מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות קשב וריכוזשי25/04/2010
בני אובחן כסובל מבעיות קשב וריכוז וכמובן שזקוק לרטלין אנחנו מאוד מתנגדים לרטלין ומחפשים אלטרנטיבה הבנתי שניתן לטפל בעזרת תרופות טבעיות האם תוכלי לעזור לנו למצוא באזור הגליל העליון הומופאת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה במקום ריטלין
ד``ר אדית מרלין דניאל25/04/2010
שלום
יש טיפול הומאופתי מלא במקום ריטלין לכול סוגי הבעיות שהיום נוהגים לתת להם ריטלין
אני מכירה בצפון רק את המורה שלי דר רינה מרקוביץ שעליה אוכל להמליץ
במידה ואת רוצה לקרא עוד על נושא הריטלין כנסי לאתר שלי -במדור הילדים ונוער רדי עם הדף עד לאזור הכתבות הנוספות - יש שם כתבה שעשיתי לידיעות אחרונות כתבת תחקיר על ריטלין
שנקראת ילדי הסם קראי אותה ואת מה שהיה לומר נגד הריטלין לפסיכיאטרים רופאים ורוקחים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולים קשים בעקבות ניתוח בגיל יוםאודליה22/04/2010
שלום,
בני בן חצי שנה סובל מהתקפות שיעולים קשות בלי הפסקה.
זוהו תופעה נגגרת של ניתוח בקנה שעבר בגיל יום ואשר הסחוס של הקנה לא בנוי כמו סחוס רגיל, ולכן הקנה צונח פנימה, ואשר אמור לעבור בגיל שנה כאשר הקנה יתצב.
האם להומאופתיה טיפול בתופעה כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעולים קשים
ד``ר אדית מרלין דניאל25/04/2010שלום אודליה
אני מאמינה שניתן לעזור לו
אין לי ניסיון ספציפי אם בעיה אחרי ניתוח מהסוג הזה
אבל אני בהחלט חושבת שאם לא נתמצא פתרון אחר
שווא מאוד לבדוק את הכיוון ההומאופתי
אין לי ספק שהטבה תוסג אם לא אף שיפרו מלא
את מוזמנת להתקשר כדי לתת נתונים נוספים לבדיקת המקרה
בברכה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתטניה21/04/2010
שוב תודה על תשובתך המהירה!
סליחה אבל יש לי שאלה נוספת: האם רק מריחת הטויה על היבלות יכולה לעזור או שהטיפול חייב להיות גם פנימי? והאם לכדורים שבני קיבל יש תופעות לוואי?
סליחה ותודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טויה
ד``ר אדית מרלין דניאל25/04/2010
צריך טיפול פנימי
להומאופתיה אין תופעות לוואי אך הבנתי שהוא מקבל גם תרופות כימיות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות תגובהטניה21/04/2010
תודה על תשובתך המהירה!
ההומיאופת של בני אינו נמצא במרפאה שאליה פניתי עד יום ד' הבא ורק היום קיבלתי את התרופות ההומיאופתיות, לכן פניתי לפורום לקבלת עצה.
(לא פניתי לרופא "הרגיל" כי בטח את כבר יודעת שהם לא מאמינים ברפואה אלטרנטיבית)לתשובתך אודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
ד``ר אדית מרלין דניאל21/04/2010
עדיין הייתי ממליצה את אותה המלצה
חכי למטפל שחובתו לתת תשובה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלותטניה21/04/2010
שלום רב!
בני בן ה-5 סובל (מאז שנולד) מאסטמה של העור שמחמירה בעונות המעבר (כולל הקיץ) וגם אלרגי לבוטנים ואגוזים. לפני כמה זמן שמתי לב כי יש לו יבלות במרפק וקיפול של היד וגם עברו לו למקומות אחרים בגוף, פנינו לרופא עור ונאמר לנו שיש לו את וירוס המולסקום שאין הרבה מה לעשות בנידון וזה יחלוף מעצמו.
פניתי להומיאופת וקיבלנו 3 תרופות: CALF-CAR 200 CH, KALI BICH 15CH, וטינקטורה של טויה למריחה חיצונית של היבלות.
השאלה שלי היא האם אפשר לשלב את התרופות שקיבלנו עם תרופות קונבנציאונליות שבני מקבל קבוע? (התרופות הן: כדורי סינגולר, סירופ אריוס ותרסיס לאף סטרונז)?
תודה, והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות משולבות עם רמדי הומאופתית
ואני שואלת בחזרה מדוע שאלה זאת איננה מופנת להומאופת ולרופא המטפלים בילד
פורום איננו המקום לשאלות כאלו
יש להפנותם השאלה רק לרופאים ולמטפלים שמטפלים בילד
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טראומיל טיפות או כדוריםנעמיפו20/04/2010
אני סובלת מכאבים עקב דלקת כרונית הנגרמת משחיקת סחוס במפרק הירך.
הומלץ לי לנסות טראומיל בצורת טיפות.
שאלתי- האם ניתן לקחת את הטראומיל בטבליות ומה עדיף.
מה המינון המומלץ?
בעבר השתמשתי במשחת טראומיל , ההשפעה על הכאב,הייתה טובה ,אך חלפה כעבור זמן קצר( כמה שעות).
בברכה
נ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בעקב
בוקר טוב נעמי
אני לא הייתי ממליצה לך על טראומיל אלא רק כעזרה חיצונית ולכן עדיף במריחה
אני חושבת שאת צריכה טיפול הומאופתי אישי כדי לטפל בדלקת
הטראומיל לא יחלים לך את הדלקת הוא לא ספציפי לדלקת שלך הוא רק יכול להקל זמנית
כשישי מצב של דלקת זה מראה שהביו כימיה של הגוף לא תקינה וזה מעבר לשיחקה שנוצרה
את צריכה לעשות שינוי פנימי כדי למנוע דלקות בגוף -גם אם נראה שיש לך הסבר מדוע היא קיימת
היא לא אמורה להישאר שם כול הזמן -לכן צריך לטפל בזה
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת שבע חודשיםנעמי17/04/2010
שלום לכם, בתי כאמור בת שבע חודשים ילדה מקסימה (כמובן...) ושמחה בעלת טמפרמנט גבוהה. מאד מאד יצרית ופעילה מלידה בקושי שוכבת על הגב ומתבוננת אלא כל הזמן בתנועה מתמדת (לאחרונה החלה לזחול אז בכלל...), וכך גם רגילה להירדם.
מאז שהיא תינוקת היא זקוקה להירדמות בהמון תנועה. ישנה על הידיים בנענוע או על הכדור פיזוי, בטיולים בעגלה.
לאחרונה אני מאד משתדלת להרדים אותה במיטה שלה (שהיא מכירה ואוהבת) אך ללא הצלחה.
יש לציין כי גם מוציאה שיניים , לאחר ניסיונות חוזרים להשכיבה במיטה ולנענע אותה , לשיר לה ולהחזיר את ידה, היא נהיית פקעת עצבים וצורחת ובוכה עד צאת הנשמה...
אני מרגישה שכל פעם (מאז ומתמיד - לא רק לאחרונה) שמגיע הזמן לישון הגוף שלה נהיה "עצבני" והיא מאד זקוקה לנו כדי להירגע ולהירדם.
האם לדעתכם היא זקוקה לעזרה כמו רסקיו או משהו טבעי שירגיע בכללי אותה ואת גופה?
אם כן, אשמח להפניה כלשהיא לבעל/ת מקצוע באיזור הצפון (הגליל המערבי)
בתודה מראש.
נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת לא נרדמת
ד``ר אדית מרלין דניאל18/04/2010
יש פתרון שלם לבעיה זאת בהומאפתיה
מיכוון שהיא מאוד קטנה ניתן לתת לזה מענה גם טלפוני
אם את רוצה את מוזמנת ליצור קשר ישיר אלי
בכול מקרה לא רצוי לתת רסקיו רמדי שאיננו ספציפית מותאם לילדה
צריך רמדי הומאופתית ספציפית לה
אם את רוצה מטפלים בצפון את יכולה להקליד בגוגל הומאופט בחיפה
יעלו לך כול מיני שמות. ואו לגשת לקופת החולים באזורך
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בינונ בפניםתומר16/04/2010
שלום,
אני סובל מאקנה בינוני בפנים כ3 שנים, כיום אני בן 21.
ניסיתי טיפול על ידי אור כחול (פוטורתרפיה) סדרה של 10 מפגשים בנוסף לשימוש למשחות שונות מחברה PCA Skin אך לא ניכר שום שינוי משמעותי באקנה.
ברצוני לדעת אך אפשר לטפל באקנה בשיטת עבודה של הומואפטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/04/2010
שלום תומר
הטיפול באקנה שאני נותנת הוא אישי כמו שכול טיפול הומאופתיה הוא בכול בעיה אחרת
כך בחשבון שלגוף שלך יש חוקים והוא פועל על פי החוקים שלו ולא על פי הבקשות שלך
אם אתה לא פועל ומפעיל נכון את הגוף הוא ידבר איתך באמצעות מחלות בעיות וחוסר נוחות כמו אקנה -אתה צריך בנוסף לקבל גם הנחיה איך לנהוג נכון עם הגוף ואת זה אני עושה במקביל
לטיפול בהומאופתיה
אני נותנת לך הנחיה נטורופתית מה מותר מה אסור לך לעשות ברמת הגוף כדי למנוע הצטברות של אקנה. אקנה היא הדרך של מערכת החיסון שלך להוציא רעלים אל מחוץ לגוף ועל פני העור -העור הוא שיכבת מערכת החיסון הראשונה שלך לכן כדי שהגוף יעבוד עבורך ואיתך - אתה צריך לעבוד איתו ועבורו איך שהוא רוצה ואת זה אני מלמדת -כן זה כמו בנישואין רק שפה אתה נשוי לגוף שלך
תחשוב עליו במונחים של בת זוג ומה אתה יכול לעשות עבורו כדי שהוא ישמח ולא יגרום לך להרגיש לא נעים
עוד דבר שאני שמה דגש עליו שצריך לעשות זה גם שינוי ברמת התזונה אך לא רק
גם השינוי בתזונה ובעוד דברים נדרשים גם התהליך ההומאופתי וגם ניקוי רעלים שצריך לעשות כי האקנה מראה שהצטברו אצלך רעלים - לוקח להם זמן עד שהם מוטמעים בגוף
עד שמערכת החיסון שלך מבינה שאף אחד יותר לא מתקיף אותה ברעלים והיא יכולה לנוח
האקנה זה כמו אזעקה
אתה לא יכול לעשות פעולות טבעיות לתיקון המצב יחד עם הגוף ולצפות שזה יעלם מידית - זוהי ציפיה לא מציאותית - כול מה שאתה יכול לקוות זה שהגוף ומערכת החיסון שלך יתחזקו ויתאזנו במהירות האפשרית אבל אתה לא יכול לכפות עליהם את הקצב וכמה זמן זה יקח אצל כול אדם זה לוקח זמן אחר תלוי כמה רעלים נאגרו אצלך במחסנים -האקנה הוא רק מחסן קטן לרעלים בתוך הגוף יש מחסנים הרבה יותר גדולים וצריך לרוקן אותם זה לוקח זמן -כך שלא יעזור לך כמה תאבק אם זה מבחות על ידי כול מיני קרינות משחות וכו קסמטיקה
במידה ותמשיך לעשות דברים חיצוניים כמו מה שכבר עשית וגם אם זה יעלים את האקנה -זוהי רק אשליה מסוכנת -האקנה ואו הרעלים לא יעלמו הם פשוט ידחקו לתוך הגוף עמוק יותר ושם הם יחשבו איך לעשות לך יותר קשה את החיים באמצעות מחלות יותר קשות
מה שנקרא יש לך מזל שזה רק אקנה ואתה לא יודע -מערכת החיסון עושה מאמצים גדולים להרחיק מהאיברים החשובים שנמצאים בתוך הגוף כול מיני סוגי רעלים במקרה שלך היא הרחיקה אותם ושמה אותם באקנה אם תדחוף אותם פנימה חזרה בכוח כי אתה רוצה שיעלמו כבר - לתוך מחזור הדם ולא תיתן לאקנה לעשות את שלו זה רק יתנקם בך -לכן כדאי לנהוג בחוכמה עם הגוף ולא במהירות ונגדו
האם ההסבר עזר לך להבין ?
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תומר18/04/2010ההסבר מובן,
איך אפשר לקבוע פגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נורא חשובהמיטל13/04/2010
היי שמי מיטל ואני לוקחת פקסט כבר 15 שנה אני נורא לצאת מי זה וליטול משהו טבעי הפחד שלי שזה לא יעזור כמו הפקסט אני לוקחת את הפקסט עקב חרדות קשות שהיו לי ועדיין לא נעלמו לגמרי אני גרה באזור הדרום ושילמתי להומופטית על פגישה אישית שבו היא שאלה אותי המון שאלות ובסוף אמרה לי לקחת את הרמדי ARS9C
התקשרתי לבית מרקחת נאות שושנים להזמין את זה אז סתם שאלתי אותה האים לאשה בהריון זה לא מסוכן כי אני בהריון אז היא אמרה לי שיש בזה קצת חומר כימי שמוערבבת בזה רמדי ושאני יתקשר למישהי בשם רותי שתגיד לי עים זה מותר מה דעתכם לגבי זה האים הרמדי הזה מותר ומה זה כי ההומופטית לא ציינה לי בדיוק מה זה בבקשה תענו לי לגבי זה תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמדי בזמן הריון
ד``ר אדית מרלין דניאל13/04/2010שלום מיטל
אני לא מכירה אף רמדי הומאופתית שבתוכה מעורבב חומר כימי לא קיים כזה דבר
ובכול מקרה הייתי מחכה שההריון יסתיים כדי להתחיל תהליך מסודר הכולל הורדה של תרופה בפיקוח הפיסיכאטר ותוך מתן של רמדי הומאופתית המתאימה לך
אני לא בטוחה שההליך שאת צריכה לקבל הוא רק ARS כי לא לקחתי את המקרה שלך
אבל נראה לי שצריך לאור השנים של לקיחת חומר כימי גם לעשות תהליך ניקוי רעלים מבוקר
במידה ותרצי יעוץ נוסף אשמח לתת לך גם טלפונית
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להירדםגלית10/04/2010
אני בת 39. בריאה. בחודשים האחרונים אני מתקשה להירדם בלילה. אם אני כבר נרדמת, זה לשעה-שעתיים מקסימום, אני מתעוררת ולא נרדמת עד הבוקר. האם יש לתחום ההומאופתיה איך לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה והירדמות בלילה
ד``ר אדית מרלין דניאל10/04/2010
שלום גלית
כן יש בהומאופתיה את כול סוגי הפתרונות לכול סוגי בעיות השינה
את מוזמנת ליצור קשר ולהגיע לטיפול
בברכה דר דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Pityriasis roseaהדר09/04/2010
שלום,
אני בת 27, בריאה בד"כ. אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך... אנסה בכל זאת. אני פונה אליכם כי הרפואה הקונבנציונלית לא ממש מוצאת פתרון למצבי הבריאותי וניתן לומר כי אני אובדת עצות....
לפני כ-3.5 חודשים הייתי מאושפזת בבי"ח כשבועיים במחלקה הנוירולוגית בעקבות נימול בכל הצד השמאלי של הגוף (כולל פנים), פריחה עקשנית בבטן התחתונה באותו צד של הגוף, קושי במתן שתן, כאבים בחזה ובבטן התחתונה. שוחררתי מביה"ח ללא הסבר למצבי הבריאותי, עם המלצות להמשך בדיקות למיניהן. לבסוף, כשביקרתי אצל רופא עור, הוא אמר לי כי יש לי הרפס זוסטר אך לא ניתן לטפל שכן הפריחה חלפה לה כך כשכל מה שניתן לעשות זה להמתין ועם הזמן זה יעבור. אכן, כך היה.
לפני כשבועיים טסתי לחו"ל למשך 11 יום. ביום בו טסתי, חזרה הפריחה העקשנית. התקשרתי לרופא המשפחה שלי אשר המליץ לי לקנות כדור שמכיל אנטי היסטמין (Zeyrtec). לקחתי כדור אחד וכעבור כמה ימים חלפה לה הפריחה העקשנית ובמקומה הגיעה אחרת אשר גם מגרדת (מאוד).
חזרתי לארץ ופניתי לרוקח בבית מרקחת אשר נתן לי 3 תרופות הומאופטיות: טיפות לחיזוק המערכת החיסונית, טיפות להרפס זוסטר וקרם למריחה. לצערי, דבר מזה אינו עזר. לבסוף, ביקרתי אתמול אצל רופא עור (אותו רופא שאבחן את ההרפס) אשר אמר כי יש לי Pityriasis rosea וכי אין לזה טיפול.
ועכשיו, לאחר שהלאיתי אתכם בסיפורי, אני מעוניינת לברר את הדברים הבאים:
1. איך ייתכן שאם אני בריאה בד"כ פתאום המערכת החיסונית שלי בוגדת בי בצורה כזו אכזרית? (הייתי מתפשרת על שפעת במקום הרפס ובמקום הפריחה החדשה... ;))
2. מכיוון ואני מעוניינת לטפל בשורש הבעיה ולא רק בסימפטומים, הייתי מעוניינת לדעת כיצד ניתן לחזק/לטפל במערכת החיסונית?
לתשובתכם אודה,
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס זוסטר
ד``ר אדית מרלין דניאל09/04/2010
שלום הדס
אלו הם בדיוק סוג המקרים שמגיעים אלי לטיפול כאלו שהרפואה לא יודעת לתת להם מענה
מערכת חיסון של אף אחד היום איננה בריאה ולא יכולה להיות בריאה לאור כמויות הרעלים האדירות שאנו סופגים כול יום באוויר במים ובאוכל ובחומרים כימיים שבאים במגע עם הגוף
כך שאצל כול אחד היא קורסת בשלב אחר בחיים חלק מקבלים פתאום סרטן או שבץ מוחי או סכרת או לחץ דם את קיבלת הרפס -אולי יש לך נטייה תורשתית במשפחה לזה ואולי פשוט נדבקת ממשהו
כולם היו מוכנים להתפשר על שפעת וגם מערכת החיסון שלכם היתה מוכנה להתפשר על לא להאבק באין ספור חומרים רעילים אבל זהו המצב
כול ההתשתלשלות שתיארת -מתארת מצב בו לא מטופלת הבעיה משורשה
אם תרצי להתחיל לנקות את הבעיה מהשורש לחזק באמת את המערכת שלך בכול הרמות
את מוזמת ליצור עימי קשר בטלפונים המצורפים - מקרים מהסוג הזה ומטופלים אצלי בהצלחה רבה -אעשה מה שיש ביכולתי לעזור גם לך.
בברכה דר דניאל
אם את רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים בתינוקת בת 8 חודשיםגל07/04/2010
שלום רב,
יש לי ילדה בת 8 חודשים
בגיל לידה ובגיל חודש קיבלה הפטטיס B
לאחר שקראתי בנושא החיסונים החלטתי להפסיק
לחסן עד גיל חצי שנה.
בגיל חצי שנה קיבלה מחומש + פבנר. לאחר חיסון זה
הייתה חולה לסירוגין במשך חודש.
אני אמורה לתת לה בעוד כמה ימים את המנה השנייה של המחומש והפבנר
ואני לא יודעת אם כדאי להמשיך לאור הצינון והחום שהיה לה לסירוגין במשך כל התקופה לאחר
החיסון הקודם?
במידה והחלטתי כן להפסיק לחסנה ולהתחיל שוב לחסנה בגיל שנה, האם אני ממשיכה מאיפה שהפסקתי בחיסונים או שמשהו משתנה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים לתינוקת
ד``ר אדית מרלין דניאל08/04/2010
שלום גל
אני לא רופאה וכך גם שאר מנהל הפורום ולכן בודאי שאסור חוקית לומר לך לא לתת חיסונים
אני רק יכולה להזמין אותך לקבל טיפול שיחזק אותה לצד החיסונים במידה והיא תקבל אותם
אם אתה רוצה את מוזמנת ליצור קשר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן לבנדרme04/04/2010
שלום...
אני סובלת מאקנה כבר קרוב ל4 שנים...
ולאחרונה קראתי כי שמן לבנדר יכול להועיל לצלקות ופצעים..
התחלתי למרוח שמן לבנדר כל לילה לפני השניה..
האם זה בסדר? או שעדיף לדלל את השימוש בו...?
והאם שמן עץ התה יעיל לפצעים וצלקות כמו שמן הלבנדר?
תודה וחג שמח לכולם! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד``ר אדית מרלין דניאל04/04/2010
שלום ליטל
אני לא מומחית בנושא שמנים אלא בתחום ההומאופתיה
אני יודעת שבבית מרקחת הגליל ברחוב בן יהודה 80 יש רוקח שמומחה בתחום ושמו סרג
הוא עובד בימי רביעי עד כמה שידוע לי תבררי
ידוע לי שיש רמדיס הומאופתיות שהם מרכיבים עבור העלמת צלקות תבררי עימם
סרג ידע לייעץ לך הכי טוב בנושאים אלו הטלפון שלהם 03-5223358
אני לא הייתי עושה ניסיונות על הפנים אלא הולכת על בטוח
כמו כן יש חימר ירוק או חום שעושים ממנו מסיכה שעושה טוב לעור הפנים תבררי גם על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
me05/04/2010תודה רבה לך על העזרה
אני אגש לברר!!
חג שמח.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטותעדי01/04/2010
אני סבלתי מאפטות במשך 9 שנים. ניסיתי אין ספור שיטות קונבציונאליות לטיפול, ואף אחת מהן לא הצליחה. בסופו של דבר הגעתי להומואופטית אדית דיטה דניאל, שבעזרת רמדי ותזונה נכונה הצליחה לפתור את הבעיה, תוך מספר חודשים! אני ממליצה בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה עדי על ההמלצה החמה
ד``ר אדית מרלין דניאל02/04/2010
אבטות בפה הם דבר מאוד נפוץ בילדים תינוקות מבוגרים -יש מצבים מאוד חריפים כמו שנתקלתי אצלך של פעילות מתמשכת של אבטות ללא הפסקה לאורך שנים.
כמו שיש פתרון למצב זה שאין ברפואה הרגילה -יש פתרונות לדברים נוספים בהומאופתיה שאין לרפואה הרגילה אנשים פשוט לא יודעים וזה טוב שידעתם אותם.
כדי להוציא אדם ממצבים שאין להם כביכול מוצא באמצעות ההומאופתיה אין צורך באמונה בתחום או במרפאה או בשיטה -כן חובה ללכת למטפל מאוד מקצועי מוסמך בעל המון שנות ניסיון כן המון
וחייבים למסור אינפורמציה מאוד מדוייקת.
מי שרוצה לבדוק אם יש פתרונות אמיתיים לבעיות שלו מוזמן להתקשר אלי. אני כמובן לא יכולה להבטיח לאף אחד דבר -כול מקרה הוא פיצוח של תעלומה בפני עצמו -אין אחד שזהה לשני. אך מניסיון ארוך שנים ראיתי המון הצלחות במקומות שלרפואה אין שום הצלחה. וההצלחות שאני מגיעה אליהם במקרים חסרי פתרון חוזרות על עצמן שוב שוב ושוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקתשרון31/03/2010
בתי בת כמעט שנה ולא יונקת, היא סובלת מהצטננויות כמעט בלי הפסקה. האם יש מה לתת לחיזוק? היא תיכנס לגן אחרי פסח!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יונקת
ד``ר אדית מרלין דניאל31/03/2010כן אפשרי אך רק בהתאמה אישית אחרת זה לא יעבוד
רצוי כמובן מידית בבד עם הכניסה לגן כדי למנוע הידבקויות שם מילדים אחרים
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה מחזקת
כרמית ברלין01/04/2010הי שרון ותודה על פנייתך,
בהחלט בעזרת הומאופתיה ניתן לעזור במצבים של חולי חוזר ומערכת חיסון ירודה. מנסיוני, תחת טיפול הומאופתי נכון חווים תחילה הפחתה בתדירות המחלות עד העלמותם עם הזמן.
בהומאופתיה אין משהו ספציפי כזה או אחר לחיזוק. כמו שאין משהו ספציפי כזה או אחר לאסטמה או בעיות עור.
ההתאמה ההומאופתית של רמדי (התכשיר ההומאופתי) לאדם היא ייחודית ואישית.
אני ממליצה לך בחום להגיע להומאופת וממליצה לך בחום גם לחכות עם עניין הגן.
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)