מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותאור08/02/2010
1. מה המשמעות אם הותאמה לתינוק תרופה הומאופטית לא מדוייקת ? האם זה יכול להזיק? או לגרום סבל כלשהו? האם חובה לתקן את המצב ע"י התאמה מחודשת של תרופה?
2. אותה שאלה לגבי נשים בהריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמדי לא מתאימה
כרמית ברלין08/02/2010הי ותודה על פנייתך.
קיימות למעלה מ3000 רמדיס - (שם כללי לתרופות הומאופתיות) כדי שיתרחש תהליך טיפולי עמוק, ההתאמה של הרמדי לאדם ומאפייניו צריכה להיות מדוייקת. כאשר ההתאמה איננה מדוייקת ראשית אין מה לחשוש או לפחד לא נעשה שום רע במקסימום יכולים לקרות שלושהי דברים:
1. ברוב המקרים פשוט לא יקרה כלום ובעיותיו של האדם לא יבואו לידי תיקון. ובמלים אחרות "כאילו שלא קיבל כלום" הרמדי " תעבור" לידו. ולא תיגע בבעיה.
2. ישנה אפשרות שדברים שקשורים במאפיינים של הרמדי עצמה יופיעו אצל האדם לזמן קצר ויעלמו כפי שבאו....
3. אפשרות שלישית שקשורה באפשרות שנייה - שהאדם יחווה את הסימפטומים הקשורים ברמדי בצורה קצת יותר חזקה ואז במקרים כאלה, שהם באמת נדירים, יש לתת רמדי שהיא אינטידוט, שתסתור את השפעת הרמדי הקודמת.
כל האפשרויות שציינתי בפנייך מתאימות גם עבור נשים בבהריון. בכל אופן, אני רוצה שתבין, ובעיקר שלא תלחץ או תפחד. הומאופתיה היא שיטת טיפול שמתאימה לכל גיל ולכל בעיה. היא איננה מסוכנת כלל.
מקווה שהרגעתי
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Pulsatilla 200cד"ר שלמה06/02/2010
היכן ניתן לרכוש בישראל את Pulsatilla 200c ?
יש ב-AMAZON אך הם לא מספקים לישראל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה הומאופתית
הילי RCHom06/02/2010שלום לך,
את ההכנה ההומאופתית שאתה מחפש, ניתן להשיג בכל בית מרקחת בעל מעבדה המתמחה בהכנות הומאופתיות.
אני לא בטוחה שמותר לפרסם בפורום שמות ופרטים על בתי מרקחת כאלו, אבל אוכל להציע לחפש באינטרנט.
בהצלחה,
הילי א.זילברשטיין RCHom - הומאופתית מוסמכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתי מרקחת הומאופתים
כרמית ברלין08/02/2010הי בהקשר לשאלתך,
שלח לי מייל אתן לך שמות של בתי מרקחת באיזור מגורייך שמכינים הומאופתיה בצורה טובה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפוטנציה גבוההסיוון03/02/2010
לקחתי תרופה הומאופטית psor במשך כשנתיים. התחלתי עם הפוטנציות הנמוכות אבל הן עזרו רק מאט. רק כשנתנו לי פוטנציה גבוהה 1M ומעלה חל שיפור משמעותי. התרופה באמת מאוד עזרה לי וחשתי בשינויים רבים- נדודי שינה שהיו לי השתפרו מאוד והשינה שלי הרבה יותר טובה כיום, כאבי ראש שהיו לי נעלמו לחלוטין, מבחינה ריגשית אני מרגישה יותר טוב, פחות רגשנות יתר ונפגעת מאוד מכל דבר, פחות חרדות. אבל עדיין יש דברים שהשתפרו אך לא נעלמו לחלוטין כמו עייפויות ומותשות הרבה פחות אבל עדיין, סימפטומים לפני מחזור, הרבה פחות צצים לי פצעים בפנים אבל עדיין מדי פעם. לפני חודשיים לקחתי פוטנציה CM ' ההומאופטית שלי אמרה שהיא הפוטנט הכי גבוהה שיש. העניין הוא שחל שיפור רב והיה לי גם פעמיים חום גבוהה, אבל זה לא מצליח להשפיע עלי יותר מחודשיים וחצי וההומאופטית שלי אמרה שזה צריך להשפיע אפילו שנה. היא חושבת שאולי מדובר באיזה מחסום ריגשי שמונע מהתרופה להשפיע יותר זמן ויכול להיות שזה יתחדש.
מה עושים במקרה כזה? האם יצא לכם להתקל במצב כזה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטנץ גבוהה
ד``ר אדית מרלין דניאל03/02/2010
שלום סיוון
אין כזה דבר מחסום ריגשי שמונע מרמדי הומאופתית לעבוד
זה מצחיק בכלל שאמרו לך דבר כזה -סליחה שאני אומרת -אבל הומאופת באומר דבר כזה
לא ממש יודע מה הוא אומר
מחסום ריגשי צריך רמדי מתאימה כדי לטפל בו - הרמדי כנראה כבר לא מתאימה למצבך הנוכחי
יש הומאופתים שעובדים בצורה מאוד שבלונית ולא חושבים מחוץ למסגרת כי הידע שלהם מוגבל
אני לא יודעת מיהי ההומאופתית ומה רמת הניסיון שלה -אבל כול מה שזה מראה כרגע
הוא שהניסיון שלה מוגבל בהבנת המקרה ופתירתו עד סופו
אין כזה דבר בעולם מחסום ריגשי שמונע מהרמדי לעבוד
יש כזה דבר רמדי שלא עובד על מחסום ריגשי - כי הרמדי לא מתאימה לאותו מחסום ריגשי
ואו סיימה את העבודה שלה וצריך למצוא רמדי יותר מתאימה
אז אם הרמדי הנוכחית סיימה עבודת תגידו לה יפה תודה
ולהמשיך לרמדי אחרת על פי המצב הנוכחי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
סיוון03/02/2010אבל אם הרמדי הזה כן עוזר בפוטנציה מאוד גבוהה ומחולל שיפור משמעותי, סימפטומים רבים שהיו לי נעלמו או השפרו באופן משמעותי ביותר אך עדיין לא עברו לחלוטין. האם אפשר להמשיך עם אותו רמדי אם הוא גורם לשיפור? וגם אם זו פוטנציה גבוהה מאוד האם אפשר באופן עקרוני לקחת גם בפרק זמן קצר יותר למשל כל שלושה חודשים? עד שכמובן הוא יפסיק להועיל. האם אפשר להעלות יותר את הפוטנט מעל לCM או שזה המקסימום?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה כן עובד זה עובד
ד``ר אדית מרלין דניאל03/02/2010
כמובן אם זה עובד כן להמשיך עד שייסיים העבודה
את צריכה לקחת אותו לעיתים יותר תכופות -כול פעם שישי נסיגה במצב
אין בעיה עם הגובה -כן זה הגובה הכי גבוהה שיש שידוע לי עליו
ואין בעיה לקחת אותו גם אחת לשבוע אם יש נסיגות -אבל את זה ההומאופתית שלך צריכה להורות
אני לא מכירה את המקרה לעומק ולכן לא יודעת מתי יש לך נסיגות
כול עוד רמדי עובדת לוקחים אותה
את צריכה לחשוב בעוד כיוון של ניקוי רעלים עמוק
חסימה היא בדרך כלל פונקציה של רעילות רבה שיושבת בתוך הגוף
אם תרצי תוכלי להיפגש עימי ולקבל טיפול ספציפי לנושא זה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה הומיאופטית בפרפור פרוזדוריםנירה אפרתי30/01/2010
שלום.
אני בת 54 ומזה שנים סובלת מפעימות מוקדמות. לעיתי רחוקות יש גם קבוצה של פעימות כאלה אך זה עובר אחרי כמה שניות.
בימים האחרונים יש לי כל כמה דקות התקף של פעימות מוקדמות עם דופק מהיר (115) וזה מרגיש כאילו המון פרפרים מסתובבים לי ברום הבטן וזה מבהיל מאד.
הרופא המטפל טוען שזה פרפור פרוזדורים וקבלתי מינון נמוך של נורמיטן.
החצי כדור שיפר את ההרגשה אבל זה מגביל מאד את הכושר הגופני שלי כי לא מאפשר לדופק לעלות.
יש לזה פתרון הומיאופטי?
נא תשובתך המהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפור חדרים
ד``ר אדית מרלין דניאל30/01/2010
שלום נירה אפרתי
אכן נשמע מפחיד לעבור זאת
הומאופתיה לא מטפלת בפרפורי חדרים -אלא בגורם לכך
הגורם לכך הוא משתנה מאדם לאדם
ממליצה לך ללכת לקופת החולים שלך להומאופת שהינו גם רופא MD ולהתחיל סידרת מפגשים
במקביל אם תפחיתי ב 70% אכילת מוצרים מעולם החיי -וזה אומר בשרים עוף דגים חלב ביצים גבינות יוגורט וכול מה שמגיע מהחיי -הבריאות הכללית שלך בכול הרמות תתחזק. ותמנעי מעצמך עוד בעיות לב עתידיות. כמו סתימת עורקים והתקפת לב.
הרבי באכילת פירות וירקות אורגניים -קיים חלקאי בשם אמנון עוזיאו מטבע- הבשור שמספק פירות וירקות זולים יותר ממחירי השוק אורגניים בפיקוח במשלוח עד הבית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שינייםמרים27/01/2010
האם יש טיפולי שיניים הומאופטיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים
ד``ר אדית מרלין דניאל27/01/2010
בהומאופתיה ניתן לעזור לכול תהליך שנעשה אצל הרופא שיניים
וכול מקרה לגופו -ההומאופתיה איננה תחליף לרופא שיניים אבל כוח עזר מצויין
למצבים של ניתוחים. סתימת חורים וכול התערבות כירורגית כמו גם בעיות חניכיים למיניהם
נסיגגת חניכיים דימומים פצעים כיבים מוגלה. ולנשירת שיננים ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרופא שהציל את הנכד שלי ,וגם התנצלומרים26/01/2010
לפני כמה שבועות סיפרתי פה על הנכד שלי שסובל משקד שלישי
ההיתי מאוד נגד העניין ההומאופטי כשההורים שלו החליטו לקחת אותו ,זה נראה לי הזוי
לא האמנתי שטיפול כזה יכול לעזור
היום אני רוצה לבקש סליחה ,השמצתי ליגלגתי צחקתי ופשוט לא האמנתי אבל עכשיו אני עומדת מולו בלילה ופשוט לא מאמינה...
הילד הזה היה נוחר כמו איש זקו ושמן ...היה מתעורר הרבה היתה נפסקת לו הנשימה וזה היה נורא
היום אחרי טיפול ע"י ד"ר בועז רון שהוא גם הומאופט הילד יושן נהדר הנשימה שלו חרישית ועמוקה
אין נחירות ,אין הפסקות נשימה זה פשוט לא יאמן.!!!!!!
זה המקום לבקש מכל אותם מטפלים אלטרנטיבים סליחה גדולה !!!!!!!
הפכתי ממשמיצה לממליצה
תודה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כול הכבוד על המחווה
ד``ר אדית מרלין דניאל26/01/2010
יופי של מחווה לבועז רון שמטפל בילדים אוטיסטים אך לא רק
יש המון משמיצים בעם שלנו-ואם ירבו המהללים. העבודה שלנו בלהציל נפשות תיהיה הרבה יותר קלה ופשוטה
לי בעצמי יש כול כך הרבה הצלחות מאחורי מה 20 שנה האחרונות שמפליא אותי באופן אישי שלא שמעתי ראיתי או קיבלתי מספיק עדויות בפורומים או במקומות ציבוריים אחרים - מאלו שזכו לקבל את כול החיים שלהם במתנה באמצעותי -שלא טורחים אפילו להיכנס לפורומים שאני מנהלת או לפורומים אחרים ולהעיד על כך
אם לא לטובת ההומאופת עצמו והיכולות שלו -כדי לא לגרום לאגו שלו להיות בעננים -ובמקרה האישי שלי זה בכול מקרה לא יקרה כי אני משייכת את כול הידע והכוחות שלי אוטומטית לאלוהים
אז לפחות לטובות האנושות הסובלת מאותן בעיות בדיוק שאתם הצלחתם לקבל עזרה שלמה להם ולטובת ההומאופתיה שמנצחת כול מחלה
הייתי מאוד שמחה אם העם היהיודי העם הנבחר ידע לפרגן יותר לבעלי ובפרט לבעלות חוכמה מתוך ובתוך העם ולא רק לבעלי חוכמה שבאים מחוול -ואז אולי באמת נהפוך להיות אור לגויים
לצערי הפירגון הזה עדיין לא קיים וגם אני באופן אישי כמו גם קולגות שלי מאוד בסובלים מכך
כן גם אנחנו בני אדם וגם אנחנו אוהבים לשמוע שמישהו מוחא לנו כף מדיי פעם על הצלחה שהוא חווה דרכנו -ויש לציין שכול המקרים עליהם אני מדברת - שהצלחתי להחיותם מחדש ואלוהים נתן להם את החיים במתנה באמצעותי הם מקרים קשרים מאוד מסובכים ומורכבים בכול תחומי החיים -שחיפשו מענה אין ספור שנים לפעמים עשרות שנים ברפואה הרגילה או בפסיכיאטריה ואו אצל פרופסורים גדולים ולא קיבלו אותה
והרי הפלא ופלא הם קיבלו אותה תוך חודשים בודדים - מרגע שהגיעו אלי שהאם זה רע להעיד על כך .
ואם זה רע אז מעניין מה זה טוב -סתם סקרנית לדעת
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרים
כרמית ברלין26/01/2010הי מרים, הגדולה שלך היא בכך שיש בך את היכולת לומר "טעיתי" וזאת אין להרבה אנשים.ומאחלת לך רק טוב.בועז רון הוא אכן הומאופת מעולה ואיש מקסים. אני שמחה שנכדך מרגיש טוב, ומאחלת לך רק טוב.
שיהיה בהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ממליצה- ענין השקדים
נירה אפרתי10/02/2010לפני כ 20 שנה סבלתי בלי סוף מדלקת בשקדים (אנגינה) עם חום גבוה וגרון נפוח. גם טיפול אנטיביוטי מונע- לא מנע כלום. עמדתי לפני ניתוח להוצאת שקדים (הייתי אז בת 30 בערך).
רוקחת מקופ"ח ריחמה עלי בגלל כמויות האנטיביוטיקה שבלעתי וזה לא עזר, והמליצה לי על טיפול הומיאופטי.
הייתי חשדנית אבל קראתי קצת על זה והחלטתי לנסות. הרופא רשם טיפות הומיאופטיות לשבועיים ומאז ועד היום לא חליתי באנגינה אפילו פעם אחת.
(ורופא המשפחה שלי אז קרא לזה "רפואת אלילים".....) מאז החלפתי גם רופא המשפחה אבל אני ממליצה גדולה להומיאופטיה.
אין מה להפסיד- נסו הומיאופטיה, והאנטיביוטיקה תחכה לכם אם ההומיאופטיה או דיקור לא יעזרו.
ואני לא עוסקת בשטח הרפואה האלטרנטיבית. אני רק ממליצה מנסיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות אזניים חוזרותor26/01/2010
בני בן 10 חודשים חלה בדלקת אזניים 4 פעמים תוך 3 חודשים
החלטתי לנסות טיפול הומאופטי לפני השלב הבא שהוא לדברי הרופא ניתוח או אנטיביוטיקה כטיפול מונע. לקחתי אותו להומאופט והוא התאים לו תרופה.
נתתי לילד את הטיפות לפי הוראות ההומאופט.
ביומיים שאחרי הטיפות הילד לא התנהג כרגיל. לדברי הגננת הוא בכה יותר מהרגיל ולא היה לו תאבון. האם תקין?
עוד שאלות:
התחלתי לתת לו את הטיפות באותו יום שהילד סיים לקחת את האנטיביוטיקה(קיבל את המנה האחרונה בבוקר) והתחלתי לתת לו את הטיפות בערב. האם לעניין הזה יש השפעה על הטיפול?
כמו כן אני נוהגת לתת לבני כפית אחת ביום של פרוביוטיקה האם מותר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים.
כרמית ברלין26/01/2010הי ותודה על פנייתך,
כעיקרון, הומאופתיה היא שיטת הטיפול, בעיני, המתאימה ביותר לרפא דלקות אוזניים בצורה נכונה וטובה. קשה לי לענות על שאלותייך, כיוון שדברייך לא ברורים לי עד הסוף.
ביומיים שלאחר הטיפול התנהג שלא כרגיל, אך מה קרה אחרי היומיים האלה? קשה להעריך את המצב רק אחרי יומיים, לעתים צריך זמן רב יותר בשביל להבין מה קורה ולמה.
לגבי האנטיביוטיקה באותו היום, לא נראה לי שזה מה שיפגום בטיפול, למרות שאני למטופלי ממליצה להתחיל יום למחרת סיום האנטיביוטיקה. ולגבי הפרוביוטיקה אין מניעה. רק מיותר, כיוון שההומאופתיה עושה עבודה טובה יותר.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מטפל\תשלומית25/01/2010
שלום לכולם
הייתי שמחה לדעת אם מישהו\י מהפורום יוכל לעזור לי ולהמליץ לי בבקשה על מטפל\ת בהומופטיה באזור הצפון:חיפה,קריות,עכו ונהריה
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על הומאופתית בצפון
ד``ר אדית מרלין דניאל25/01/2010
קיימות מספר הומאופתיות והומאופתיים נחשבים בצפון
דר רינה מרקוביץ
עתליה תורן
ועוד שמות תוכלי למצא באתר האגודה ההומאופתית
קשה להמליץ כולם נחשבים לטובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קליינפלטרמיכלי25/01/2010
שלום בני הופנה לבדיקות עקב תפקוד מיני ירוד. בבדיקות שנעשו לו התגלתה תסמונת קליינפלטר.
לאחר שהתגלתה תסמונת זו הוא נמצא יותר בחרדות. התחיל בטיפול של זריקת טסטוסטרון אחת ל-28 יום לראות איך הגוף יגיבי. בינתיים אין שום שיפור אבל זה עדיין מוקדם לחוות דעה.
שאלתי אם יש משהו ברפואה האלטרטיבית שיכולה לעזור לו לחיזוק האון הגברי על מנת שיוכל לנהל לפחות חיים נורמלים. ושזה לא יזיק עם שילוב הטסטוסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר און גברי
ד``ר אדית מרלין דניאל25/01/2010שלום מיכלי
כן בהחלט הומאופתיה יכולה לעזור
ויש מולטי מינראל איורוודי של דר דיפאק צופרה שגם עוזר בבעיה של און גברי
תוכלי למצא עוד פרטים עליו באתר שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה צמחיםאורית23/01/2010
הבנתי שבטיפול הומאופטי לא שותים קפה ותה רגיל או נענע. רציתי לדעת מה לגבי צמחי מרפא שמוכרים בבתי טבע לחליטות כמו : קלנדולה, סרפד, עלי פטל, אסטרוגולוס, סמבוק שחור ועוד ...האם מותר להשתמש באילו בזמן טיפול הומאופטי, לשתות מידי יום תערובת שונה של צמחים?
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה צמחים בזמן טיפול הומאופתי
ד``ר אדית מרלין דניאל24/01/2010
הסיבה שלא שותים תה רגיל או קפה היא בגלל הקופאין שיכול לנטרל את הרמדי
לגבי כול שאר הצמחים לא ידוע לי על הפרעה או התנגשות את יכולה ולדעתי
ומניסיון אישי גם נענע לא מנטרל רמדי
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש משחה שיכולה לעזור לצלקת.דליה23/01/2010
האחינית שלי נפצעה בספורט מעל הגבה. היה לה חתך ונשארה צלקת.
זה קרה לפני כחודש. האם יש משהו שיכול לעזור להחלמה מהירה ולהעלמת הצלקת?
בתודה מראש דליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלמת צלקת
ד``ר אדית מרלין דניאל24/01/2010תפני לבית מרקחת הגליל בבן יהודה 80 תל אביב יש להם משפחה הומאופתית לזה
אם זה יעזור או לא לא ניתן לצפות מראש ובאיזה דרגה של עזרה כדאי לקחת להתמיד במריחה בעקשנות עד שרואים תוצאה וכשמתחילים לראות תוצאה להתמיד עוד יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות הומאופתיותברוכה14/01/2010
האם ישנן תרופות הומאופתיות מסויימות שמצריכות בדיקות דם של תפקודי כבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות כבד בזמן טיפול הומאופתי
ד``ר אדית מרלין דניאל14/01/2010שלום שולה
ההומאופתיה לא דורשת לעשות בדיקות כאלו או אחרות פיזיות
בגלל שהמדדים להתאמת רמדי הומואפתית הם שונים מהמדדים של הרפואה הרגילה
ולהומאופתהי יש כלים אחרים דרכם ניתן לדעת מה המצב של איברים או מהם נתוני החוסר איזון של האדם -יש הומאופתים שבודקים באירוס העין או בציפורניים או בשיערות או בלשון ומקבלים נתונים מדוייקם לא פחות מכול בדיקת דם או שתן במעבדה.
בדיקת שיער למשל נעשת בתנאים מחמירים ונשלחת לחוול למעבדות מיוחדות שם בודקים מדדי עומס של רעילות לא רק בכבד אלא בכול הגוף.
אני כהומאופתית ונטורופתית שולחת לקוחות לעשות את כול הסוגי הבדיקות כולל תפקודי כבד כדרך קבע -כי היום צריך לדעת מה מסתתר מאחורי החזות החיצונית ומה מתבשל שם
מכיוון שאני עוסקת גם בהתאמת תזונה מאוד משמעותי עבורי לדעת מה קורא לכבד
עומס רעלים ושומנים ....
ברגע שיש נתונים על הכבד כמובן שניתן גם לכוון את הרמדי ההומאופתית לניקוי רעלים מהכבד בצורה יותר מועילה כך שאני באופן אישי כן ממליצה על כך - אבל עבור הומאופתים בדרך כלל
אין חובה שכזאת שמחייבת בדיקת כבד עקב קבלה או עבור נתינת רמדי מסויימת -זה רק עניין של כמה ההומאופת מעמיק לחקור מאוד כיוונים יש הומאופתים שהם רופאים למשל עבורם זוהי בדיקה שיגרתית.
מקווה שזה ענה לך אם לא ידעי אותי למה התכוונת ואנסה למצות את התשובה בצורה יותר ברורה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאלחש מקומימיקי13/01/2010
שלום
לפני טיפול לייזר להסרת שיער, שמים לי משחה מאלחשת שקצת מרדימה את האזור.
בתור אחד שלא אוהב להשתמש בדברים שעברו במפעל,
רציתי לשאול האם יש לטבע תחליף (רצוי מאד חזק) לזה?
איזה חומר אני יכול להשתמש ע"מ להרדים איזור מסויים בעור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאלחש מהטבע
ד``ר אדית מרלין דניאל13/01/2010
שלום מיקי
אני לא מכירה מאלחש שירדים לגמרי אזור בצורה טבעית
אתה כן יכול להיעזר בגל הומאופתי שאותו תשיג בבתי מרקחת הומאופתיים למריחה על המקום לפני ואחרי שמכיל כמה סוגי צמחים שיכולים לעזור למקום להחלים מהר יותר
ניתן למרוח את הגל מספר פעמים לפני התחלת התהליך ואחריו וזה יקטין את הכאב זמן החלמה
ופגיעה ברקמות -השאלה היא איזה סוג פגיעה ברקמות אתה עובר אני מציעה שתיגש לבית מרקחת הגליל בבן יהודה 80 בתל אביב ובקש שירכיבו לך משהו על פי סוג המצב הספציפי שלך
אבל זה לא יאלחש את המקום בצורה שלא תרגיש שום כאב -זה כן יעזור להפחית להרגיע למנוע טראומה מהמקום להרדים לגמרי לא ידוע לי תשאל אותם אולי יש להם עוד פתרונות מהסוג הזה שאני לא מכירה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע לך אולי שם הג'ל הזה?
מיקי (מחיפה)14/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאלחש
ד``ר אדית מרלין דניאל14/01/2010
אם תיגש לבית מרקחת הומאופתי בקש שיכינו לך משהו אישי על סמך הבעיה שלך -אין משהו כזה מוכן
בהצלחה דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופטי בדלקות אוזניםהדס10/01/2010
שלום ובוקר טוב,
בני בן השנה ושמונה סובל מדלקות אוזנים חוזרות מאז כניסתו למעון לפני כ 3 חודשים, טיפלנו באנטיביוטיקה פעמיים וכעת אנו כבר כחודש על מינון נמוך של אנטיביוטיקה כתרופה מונעת.
אני מחפשת אלטרנטיבה, וקראתי תשובות שלכן בפורום שאתן ממליצות על הומאופטיה כדרך טיפול.
שאלותי הן:
1. האם ההומאופתיה ממש מטפלת, כלומר במידה ויש כרגע נוזלים זה יטפל במוקד, או שהטיפול הוא על ידי חיזוק כל המערכת החיסונית ובכך להמנע בפעם הבאה מכניעת הגוף לוירוס?
2. האם ניתן להפסיק אניטביוטיקה לאחר תחילת לקיחת הרמדי?
3. האם יש לכן המלצה על הומאופט טוב בב"ש, מנסיוני האישי אני מנסה להמנע מלהגיע למרפא שעובד בקופות השונות (לאו דוקא בצדק אולי) בכל מקרה יש רופא שמקבל בב"ש בשם סרגי ספוזניקוב- תוכלנה להגיד לי את דעתכן / המלצתכן?
תודה רבה על העזרה,
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים
ד``ר אדית מרלין דניאל10/01/2010שלום הדס
ההומאופתיה מטפלת בגורמים שנמצאים מאחורי בעיית האוזנים וכולל במערכת החיסון
אם הילד לוקח אנטיביטיקה הוא חייב להמשיך עד הסוף -כשמערכת החיסון שלו תתחזק ובעיה תפתר כמובן שלא יהיה צורך באנטיביטיוקה נוספת כי הבעיה לא תופיע
אינני מכירה את ההומאופת שציינת -אך כן מליצה ללכת להומאופת במוסד מוכר כמו קופת חולים
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות אוזניים והומאופתיה
כרמית ברלין13/01/2010הי ותודה על פנייתך.
ראשית אכן השבתי פעמים רבות בפורום על הנושא של דלקות אוזניים. מנסיוני המקצועי והאישי (עם הילדים שלי) הומאופתיה היא אכן -הדבר- לטיפול בדלקות אוזניים חוזרות, נוזלים, הפרשות מהאוזניים וכו'... כמו כן, עלי לציין בפנייך שההומאופתיה מטפלת במכלול של האדם ולא רק במחלה או בבעיה באופן נקודתי. ברור שבעיית האוזניים תיפתר, מערכת החיסון תתחזק ובעיות נוספות, אם קיימות, ישתפרו בהדרגה. אני ממליצה בחום
טיפול אנטיביוטי מניעתי, אינו לדעתי הפתרון לריפוי. עם זאת, הפסקת הטיפול האנטיביוטי יכולה להעשות אך ורק באישורו של הרופא המטפל.
לגבי המלצה להומאופת בבאר שבע, אין באפשרותנו להביע את דעתנו על הומאופת זה או אחר דרך הפורום. אשמח לעזור דרך מייל.
בהצלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אגודה להומאופתיה קלאסית
סנדרה מישאל20/01/2010בוקר טוב,
את יכולה להכנס לאתר האגודה להומאופתיה קלאסית בו תמצאי רשימה מסודרת של כל ההומאופתים הרשומים באגודה כולל כתובות ומספרי טלפון.
כך תוכלי לאתר הומאופת מוסמך שיכול לעזור לך באיזור באר שבע
בברכה, סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית
R.C.Hom, M.sc* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולנני06/01/2010
שלום לך,
בתי בת 4 וחצי ,והתקררה. בין היתר החל שיעול טורדני. מה את מציעה לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול טורדני
ד``ר אדית מרלין דניאל06/01/2010שלום
אני מציעה לגשת להומאופת בקופת החולים שלכם ולקבל טיפול
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)