מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלת פנימית על עקב רגל ימיןגלינה06/06/2018
שלום רב,
לפני כשנה אובחנו אצלי 2 מלנומות in situ, שהוצאו.
בלי קשר אליהן, יש לי יבלת פנימית בעקב רגל ימין שקיימת כבר הרבה שנים, כאשר בשנה וחצי אחרונות התחילה לכאוב לי, במיוחד כשאני דורכת על העקב וגם גדלה ויזואלית מנקודה קטנה לנגע גדוליותר. במספר ביקורות אצל רופאי עור שונים, שהסתכלו על המקום, אמרו שזו יבלת פנימית והציעו טיפול שונה- בין חנקן נוזלי ומשחת סלטין, או פשוט להשאיר את זה כך... השאלה שלי אם יבלת כזו, שכבר קיימת הרבה שנים, יכולה באיזשהו שלב להפוך להיות סרטנית ויש לי ממה להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ד``ר ניר נתנזון09/06/2018יבלת לרוב אינה הופכת לסרטנית.
אך למה לסבול ולא לטפל? הטיפול פשוט....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת ביופסיה של חשד למלנומהשי05/06/2018
אם לקחו לי ביופסיה והתברר שמדובר במלנומה - גם אז התשובה תגיע רק אחרי חודש וחצי כפי שמקובל? חודש וחצי במלנומה זה עניין של חיים או מוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת ביופסיה
ד``ר ניר נתנזון09/06/2018לרוב לא מדובר בעניין של חיים ומוות מאחר והרקמה כבר הוסרה מהגוף.
אם היה חשד למשהו כה דרמטי ניתן לבקש בדיקה דחופה מהפתולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בגב הייתה בהירה שינתה צבע ודיממהלימור04/06/2018
שלום, באוקטובר האחרון פניתי אלייך בפורום לגבי נקודת חן חדשה בגב שהיית ורודה הפכה כהה עם נקדות שחורות מסביב עם אודם קל מסביבה.. לאחר חודש בערך הפכה לכהה במיוחד , המלצת שאפנה להיבדק, הרופאה אמרה שהכל בסדר. שינתה צבע לבהירה מאוד כמעט ולא נראתה..
לאחר תקופה בשבועיים האחרונים הנקודה הפכה לכהה עם אודם מסביב עם ריבוי גושים כמעט שחורים בגבולות.. ודיממה פתאום ללא כל גירוד או שפשוף.. היו תחושות של עיקצוץ במקום ומאז היא משחירה ומאוד לא סימטרית ובולטת
מצרפת תמונה ב 3 שלבים משמאל לימין מאוקטובר
ותמונה בודדת מלפני 4 ימים ....
תור לרופא עור רק בעוד חודש... מה עושים?
תודה
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת של הנקודה בשלבים מאוקטובר
לימור04/06/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר חוות דעת בבקשה ? תודה
לימור05/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת חן מדממת
ד``ר ניר נתנזון09/06/2018לא ניתן לאבחן על סמך תיאור או תמונה.
פני לרופא העור ובקשי להקדים את הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים חומים על צלקת של נקודת חן שהוסרהלימור03/06/2018
הבחנתי בפסים חומים קטנים על צלקת של נקודת חן שהוסרה לפני כמה שנים טובות (מצרפת תמונה)
זה מלחיץ אותי. מה המשמעות?
אני דואגת להיבדק כל חצי שנה אבל אולי לא הבחינו בזה..
אני חושבת שיש לי משהו דומה על עוד צלקת של נקוגה שהוסרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים או כתמים קטנים..לא יודעת איך להגדיר
לימור03/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
לימור03/06/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסים
ד``ר ניר נתנזון09/06/2018לא ניתן לאבחן בוודאות על סמך תיאור או תמונה.
עם זאת יתכן ומדובר על שומה שחזרה לאחר כריתה לא מלאה.
פני לרופא עור לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום על הציפורן של הבוהןנגה03/06/2018
שמי לב שיש לי כתם חום על הציפורן של הבוהן... זה מסוכן? צריך ללכת לבדוק את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד``ר ניר נתנזון09/06/2018לא ניתן לאבחן על סמך תיאור או תמונה.
פני לרופא עור לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס חום בהיר באצבעות הידעיןKfir Nissim01/06/2018
לאחרונה שמתי לב לפס חום בהיר באצבעות הידיים. הפסים באותו המקום בדיוק. כמו כולם נלחץ, מצרף תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים
ד``ר ניר נתנזון01/06/2018לא ניתן לאבחן על סמך תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תשובות ביופסיה שהתקבלודוד31/05/2018
שלום דוקטור. תוכל לפענח בבקשה את התשובות לביופסיה שנלקחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח
ד``ר ניר נתנזון01/06/2018תשובה לא ספציפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן חזרה אחרי הסרההדס31/05/2018
הורדתי נקודת חן בולטת בפנים והיא חזרה. זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה של נקודת חן
ד``ר ניר נתנזון01/06/2018אם השומה הוסרה בשלמותה היא לא אמורה לחזור.
פנה בהקדם לבדיקת הרופא שהסיר את השומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומה ביד ונגע בפהעדן תלמיד28/05/2018
שלום
לאחר מלנומה ביד בדרגה 2b ללא גרורות, לימפות נקיות ופט סיטי נקי.
הופיע פצע לבן בפה (מצב תמונה)
האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בפה
ד``ר ניר נתנזון28/05/2018לא ניתן לאבחן על סמך תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן מגיל קטןדניאל28/05/2018
אני שמה לב שהיא גדלה וטיפה יוצאת מהגבולות אבל הצבע אותו צבע לא מגרדת ולא כלום. יש סיבה לחשוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
ד``ר ניר נתנזון28/05/2018לא ניתן לאבחן על סמך תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה חדשה בכף הרגל, כואבתשחר26/05/2018
ד"ר נתנזון שלום,
לפני מספר שבועות הופיעה נקודה כואבת בכף הרגל במשטח הכפי. חשבתי שדרכתי על קוץ ויש שם המטומה קטנה, אבל לא הצלחתי להוציא הקוץ.
קיוויתי שיעבור, הפסיק להציק, ושכחתי מזה.
לפני שבוע החל להציק לי שוב וראיתי שעדיין יש שם אזור כהה. ניסיתי לראות אם אצליח לחפור החוצה קוץ ולא יצא.
עכשיו ממש מוטרד מ-acral melanoma.
יש מקום לחשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה כואבת על כף הרגל
ד``ר ניר נתנזון26/05/2018לא ניתן לאבחן על סמך תמונה.
פנה לרופא העור לבדיקה.
עם זאת, ובמגבלות הצילום, סביר כי מדובר בגוף זר או ביבלת וירלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומה גרורתית עם גוש 4 סמ בבית השחיsigal shamay26/05/2018
כמה דחוף לטפל במלנומה גרורתית עם גוש של 4 סמ בבית השחי .
אמא שלי בחול כרגע לשבועיים הקרובים ואני רוצה לדעת כמה דחוף להחזיר אותה ???
תודה מראש
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה גרורתית
ד``ר ניר נתנזון26/05/2018רק לאונקולוג המכיר את כל הנתונים יש אפשרות לענות על שאלה כזו.
אני מאחל לאימך החלמה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים שחורים בציפורנייםמאור זמיר24/05/2018
הייתי רוצה להתייעץ עם דר נתנזון לגבי כתמים שחורים מתחת לציפורניים אני ממששששששש בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם שחור
פני לרופא העור לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת שומות צפופה האם מסוכןמיקאלה24/05/2018
היי...יש לי את השומות האלה המון המון שנים...חברה זראתה הציעה לי להיבדק...האם זה נראה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת שומות
פני לרופא העור לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי סיבה לחשוש? פס בציפורןיוסי23/05/2018
היי,לפני כמה שנים הופיע לי הפס הזה בציפורן.
לא ייחסתי לזה חשיבות כי לא ידעתי מה זה. התברר לי עכשיו שכל פס בציפורניים יכול להיות מלנומה.
זה הפס היחיד שיש לי בציפורניים, רק בציפורן אחת והוא אינו השתנה מהרגע שנוצר עד כה.
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס על הציפורן
פני לרופא העור לבדיקה.
עם זאת עצם העובדה שהפס יציב לאורך השנים מהוה סימן מעודד שלא מדובר בסרטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)