מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת חן גדלה בהריוןנעם02/09/2018
אני בהריון ושמתי לב שנקודת חן אחת ברגל גדלה, לאו דווקא באזור שנמתח. זה קשור להריון? צריך לבדוק את זה עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה שגדלה
ד``ר ניר נתנזון06/09/2018כל שינוי בשומה, גם בהריון, מחיב בדיקה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לבן בבוהן - ממה זה נובערותם30/08/2018
היי, נהיה לי כתם גדול לבן בבוהן אחת, מצרפת תמונה. מה זה יכול להיות ? מחסור ממשהו בגוף ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לבן
ד``ר ניר נתנזון06/09/2018מה הקשר לפורום זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן מתחת לשפה התחתונהאנונימי27/08/2018
האם הסרת נקודת חן *שנוגעת* בשפה התחתונה
זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומה
ד``ר ניר נתנזון06/09/2018לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמתי לב לנקודה שחורה באצבע ברגלד``ר ניר נתנזון25/08/2018
היי
שמתי לב לנקודה הזאת באבצע הרגל
מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה
ד``ר ניר נתנזון06/09/2018לא ניתן לאבחן על סמך תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע ברגל מטריד נקודה וכתם אדוםמירי 195823/08/2018
יש לי כתם אדום ברגל. קצת דואגת. סיבה לדאגה? מצרפת תמונה.
מכיון שהתגלו אצלי נגעים מסוג bcc מוטרדת.
נמצאת במעקב כולל במרפאה לבדיקת שומות אצל ד"ר ניר נתנזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד``ר ניר נתנזון06/09/2018לא ניתן לאבחן על סמך תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים על כל הציפורנייםאסי23/08/2018
על כל הציפורניים שלי יש מעין פסים כאלה, הם באותו הצבע של הציפורן לפעמים קצת בהירים יותר. צריך לבדוק את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים
ד``ר ניר נתנזון06/09/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש על נקודת חןמתן21/08/2018
אחרי שהייתי בים שמתי לב שיש לי סוג של יובש על נקודת חן ברגל. זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
ד``ר ניר נתנזון06/09/2018כל שינוי בשומה מחייב בדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן שטוחות לעומת מורמותדבי19/08/2018
האם נקודות חן שטוחות "בטוחות" יותר ממורמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן
ד``ר ניר נתנזון06/09/2018אין כל קשר בין גובה השומה לטיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של פס שחור דק ועוד פס שחור דק ארוךרותם17/08/2018
התחלה של פס שחור דק ועוד פס שחור דק ארוך
מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס שחור
ד``ר ניר נתנזון18/08/2018לא ניתן לאבחן על ידי תמונה.
פנה לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רותם18/08/2018תודה על התגובה.
בנוסף שמתי לב היום שקצה הציפורן מתעקם כלפי מטה בצורה חדה. מה שלא קורה בשאר הציפורנים.
בנוסף יש מין כתם שחור מטושטש בצורה מלבנית.
אני צריך לדאוג ? איזה בדיקה רופא העור עושה ? לקבוע פרטי כמה שיותר מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן חדשה על קעקועאור16/08/2018
יצאה לי נקודת חן חדשה שטוחה על קעקוע, האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן דשעה
ד``ר ניר נתנזון18/08/2018כל נקודת חן חדשה דורשת בדיקת רופא עור. אין קשר למיקום הנקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמש שמתכהה עם הזמןגיל14/08/2018
אני מאוד מנומש, יש לי הרבה נמשים קבועים והרבה שדוהים בחורף וחדשים שצצים בקיץ. יש לי נמש אחד קבוע שאני חושב שהוא הולך ומתכהה לעומת האחרים הקבועים שנשארים באותו הגוון. זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמששמתכהה
ד``ר ניר נתנזון18/08/2018שינוי כזה דורש בדיקה בהקדם אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן חדשות לא בולטותיהודה12/08/2018
צצו לי מקבץ של נקודות חן חדשות קטנות ולא בולטות. צריך ללכת לבדוק אותן מיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שומות
ד``ר ניר נתנזון18/08/2018לא מיד, אבל בהחלט לפנות לרופא עור בזמן הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה בשומה בולטת בעורעדי09/08/2018
שלום
יש לי שאלה
לאבא שלי היתה שומה ברגל יחסית גדולה ובולטת, שומנית. אמרו לו פעם להוריד אותה והוא לא הוריד(לא בטוחה לגבי הסיבה. כנראה היא לא היתה מאוד קריטית).
אתמול הוא עשה צלילה ודג פצע לו את השומה והוריד ממנה חתיכה. ירד דם וכו'
יש לו היסטוריה של נגע לא בריא בעור.
אתה חושב שיש צורך בהתייעצות דחופה עם רופא או שזה משהו שאפשר להמתין איתו וזה לא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה בשומה
ד``ר ניר נתנזון18/08/2018אין לי כל יכולת להחליט ללא בדיקה.
שיפנה קודם לרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת הביופסיה.האם תספק את רופא העור?דינה08/08/2018
שלום! הייתי שמחה לדעת האם הביופסיה תקינה: compound nevus,margins free level sections perpormed.
האם התשובה מספיק מפורטת ותספק את רופא העור?
תודה רבה.
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
ד``ר ניר נתנזון18/08/2018התשובה תקינה לחללוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שישנתה צורהשגיא05/08/2018
היי..יש לי נקודת חן בכף רגל בכרך מהיום שאני זוכר את עצמי (בן 21) היום במקרה הסתכלתי בכף הרגל שלי והבחנתי בשינוי בצורה של נקודת החן..צורה לא סימטרית..מרגיש כאילו בנקודת חן מעט בולטת אבל קשה להגיד כי יש הרבה ער מת באזור..אשמח לחוות דעת על התמונה..ואם יש צורך בבירור יותר מעמיק אצל רופא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה בכף הרגל
ד``ר ניר נתנזון17/08/2018נש=דרשת בדיקת רופא עור בהקדם (בעזרת דרמוסקופ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)