012
בוקר טוב,
בתי בת שנה ושלוש התחילה ללכת בגיל תשעה וחצי חודשים וכבר אז בטיפת חלב אמרה לי שכפות הרגליים שלה קצת מעוגלות והמליצה על עיסוי כף הרגל. היום, הולכת כשכפות רגליה כלפי פנים ולפעמים כשהיא מנסה לרוץ או אפילו ללכת מהר היא נופלת. עם נעליים לא יכולה ללכת בכלל היא ישר נופלת.
אשמח להמלצות טיפוול.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה ושלוש - תגובה
ד''ר מרק אידלמן08/09/2012בגיל הזה ילדים נופלים הרבה אין מה להתרגש מזה
כפות רגליים נכנסים פנימה או בגלל גמישות יתר או עקב סיבוב פנימי של השוקיים - אין מה לעשות עם זה , בסופו של דבר זה יעבור
בקיצור אינני רואה דרמה בסיפור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה מספקתאני06/09/2012
שלום
קראתי כי המזרון המומלץ לפעוטות (גיל 3) הוא ספוג כחול.
האם מזרון שמכיל רק כותנה גרוסה ללא כל ספוג סינתטי יכול לתת גם את התמיכה הדרושה או שלא כדאי לקחת סיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה מספקת - תגובה
ד''ר אודי לבל07/09/2012שלום. אין לי מידע מבוסס על הנושא. אנא קיראו ב"שאלות נפוצות" הסבר על מזרנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת שנה ו-3לירון06/09/2012
שלום רב,
בתי נולדה בשבוע 33+4.
אולטרסאונד פרקי יריכיים היה תקין.
לפני כחודשיים התחילה לעמוד. היום היא הולכת סביב חפצים או באמצעות בימבה.
היא לא מנסה לעמוד לבד.
לפני כחודש שמתי לב כי רגל ימין שלה נמצאת כולה על הרצפה בעוד שברגל שמאל היא עומדת על הצד הפנימי של כף הרגל.
כלומר, לא כל הרגל נמצאת על הקרקע.
אני משוכנעת שזה מה שמונע ממנה לעשות לעמוד, היא לא יציבה.
מה עלי לעשות?
האם במקרים כאלו דרוש ניתוח או פיזיוטרפיה?
אציין שלפי הגיל המתוקן היא התפתחה כמו שצריך (כל דבר נעשה באיחור של בין חודש וחצי לחודשיים)
אודה לתשובתך,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת שנה ו-3 - תגובה
ד''ר אודי לבל07/09/2012לירון שלום. אני מציע לחכות עד להליכה עצמאית ורק אז לדון בתנוחת כפות הרגליים על הקרקע. צורת העמידה הראשונית היא לעיתים מאוד מוזרה ולא אחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שנה וחצי גוררת רגלדפנה05/09/2012
שלום,
בתי בת שנה וחצי , החלה ללכת לפני כחודש לערך הליכה יציבה,
אובחנה כהיפוטונית,
כיום הולכת יפה, מרבה ליפול, הליכה מתחזקת, שמנו לב שכאשר היא הולכת נראה שכף הרגל בולטת מעט החוצה ובאותה הרגל היא גוררת מעט , יותר בולט כאשר היא יחפה.
בנוסף יש לה קפל שומן לא סמטרי באותה הרגל, כלומר רגל עם קפל נוסף מעל הברך.
עברה אוטרסונד של מפרקים בגיל חודש בערך שהיה תקין,
האם יש מקום לדאגה,האם אמור להסתדר עם הזמן או שנדרשת התערבות?
מודאגת,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה וחצי גוררת רגל - תגובה
ד''ר אודי לבל07/09/2012דפנה שלום. אני מניח שזה משהו זמני וקשור ברכישת ההליכה. אני שומע שהיא עברה את הבירור הסביר. מציע לעקוב ולהתייעץ עם המטפלים שלכם ("התפתחות הילד"?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכף הרגלאופיר05/09/2012
בני בן ה-8 מתלונן על כאב במרכז כף הרגל המושך כלפי האצבעות
כואב לו בעיקר בריצה ובקפיצה אך גם בעמידה ממושכת כשהוא לובש נעל או סנדל
הוא הדגיש בפני שכאשר הוא בבית יחף לא כואב לו כלל
מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכף הרגל - תגובה
ד''ר אודי לבל07/09/2012אופיר שלום. הייתי קודם כל מחפש משהו בנעל. אולי משהו שם בולט. אם אין כאב כשהולך החף - אני מניח שאין פה בעיה משמעותית, המשיכו לעקוב אולי תחפשו נעל או סנדל אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אושר08/09/2012שלום רב
הכאב הינו ב-2 כפות הרגליים ,כאשר הוא נועל נעל או סנדל אך לא כאשר הוא יחף .
( מן הסתם הוא בבית כאשר הוא יחף ואין לו הזדמנויות לרוץ או לקפוץ) .
בסנדל או בנעל אין שום דבא בולט
אודה להתיחסותך
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר אודי לבל08/09/2012אין לי עוד רעיון במידת ההבנה שאפשר לקבל בפורום - גשו איתו לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באחורי הברךחסיה04/09/2012
שלום רב,
בני בן 7 מתלונן אחת לכמה חודשים על כאב באחורי ברך ימין.
מה יכול לגרום לתלונה שכזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באחורי הברך - תגובה
ד''ר אודי לבל07/09/2012חסיה שלום. אין לי תשובה לשאלה כ"כ כללית - אני מציע לקחת אותו לבדיקה כאשר מופיע הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)