מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטלי30/11/2008
שלום רב, שמעתי שכיום התחילו לעשות דימיון מודרך גם לילדים. ברצוני לדעת מאיזה גיל הכי מוקדם ניתן לעשות דימיון מודרך לילדים, וכמו כן, באיזה תחומים בעיקר הוא יכול להיות טוב עבורם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK30/11/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=264 id=link]גוף נפש, רפואת גוף נפש[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל וסת ראשוניתלילי26/11/2008
שלום, אני סובלת מאל וסת ראשונית (ז.א מעולם לא הופיע לי וסת טבעית). מעניין אותי לדעת איך רפואת הסינית מתייחס לבעיה זו. מה גורם הבעיה? מה הטיפול? לילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל וסת ראשונית
מיכל שלזינגר27/11/2008שלום לילי
הרפואה הסינית מתייחסת לאל וסת ראשונית כחולשה של כליות.
השאלה היא בת כמה את ?
האם עברת בדיקות ?
מה המצב ההורמונלי שלך?
האם הבעיה היא מבנית /הומונלית/ הפרעת אכילה ?
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7922
מצ"ב מאמר שלי בנושא
המאמר אמנם עוסק יותר באל וסת שניונית.
אבל אין לי שום פרטים ותשובות לגבי השאלות שהעליתי לגבייך.
לפי התשובות שלך
אפשר לומר האם ניתן לעשות משהו ברפואה סינית.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגניקולוגיה ופריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת לאחר נתוח הצערת פניםanat25/11/2008
לפני כחודש עברתי ניתוח הצערת פנים (מיני פייס ליפט). מתחת לקו הלסט נוצרו גושים גסים כנראה נוזל שהתקרש. למרות טיפול ליפטי מכני עדיין יש גושים רבים. האם מומלץ להמשיך או יש טיפול חליפי לבעיה. תודה על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בפנים + ניתוח
מיכל שלזינגר25/11/2008שלום לך ענת.
אפשר לשלב דיקור + אני נוהגת במקרים כאלו של בעיות סירקולציה לשלב תוספים הומוטוקסיקולוגיים.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוז לימפתי
עדי מנחמי26/11/2008הגושים הינם התגבשויות.יתכן ואת העיסוי הלימפתי לא התחלת מיד לאחר לאחר הניתוח או שלא נעשו מספיק טיפולים.בכל מקרה זה הטיפול היעיל ביותר וכדאי להמשיך.מצורף משהו שכתבתי.אשמח לסייע.
[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4777' id='link'][/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח גוףשאלה25/11/2008
שלום, עשיתי בחודש שעבר טיפול של דיקור סיני נגד הזעת יתר וריח גוף, הדיקור ממש עזר לי להפחית את כמות הזיעה, אבל זה לא עזר נגד הריח. שמעתי שיש כל מיני וויטמינים או צמחים שיכולים לעזור לי נגד הריח. אין לי זמן ללכת לעשות טיפול ומעקב כי אני צריכה ללכת לצבא שבוע הבא והריח ממש מפריע לי, לפעמים זה ריח של זיעה, לפעמים של טחינה, אין לי מושג איך כי אני בכלל לא אוכלת טחינה!, ולפעמים פשוט של חמיצות. בבקשה תעזרו לי, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח גוף + תזונה
מיכל שלזינגר25/11/2008שלום
ריח גוף חריף מעיד על מצב של חום פנימי.
נסי להוריד מן התזונה מזונות מחממים - תבלינים , חריף, שום , בצל , אלכוהול וכו', עישון כמובן .
גם תזונה עתירת סוכר מחלישה טחול, יוצרת לחות ונוטה להפוך לסטגנטיבית ואז נוצר חום - כך שגם רצוי להוריד סוכרים פשוטים.
עשי זאת כצעד ראשון,
אני מניחה שכבר תחושי שינוי מסוים בריח הזיעה.
כטיפול משלים כשתוכלי פני למטפל ואם יהיה צורך הוא יתן לך מרשם לפורמולת צמחים.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
התמחות בגניקולוגיה ופריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שאלה25/11/2008הייתי אצל מישהי שאמרה לי להוריד באמת מזונות כאלו ונתנה לי פחות או יותר תפריט, הבעיה היא שאני נמצאת בצבא ואין לי כל כך ברירה לאכול מזון לא בריא במיוחד, אני מנסה כמה שיותר להתרחק ממזונות כאלה אבל זה לא עוזר.... מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח גוף + תזונה
מיכל שלזינגר25/11/2008שוב שלום
לצערי אין לי כיצד לעזור לך . גם במסגרת הצבאית השתדלי לאכול מזון מיטבי.
השינוי הוא לא מהיום למחר, אין מה לעשות.
לעיתים אין ברירה וחייבים ליטול צמחים .
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדגנית23/11/2008
הייתי מעוניינת לקבל טיפול סיני/כמוסות סיניות. כתמיכה להפריות. אני אחרי - אי וי אפ שלא נקלט והכל תקין אצלי ואצל בעלי. אני רוצה כמוסה שתעזור בהשרשה/ וגם שתרגיע אותי אני מרגישה עצבנית התקופה זו של הטיפולים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון + רפואה סינית
מיכל שלזינגר23/11/2008שלום לך דגנית
בהחלט מומלץ לשלב ליווי של רפואה סינית לטיפולי ivf - הפרית מבחנה.
טיפול ברפואה סינית יסייע בהקלת תופעות הלואי של הטיפול המערבי וישפר את סיכויי ההפריה.
אין תרופות קסם - כמוסה אחת שבולעים אלא מדובר בתהליך.
עלייך לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגניקולוגיה ופריון, המטפל יאבחן את מצבך בכלים של הרפואה הסינית : דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול.
על פי האבחנה יתאים לך המטפל טיפול שיתבסס על דיקור + צמחים ואם צריך הנחיות תזונה מתאימות.
מטפלים שהתמחו בטיפולי פריון יוכלו להתאים את הטיפול בצמחים + דיקור לשלב המדויק שבו את נמצאת במהלך מחזור הטיפול.
נשים שמטופלות במקביל ברפואה סינית ומערבית מדווחות על רמה נמוכה יותר של תופעות לואי:
כאבי בטן, עצבנות , גלי חום וכו',
וממחקרים שנעשו הסיכוי להשיג הפריה עולה בכ- 50% לכל מחזור טיפולים.
מצרפת לך לינק למאמר שכתבתי שיתן לך מידע נוסף:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7461
מאחלת לכם בהצלחה
מיכל שלזינגר
מטפלת ברפואה סינית
התמחות בגניקולוגיה ופריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת בבקשהאמיר19/11/2008
שלום, האם יש מאגר שבו אני יכול למצוא רשימת מטפלים מוסמכים ברפואה הסינית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשימת מטפלים מוסמכים ברפואה סינית
מיכל שלזינגר19/11/2008שלום לך אמיר
ממליצה לך לפנות למאגר המטפלים של האגודה הישראלית לרפואה סינית.
לאגודה משתייכים אך ורק מטפלים שלמדו רפואה סינית בצורה מסודרת ועמדו בכל דרישות האגודה.
מטפל מוסמך ברפואה סינית נדרש למינימום של 4 שנות לימודי רפואה סינית.
מובן שכל מטפל רציני ממשיך ללמוד ולהתמקצע לאורך כל שנות הקריירה המקצועית שלו, אבל הידע הנדרש הבסיסי נרכש במהלך 4 שנים מאוד אינטנסיביות של לימודי רפואה סינית.
רצוי לפנות למטפל חבר אגודה כך תהיה בטוח שאתה פונה למטפל רציני ובעל ידע. בארץ קיימים מטפלים רבים שלא למדו דיקור / רפואה סינית בצורה מסודרת אלא בצורת קורסים קצרים ואקראיים, במוסדות שונים שאין שום משמעות לתעודה שהם מעניקים.
מטפלים אלו אינם יכולים להשתייך לאגודה הישראלית לרפואה סינית.
טיפול אצל מטפל כזה עשוי במקרה הפחות נורא - לא להועיל ובמקרה הרע - לגרום נזק חמור.
היכנסי לאתר האגודה הישראלית לרפואה סינית: tcmisrael
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולאמיר19/11/2008
שלום רב, האם תוכלו להמליץ לי על מטפל ברפואה הסינית באזור רחובות? או כיצד למצוא מטפל באזור מגוריי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
עדי מנחמי19/11/2008עדיף לברר ולקבל המלצה ממכרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אוזנייםמישל17/11/2008
בת 23 בריאה בדר"כ רוצה לשאול האם אפשר לטפל בדלקת אוזניים שמתפשטת לגרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מישל17/11/2008שכחתי לציין שאני בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון + הריון
מיכל שלזינגר17/11/2008שלום לך מישל
א. כן אפשר בהחלט לטפל בדלקת של אזור אא"ג
בכלים של רפואה סינית : דיקור + צמחים.
ב. את בהריון - כך שהמצב כעת יותר בעייתי.
אני לא יודעת מהי חומרת הדלקת, בזמן הריון צריך להזהר מאוד עם צמחים , יש צמחים שאסור ליטול בזמן הריון.
ג. אני בד"כ במצבים של דלקות /התקררויות וכו' - מטפלת בדיקור + הומוטוקסיקולוגיה.
ד. בגלל שאת בהריון כדאי שלא תתמהמהי ותפני לרופא - יתכן שיש צורך במתן אנטיביוטיקה, כדי לא לסכן את ההריון. זיהום עלול לפגוע בעובר , לגרום לסיבוכים שונים ולגרום ללידה מוקדמת.
ה. אם היו אירועים חוזרים של התופעה במהלך ההריון כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגניקולוגיה - כדי לחזק את המערכת החיסונית ולנסות למנוע הישנות של התופעה.
המשך הריון בריא וקל
מיכל שלזינגר
התמחות בגניקוליה ופריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת ביצים ומוצרי חלבנועה17/11/2008
שלום לכם אני נמצאת במעקב רפואי עקב רגישות בשחלות קראתי בספרות נטורופטית כי צריכת ביצים ומוצרי חלב (על בשר אינני מדברת היות ואני צמחונית) קשורה בסרטן השחלות. האם כדאי לי, עד אשר יתבהרו העניינים, להימנע ממוצרים אלו? האם ישנה הבחנה בין מוצרי חלב בקר לעיזים או ששניהם אינם מומלצים? האם סוייה מומלצת? נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצים + מוצרי חלב + שחלות
מיכל שלזינגר17/11/2008שלום לך נועה
א. זכרי שאת עדיין בבירורים !!!!
ב. איני יודעת מה הבעיה השחלתית הנחשדת אצלך.
במקרה שיש בעיה של שחלות פוליציסטיות אני ממליצה להמנע ממוצרי חלב:
- בגלל ריכוז ההורמונים הגבוה בתוכם.
- בגלל התכונה היינית שלהם (מונח סיני), מקררת, מחלישה טחול ומייצרת לחות - ליחה. הלחות - ליחה בעצמה מהוה סטגנציה ופוגעת בזרימה החופשית של צ'י ודם באיזור בהם היא נמצאת .
מבחינה סינית בבעיות של לחות - ליחה מומלץ גם לא להרבות בביצים ו/או חלבון מן החי.
את שואלת לגבי ההבדלים בין חלב בקר /חלב עיזים:
תלוי ...
הטענה היא ששניהם חלבונים שזרים לנו. יש הטוענים כי החלבון בחלב עזים יותר קל לעיכול.
בפועל, אין אף בעל חיים בטבע שצורך חלב מבני מינו / או של בעלי חיים אחרים , לאחר הגמילה.
תלוי מה הבעיה, תלוי מהי מידת הרגישות שלך למוצרי חלב
האם את נוטה לייצר לחות - ליחה, האם את סובלת מקור, מחולשה, מבעיות עיכול, כאבי ראש , נזלת, התקררויות תכופות, הפרשות וגינליות וכו ,? שאלו סימנים של לחות - ליחה.
אני לא נוטה להמליץ באופן סוחף להמנע לגמרי מדברי חלב, חשוב מאוד לערוך למטופל/ת אבחנה שלמה ומדויקת כדי לקבוע מהן המלצות התזונה המדויקות שיניבו את התוצאות הטובות ביותר.
חשוב שתבררי את הבעיה הרפואית ממנה את סובלת.
בכל מקרה כדאי וניתן לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגניקולוגיה כדי לקבל אבחנה סינית וטיפול לבעיה ממנה את סובלת.
המטפל יאבחן ויעריך את הבעיה בכלים של הרפואה הסינית:
דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול.
לאחר קביעת האבחנה יותאם לך טיפול מתאים ומדויק .
הטיפול ברפואה סינית הינו טיפול הוליסטי. בניגוד לטיפול ברפואה מערבית ששם ההתיחסות היא למערכת אחת או לאיבר אחד בלבד, הטיפול ברפואה סינית מתייחס לגוף - נפש באופן כללי, כך שגם אם את סובלת ממספר סימפטומים מטרידים , קרוב לודאי שהם משתייכים לבעיית שורש אחת שכדאי לטיפל בה, כדי לחוות שיפור במצב הבריאותי ובאיכות החיים הכללית.
מקווה שעניתי לשאלתך.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
התמחות בגניקולוגיה ופריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפתאמיר14/11/2008
שלום רב, 1. האם עיסוי לקרקפת הוא פעולה מועילה? והאם ניתן לעשותו באופן עצמאי ללא פנייה למומחה? 2. יש לי שיער דליל וקצוץ, האם אני יכול לחפוף אותו רק עם סבון בלבד ללא חשש? סבון רגיל כמו נקה 7, הוואי וכדומה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניר
עדי מנחמי15/11/2008פנה לפורום רפואת עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמיםרונית13/11/2008
אנו מנסים כבר שנתיים להרות, בעברי 2 הריונות ספונטנים כאשר אחד הסתיים במוות עוברי. כל הבדיקות נמצאו תקינות: יש ביוץ מדויק, רירית עבה, צילום רחם , פרופיל הורמונלי, בדיקות זרע תקינות. אני חייבת לציין כי בהריון השני לקחתי קלקסן ומאז לידת בתי אני מרגישה כי משהו השתנה באיזון ההורמונלי בגוף שלי, שבין היתר מתבטא בכתמי דם לפני הווסת (כשבוע לפני הווסת). הטיפולים שעברתי כללו : 4 חודשים איקקלומין+ הזרעות, 3 טיפולי גונל+הזרעות ללא הועיל שאלותיי: 1. האם ידוע לך אם יש קשר בין הקלקסן לחוסר האיזון ההורמונלי שאני חשה? 2. האם כתמי הדם לפני הווסת מעידים על משהו לפי הרפואה הסינית? ומה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסאן (הפרין) + טיפולי פריון
מיכל שלזינגר13/11/2008שלום לך רונית
אני מבינה שאת נוטלת קלקסאן ( הפרין) בגלל נטיה לקרישיות יתר בדם.
אצל נשים שיש להן נטיה כזו נותנים טיפול של קלקסאן במשקל מולקולרי נמוך , בזריקות מתחילת ההריון ועד סופו.
כפי שודאי ידוע לך תופעת הלואי השכיחה ביותר של קלקסאן היא דימום .
מבחינת אנרגטיקה סינית:
הקלקסאן נחשב למניע צ'י ודם ובעל אנרגטיקה חמימה.
שימוש יתר פוגע ביין של הקיבה והכליות. החום מבחינה סינית גורם גם לדם "לצאת מכליו" - הווה אומר לדמם.
אין ספק שמשהו בהחלט משתנה לך בגוף - את עוברי טיפולי IVF - עתירי הורמונים,
ובהחלט אחרי לידה משהו משתנה בגוף - כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגניקולוגיה והפריון שיוכל לסייע לגופך להגיע לאיזון - כך גם לשפר את סיכויי ההתעברות וההשרשה.
הכתמים שלפני הדימום הוסתי מבחינה סינית יכולים להעיד על מספר כיווני סינדרומים:
חולשת טחול SPLEEN QI DEFICIENCY
על מצב של חום בדם- heat in the blood
על סטגנציה
ויתכן גם שילוב של מספר גורמים.
כמובן שלא ניתן לאבחן ובודאי לא לטפל בך דרך האינרטרנט.
פני למטפל שיערוך לך תשאול מדוקדק ויאבחן אותך בכלים של הרפואה הסינית - תותאם לך פורמולת צמחים + תכנית דיקור + המלצות תזונה מתאימות.
מאחלת לכם בהצלחה
מיכל שלזינגר
התמחות בגניקולוגיה ופריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורטון נוירומהליאה11/11/2008
שלום, יש לי מורטון נוירומה ב 2 כפות הרגליים. שאלתי אליכם היא: יש למי מכם נסיון בדיקור לבעיה כמו שלי? והאם מנסיונכם בבעיה שכזאת היה שיפור בבעיה ובכאב ותוך כמה זמן? תודה מראש על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורטון
עדי מנחמי11/11/2008תופעת מורטון נוירומה הינה נפוצה במרפאות רפואה סינית,שכן הטיפול המוצע ברפואה הינו כדורים נוגדי דלקת(שלא תמיד עוזרים) או ניתוח.אני טיפלתי במספר מקרים,בעיקר אצל צועדים למרחקים.
אם המקרה שלך הינו סטנדרטי,ניתן לפתור הבעיה בתוך מספר טיפולים בודדים,זאת בשילוב אמצעי טיפול חדשניים של הרפואה היפנית.בברכה,עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורטון נוירומה
ליאה12/11/2008שלום עדי, תודה על תשובתך לשאלתי, אהייה בקשר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בראשזמן יקר11/11/2008
בזמן פעילות גופנית במכון כושר מרגיש לחץ חזק בראש מרגיש שהרקות מתפוצצות מלחץ וכאבי ראש באיזור המצח והעניים הדיקור עוזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש + מאמץ + דיקור
מיכל שלזינגר11/11/2008שלום לך מאיר
באופן עקרוני הרפואה הסינית בכלל וכלי הדיקור והצמחים בפרט הם כלי מצוין לטיפול בכאבי ראש ו/ או מיגרנות.
כמובן שחשוב לפנות למטפל ברפואה סינית שיאבחן את מצבך באופן מלא בכלים של הרפואה הסינית: דופק, לשון , אבחנת גוף ותשאול.
המטפל ישאל אותך על סימפטומים גופנייים - נפשיים נוספים מהם אתה סובל, על אורח חיים + תזונה, האם מדובר בתופעה חדשה / ותיקה וכו'.
על פי האבחנה המטפל יוכל להתאים טיפול מתאים למצבך.
מנסיוני, הטיפול בדיקור וצמחים הינו יעיל ביותר למצבים של כאבי ראש.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפותדניאל09/11/2008
שלום . אני סובלת בחודשים האחרונים מעייפות נוראית שקשה לי להרים את עצמי ממנה . כבדות ואדישות . כבר היו לי תקופות כאלו בעבר ונראה שזה רק הולך ונעשה גרוע יותר עם השנים . אני בת 29 . בדיקות הדם שלי תקינות . נכון שיש היבטים כמו שחיקה נפשית שמאוד משפיעים , אך אני לא יודעת איך לטעון את עצמי באנרגיות ובמוטיבציה לתהליך של שינוי שאני רוצה לעבור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
עדי מנחמי09/11/2008לעייפות יכולות להיות סיבות רבות,שאינן בהכרח מופיעות בבדיקות דם.בבדיקה שאנו עושים ,של אזורי רפלקס רבים בגוף,ניתן לזהות את שורש הבעיה.לא תמיד הבעיה היא מתח.בכל מקרה,מכיוון שמדובר בתקופה כה ארוכה ,כדאי לחשוב על פתרונות טיפוליים או על שילוב של פעילויות "מעוררות נפש" בחיי היומיום.בברכה,עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהאמיר05/11/2008
שלום , האם ניתן לטפל באקנה באמצעות הרפואה הסינית? ולמי אני יכול לפנות? והאם מתח נפשי עלול לגרום להופעת אקנה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה + רפואה סינית
מיכל שלזינגר05/11/2008שלום לך איתי
ניתן בהחלט לטפל באקנה באמצעות הרפואה הסינית - דגש רב על תזונה + צמחים. אני משלבת גם תהליכי דיטוקס (ניקוי בצמחים) + פורמולות הומוטוקסיקולוגיות.
למתח נפשי יש בהחלט משקל רב בהופעה של אקנה, אבל כמובן לא רק !!!
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)