מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסילוקוקסינום למניעת שפעתדינה צ.14/11/2009
שלום,
האם ניתן להשתמש בתכשיר ההומאופטי אוסילוקוקסינום למניעת שפעת החזירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת שפעת חזירים
ד``ר אדית מרלין דניאל14/11/2009
שלום דינה
אני לא יכולה להמליץ לקחת תכשיר כזה או אחר -אלא לעשות תהליך אישי כדי לחזק את מערכת החיסון. מערכת חיסון חלשה מראש היא זאת שיש לה יכולת ואפיניות להידבק בשפעת חזירים או כול סוג שפעת אחרת.
לכן המומלץ ביותר הוא לחזק את מערכת החיסון האישית שלך על פי הנקודות המדוייקות בה היא חלשה והמקומות הספציפיים גה היא חלשה כי דרכם נגיפים וחיידיקים יכולים לתקוף.
מערכת חיסון חלשה ופגיעה היא כמו בית בחלונותיו ודלתותיו פרוצים וניתן להיכנס בכול עת ולעשות מה שרוצים בתוך הבית -אם את מתקנת את החלונות והדלתות הספציפיים שפרוצים אצלך במערכת החיסון שלך -ששונה מכול מערכת חיסון אחרת -כי את אינדווידואל -אז הסיכוי שלך לעבור את ומיני ההתקפות של כול מיני גורמים זרים שמנסים לחדור תמיד תגדל.
כמו כן חשוב ביותר למניעת מחלות ושפעות- ובפרט שפעת החזירים לעשות שינוי בתזונה
לאכול פחות מאכלים שיוצרים אסיק - חומציות בגוף - שמהווה בסיס ומצע להתפתחות כול המחלות
וזה אומר לאכול הרבה יורת פירות ירקות רצוי אורגניים ופחות חלבונים מהחיי ושומנים רווים
מקווה שעזרתי לך
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפעת החזירים
דינה צ.14/11/2009תודה.
הייתי שמחה לקרוא אילו מאכלים יוצרים חומצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דינה
ד``ר אדית מרלין דניאל15/11/2009מצויין -אז לכי לנושא PH חומציות בסיסיו,
או מזון חומצי בסיסי
או טבלת מזונות חומציים בסיסיים בגוגל
וגם ביוטיוב חפשי סרטים יש שם מספר באנגלית
PH- ASID AND ALKALINE FOOD
בהצלחה
כמו כן בקופת החולים שלך תוכלי לקבל טיפול הומאופתי לחיזוק מערכת ההגנה
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקיםליליאן14/11/2009
תוך כמה זמן יכולה להשפיע תרופה הומאופתית לתיקים לילד בן תשע וחצי הכונה תוך כמה זמן זה יכול להשפיע על הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקים בילדים
ד``ר אדית מרלין דניאל14/11/2009שלום ליליאן
תיקים אם השלכה של חוסר איזון מסויים ברובד הנשמה
הרמדי ההומאופתית מתקנת רק את הרובד הניסתר הקשור לנשמה -שגורם לתיקים
כתוצאה מאותו רובד בנשמה בו מסתתרת הבעיה -והפגיעה -כתוצאה מכך התיקים נעלמים
רמדי הומאופתית משפיע מידית מרגע שלוקחים אותה -אך ההשפעה תלויה בעוצמה של הרמדי
כל מקרה יקבל עוצמה אחרת וכול מקרה יגיב בהתאם למערכות שלו בצורה שונה ובקצב שונה
לא ניתן לדעת מראש כמה זמן יקח לבן שלך להגיב לעוצמה שתינתן לו על פי המקרה שאישי שלו
אם זה עניין של ימים שבועות או יותר.
יש מקרים שחייבים לעבוד מאוד לאט ובזהירות ולא להשיג תוצאות מהירות -כי הילד או הבוגר רגישים מידי וצריך לקחת זאת בחשבון לא לדחוף חזק מידי כדי לא להוציא אותם מאיזון.
כול מקרה שמגיע לתהליך הומאופתי עם תיקים נידון לגופו והתוצאה לא ידוע מראש -כמה זמן יקח עד שהתיקים יפסקו - אך כן באופן חד משמעי ההומאופתיה נותנת פיתרון מלא לבעיית התיקים
שנוצרים במישור הנשמה ועוברים לגוף
כמובן שצריך לשלול כול מיני סיבות אחרות באמצעות בדיקות רפואיות.
מקווה שזה עונה לך על השאלה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול לבת 10 חודשיםלימור13/11/2009
שלום
בתי בת 10 חודשים בסוכות כבר התחיל השיעול , בא והולך אנייודעת שישי ליחה
כמו כן לפני שלושה ימים היה לה חום שנמשך יומיים 40 מעלות הרופא רשם לה אינטיביוטיקה
עכשיו מתחילת האנטיביוטיקה השיעול חזר. שכחתי לציין שיש לה גם נזלת .
אנחנו נותנים לה ברזל +ויטמין D + ויטמין C.
אני רוצה להיפתר מהשיעול אשמח על תרופה הומאופתיה לטיפול בבעיה
בברכה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול לבת 10 חודשים
ד``ר אדית מרלין דניאל13/11/2009
שלום לימור
מדוע נותנים לה ברזל -את יכוהל לגרום לה להרעלה -שיכולה להסתכם בשיעול
הנטייה הזאת לדחוף ברזל לילדים או אמהות היא מסוכנת -תבדקי שאין לה הרעלת ברזל
דבר נוסף הפסיקי צריכה של מוצרי חלב פרה ועברי למוצרי חלב עיזים אולי היא אלרגית
דבר אחרון יש מאות ואלפי טיפולים לשיעול בהומאופתיה -כול מקרה הוא לגופו
אני לא עושה מעל גבי הפורום טיפול לאף אחד ולא ממליצה על סמך אף נתון חסר
על רמדי הומאופתית
אם את צריכה טיפול לילדה הועילי להתקשר ולתאם פגישה
בברכה אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטסשלי11/11/2009
שלום,
רציתי לדעת האם יש טיפול לאטופיק דרמטיטס וממה הוא מורכב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
ד``ר אדית מרלין דניאל11/11/2009
אין בהומאופתיה טיפול למחלות פיזיות או נפשיות
יש טיפול למה שגורם להם להיווצר
ומה שגורם להם להיווצר אין לו שם של מחלה כזו או אחרת
אם את שואלת -אם אפשרי לאזן את הגורם שגורם לאטופיק דרמטיטיס
וכתוצאה מכך האטופיק מתאזן ונעלם - אז התשובה היא כן
ממה מורכב אותו דבר שמאזן -כול אדם שיש לו אטופיק דרמטיטיס זה יהיה מורכז ממשהו אחר
כי אצל כול אדם הגורם לאטופיק דרמטיטיס שונה בתכלית -והגורם איננו נמצא ברובד הפיזי
כך שלשאלתך אין קיצורי דרך עבורך אלא להגיע לטיפול אצל הומאופת
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסקיויעל11/11/2009
שלום, אני שוקלת לקחת רסקיו לפני מבחן חשוב, האם מספיק לשתות 4 טיפות עם מים בבוקר המבחן או שיש צורך להתחיל לקחת מס' ימים לפני הבחינה? בנוסף אני חוששת שזה יגרום לי להרגיש מנומנמת במבחן, האם חשש זה מוצדק? תוך כמה זמן אני אמורה להתחיל להרגיש את השפעת הטיפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסקיו
ד``ר אדית מרלין דניאל11/11/2009
שלום יעל
רסקיו - איננו נכלל בפורום הזה -זהו פורום הומאופתיה -ולא פורום פרחי באך
ההבדל בינהם הוא שפרחי באך -הוא נגזרת מאוד צרה של צמחים שנותנים אותם לא בצורה אישית לרוב - בתערובות -לרוב בקניה בבית מרקחת - לחרדות פחדים באופן כללי ולא מותאם ספציפי
על אדם אחד זה יעבוד קצת על השני בכלל לא ועל השלילי אולי יגרום ריאקציה הפוכה-זה לא צפוי
ההומאופתיה לעומת זאת הינה מאוד ספציפית ומכוונת בדיוק למטרה ובעיה הספציפית של האדם
ניתן לכוון בצורה מדוייקת את הטיפות ההומאופתיות כדי שיקלעו למטרות שלך -בלי לגרום לתופעות לוואי מכול סוג.
אם יש לך בעיה לפני מבחנים אני מציעה לך לגשת להומאופת שיפתור אותה לחלוטין
יש אלמנטים ספציפיים בטבע שעובדים על חרדה לפני בחינות, על איבוד זיכרון לפני בחינה
על ציפיות ומתחים. על חוסר ישנה לפני מבחנים. חוסר ריכוז ובעיות קשב.
כמו כן היפראקטיביות שמפריעה לשבת וללמוד. או כול בעיה אחרת שמתלווה כאבי ראש עצבנות פהקנות, ספקנות עצמית, חוסר ביטחון עצמי, חוסר הערכה עצמית ועוד
אין צורך לקחת ריטלין -ואו רסקיו -אלא ללכת להומאופת להתאמה של רמדי שמתאימה ספציפית עבורך על פי סך הבעיות שלך
הרסקיו איננו ספציפי לכן לא מומלץ על ידי ואין לי מושג אם הוא יעזור לך או לא או יגרום לך להיות מנומנמת או לא. לכן אני מנועה לצערי לענות על כול מה ששאלת.גם אם הייתי רוצה לענות- אין זה אפשרי. כי על אדם אחד תיהיה השפעה אחת ועל השני אחרת -לא ניתן למדידה או צפיה מראש
לכן אני אומרת לכי על משהו שהוא מתאים ספציפית לך
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הומאופטיה עזרה למישהו?הלנה09/11/2009
שלום לכולם
אשמח לקבל תגובות מאנשים שמצבם הבריאותי השתפר בהרבה אחרי טיפול הומאופטי.
אני בייאוש מרפואה קונבנציונלית ומחפשת דרך אחרת לטפל בבעיות שיש לי. החלטתי לפנות להומאופטיה קלאסית. אבל ככל שאני קוראת על מה מבוססים עיקרונות של הומאופטיה, על תרופות מדוללות עד כדי כך שמולקולה אחד מהחומר המטפל לא נשארת ,אני בספק יותר ויותר שזה עובד באמת. אני לא מאמינה באנרגית המיים ובזיכרון שלה.
לפי הרושם שלי הומאופטיה זה סוג של פסיכולוגיה, ומחלות שמחמירות עקב מצב פסיכולוגי ונפשי קשה בהחלט ניתן לרפא לפחות חלקית בצורה כזאת. אבל מה עם מחלות שאין להם קשר למצב נפשי?
יש הרבה כתבות נגד הומאופטיה וקראתי המון תגובות לכתבות האלו בתקווה למצוא אנשים שאמרו - כן הומאופטיה עזרה לי מאוד ,הכותב טועה. אבל 99% מהתגובות הם מהומאופטיים זועמים שאומרים - הומאופטיה כן עוזרת ורופאים קונבנציונלים לא מבינים בזה כלום. גם זה מעלה בי חשד. איפה כל אלה שהתרפאו בעזרת הומאופטיה?
בנוסף כותבים כאן שצריך הרבה סבלנות, אולי שנה או אפילו יותר... אם כל ביקור אצל הומאופט עולה 500-300 ש"ח הבעיה היא לא סבלנות אלא דווקא כסף. האם באמת זה שווה ניסיון? זה עסק מאוד יקר ולכן אני מאוד רוצה להתיעץ עם אנשים שעברו טיפול הומאופטי ויכולים לספר על הרושם שלהם.
אולי עדיף לפנות לנטורופתיה ?
לפחות זה טיפול יותר מבוסס שיכול לכלול :תזונה נכונה, צמחי מרפא, תוספי מזון, הומאופתיה, הידרותרפיה, תרופות מרשם, ניתוחים קלים, פעילות גופנית, טכניקות מגע וכן טיפול בצד הרגשי.
במקביל אשמח לקבל המלצות על הומאופט או נטורופת
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ההומאופתיה עוזרת
ד``ר אדית מרלין דניאל10/11/2009שאלה טובה ומפורטת הלנה - כול הכבוד
אני רואה שעומדת מאחורי השאלה אישה נבונה חריפה
ובכן בואי נתחיל מנקודת מבט אישית. בעוד כחודש אני מקבלת שני תארי דוקטורט. האחד ברפואה משלימה והשני כללי. אותם לא הייתי מקבלת ואו נשארת בחיים לקבל אם לא הייתי מגיעה ומגלה את ההומאופתיה.
אותי באופן אישי ההומאופתיה הצילה מוות וודעי. נולדתי עם אנורקסיה של תינוקות שהתפרצה שוב בגיל הנעורים. הסיבה להיותי בחיים מתפקדת עובדת ועושה דוקטורט לאחר 24 שנים של עבודה בתחום היא אך ורק ההומאופתיה.
דבר שני - בהומאופתיה אין צורך להאמין -לא בטיפול לא ברמדי ולא בהומאופת. צריך לתת אינפורמציה מאוד מדוייקת ואמיתית על המקרה שלך - אחרת הרמדי ההומאופתית -הטיפות או הגלובולים שיתאימו לך יהיו לא מתאימים.
את הרמדי מתאימים ספציפית לך -אם תתני אינפורמציה של מישהו אחר או חלקית וא לא אמיתית או לא תגלי את כול הסודות הלא נעימים בעברך ובחייך -הרמדי שתתואם תיהיה לא מתאימה לחלוטין ולכן לא תעבוד
דבר שלישי - אין שום קשר בין הומאופת לפסיכולוג -הומאופת איננו פסיכולוג איננו פסיכיאטר ואיננו מאמן אישי או מדריך רוחני. בשום צורה ואופן -למעט פסיכולוגים שילמדו הומאופתיה- רק הם יוכלו להצהיר שהם גם פסיכולוגים וגם הומאופתים -אף הומאופת איננו פסיכולוג
הצורך שלנו לקבל את כול האינפרומציה על מצבו הנפשי של האדם כמו גם על מצבו הפיזי -איננו נובע בשום צורה ואופן מהיותנו פסיכולוגים או נעזרים באינפורמציה זו כפי שפסיכולוג נעזר -ואו רופאים שנעזרים באינפורמציה הפזיולוגית לסוג האיבחון שהם עושים
בהומאופתיה התחקיר העמוק על כול מה שקשור לאדם כולל מצבו הנפשי -מתועלת רק לדבר אחד בלבד והוא -להבין את הגורם הניסתר שמניע את האדם וגורם למצב החוסר באיזון הכללי והפרטני בו הוא שורה. באמצעות כול השאלות והנתונים אנו מוסגלים לאתר את הגורם הנסתר שהוציא את האדם מהאיזון בכול הרמות
קשה קצת לאנשים להבין שהם לא עשויים מחלקים חלקים חלקים שכול חלק צריך התייחסות רפואית או של בעל מקצוע מסוג אחר -וזהו בדיוק מה שבהומאופתיה מבינים ויודעים רואים ועובדים על פיו -האדם הוא מולקולה אורגנית אחת שלמה כול מה שקשור אליו ללא יוצא מין הכלל -החל מהגירוד הקטן באצבע הקטנה בכף הרגל ועד לדיכאון - שייך לאותה תמונה של חוסר איזון באותו אדם
התשאול ההומאופתי נועד לאתר את המפה של החיים של האדם - את הדרך שהחוסר איזון שלו עשה לאורך חייו -מאיכן החוסר איזון התחיל ולאן הוא המשיך ובאיזה צורה -לכול אדם מפה מיוחדת במינה שדרכה הוא עבר והמערכת שלו עברה -מתחיל בנקודה אחת -ממשיך דרך נקודות אחרות ומסתיים בנקודה אחרת
למשל - התחלה בטראומת ילדות -פטירה של אחד ההורים - בעיקבות זה נוצרה מצוקה ריגשית כתוצאה מתחושת האבדון מלווה בפחדים על איבוד ההורה. פחדים קיומיים. חוסר באהבה. קושי לבטא את הרגשות החוצה במלואם. כול אלו יכולים לגרום ברמה הפיזיולוגית לדלקת ריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק שני האם ההומאופתיה עוזרת
ד``ר אדית מרלין דניאל10/11/2009קרדיולוג ומצנתר בכיר במרכז רבין ד"ר נאדר בוטו. בספרו רפואה והחוש השביעי מדגים איך מצבים פזיים ומחלות פזיות קשורות לתחום הרוחני והנפשי. הוא ממליץ על הומאופתיה כמו שגם מאות רופאים נוספים שלומדים בארץ ובעולם.
כנסי לאתר האגודה ההומאופתית וראי כמה רופאים יש שם שעוסקים רק בהומאופתיה-האם נראה לך שהם סתם ילכו לבזבז שנה שנתיים שלוש ארבע שנים נוספות מחייהם -כדי ללכת ללמוד תחום שאיננו עובד -ואחרי זה יעזבו את התחום שהם עוסקים בו ברפואה רגילה - וימשיכו לטפל רק באמצעות הומאופתיה -האם כול הרופאים שעוסקים בהומאופתיה הם רמאים ? אם לא. אז כנראה שהם גילו שההומאופתיה עובדת- ויש כאלו שגילו שהיא עובדת יותר מהתחום בו הם התמחו ברפואה ולכן פשוט עברו לטפל רק ברמדיס הומאופתיות
ההומאופתיה קיימת ב 24 מדינות בעולם -בה חוקרים אותה ועוסקים בה אלפי אנשים כולל רופאים כולל בתי חולים. האם לדעתך כולם חולים בדלוזיה שמה שהם עושים עובד ומועיל ומאזן -בזמן שזה לא ? לא הגיוני נכון
תמיד יהיו קולות אינטרסנציים וציניקאלים וחכמולוגים כאלו שירצו לנגח ולהראות שמשהו איננו עובד -כי יש להם אינטרס ברור מאחורי זה -כול אלו שעשו סרטים מחקרים וכתבות על כמה שזה לא עובד הם בסך הכול אנשים גופים וחברות -שמאוד מאיים עליהם העובדה שזה מאוד עובד ולכן הם חייבים לנסות לגרום לדעת קהל הפוכה -כי ההומאופתיה מתחרה בהם ובתחום שלהם -והולכת וכובשת לה את המקום בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק שלישי - האם ההומאופתיה עוזרת
ד``ר אדית מרלין דניאל10/11/2009כדי להיות חכם באמת -כדאי לא להיות מוזן מאינפורמציה של עיתונים וטלוויזיה -אלא מאנשים כמו שאת מבקשת שיספרו לך אנשים את מה שהם עברו
בעוד כשבוע שבועיים תתפרסם כתבה לכבוד תארי הדוקטורט שקיבלתי -באתר נשים שנקרא
IWOMEN שם יתראיינו מספר נשים שעברו תהליך הומאופתי אצלי ויש להם דברים של עוצמה לומר לזכות התהליך. אני מציעה לך לעקוב ולקרא את הכתבה.
כמו גם את יכולה פשוט לקפוץ לאחת הקליניקות הפעילות באזור מגוריך -לשבת שם שעתיים שלוש בתור ולשאול את הנכנסים והיוצאים לגבי החוויות שלהם -אני תמיד ממליצה לשמוע חוות דעת לפני שעושים משהו בתחום האיזון האישי -לקרא ולחקור על ההומאופת היטב מי הוא מה הוא מה עשה וכמה שנים הוא בתחום. לקרא חומר מקצועי יש בשפע חומר טוב באינטרנט כולל בעולם לא חסר.
לפתוח את יו -טיוב ולראות סרטים על הומאופתיה שוב יש שם מכול העולם מאוד מלמד מאוד חכם להקשיב ללמוד לקבל מידע.
להיפגש עם ההומאופת לפני התחלת התהליך אפילו למספר דקות להתרשם מהאישיות שלו.
באופן אישי כהומאופתית אני דוגלת לשלב נטורופתיה יחד עם הומאופתיה. זה מה שאני עושה עם לקוחות שלי. צריך לשים לב לכך שאף נטורופת לא יוכל לטפל בך באותה רמה כהומאופתיה מתחום ההומאופתיה -זה שהם לומדים כמה חודשים הומאופתיה זה נחמד אבל לא כמו מי שלמד 6 שנים. והתמחה בתחום בצורה גורפת ויש לו נסיון של עשרות שנים בתחום.
כן חשוב היום לשלב תזונה ניקוי רעלים יחד עם הומאופתיה זוהי דעתי.
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק רביעי האם ההומאופתיה עוזרת
ד``ר אדית מרלין דניאל10/11/2009עוד נקודה חשובה שאליה אתייחס
זה לא נכון שהתהליך ההומאופתי הוא ארוך - ולוקח כשנה
רוב הלקוחות שלי שאינם על תרופות מכול סוג התהליך לוקח בין 2-5 חודשים בלבד
אלו שהם על תרופות של רופא - אם הרופא המטפל בלבד מוריד להם בהדרגה תרופות לאור השיפור במצבם בעקבות התהליך ההומאופתי - התהליך יכול לקחת בין 5 חודשים ל 8 חודשים
תלוי כמה תרופות האדם לקח -מה קצב ההורדה שלהם על פי הרופא מה קצב השיפור - וחשוב ביותר מה מצב המערכת שלהם בתחילת התהליך אם הם חלשים מאוד צריך לעבוד עימם לאט בעדינות וזהירות ולבנות את המערכת ולאזן אותה מחדש מאוד לאט -כי האדם חלש בבסיס.
מקרים פסיכאטריים על תרופות - שהפסיכיאטר בלבד מוריד להם בהדרגה תרופות על בסיס
שיפור הדרגתי במצבם בעיקבות התהליך ההומאופתיה -כאן התהליך בהחלט יכול לקחת בין 6 -12 חודשים ויותר גם שנתיים.
תלוי כמה תרופות האדם לקח -מה קצב ההורדה של התרופות -מה קצב הניקוי מתהליך הגמילה מהתרופות - ועוד משתנים שלא אכנס אליהם כרגע.
בכל מקרה של תהליך איזון אמיתי זה עובד ככה החישוב הוא
כמה שנים לקח לאדם להגיע למצבו -אם האדם בן 60 אז לקח לו 60 שנה להגיע למצב מקולקל
שעימו הוא מתחיל את התהליך לכיוון איזון מחדש. 10% מסך שנותיו 60 במספר -הם השנים שנדרשים לכול המערכת שלו להתאזן מחדש עם העזרה הנכונה.
זאת אומרת 6 שנים אדם צריך לעבוד כדי לתקן את מה שהוא קלקל עם עזרה נכונה. בהומאופתיה ובידיים הנכונות יש אפשרות לקצר את הזמן הזה בחצי ובשני שליש -זאת אומרת להישאר על
בין 1-3 שנים במקום 6 שנים. זה במקרה שהאדם לא מוצף בהמון תרופות שהוא בידיים של ההומאופת הנכון ושהוא עיקבי ועושה בדיוק מה שמוטל עליו -מגיע לפגישות חוזרות בצורה סדירה מדווח ועוקב אחרי מצבו בהתאם לנדרש.
אם האדם מוצף עם המון תרופות והפסיכיאטר או הרופא שלו מסכימים לקחת חלק בתהליך - ולאפשר הורדה בפיקוח שלהם בלבד - ואך ורק תחת ידיהם - תוך כדי בדיקה וראיה ברורה שחל שיפור במצבו של האדם תחת התהליך ההומאופתיה -במקרים כאלו האורך זמן תלוי מאוד בתהליך ההורדה בקצב שלו בקצב השיפור ובהתמדה של האדם.
ומעבר לזה אני תמיד אומרת באשר להוצאה הכספית -כשאני יוצאת לרחוב אלנבי לקניות אני רואה בכול החנויות -מאות נשים וגברים שמוציאים את אותם 500-800שח על אותו פריט - חולצה שמלה או מכנס - שתלוי שם 30 פעם אותו הדבר -ושם כשבאים לשלם אף אחד לא מתלונן כמה שזה יקר ומדוע יש עוד 20 -30 פרטים בדיוק זהים על המדף במחיר כול כך יקר -אך כשזה מגיע לבריאות אנשים אוהבים להתפנק - למרר על המחירים -ולעשות מאניפולציה על כמה שיקר להם וכמה שהם מסכנים. כשאני אפסיק לראות מאות נשים גברים נערות נערים בחורות ובחורים צובעים כדבורים על חנויות ההלבשה וקונים את אותו פריט שתלוי שם 30 פעם במחיר 800שח -אז גם אני אולי אשכנע שהעבודה שלנו על הבריאות שלכם אולי יקרה -עד אז לא משכנע אותי שום תירוץ ושם תלונה בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על תשובתך, עזרת לי מאוד
הלנה10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גם לך על השאלה
ד``ר אדית מרלין דניאל10/11/2009
ואת עזרת לכולם להבין יותר טוב באמצעות השאלה החכמה והמפורטת
אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא אם יתעוררו
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לרטליןרויטל02/11/2009
שלום, לבני יש ככל הנראה בעיית קשב וריכוז והומלץ לנסות לתת לו רטלין
אני לא כל כך מעוניינת ומחפשת דרכים אלטרנטיביות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטאלין
alexander18/11/2009שלום לך.
בכל אחת מהאסכולות הבאות ניתן לעשות הרבה,הרבה מאוד: נטורופתיה,הומיאופתיה,
רפואה ביולוגית רגולטורית והומיאוטוקסיקולוגיה, TCM, אירוודה.
רצוי לפנות למישהו/י עם ניסיון וקבלות.
לכי על זה.
כל טוב.
אלכסנדר דגן N.Ds.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף ריטלין
ד``ר אדית מרלין דניאל18/11/2009
שלום
שילוב של הומאופתיה תזונה ניקוי רעלים מביא לפתרון.
הומאופתיה יכולה ב 90% מהמקרים לתת פיתרון מלא
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטלין
כרמית ברלין20/11/2009הי ותודה על ]פנייתך,
בעיית קשב וריכוז, היא בעיה מאד נפוצה בימנו. ילדים רבים שמגיעים אלי לטיפול מאובחנת אצלהם בעיית קשב וריכוז. כשאני מסתכלת על הכלל, אני יכולה לומר לך שלמרות שלכולם "בעיית קשב וריכוז" כולם שונים אחד מהשני. אצל כל אחד הבעיה מתבטאת באופן אחר, לכל אחד ישנם מאפייני התנהגות שונים מהשני. כל אחד ייחודי, עולם ומלואו. אז תסבירי לי בבקשה איך זה שכולם שונים וכולם מקבלים אותה תרופה שנקראת רטלין??????.
ישנם מאמרים רבים בנושא הרטלין. אני רק אספר לך מה זה מבחינתי - "סם"!!!!
מה שיפה בהומאופתיה, שהיא מותאמת באופן ייחודי לילד ולבעייתו. אין לנו רמדי (שם כללי לתכשיר ההומאופתי) ספציפית לבעיית קשב וריכוז כשם שאין לנו רמדי ספציפית לאסטמה של העור או לפסוריאזיס. יש לנו רמדי הומאופתית המותאמת לאדם.
ההומאופתיה מטפלת במכלול של האדם - בכל המישורים בו זמנית וגורמת לריפוי הבעיה מהשורש.
ההומאופתיה איננה מסוכנת, היא חסרת תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליה או ליצור בה תלות.
מנסיוני, מומלץ בחום. הבעיה יכולה להיפתר לגמרי.
בהצלחה
כרמית
ההואמופתיה היא תחליף - לטיפול בבעיית הקשב והריכוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין כסם
ד``ר אדית מרלין דניאל22/11/2009ריטלין מוגדר כסם - בהגדרתו הרפואית
בבית המרקחת הוא מוחזק בארונות המיוחדים יחד עם סמים קשים אחרים -עליהם אין גישה
ראיינתי רוקח לכתבה שעשיתי בנושא הריטלין לידיעות אחרונות שציין במפורש
שריטלין הוא סם וסם קשה -ממכר -בעל תופעות לוואי גם של התמכרות
וגם בתהליך הגמילה
לגבי תהליך הגמילה ראיינתי פסיכיאטר שנתן את הסם הריטלין לבתו
לאחר שלחצו עליו בבית הספר לקחת ריטלין -הוא ציין שתופעות הלוואי היו שהיא נכנסה לדלוזיות
לפחדים מאנשים - חשבה שרוצים לחטוף אותה - לא יכלה לתפקד ראתה דמויות שרודפות אחריה שלא קיימות במציאות. הוא ציין שבתהליך הגמילה וגם בתהליך הלקיחה יכולים להתעורר
צורך התאבדותי חזק
בקיצור לא כדאי לשחק עם ריטלין -כמו שחצי מהמדינה המוכת מחלות שלנו משחקת במוחות של ילדיה -והחצי השני של המדינה החולה משחקת בעצמה עם המוחות שלה -ריטלין נמכר בצורה לא חוקית כסם לסטודנטים בחצרות האוניברסיטאות -אף אחד עדיין לא עשה חוק נגד זה
חצי אם לא יותר מהסטודנטים לוקחים ריטלין לפני כול מבחן חשוב שדורש מהם ריכוז
זהו סם מסוכן ואנו מגדלים כאן ילדים -שהסם הזה ישב להם בתאי המוח עד סוף ימיהם
בגלל שמערכת החינוך וההורים לא ידעו איך לאזן את הילד בצורה הולמת טבעית בונה בריאה
בדיוק כפי שמראים בסרט ובשיר של הפינק פלוייד -אנו יוצרים דור של ילדים רובוטים
שמתכנתים אותם עם סמים קשים כדי להפוך אותם לנוחים לחברה-בלי לחשוב להעמיק ולרצות להבין לאיזה סבל ונזק אנו גורמים להם בטוח המידי והרחוק
אם פסיכיאטר -ראה את זה על בתו והוא לא ממליץ על כך -מה עוד יש לדבר בנושא
ולגבי נושא האינדווידואליות - כול אדם ללא יוצא מין הכלל - במדינת ישראל או ובעולם
שלוקח היום ריטלין בצורה קבוע כזו או אחרת -אם היה מגיע להומאופת עבור כל הבעיות שבגללן הוא לוקח ריטלין וללא יוצא מין הכלל - הפתרון המלא וללא יוצא מין הכלל - היה נמצא לו באמצעות ההומאופתיה -פתרון אישי עבורו -הוא היה מתאזן בכול הרמות -ולא היה צריך להמשיך כול חייו להיות תלוי בגורמים חיצוניים לא בריטלין ואחרי האיזון שהושג - גם לא בהומאופתיה
ריטלין הוא הסם שיגרום לדור הבא להיות דור בעל פוטנציאל התאבדותי רב יותר.
בכתבה שלי ראיינתי שלל - רופאים MD מקופות החולים פסיכיאטרים. רוקחים -כולם בדיעה אחת -את הריטלין היה צריך להוציא ולהרחיק משימוש הציבור
גם אם מישהו חושב ונוכח בכך שהוא עזר לו -ריטלין הוא סם מסוכן לא אינדווידדואלי שוקע במוח בתאים - מזיק לטווח הארוך -בעל תופעות לוואי שאתם לא יודעים כי אף אחד לא מספר לכם
רק רופאים ורוקחים שיש להם גישה לחומר פרמוקולוגי - רפואי ומחקרים יודעים כמה זה מסוכן
מי שחיי באשלייה המתוקה שזה עוזר לו - שימשיך לשגות באשליות -הוא חיי בחלום
אפשר לתכנת את המוח שלכם לחיות בחלומות ורודים - ריטלין הוא רק דרך אחת
בה החברות שמכניסות לכיסן כסף - מייצרות כדי לשלוט בהמונים
בברכה אדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטלין לגמרי סם!!
כרמית ברלין26/11/2009אני רוצה להוסיף לדבריה של אדית, לאחרונה הגיע אלי נער שסיפר לי איך הילדים בחצרות ביס, בהפסקות, כותשים כדורי רטלין לאבקה ומסניפים אותה... וכשהם ממש רוצים להרגיש מסטולים, הם עושים זאת עם קונצרטה...ואני לעצמי חשבתי על הקלות הבלתי נסבלת של מתן הרטלין, שכל מורה "ממליצה" להורים לתת לילד בן 6 רטלין רק בכדי שלא יפריע לה בכיתה ומתרצת זאת כ"עזרה לילד"... ועל ההורים ההורים שנכנעים ללחץ של מורים ומאפשרים את זה....
מי שלא מבין רטלין הוא סוג של פצצה מתקתקת... סמים זמינים...
ואל לנו להקל ראש.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין- האצבע קלה מדי על ההדק
סנדרה מישאל20/01/2010בוקר טוב,
כאמא לשני ילדים עם בעיות קשב וליקוי למידה אני יכולה רק להצטרף
ולהביע את הכעס שלי כאמא - המערכת מאיימת ואומרת שאני אמא לא טובה אם אני לא נותנת לילדים שלי ריטלין או נגזרותיו. לאחר שנים של מאבק נגד מתן הסם הזה לילדים שלי, איימו עלי עכשיו שאם אני לא נותנת את הריטלין- הם יעבירו את הילד שלי לחינוך המיוחד.
כהומאופתית קלאסית וכפרמקולוגית (מחקר בתרופות) אני מתנגדת מסיבות רבות לטיפול בריטלין
המערכת לא יודעת איך להתמודד והדרך הקלה היא לסמם את הילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדים חרדות ובכי בלתי נשלטמוטרדת02/11/2009
שלום וברכה.אני בחורה בת 27 רווקה.יש לי משפחה מקסימה והורים נהדרים. יש לציין שיש להם זוגיות טובה. אולם אבי חולה מזה כשלוש שנים (עבר אירוע מוחי) מזה כשנה אני מרגישה חסימה נפשית יש לי פחדים מהמוות ומחשבות לא טובות על קרוביי ובכלל. מחשבות אלו באות לי לראש לבד מבלי שאחשוב על זה זה יכול להיות באמצע השינה או במהלך היום. בעקבות כך גם קשה לי להכיר גבר משום שאני מפחדת להתחייב שמא יקרה משהו לא טוב שאיני יודעת מהו. אני נורא רגישה ובוכה מכל דבר אם מכתבה בעיתון או משיר ששמעתי. יש לציין שאני אדם שנקשר מאוד לאנשים וקשה לי עם פרידות. המצב הזה נורא אני לא יכולה להמשיך כך. הרופא אמר שבגלל מצבו של אבי מצבי הנפשי הוא לגיטימי אולם אני צריכה לפנות לפסיכולוג קליני לראות מדוע אני מגיבה בצורה ככ קשה למצבים אלו. אני לא רוצה לגשת לפסיכולוג. רצתי לשאול אם יש עצה אחרת עבורי? תודה רבה ורק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב נפשי מוטרד
ד``ר אדית מרלין דניאל02/11/2009
שלום למוטרדת הנחמדה
לכול מה שציינת מהתחלה ועד הסוף -ויש לציין שהתיאור שלך טוב מלא ואמיתי
לכול מה שציינת ובודאי גם לדברים שלא ציינת כאן - יש פתרונות מלאים בהומאופתיה
האם אוכל לעזור בעוד משהו?
האם את רוצה להגיע לפגישת היכרות לא מחייבת כדי לבדוק את הנושא יותר לעומק
דרך אגב גם לבעיה של אביך יש מזור בהומאופתיה -ניתן לקדם את מצבו ולשפרו
אשמח לעזור ולהפחית דאגות מליבך -כי זוגיות זה דבר חשוב
בברכה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחדים חרדות ובכי בלתי נשלט
ד``ר אדית מרלין דניאל02/11/2009
יש לציין שמה שאת מתארת - נפוץ ב כ 10% מהאוכלוסיה אם לא יותר
מצבים של הורה חולה שבעיקבותם מצב הילדים מושפע ונהפך למאוד רגיש 0זהו מצב ידוע
כפי שציינתי ניתן לאיזון בהומאופתיה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרונית שקופהשלמה01/11/2009
אני סובל מזלת כרונית שקופה צמיגית שיורדת לכוון הגרון (דלף אחורי).
הייתי מטופל אצל א.א.ג ושום תרופה לא עזרה לי , אחרי 2 צילומי סינוסים נמצאו שהם תקינים .
קבלתי אוגמנטין וגם לא פתר לי את הבעיה כלומר אין חייקים.
עשיתי דיקור סיני ולא פתר את הבעיה.
האם לטיפול הומאופטי יש פתרון לבעיה כמו שלי ?
אני גר בקריות , ואני צריך המלצה להומאופת טוב , שיש לו ניסיון בבעיה כמו שלי?
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית שקופה
ד``ר אדית מרלין דניאל01/11/2009
היי שלמה
לא אוכל לעזור לך במציאת הומאופת או להמליץ
יש תיקון לבעיה הנשמתית שגורמת לבעיה שאתה מתאר
אם תרצה צור קשר
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להמליץ על הומאופתים בפורום
ד``ר אדית מרלין דניאל14/11/2009אם יש צורך לטפל בבעיה -תוכל לפנות להומאופת בקופת החולים שלכם
מי שרוצה המלצות יכול לעשות זאת בפניה אישית אלי בלבד- או לכרמית
בהתאם ליכולת נעזור לו.
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת כרונית
כרמית ברלין12/11/2009הי שלמה ותודה על פנייתך, רציתי להוסיף כמה דברים.
באשר לבעייתך - ניתן בהחלט לעזור לך להיפטר מהבעיה ואף לגרום לריפוי שלה וכל זאת בעזרת הומאופתיה.
ראשית עליך להבין כמה דברים:
- הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית, שמטפלת במכלול של האדם ולא באופן ספציפי או נקודתי במחלה או בבעיה.
- ההסתכלות ההומאופתית על בעיה כגון: דלף אחרוי כפי שאתה מתאר, היא שהבעיה איתה אדם מגיע, היא רק הביטוי החיצוני למשהו עמוק יותר. להומאופתיה היכולת לטפל בעומק הבעיה ולרפא אותה מהשורש. הסיבה שהאנטיביוטיקה לא עזרה היא, כיוון שהיא מטפלת בסימפטום ולא בבעיה עצמה.
- הומאופתיה איננה מסוכנת, היא נטולת תופעות לוואי.
אני ממליצה לך בחום. שלח לי מייל או צלצל ואתן לך שם של הומאופתית טובה באיזור הקריות.
להתראות ובהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה בשק הדמעותסטנובסקי בלה25/10/2009
הבת שלי בת 14 נולדה עם סתימה בשק הדמעות,העין דומעת . עכשיו היא החליטה לעבור ניתוח.
קראתי מאמר באתר ה"אדמה", שניתן לטפל בעין בתרןפות המאופטיות, האים זה נכון?
האים משהו יכול להמליץ לי על הומאופט טוב בבאר שבע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה בשק הדמעות
ד``ר אדית מרלין דניאל25/10/2009
כן זה נכון ניתן לטיפול בהומאופתיה גשו להומאופת בקופת החולים שלכם
בהצלחה ובכול מקרה לא לדחות הליך רפואי על פי עיצת הרופאים אם יש צורך
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופים בכריות האצבעותאמא22/10/2009
שלום רב,
לבני בן ה5 יש קילופי עור בכריות האצבעות של הידיים.
בכל האצבעות.
כמעט עם המפרק הראשון.
כבר כמה חודשים - ולא מרפה.
אנו מורחים כל ערב משחה הומיאופטית, זה קצת משתפר ושוב חוזר.
לפעמים מגיע לדם.
ניסיתי להגביל אותו במגע עם חומרים - אבל הוא לא מצליח לעמוד בזה (ברור...)
יש עיצה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף בכך האצבעות
ד``ר אדית מרלין דניאל23/10/2009שלום
מי נתן לכם את המשחה ההומאופתית ?
אם נתן אותה רוקח ? אם כן
גשו להומאופת מוסמך שיתן לכם משהו מדוייק יותר
ואז הבעיה תפתר -יש לכם הומאופת בקופת החולים או באמצעות חברות ביטוח מסובסדים
ברכה דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמדימור21/10/2009
אדית שלום,
תודה על תשובתך המהירה. המלצתך היא לפנות למישהו ספציפי המומחה בתחום ההומאופתיה בנדון.
אודה לך באם תוכלי לעזור לי ולהפנות אותי למומחים ספציפית בעניין שכזה.
וזאת לאור דחיפות העניין, אודה לך על תשובה מהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופת
ד``ר אדית מרלין דניאל21/10/2009
שלום מור
צרי עימי קשר במייל -כאן בפורום אינני יכולה להמליץ
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמדימור21/10/2009
שלום,
רציתי לדעת האם הרפואה ההומאופתית בשילובה תרופת הרמדי יכולה לתת מענה חיובי ולשפר הרגשה של משהי שהוטרדה מינית וכרגע סובלת גם ההפרעות אכילה???
במידה וכן, תוך כמה זמן ניתן להבחין בשינוי כלשהו???
אשמח לקבל תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות אכילה והטרדה מינית
ד``ר אדית מרלין דניאל21/10/2009
שאלה מצויינת מור
כן לגמרי ובהחלט יכולה לתת תשובה
כתבתי ספר שלם בנושא נסי - להשיג אותו בחנויות ואם לא תצליחי תוכלי לפנות אלי במייל
בשם סודות לבנים - בהוצאת גל
לגבי אורך הזמן שזה לוקח -זה משתנה מאחת לשניה -אך בידיים הנכונות
אם אתם עושים טיפול אצל בעל מקצוע בדרגה הכי גבוה התחום - זה עשוי
לקצר תהליכים בהרבה
שמחתי לעזור
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירןשרית16/10/2009
שלום
אני אחרי לידה בניתוח קיסרי וגילו שיש לי מיומה בגודל 0.5 ס"מ.
האם זה משהו שאפשר ל"העלים" אותו באמצעות טיפול הומופאתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן
ד``ר אדית מרלין דניאל16/10/2009שלום שרית
כן שרירן ניתן להעלים לרוב באמצעות הומאופתיה
על ידי הומאופת מוסמך
אך רצוי לשלב עם תזונה מתאימה וניקוי רעלים בגלל שיש
להם השלכה ישירה על היוותרות שרירינים
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גליכולאור15/10/2009
נתתי לבתי בת ה חודש וכמה ימים גליכול
לאחר מכן קראתי שזה לא ממולץ ויכול לגרום להפסקת נשימה?
אני בלחץ
תוך כמה זמן זה עובר מהגוף?
היא באמת נרדמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליכול
ד``ר אדית מרלין דניאל16/10/2009
אני לא יודעת לענות לך
אם את מאבחנת מצב יוצא דופן
קחי אותה למיון ללא דיחוי
עדיף בדיקה וריצה אחת עודפת מאשר חוסר וודעות וחוסר עשייה
כפי שציינתי ואני מציינת כאן תמיד - לקיחה של רמדיס הומאופתי כולל גם על ידי מתן רוקח
איננה מומלצת. רמדי הומאופתית יכולה להיות גם מסוכנת למי שלא יודע להתשמש בה נכון
רק בידיים של הומאופת מוסמך בעל תעודות מוכחות היא בטוחה
בהצלחה דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)