פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנות נוראיות האם יש מענה?
    מירב
    28/02/2010

שלום רב

סובלת ממיגרנות בת 36 אם ל2

שנה אחרי לידה.

סובלת מגיל 18 ממיגרנות.

נוטלת דראלין ואימיטרקס, ושאר סוגי הטריפטנים הנוראיים.

נמאס לי מכל הכימיקלים.

בגלל שיש מורכבות אני דואגת, גם סטרס, חד הורית מן הסתם...

כאבי גב, ושאר מרעין בישין.. אז רוצה לדעת אם יש רקיחות שהן מורכבות לפי סוג האדם,

הרי לא מטפלים במחלה אלא בגורמים שלה, יכול להיות בגלל שהמיגרנות נגרמות מדברים אחרים.

בבתי מרקחת ממהרים לתת את כל סוגי הR של ד"ר סמואלוב ואומרים שזה הומאופתיה, האמנם?

גם פרחי באך נתנו לי ולא רואה שינוי.

אשמח לקבל הכוונה והדרכה, כי קבעתי תור לייעוץ ברפואה משלימה ב5 היום.

אשמח אם עד אז תהיה לי תשובה.

שוב תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיגרנות וטיפול הומאופתי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    28/02/2010

שלום מירב

כפי שכבר קראת אין טיפול בסימפטום -במגרנה -אלא במה שגורם לה -
    קח שכול דבר שתקני בבית מרקחת באמת לא יעזור ולא משנה אם הוא באמת עשוי מהרכב הואמופתי או צמחי או טבעי אחר -אם זה לא מותאם לך אישית זה לא יעזור או יעזור קצת ותצטרכי לצרוך אותו כול הזמן ללא הפסקה והאיזון המלאה בו הסימפטום כבר לא מופיע כי את מאוזנת
    לא יתקיים -אז מה זה משנה אם את הופכת להיות תלויה בחומר כימי או משהו אחר כביכול צמחי או הומאופתי אם הבעיה לא נפתרת חד משמעית ומפסיקה לחזור על עצמה נכון?

במידה ויתאימו לך רמדי הומאופתית המדוייקת לך -יש סיכוי שזה יעזור ותתאזני

אם את צריכה עזרה תוכלי לפנות אלי למייל הפרטי לתיאום מפגשים

בברכה ד''ר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת lichen nitidus
    יובל
    25/02/2010

שלום רב
    האם ידוע לך על תסמונת lichen nitidus בעיית עור מאוד נדירה ? ואם ישנו טיפול הומופתיאי מוכך ?

אשמח מאוד לתשובה.

תודה מראש

יובל

לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת lichen nitidus

הוספת תגובה

• בעיות עור והומאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    28/02/2010

שלום יובל

הומאופתיה איננה מטפלת בבעיות עור
    אלא בגורם הנסתר מהעין שגורם לחוסר איזון -וכתוצאה מהחוסר איזון נוצרת בעיה על פני העור
    הומאופתיה לא מטפלת בסימפטומים -{ בעיות בגוף בעיות בנפש } שהן רק התוצאות של חוסר האיזון- אלא בחוסר איזון הפרטי שאותו אדם מפתח וסביבו תסמינים וסימפטומים בגוף ונפש

בתהליך הומאופתי אתה מקבל משהו ספציפי שמותאם לך -לא משנה כמה אנשים סובלים מאותה בעיה מבחינה רפואית רגילה - בין אם בעייתך מוגדרת ברפואה נדירה או רגילה -בהומאופתיה ההתייחסות אליך היא תמיד כאל מקרה אחד ויחיד שאין שני לו - בכול העולם תמיד
    כך גם התיקון שאתה מקבל -הינו אחת בכול העולם ואין שני לו -זוהי ההומאופתיה

מקווה שזה עונה לך על השאלה
    דר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות
    מרים כהן
    24/02/2010

מה זה קאלי ולמה בד"כ זה ניתן
    האם זה מסוכן
    מה הפרוש של האותיות ch על גבי הרמדי
    מי מפקח על איכות החומרים ואופן ההכנה של הרמדיס השונים
    האפ יש סיכון בהומאופטיה
    האם יש התמכרות לרמדי
    במידה והתחלתי טיפול והטיפול אכן עזר איך ממשיכים הלאה ע"מ לשמר את המצב החדש ?
    האם משחקים עם המינון כלומר מקטינים אותו כל פעם?
    האם יש תתי התמחויות בהומאופטיה
    מה המשמעות של מומחה בהומאופטיה
    האם יש מומחים לטיפול בנושא ספציפי או התמחות כללית?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• תשובות לשאלות על הומאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    28/02/2010

שלום מרים כהן

קאלי זה מלח שנמצא בתאי הגוף - ועושים בו שימוש הומאופתיה - אין אפשרות לתת לך פירוט למה זה ניתן -יש אלפי דברים שזה ניתן כדי לאזנם - כול דבר שניתן אם הוא ניתן על ידי אדם שאין לו תעודות והסמכה לתת משהו זה מסוכן-לא יודעת מי נותן לך ולמה לכן אין אפשרות לענות על זה

CH - מייצג את העוצמה של הרמדי ההומאופתית -כול רמדי ניתן לתת מעוצה 0 ועד מאה אלף ויותר

כול דבר שנעשה בידיים של אדם שאיננו מוסמך הוא מסוכן - אם תחליטי לטפל לבד בעצמך כן זה מסוכן

התמכרות אין לרמדי

אם התחלת טיפול וזה עוזר רק המטפל שלך צריך לענות על השאלה אין לשמר זאת -לא בפורומים

מינון הומאופתי לא עובד כמו מינון של רפואה רגילה -לכן לכך את צריכה לפנות למטפל שלך -כי נראה לי שאת מנסה כאון לקבל ממני תשובות כדי לטפל בעצמך לבד ולכן לא אוכל לספק לך את כול התשובה

בעיקרון אין תתי התמחויות בהומאופתיה- יש התמחות בהומאופתיה ובכול מה שיש בה
    יש הומאופתים שנמשכים באופן טבעי לסוג בעיות מסויימות ואנשים מסויימים ולכן הם מתחילים יותר לתת מיקוד בקליניקה שלהם לקבלת אנשים מאותו סוג פחות או יותר או שסובלים מאותה בעיה

מישהו בעל וותק של שנים ארוכות -איננו לרוב מקבל רק אנשים מאותו סוג אלא אם כן הוא מחליט לעשות זאת -והוא מסוגל ואמור לדעת לתת תשובה לכול מצב שמגיע אליו ללא הבחנה

בברכה ד''ר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שער בלייזר
    לימור
    23/02/2010

שלום לכן,
    ברצוני לדעת האם לטיפול ההומאופתי ישנה השפעה על היעלמות השיער בטיפול בלייזר, שכן אני מטופלת כבר תקופה ארוכה בטיפול הומאופתי ומרגישה שהדבר משפיע על הטיפול בלייזר, מכיוון שאין שום שינוי בצמיחת השער כבר כ-5 טיפולים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שער בלייזר

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר

ד``ר אדית מרלין דניאל
    23/02/2010

שלום לימור

אני לא חושבת שקיימת איזה היא אינדיקציה מחקרית בנושא במוכיחה את הנושא לכאן או לכאן שיכולה לתת לך תשובה -בעיקרון אני לא רואה את הקשר

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת שן
    לימור
    23/02/2010

שלום,
    אני מטופלת כבר יותר משנה בטיפול הומאופטי, שעזר מאוד, וכעת אני אמורה לבצע השתלת שן (גם הרמת עצם וגם השתלת עצם), כאשר רופא השיניים ממליץ על אנטיביוטיקה לאחר ההשתלה.
    האם יש אפשרות להימנע מהאנטיביוטיקה ובאופן כללי, מה דעתכם בנושא?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שן

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים בזמן טיפול הומאופתי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    23/02/2010

אם היית מטופלת שלי -אז לא אין אפשרות כזאת מה שהרופא אומר לך את חייבת לעשות
    כולל לקיחת אנטיביוטיקה בפרט אחרי ניתוח כירורגי ואו בכלל

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי בגרות - רגרסיה
    מיכל
    23/02/2010

בתי טופלה בתרופה הומאופטית חד פעמית נגד פצעי בגרות. לאחר חודשיים חל שיפור גדול. בפגישה עם ההומאופט בתום החודשיים, היא קיבלה שוב את אותה תרופה באופן חד פעמי. מאז, במשך חודש וחצי יש נסיגה. ההומאופט אמר לה שזהו חלק מהתהליך. האם יש סיכוי לשיפור לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות - רגרסיה

הוספת תגובה

• רגרסיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    23/02/2010

חזרה על רמדי שעבדה יפה נותנים רק אם יש רגרסיה ברורה במצב
    האם הוא נתן לה את זה כשהיתה רגרסיה ברורה -או סתם חזר על המינון
    אם לא היתה רגרסיה ברורה אז המינון האחרון היה מיותר והייה צריך להמתין

חודש וחצי זה זמן ארוך לנסיגה בעיקבות לקיחת רמדי שאולי החזרה עליה נתנה לא בזמן הנכון
    אין לי מושג אם הוא נתן אותה בזמן רגרסיה או נתן אותה לפני רגרסיה ברורה -ואז זה גרם לרגרסיה
    שיפור אמור להיות בהמשך אולי כן אולי לא -אם הוא חזר על הרמדי לפני הזמן -אז לא בטוח

אם הוא חזר על הרמרי בזמן לא אמורה היתה להיות נסיגה עכשיו -בכול מקרה אני שוב חוזרת תתחילו לדרוש מההומאופת שלכם את התשובות

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ניתן בזמן שהיה שיפור.

מיכל
    23/02/2010

הרגרסיה החלה לאחר הלקיחה השניה.
    האם לדעתך כחלק מתהליך הריפוי קיימת ההחמרה כרגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגרסיה -שיפור

ד``ר אדית מרלין דניאל
    23/02/2010

כפי שציינתי אסור לתת רמדי בזמן שיפור -הנסיגה קרתה בגלל שנתנו את הרמדי מוקדם מידי
    בזמן שיפור

אני לא יודעת מי ההומאופת - שעובד עימכם אם את רוצה צרי קשר אלי למייל הפרטי ותני לי עוד אינפורמציה - ואולי הוא עובד בשיטה חדשה שהוא המציא אך על פי חוקי ההומאופתיה ממש אסור לתת רמדי כול עוד יש שיפור מהמנה הקודמת- ואני עובדת 22 שנה בתחום.

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגרסיה בטיפול
    מרים כהן
    23/02/2010

נכדי מטופל בשקד שלישי מזה 4חודשים אצל הומאופט
    השיפור שחל בו הוא פשוט פנטסטי
    לפני מספר ימים ההומאופט החליט להוריד לו את המינון של הרמדי (הוא קיבל קאלי 9 ו12)
    עכשיו הוא מקבל קאלי 9 בלבד מאז המצב חזר לקדמותו חזרו הנחירות ההפסקות נשימה והנשימה שלו מאוד מאומצת ורועשת
    השאלה שלי היא:1 האם יש לתרופה הומאופטית השפעה שלילית אם היא נילקחת לאורך זמן?
    2 למה צריך להוריד מינון
    3 האם המצב יחזור לקדמותו?
    בבקשה ענו לי אני מאוד דואגת
    תודה סבתא מרים

לקביעת תור
    סגירה
    רגרסיה בטיפול

הוספת תגובה

• רגרסיה בטיפול

ד``ר אדית מרלין דניאל
    23/02/2010

שלום מרים

בטיפול הומאופתי בדרך כלל לא מורידים מינון אלא מעלים ואו מפסיקים כשהמצב מאוזן
    כפיש את מספרת הוא הוריד במינון והמצב חוזר לקדמותו -מדוע הוא הוריד במינון אין לי מושג
    זהו מהלך לא שיגרתי אני מציעה שתשאלי אותו ותעדכני אותו בתופעות שחזרו -כי הוא אמור לתת לכך תשובה

רמדי הומאופתית כמו כול דבר אחר אסור לקחת ללא פיקוח של הומאופת מוסמך בין אם זה לאורך זמן או לתקופה קצרה -כול דבר שאיננו בפיקוח יכול לשנות דברים -אם הוא לא ניקח במידה המדוייקת לאדם

מצב חוזר לקדמותו אם יש נסיגה בעיקבות כך צריך להעלות העוצמה בדרך כלל
    כך ששוב מה שהוא עשה נמאצ מוזר תבררי מדוע הוריד במקום להשאיר באותו עוצמה או להפסיק או להעלות -במידה והיתה נסיגה לפני כן - הוא היה אמור להעלות לא להוריד ל 9

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי תבלין לפוריות
    אושרת
    22/02/2010

שלום
    אני בת 27 עם שחלות פוליסטיות בטיפולי זריקות והזרעות.
    אילו צמחי תבלין רצוי לקחת לשיפור הפוריות.
    האם סרפד טוב? היכן ניתן לקנות אותם?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    צמחי תבלין לפוריות

הוספת תגובה

• שחלות פוליסטיות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    23/02/2010

שלום אושרת

הפורום הזה הנו פורום הומאופתיה ולא פורום צמחים
    את מוזמנת לחפש פורום ספציפי לצמחים ולשאול שם
    במקביל את יכולה להיעזר בהומאופת לתהליך שאת עוברת
    כדי לקדם את נושא הפוריות ולמתן ולאזן את נושא השחלות הפוליסטיות

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדיאנה כתרופה נגד דיכאון
    אור
    22/02/2010

שלום רב,
    מזה חצי שנה אני שרויה בדיכאון, עקב מחלת סרטן בה חיליתי. חשוב לציין שנכון לעכשיו הגוף נקי מסרטן. השבוע, במקרה, חברים אצלם ביקרתי עישנו עלי דמיאנה, הצטרפתי ולראשונה מזה הרבה זמן הרגשתי מצוין, וזה נמשך עד כיממה לאחר העישון. קראתי שניתן לרכוש את הצמח בכל מיני צורות: כתה חליטה, טיפות ועוד. האם יש משמעות לאופן בו נלקח הצמח מבחינת ההשפעה? מהי הצורה המומלצת ומהו המינון המומלץ להשפעה אנטי דכאונית? האם יש סיכון מבחינת השפעה על הישנות מחלת הסרטן?
    המון תודה,
    אור

לקביעת תור
    סגירה
    מדיאנה כתרופה נגד דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון וסרטן

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/02/2010

שלום אור

מצטערת לשמוע על סבלך אך קיימים דרכים נכונות לפתור בעיות
    הדבר היחידי שאוכל לומר לך זה שכדאי לך במקום להסתמך על צמחים שבטעות עשו לך מצב רוח טוב -כי זה לא שונה מכול צמח סם שיוצר תלות -תיגש להומאופת בקופת החולים שלך או הומאופת מוסמך במקום אחר - שיטפל לך בדיכאון ובנטייה הסרטנית -תיגש גם לנטורופת שיתאים לך תזונה למניעת סרטן ותפעל בדרכים שיש בהם אינדיקציה מחקרית ואינדיקציה של ניסיון -ואל תסתמך על איזה צמח שבמקרה עשה לך להרגיש טוב אצל חברים

קנה ספר שנקרא מחקר סין על מחקרים שנעשו בנושא מחלת הסרטן ותזונה - תמצא שם חלק מהתשובות ואם תאמץ אותן ותפעל נכון הפוטנציאל שהסרטן יחזור יקטן משמעותית - סרטן נמצא בגוף ובמערכות רק אם נותנים לו תנאים מתאימים להיות שם

אתן לך הדמיה קצת קיצונית אך היא בעצם ההדמיה המתאימה -גם רוצח שכיר לא יכול להרוג אלא רק אם משלמים לו כסף על פי סף הציפיות והתנאים שהוא צריך כדי להרוג מישהו בתשלום
    כך גם סרטן לא יכול להרוג או לחיות בתוכך אם לא נותנים ומאפשרים לו את התנאים המתאימים

שניהם צריכים תנאים כדי לממש את משימת הציד שלהם -אם לא תיתן להם תנאים טובים - הם לא יצאו לציד. כך שאם תבין שאתה הוא זה ששולט בתנאים ותיהיה מוכן לקחת שליטה מלאה על זה - ועל החיים שלך ועל נתינה או חוסר נתינת תנאים לתאי הסרטן לחיות -אז לא תצטרך לחשוש מכך

לי יש תורשה סרטנית משני צדי המשפחה שלי -אימי נפטרה לפני 16 שנים מסרטן שהתחיל בשד ועלה למוח. ואבי שיזכה לחיים ארוכים - עליו לא ארצה לפרט

מה שאני כן יכולה לומר לך שאין לי אפילו צל של חשש ממחלת הסרטן - ואו מהאפשרות שהיא תופיע אצלי -אני יודעת בדיוק איך לא לתת לתנאים תורשתיים מהסוג הזה מקום ופתח להתפתח אצלי באיברים ואו במחשבות -הבסיס להתפתחות הסרטנית חייבת גם בסיס פיזי מסויים וגם בסיס רגשי מנטלי.

קח ותחקור מהו הבסיס שאתה נותן למחלה ומדוע אתה מגבה אותה בהתנהלות לא בריאה -ושנה הרגלים כך תגדיל את הסיכויים שהאופציה הזאת או השאלה הזאת לא תעלה בכלל אצלך לדיון.

מקווה שהצלחתי לעזור קצת
    בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אור
    25/02/2010

המון תודה על תשובתך המפורטת והכנה,
    עזרת לי מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגברת חלב אם
    איריס
    21/02/2010

היי !
    תמליצו בבקשה אם קיים תכשיר או טיפות להגברת חלב אם. אם קיים איפה ניתן לרכוש, זה מאוד דחוף לי. אני מרגישה שיש לי ירידה בכמות חלב, שי לי תינוקת 4 חודשים .

לקביעת תור
    סגירה
    הגברת חלב אם

הוספת תגובה

• חלב אם

ד``ר אדית מרלין דניאל
    21/02/2010

שלום איריס

את צריכה לגשת להומאופת שיתאים לך רמדי אישית להגברת הכמות
    רמדי שאיננה אישית יכולה לגרום לך ליציאה באיזון כי היא לא אישית

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אדית

איריס
    21/02/2010

שלום! אני גרה בב"ש . האם את מכירה איפה ניתן לעשות התאמת רמדי אישית או שאפשר איתך טלפונית ולקבל בדואר.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למטפל בב"ש

איריס
    21/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגברת חלב אם

כרמית ברלין
    21/02/2010

הי איריס ותודה על פנייתך,

אכן נכון הדבר, שההתאמת הרמדי (=התכשיר ההומאופתי) לאדם היא אינדבידואלית ובהתאם למכלול מאפייניו האישיים, אבל, בהומאופתיה ישנן רמדיס לכל מיני מצבים אקוטיים כאלה ואחרים ולמצבים של עזרה ראשונה. מנסיון אישי, גם אני מניקה, כן ניתן לעזור גם נקודתית בעניין הגברת החלב, אבל אני שוב מסייגת - שזו לא הדרך הנכונה/המקובלת !!!! - בנוסף גם לענייני תזונה+מנוחה+רוגע וכו.... יש השפעה על ייצור החלב.
    בכל אופן, אין אפשרות לעשות זאת דרך מייל או פורום או טלפון - עלייך אכן לפגוש בהומאופת.
    אשמח לעזור.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בילד מנוזל
    אמיר
    21/02/2010

שלום לכם.

בני בן ה-3, מנוזל לעיתים דיי קרובות.
    מהר מאוד המצב מגיע לשיעולים קשים.

פנינו להומאופט שהמליץ על Calcarea Carbonica C12, למשך שבוע ימים.
    בסוף אותו שבוע המצב החמיר: נזלות קשות יותר וחום.

ההומאופט אמר להמשיך עוד שבוע עם הטיפול.

האם זו הדרך הנכונה?
    מה אמור להיות בהמשך?
    אודה על כל מידע.

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בילד מנוזל

הוספת תגובה

• נזלות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    21/02/2010

שלום אמיר

שוב לא ניתן להתייחס ללא היכרות עמוקה אם כול המקרה
    זה לא מקצועי ולא אתי לתת תשובה על זה
    כשאין את כול תמונת הסימפטומים והמקרה אחרי שעתיים תחקור
    לא ניתן להתערב
    את השאלות האלו תפנה להומאופת המטפל

בדרך כלל לא אמורה להיות החמרה אם הרמדי עובדת
    ובמקרים אקוטיים כמתואר הרמדי אמורה לעשות הקלה תוך יום עד יומיים לא יותר
    או שהרמדי לא מתאימה או שהיא לא חזקה מספיק -אלו הם שתי האופציות
    או שהיא מאתימה אבל לוקחים אותה מעט מידי ואז זה לא משפיע אם המצב חריף

תפנה להומאופת לקבלת תשובות
    יש בעיה בציבור הישראלי אני רואה
    אתם פוחדים לדרוש את התשובות מהמטפל שלכם משום מה
    אחרי זה מי יודע מה אתם עושים אם תשובות שאתם דולים מכול מיני פורומים
    ואחרי זה מאשימים שההומאופתיה לא עובדת
    תפנו אצבע רק להומאופת המטפל ותשאלו אותו את כול השאלות
    לא יתכן שאדם שנמצא בטיפול אצל מישהו מוסמך יצטרך לרעות בשדות זרים ולקבל שם תשובות לקושיות שלו -ממש אבסורד

אם המצב מחריף תדרשו תשובות מהמטפל משהו לא תיקני בתהליך נקודה
    לא יכול להיות שמשאירים ילד בן 3 להיות במצב חריף יותר ממה שהוא התחיל במשך שבוע ימים ואחרי זה לחפש תשובות בפורומים -דבר ראשון ללכת לרופא לבדוק מה מצב הילד אם הוא החריף
    כן רופא רגיל -דבר שני לדרוש מההומאופת לתת תשובה מידית -אם ההומאופת לא נותן תשובה מידי לפנות לטיפול אצל מישהו אחר -ריאות זה לא צחוק לא מושכים זמן ומנסים כול מיני רמדי אם הם עובדים או לא -הרמדי אמורה וצריכה לעבוד מידית אם ההומאופת יודע את העבודה שלו -זה פשוט אבסורד

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתכן בבקשה....
    נורה
    18/02/2010

שלום רב
    אנו התחלנו לפני כחודש וקצת טיפול הומאופתי לבתי בת ה 7 ,כטיפול עזר להיפראקטביות וקשב
    התחילה החרפה נוראית בכל הסימפטומים שרצינו לדכא, היא חסרת שקט מוחלט,היפרית וצועקת המון,אני יודעת שיש קודם הרעה אך זה לא משתפר, אני ממש מתוסכלת וגם המורות בכיתה...
    מתי אמורים לראות הטבה? ההחרפה רק מתגברת ולא רואים את האור...
    אודה לתשובתן בהקדם...

לקביעת תור
    סגירה
    תשובתכן בבקשה....

הוספת תגובה

• החרפה הומאופתית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/02/2010

שלום נורה

יש הרבה הומאופתים שעובדים בשיטת ההחרפה והראשונית לכן יצאה להומאופתיה שם כזה שחייבים החרפה ראשונית לפני הטבה - מניסיון שלי של 20 שנה בתחום -גם אני חשבתי כך פעם כי זה מה שמלמדים את ההומאופתים אך אז נוכחתי שזה לא חובה ונהפוך הוא - לא צריך החרפה בכלל וההטבה ההדרגתית יכולה וצריכה להיות מושגת בצורה חיובית עדינה ועמוקה ללא כול החרפה

ההחרפה אפשר לומר היא החלק של החוסר ביטחון הקיים בהומאופתים לגבי הרמדי הנכונה -אם זה החרפה אז הם בטוחים שקלעו למטרה -אם אין החרפה הם לא בטוחים -קטע של הומאופתים -סורי שאני צריכה לרדת כאן על ההומאופתים אך זוהי דעתי לאחר שנות ניסיון

החרפה היא פונקציה של נתינת רמדי הומאופתית שחזקה יותר מהסימפטומים בעוצמה שלה ולכן נוצרת החרפה -אני נוהגת לעבוד רק עם עוצמה עדינה ולהתקדם לאט לאט ללא החרפות כלל כי לא ניתן להוציא אנשים ממסלול חייהם או ילדים ממסלול לימודיהם והגנים שלהם

והאמת שאינני מוצאת שום הצדקה בכול הליין הזה של ההומאופתים שהם 95% שדוגלים כמו איזה דגל ניסה בתהליך ההחרפה

לגרום לאדם להפסיק לעבוד או ללמוד שבועיים רק כדי להנות מאיזה החרפה רק כדי שלעם ההומאופתים תיהיה החרפה והוכחה לדיוק שלהם - מבחינתי זה שולל את החוק הראשון של ההומאופתיה בו נאמר שיש צורך להביא לאיזון את האדם בצורה קלה מהירה ונעימה וללא קושי וסבל מיותרים

בקיצור אני מציעה שתפני למטפל שלך ותגיד שאת בשום צורה לא מוכנה לקבל החרפות נוספות -לרוב יש צורך לעשות הפסקה אם הרמדי כדי שההחרפה תעבור - אולי זה המצב לכן בכול מקרה צריך לדווח להומאופת על המצב הבלתי נסבל ולהתעקש להפסיקו -כן כן ואני מגבה אותך

החרפה נוספת יכולה להיות רק אם הילד או האדם לוקח את הרמדי בטווח של חודשיים ימים ואז פשוט העוצמה חלשה מידי ולכן הסימפטומים המקוריים צריכים להופיע שוב פעם מתחת כי זה הזמן דווקא להעלות עוצמה -אך במקרה שלך אני אל יודעת לומר בודאות כי אין לי את תרשים כול המהלכים

בדרך כלל החרפה שעליה את מדברת היא החרפה ראשונית שקראת בשבוע שבועיים הראשונים
    וההחרפה השניה שבה דוןוקא צריך להעלות את העוצהמ כי הרמדי סיימה עבודה באותה עוצמה קוראת אחרי כחודשיים בערך פלוס מינוס ותלוי כול מצב לגופו

תבררי ותדרשי תשובות מהמטפל שלך
    ואל תתביישי לקבל את התשובות ואת התוצאה הנדרשת לך

בברכה ובהצלחה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החרפה הומאופתית

כרמית ברלין
    21/02/2010

הי ותודה על פנייתך,
    רציתי להצטרף לתשובתה של אדית לגבי הנושא.
    בהחלט ניתן לטפל בבני אדם ולהימנע מהחמרות הומאופתיות קשות כפי שאת מתארת. הכל קשור בדרך ניהול הטיפול אותה עושה ההומאופת. מנסיוני, כאשר עובדים במינונים נמוכים יום יומיים בונים את הטיפול הדרגתית ונמנעים מהחמרות כמעט בכלל. הבעיה היא באמת, כאשר ההומאופת נותן פוטנץ (מינון) גבוה בהרבה ממה שהאדם צריך ולעתים חוזר על נתינת המנה הזו שוב ושוב בלי הפסקה. נדרשת כאן מידה של רגישות מצד המטפל. לשים לב עם איזו בעיה מגיע האדם, מי עומד לפניו - האם זה אדם חזק או חלש. עלייך לחזור אל ההומאופת - ולדרוש את התשובות!!!!
    ובכלל תמיד - חשוב לשאול ולחקור ולא לקבל שום דבר כמובן מאליו. לעדכן את ההומאופת על כל עניין ודבר ואם הוא לא מאפשר לך זאת - תעברי הלאה!!!
    הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית - אבל גם ה"טבעי" כאשר ניתן בצורה לא נכונה יכול להזיק.
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות אוזניים חוזרות
    שלי לוי
    18/02/2010

שלום
    בני בן שנה ו-3 חודשים, מזה כמה חודשים חוזרות לו דלקות אוזניים, הרופא נתן לו טיפות אנטיביוטיות שלא עזרו, לאחר מכן מוקסיויט שגם לא עזר ולבסוף אוגמנטין שהשפיע לרעה ולכן הפסקתי לתת לו והלכתי להומאופט.
    הוא, נתן טיפות שאני צריכה לתת לפחות פעמיים ביום. הוא מקבל את הטיפות לפחות חודש.
    ביומיים האחרונים הוא העלה חום והרופא קבע חשד גבוה לדלקת אוזניים ורשם שוב אנטיביוטיקה, אני לא יודעת אם אכן הוא איבחן נכון ואם כן, אם לתת את האנטיביוטיקה או אפילו לשלב בין השניים?!

לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזניים חוזרות

הוספת תגובה

• דלקות אוזניים חוזרות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/02/2010

שלון שלי

מצטערת אבל אין אנו יכולים -ואני ספציפית לתת לך תשובות במקום הרופא או ההומאופת המטפל
    את צריכה לחזור ולהיוועץ במטפלים שלו הרופא וההומאופת
    כי אף אחד מאיתנו לא לקח את המקרה איננו מטפל בו ולא מכיר את המקרה לעומק ולכן זה לא נכון להתערב לא מקצועי ולא אתי - כך שאין לי דרך לייעץ לך

אני מייעצת לך לפנות עם השאלות כולן לרופא ולהומאופת שמטפל במקביל -אחרת את מונעת מהילד את הטיפול הטוב ביותר שהוא צריך לקבל מהם ויכולה סתם לגרום לו נזק-מקבלת עיצה מפורמים שלא מכירים את המקרה לעומק

פרומים הם לא המקום להתייעצות על חשבון ואו במקום המטפל שמטפל בילד או אדם באותו פרק זמן
    אם את באמת רוצה לעזור לילד שלך אני מייעצת לך לא לחפש תשובות בפורומים אלא אצל המטפלים שנתנו לך כדורים או רמדי הומאופתית - במידה ואין להם תשובות תפני לקבל ייעוץ מקצועי ממטפל אחר אך לא מעל גבי פורומים -זה לא רציני לטפל בו כך -ואף אחד רציני לא יתן יד לתת לך עיצות במהלכים כאלו כפי שאת מתארת שהותחלו על ידי שני מטפלים רופא והומאופת אחרים

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות נגד היריון
    הדס
    15/02/2010

שלום רב,

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם האישית לגבי גלולות נגד היריון?. הרופאים ממליצים בחום על הגלולות על מנת שיהיה לנו "ראש שקט". אך לי יותר חשובה הבריאות. ישנה שמועה (בנוסף להגברת שיער יתר השמנה ועוד) שגלולות יכולות להגביר את הסיכוי בעתיד לסרטן הרחם והשד שהרי זה הורמונים, האם זה נכון?.

אשמח לקבל חוות דעת לגבי הגלולות? האם אתה ממליצים לקחת? והאם יש משהו טיבעי שאתם ממליצים בנוסף בשימוש בקונדומים?

תודה ובכבוד רב,

הדס

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות נגד היריון

הוספת תגובה

• שיטה טבעית למניעת הריון

ד``ר אדית מרלין דניאל
    15/02/2010

שלום הדס

אני האופן אישי לא אקח ואכניס לבתוך גופי בגלולות
    אלוהים לא ברא אותי אם רצפט להורמונים חיצוניים וכנראה שהוא ידע מדוע

יש שיטה טבעית למניעת הריון -שאותה לומדים זוהי שיטה של איתור הביוץ
    מדידות של חום כול יום רישום בטבלה כול יום בדיקת מוקוס וואגניאלי ועוד
    חפשי בגוגל שיטה טבעית למניעת הריון אני בטוחה שתמצאי אינדיקציה

בברכה ד''ר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת צוואר הרחם
    רוני
    10/02/2010

שלום רב, מזה קרוב ל5 שנים אני סובלת מדלקת שאינה נגמרת בצוואר הרחם, עם תחלופה של חיידקים שונים.
    ניסיתי כול טיםול קונבנציונאלי אפשרי
    האם להומאופתיה יש טיפול בטוח ומהימן שכדאי להוציא עליו כסף? לא רק מבחינת הפחתת הסימטומים אלא טיפול שיסיים את הדלקת וימנע את הישנותה בעתיד?

תודה,
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת צוואר הרחם

הוספת תגובה

• דלקות בצוואר הרחם

כרמית ברלין
    11/02/2010

הי ליאת תודה על פנייתך!!

הומאופתיה היא שיטת טיפול שניתן להעזר בה בכל בעיה ובכל עניין ודבר.
    הומאופתיה מטפלת בשורש הבעיה וגורמת לריפוי שלה.
    בנושא של דלקות בצוואר הרחם בהחלט שאפשר וניתן לעזור - וככל שתקדימי - לטובתך
    אשמח לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה