מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארניקה לאחר ניתוח פלסטי באףדליה23/09/2009
בתי עברה אתמול את הניתוח. יש לה גבס על האף. היום הוציאו את הטמפונים מהאף.
יש לה הרבה שטפי דם מסביב לעיניים ונפיחות של כל האזור.
האם טיפות ארניקה יכולות לעזור. אם כן באיזה חוזק וכמה פעמים ביום.
האם זה מוריד רק נפיחות או גם מחליש שטפי דם?
האם אפשר למרוח גם משחה על העפעפיים או לא?
בתוןדה מראש. דליה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד``ר אדית מרלין דניאל23/09/2009שלום דליה
תזמיני לה ארניקה ב 6+9+15+30C
תני לה אחת לשעה במשך יום ראשון
ביום שאחרי אחת לשעתיים
וביום שאחרי אחת לשלוש שעות או על פי הכאב והמצב
ניתן גם לבקש הכנה של ארניקה בקרם -
אך לא למרוח על פצע פתוח רק אם זה נפוח וכמו מכה יבשה שמחליפה צבעים
למרוח 5 פעמים ביום
בדרך כלל ארניקה עושה את העבודה לבד -את יכולה לבקש בבית המרקחת שיוסיפו עוד רמדי
על פי שיקול דעתם בהתאם למצב שלה לאיחוי מהיר והחלמה מהירה
בהצלחה דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אדית-אבקש שוב הסבר
דליה23/09/2009מה זה +15+9+6
הבנתי ש30 cc זה הריכוז ומהם המספרים האחרים? אין לנו שום נסיון בתרופות הומאופאטיות.
כמה טיפות לתת לה כל שעה? וכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
ד``ר אדית מרלין דניאל23/09/2009זה כמה עוצמות יחד
שלוש טיפות מתחת ללשון בלי שתיגע הטפטפת ברוק
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב הומאופתיה ליתיום וזיפרקסהאלמוג23/09/2009
האם אפשר לקבל טיפול הומאופתי+ליתיום וזיפרקסה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי לצד ליתיום וזיפרקסה
ד``ר אדית מרלין דניאל23/09/2009
שלום אלמוג
אפשרי בתנאי שההומאופת בעל ניסיון של 20 שנה בתחום
מוסמך בעל תעודות והוכחות בשטח
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילות ללא שינהיעל21/09/2009
שלוםרב
תי בת שנתיים וחצי ועדיין לא ישנה לילות רצופים.סבלה עד גיל מאוחר מגזים וחוסר נוחות בבטן.מתעוררת מספר פעמים בלילה יקיצות קצרות וב-3:00 לפנות בוקר מתעוררת ולא מצליחה להירדם במשך שעה-שעה וחצי.נראה כאילו היא חסרת מנוחה ומשהו מטריד אותה.היא מתהפכת מצד לצד ונראה כאילו משהו מפריע לה בבטן.יש לציין כי היא גמולה.עושה צואה פעם ביום בשירותים וממהרת לקום-כנראה שלא מסיימת וייתכן כי הדבר מפריע לה בלילה.
מיואשים ועייפים פונים לעזרה.כל עזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שלא יושנת טוב
ד``ר אדית מרלין דניאל23/09/2009
שלום יעל
בהומאופתיה תמצאי פתרון מלא לבעית השינה
תינוקות ילדים ומבוגרים שמקבלים טיפול הומאופתי
כול איכות השינה שלהם משתנה ללא היכר
השינה הופכת עמוקה נעימה וחסרת הפרעה מכול סוג
ולא משנה מהי סוג ההפרעה או הסיבה שהיתה להם
בהומאופתיה קיימים כול הפתרונות -בתנאי שההתאמה של הטיפות או הכדורים
היא אינדווידואלית לילד על פי כלל הבעיות שלו - ולא באמצעות לקיחה של
משהו שרוקח ממליץ בבית מרקחת
חייב להיות טיפול אישי לילדה על פי הבעיות האישיות שלה ואז זה יעבוד כמו קסם
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשיעול אצל התינוקיוליה21/09/2009
שלום רב.בני הבן שנה ושמונה חודשים משתעל.תחילה היה שיעול יבש.כעת שיעול לח.בבית מרקחת הומלץ לנו סירופ דרוז טוקס בייבי של ד"ר ינשוף.בזמן לקיחת הסירופ ילד לא משתעל,אך יושן שעות ארוכות מאוד.המינון שהומלץ הוא חצי כפית 3 פעמים ביום.אני חוששת להמשיך לתת את הטיפול עקב תופעת לוואי שצויינה.מה דעתכם בנושא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיעול בתינוק
ד``ר אדית מרלין דניאל21/09/2009
ההמלצה לגשת להומאופת בקופת החולים
ולא לקחת תרופות מרוקחים שלא בהמלצת ובפיקוח הומאפת מטפל
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בארניקה לניתוח קיסרימיטל18/09/2009
שלום,
אני צריכה לעבור ניתוח קיסרי ביום שלישי הקרוב ועקב ניתוח קודם אני יודעת שהכאבים לאחר הניתוח הם חזקים מאוד והמינון של האופטלגין שמקבלים ממש קטן ולא עוזר בכלל כמעט להרגעת הכאב. קראתי קצת באינטרנט על המלצות לקחת את הארניקה. אשמח לדעת על תרופה זאת יותר ואת המלצותיכם עליה או על כל תרופה אחרת שתוכל לעזור לי לכאבים. כמו כן לאחר הניתוח הראשון היה לי קשה כמה ימיםלישון וגופי ממש היה חלש, השאלה היא האם מבחינת הרפואה ההומאופתית יש משהו שניתן לתת במקביל לשינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי
ד``ר אדית מרלין דניאל18/09/2009
שלום מיטל
ארניקה כמו ם תרופות הומאופתיות אחרות דורשות פיקוח בזמן לקיחתם
את צריכה לפנות טיפול הומאופתי אצל הומאופת מוסמך כדי לקבל את התשובות
אחרת את יכולה לגרום לעצמך נזק אם אין עליך פיקוח מלא לפני ובמיוחד אחרי הניתוח
לכן אני ממליצה לך לא לחפש את התשובה בפורומים
אף אחד מהפורום לא יכול דרך הפורום לתת לך טיפול שלם ומלא שגם לא יסכן אותך
חג שמח אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולי לא ברוראיה16/09/2009
שלום
ילדתי לפני 4.5 חודשים בניתוח קיסרי. פיזית התאוששתי מהניתוח מהר מאוד (יומיים-שלושה),
אני חד הורית והילד איתי 24 שעות ביממה. אני ממעטת להיעזר באחרים,
חזרתי (יחד אתו בינתיים) מוקדם לעבודה, עבדתי גם לפני כן מהבית, ניסיתי לחזור ל"שגרה" הקודמת די מהר ונראה שזה מצליח, אך לפני כ-3 שבועות התחילו "התקפי חולשה" ממש הייתי על סף עילפון סחרחורת ובחילה - כאילו ענן מתיישב בראש ומונע מחשבה צלולה והגוף בחולשה איומה. התופעה באה ונעלמה כל כמה שעות, עכשיו השתפר מעט אך עדיין אני תחת "ההתקפים" הללו ומרגישה עייפות, חולשה ועירפול מרבית היממה - לא מסוגלת לבצע דברים פשוטים, שלא לדבר על אחזקת הבית , טיפול בתינוק, עבודה ואפילו מטלות הכי פשוטות הופכות בלתי ניתנות לביצוע..... התחלתי סדרת בדיקות (דם, לב, נוירולוגיה, סוכר, לחץ דם) שבינתיים נשללות, אך לוקחות זמן רב - שאין לי !!!
מה זה יכול להיות ? האם תופעה מוכרת ? האם יש טיפול ?
אודה להתייחסות מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשישות אחרי לידה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/09/2009
שלום איה
מיכייוון שאת אחרי לידה סימפטומים אחרי לידה משתנים מיולדת אחת לשניה
אך מה שנראה במקרה שלך זה מתנהג כמו סוג של הרעלה
אני מבינה שאין לך חוסר בברזל בדקת את זה
נסי לבדוק לאיזה חומרים חדשים באוויר במים באוכל או אחרים
שאת נחשפת בחודשים שמאז הלידה
גם במזון וגם בסביבה הקרובה לך -אחד מהם יכול להיות הגורם לתופעות
האם יש לכם בבית עובש על הקירות ואם כן כמה ?
כמו כן עשי בדיקת סוכר ובלוטת התריס ובכלל תפקוד הומונראלי
ובנתיים קני מולטימינראל לאישה יולדת לאחרי לידה משהו ממקור טבעי
וקחי אותו פעמיים יום עם האוכל
סימפטומים כאלו ניתן לטפל בהומאופתיה ולהחזיר לאיזון מלא
במידה ואת רוצה טיפול תומך וכן אם תוצאה מהירה יחסית -זה עם הומאופתיה
צרי קשר אם תרצי עזרה נוספת
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולי
איה19/09/2009ערכתי את כל בדיקות הדם לברזל לסוגיו, וכן TSH, קרישיות, סוכר, לחץ דם ועוד - הכל נמצא תקין.
אם מדובר בהרעלה, האם אני מעבירה את זה בהנקה לבני ?!?! (הנקה חלקית מאוד שהולכת ופוחתת)
השינויים התזונתיים סביבתיים שאני מעלה בדעתי:
1. שימוש במזגן קירור בתדירות גבוהה ממה שידעתי קודם לכן, על טמפ' גבוהה - 28 מעלות (לצורך איוורור וייבוש הלחות)
2. אכילת ביצים בתדירות גבוהה יותר (לפני כן אכלתי ביצה אחת פעם בחודש/חודשיים וכעת פעמיים בשבוע.
3. התזונה שלי צמחונית ולוקה בחסר, לא מגוונת ומתבססת על שטויות, ולכן לוקחת תוספים (לא כל יום, רק פעם ביומיים שלושה) של B12 חומצה פולית ופרנטל
4. במקלחת מעט עובש בפינות, לא משהו מיוחד אך היום מצאתי עובש בחלקו התחתון של מזרון המיטה שלי !!!
האם קיימות בדיקות לגילוי רעלים הנובעים מהנ"ל ?
אשמח לתשובה מהירה
שנה טובה
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
איה19/09/2009שכחתי לציין שבעקבות החולי הפסקתי לשתות מי ברז אותם נהגתי לשתות בכמויות, ועברתי למים מינרלים
ודבר נוסף - יש לי פטריה ב-2 אצבעות כף הרגל, ש"התפשטה" לכרית כף הרגל, האם יתכן קשר ? ע"פ רופא העור אליו ניגשתי בתחילת ההריון - לא אוכל לטפל בזה עד לסיום ההנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעלה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/09/2009
שלום איה
זהו פורום -לא מקום בו מקבלים טיפול מלא ושלם
אם את צריכה טיפול מלא כמו שזה נראה על ידי השאלות הרבות
ותשובות לכול כך הרבה שאלות -שהן בעצם טיפול מלא
את צריכה לפנות לטיפול
ולא לנסות לקבל אתו מעל גבי הפורום זה לא נהוג ולא נכון
אני לא מטפלת באנשים בפורום רק עונה על שאלות מאוד 'ספציפיות
ולא על מצב מלא ושלם ומלא באינפורמציה שהאדם מציג לי כאן כמו עושים טיפול
בכל מקרה לנושא ההנקה כן אם יש לך מצב רעילות בגוף הוא עובר לתינוק בהנקה
וכן יש דרך לטפל כגם לבדוק את כל שמהיצגת בזמן טיפול
כמו כן בטיפול יעלו עוד כיוונים להרעלה של ציינת כאן-יש הרבה מאוד כיוונים שצריך לבדוק
מה שציינת זה בהחלט חלק מזערי
חג שמח
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברפלוקסאלנה15/09/2009
שלום רב!
בני בן החודשיים סובל מתופעת ה"רפלוקס השקט", כלומר אינו פולט כמויות אך סובל במהלך רוב היום. באחד האתרים מצאתי כי טיפול הומאופטי יכול לתת מענה מהיר ויעיל לבעיה זו. האם תוכלו להמליץ על מטפל בתינוקות(אם אפשר מאיזור נס ציונה/ראשון/רחובות)?
בתודה מראש
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברפלקס
ד``ר אדית מרלין דניאל16/09/2009
שלום לנה
כול הומאופת בקופת החולים שלכם יוכל לעזור לכם
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
ד``ר אדית מרלין דניאל16/09/2009עקרונית כל הומאופת מוסמך יטפל בתינוקות
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טראומיל ורסקיו רמדיפאני14/09/2009
אני לקוחת טרואמיל כבר מזה שבוע כחלק מהכנה ללידה, ומתכוונת לקחת גם במהלך הלידה.
האם לקיחה של רסקיו רמדי יכולה להשתלב? הבנתי שטראומיל אינו שייך להומאופתיה הקלאסית,
ורציתי לדעת אם הם לא יבטלו באיזשהו אופן זה את השפעתו של זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומיל רסקיו רמדי -כהכנה ללידה
ד``ר אדית מרלין דניאל14/09/2009
תראי שינהם לא מדוייקים ולא נותנים תשובה אמינה למה שצריך
כך שלא נכון שאמליץ לך לא על זה ולא על זה בודאי לא כהכנה ללידה
אין לי מושג מי המליץ לך - אבל זה לא נכון ובודאי לא השילוב שלהם
פני להומאופת בקופת החולים שלך שיתאים לך רמדי מדוייקת למצבך
ואו פני למיילדות או הומאופתיות שמתמחות בהכנה ללידה ובלידה
כדי להתאים וללוות אותך בצורה אינדווידואלית כולל התאמה אמיתית ומלאה למצבך
ובצורה הומאופתית נכונה -לא ככה ככה זה לא נותן כלום סתם אשליה
ובודאי שעירבובים כרגע שאינם תואמים לך אישית ורק לך
מיותרים ורך יכולים להזיק
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב נאקותחנה14/09/2009
שלום
רציתי להמליץ על שימוש בחלב נאקות - אני שותה על בסיס קבוע כבר 3 חודשים והחלב מעורר
פלאים
עוזר לי מצויין למערכת העיכול ולסכרת ממנה אני סובלת.
ממליצה בחום
לבריאות!
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב נאקות
ד``ר אדית מרלין דניאל14/09/2009חלב נאקות הוא חלב גמלים בראשית
לי אין ניסיון עימו לכן אוכל רק למסור פרטים
למידע וייעוץ 0773295116
בכל מקרה הייתי ממליצה על אורגני
לבריאות אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחוליאטה14/09/2009
היי !!
חודש הבא אני עוברת ניתוח אף אסטטי,השאלה שלי היא האם אני יכולה לשתות "ארניקה " אחרי
הניתוח כדי למנוע נפיחות יתר או סימנים כחולים ולהתוששות מהירה יותר או שזה עלול להזיק להחלמה??
תודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארניקה אחרי ניתוח
ד``ר אדית מרלין דניאל14/09/2009
שלום חוליאטה
ארניקה מקובל לקחת לפני הניתוח ואחריו
את יכול לקחת בעוצמה 6+9+15+30C שיכינו לך יחד בכדורים
כשעה לפני הניתוח 4 פעמים 3 כדורים מתחת ללשון בכול פעם כול רבע שעה
אחרי הניתוח שלוש שעות ראשונות להמשיך 3 כדורים כול רבע דקות
שעה רביעית והילך להמשיך על פי עוצמת כאב מנה כול פעם שכואב
ארניקה כמו שאר הרמדיס ההומאופתיות אין בהם חומר מכול סוג רק אנרגיה של אלמנטים מהטבע
את יכולה לבדוק את הרמדי
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנהגלית13/09/2009
שלום:)
רציתי לשאול אם אפשר לטפל בנהאקנה דרך הומאופתיה או נוטורופתיה.
ואם כן, אז מה הוא הטיפול . המטרה שלי היא שינוי התזונה לשם הטיפול באקנה.
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי ונטורופתי באקנה
ד``ר אדית מרלין דניאל13/09/2009שלום לך גלית וברוכה הבאה לפורום
כן השילוב של הומאופתיה ונטורופתיה מנצח את האקנה
האקנה הינו שילוב של כמה גורמים בינהם
הפרעה באיזון ההורמונראלי
הפרעה באיזון הרעלים גוף
עודף שומנים
חוסר בניקוז מאזורי ניקוז אחרים בגוף
לכן העור מנסה להיפתר מהעומס באמצעות עור פנים
מתחים
ועוד
שילוב של הומאופתיה עם נטורופתיה ינתן רק בהתאמה אישית לכול אדם ולכול אקנה
אין טיפול אחיד לכולם לכן לא אוכל לומר לך מהו הטפול
כל מקרה מטופל ומותאם לו תהליך אישי לגמרי
את בהחלט מוזמנת לעשות לעצמך טיפול משולב
אם תרצי פגישת הכרות אישית ללא תשלום
בה אני מתאימה ועורכת בדיקה ראשונית את מוזמנת ליצור קשר
עזרתי להרבה מאוד בחורות נשים וגברים בנושא זה
ואני עצמי סבלתי ממנו לא מעט בעברי כך שהנושא מוכר לי מאוד
בברכה אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקשירה10/09/2009
שלום
פתאום ישש לי גרד עז בפות , אני חוששת שזאת פטריה , אני חייבת לצין שיותר מ10 שנים לא היה לי גרד כזה או פטריה או איזשהיא בעיה וגינלית
מה השתנה פתאום?
עד שאגיע לרופא נשים , יש לך אולי איזו עזרה ראשונה?
תודה שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק
ד``ר אדית מרלין דניאל11/09/2009היי שירה
אכן לא נעים בכלל -לגוף הנשי יש תמיד הפתעות.
כשזה מתפרץ יש לכך נטייה גם לחזור על עצמו שוב ושוב
מערכת החיסון באזור נחלשת וחיידקים לא רצויים מתעצמים על חשבון אלו רצויים
יכולות להיות לכך הרבה סיבות החל ב
1 מתחים ולחצים בעבדה לימודים זוגיות
2 מעבר של חיידקי קולי מהצואה לוואגינה -עקב יחסי מין או מניקיון לא נכון אחרי יציאות
3 שינוי במצב הורמונאלי
4 אלרגיה למזון א לסוג רעל שחדר לגוף או לסבון
5 מצב תזונתי לא מאוזן רעילות יתר בגוף
6 שימוש בקנדום עשוי מלטקס -יש בחורות שרגישות לזה
7 אלרגיה לטמפונים או לתחבושות
8 תחתונים שאינם נושמים והאזור מתמלא זיעה -והופך בית גידול לחיידיקים
9 תולעים
10 הידבקות במחלת מין בה כינמת שעברה מגבר בעת קיום יחזים
דגרה והטילה ביצים באזור
ועוד
אם תרצי טיפול מהיר אוכל לעזור לך בפגישה אישית
צריך לאזן את שורש הבעיה אחרת זה יתיישב שם ויטריד גם בעתיד
משחות כימיות לא יכולות לפטור אותך מזה רק לדכא ולהעלים את זה פנימה ואז זה יצוץ שוב ושוב
בברכה אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן לקיחת טראומילפאני10/09/2009
שלום רב,
ראשית תודה על התשובות.
מאחר ולא מצאתי טרואמיל בטבליות קניתי בטיפות, והבנתי שניתן לקחת 10 טיםפות ישירות מתחת ללשון או עם מעט מים. אם אני לוקחת עם מעט מים האם ניתן לבלוע ישירות או שיש להחזיק בפה לפני בליעה?
תודה מראש,
פאני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת טראומיל
ד``ר אדית מרלין דניאל10/09/2009
היי פאני
כדאי להחזיק כמה שניות בפה בפרט מתחת ללשון ואז לבלוע
בעיקרון האזור שזה הכי חשוב שיבוא עימו במגע זה מתחת ללשון ושם זה מידי
מה שכן תזהרי מאוד שאת לא נוגעת אם הטפטפת ברוק או בלחי הפנימית
זה יזהם את הטפטפת ואם תכניסי אותה לבקבוק חזרה זה יזהם גם את כול הבקבוק
אם קורה כזה מצב אל תכניסי את הטפטפת חזרה
השרי אותה בחצי כוס מים מינראלים עם 2 כפיות חומץ תפוחי עץ אורגני בלבד
ו 2 כפיות אלכוהול 70%
שיטפי אחרי 15 שעה היטב במים ממש טוב ואז זה בסדר
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי רק ללקיחה עם מים
פאני11/09/2009מאחר וזה מר לי מאוד ללא מים, אני לא משתמשת עם טפטפת אלא מוהלת עם מעט מים ומכניסה לפה.
אז גם כך יש להשהות מעט מתחת ללשון ורק אז לבלוע?
תודה,
פאני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטראומיל
ד``ר אדית מרלין דניאל11/09/2009
הייתי אומרת שכן
יש כאלו שיגידו לך שלא
אבל אני לא לוקחת סיכונים
אם תחזיקי את זה חצי דקה בפה מתחת ללשון בטוח שזה יעבור
בהצלחה דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב דלקת ריאותטל09/09/2009
שלום לכם
היי
יש לי בת בת 3 שנים עם רגישות רבה בריאות (היא הונשמה בלידתה מאחר והייתה פגית). לאורך השנה מרבה לחלות בברונכיט ודלקות ריאות. כמות הפעמים שעשינו אנהלציות עם סטרואידים היא רבה מאוד ובכלל, כל צינון קטן הופך לדלקת ריאות. כבר שבוע לערך שיש לבתי שיעול יבש לפני יומיים נבדקה והריאות נקיות אך מיום ליום השיעול מתגבר בעיקר בלילות. פניתי להומופאת שנתן לה גלובנים (כדורים קטנים) של ipeca 9 ch
ו 7 ch
ant tart
שלוש פעמים ביום כדור אחד מכל סוג
היום השיעול היבש הפך ליותר ליחתי ויש לה גם נזלת -השיעול נמשך ומתגבר
האם זו תוצאה של הכדורים? האם זה בסדר
מה דעתכם על חדר מלח
אני בחשש שוב מדלקת ריאות ומעוניינת להמנע מאנהלציות וכל אנטיביוטיקה קונבנציונאלית. בבקשה ענו לי על שאלתי וכן אשמח לקבל המלצות לטיפולים אחרים בבעיה.
בתודה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ריאות
ד``ר אדית מרלין דניאל10/09/2009
שלום טל
עקרונית כששיעול יבש הופך לשיעול שמוציא ליחה זה טוב זה כיוון טוב
הרמדיס שהיא קיבלה עובדות לכיוון הזה
האם את לא בקשר עם ההומאופת ?
כי הוא זה שאמור להיות בפיקוח על המקרה שלכם
ולתת הוראות המשך לגבי הרמדי שלו -לא טוב לקבל הוראות ממישהו שלא נתן לכן את הרמדי
לגבי חדר מלח - שמעתי על כך אך רק מסיפורים אני יודעת ומשתמשת במלח להרבה מאוד
מצבים עם לקוחות שלי שלומדים לעשות בו שימוש
אך לגבי החדר עצמו אין לי אינדיקציה ברורה יד ראשונה כולל איך הוא יכול
להשפיע על המקרה של הבת שלך ספציפית-כי כול מקרה משופע שונה
טיפולים אחרים אשמח להמליץ לך בפגישה אישית
את מוזמנת ליצור עימי קשר הפגישה איננה כרוכה בתשלום
בברכה אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה - בבקשה תענוגלי09/09/2009
שלום רב.
הילד שלי בן שנה ועשרה חודשים , מטופל ברפואה סינית בגלל צפצופים , ודלקת ריאות חריפה.
מאד תחילת הטיפול יש שיפור מדהים (טפו,טפו,טפו) ואני ממש מרוצה.
חלק מהטיפול של המטפלת הסינית כלל תכשירים הומואופטים שקיבלתי מהומואופט שהיא עובדת איתו בשיתוף פעולה.
אחת התרופות שקיבל היא הברונכליס. בתקופת הקוצר הוא קיבל כדור של רבע שעה למשך שעתיים ואז ירד ל6 פעמים ביום במשך יומיים ומאז ועד עכשיו כטיפול מונע 3 פעמים ביום.
המטפלת כרגע אמרה שאמשיך בברונכליס עד הודעה חדשה.
כיוון שאין לי קשר ישיר עם הומופאט , הייתי רוצה לדעת ממה מיוצרת התרופה ועד מתי לדעתך עלי להמשיך לתת לו אותה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול
ד``ר אדית מרלין דניאל09/09/2009שלום גלי
קצת בעיה לענות לך על השאלות האלו
1 אין לי מושג מה שמו לך בתוך התרופה ואם זה באמת הומאופתי אולי זה מורכב ממספר דברים
גם אם הם קוראים לזה בשם אחד זה לא אומר כלום
2 את חייבת קשר עם ההומאופת אין כזה דבר שהומאופת יתן רמדי ללא פיקוח -זה חוסר אחריות מקצועית מצידו או מצד המטפלת הסינית חוסר אחריות מקצועית
3 את צריכה לשאול את המטפלת מה זה להמשיך ברמדי עד להודעה חדשה - לא ברורו לי כאן מדוע את לא שואלת את השאלות האלו את המטפלת ? זה מצב לא בריא לעשות טיפול אצל מישהו ואז לקפות למישהו אחר שיגיד לך מה לעשות זה יכול לפגוע יותר מאשר להועיל -את חייבת לקבל הוראות המשך ממנה ולא משום גורם אחר הי איודעת מה היא נתנה למה וכמה
צרי עימה קשר ובקשי תשובות לשאלותיך שם -כול התנהלות אחרת נראת לי חסרת אחריות של שני הצדדים. רק היא יודעת מה באמת שמו לך בתוך הרמדי ומה המשך התהליך
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)