מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה NUXVOMICAאודי15/10/2009
שלום,
אני אבא לילד בן שנה ושלושה חודשים שסובל משיעול שלא עוזב.
זה התחיל בערך לפני ככחצי שנה, מאז עבר ושוב חזר.
הוא מטופל באנהלציה של כמה ימים של ונטולין, בודיקורט ומי מלח.
אני רואה את השפור שנוצר עם האנהלציה אבל העדפתי למצוא פתרון הומאופתי למצב.
נפגשתי עם הומאופת ולאחר איבחון לילד המליץ על NUXVOMICA במינון של 200 CC פעם אחת ליום למשך יומיים.
בבדיקה באינטרנט נראה כי התרופה מיועדת למבוגרים שסובלים מעצירויות...
מה דעתך,
האם להשתמש בתרופה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר nux vomica
ד``ר אדית מרלין דניאל15/10/2009
שלום אודי
מיכיוון שאין לי ידע על כול המקרה של הילד -והסיפור מחלה שלו כאן הוא רק חלקי
וגם אינני יודעת מיהו ההומאופת שנתן את הרמדי ההומאופתית ועל סמך מה הוא בחר לו אותה
לצערי לא אוכל לעזור לך לשאלתך
מה שכן כל אינפורמציה שקיבלת או שתקבל מחיפוש באינטרנט לא יכולה לתת לך או לאף אדם אחר שלא למד והתמחה בהומאופתיה שנים רבות - שום ידע -אלא רק להתטעות אותך כי זוהי אינפורמצהי חלקית לא קשורה לדבר ולא שייכת לכלום.
המדד על פיו נבחרת רמדי הומאופתי לכול אדם כולל ילד
איננה בתחום בו אתה יכול להבין - לא מאינטרנט -לא מרוקח ולא מחלקי אינפורמציה אחרים שתמצא במקומות אחרים. התחום והבחירה של רמדי לאדם או לילד הוא עמוק הרבה יותר מאינפורמציה שתשלוף מאיזה שהוא מקום. ומה שקאת הוא מטעה וחלקי ביותר -הרמדי הזאת מכסה מאות אם לא אלפי סימפטומים בכול הרבדים.
רמדי הומאופתית נבחרת על פי פרמנטרים רבים - ולכן לצערי הרב - אין ביכולתי לענות לך
אם תגיש לי את שם המטפל אוכל לדעת אם הוא מטפל מוכר ואם הניסיון שלו מספיק מקיף
כדי לתת רמדי למצב של הילד ולא משנה כרגע איזה רמדי הוא החליט לתת
אתה יכול להעביר לי את שמו גם למייל הפרטי שלי
אשמח לעזור
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם ההמאופטית
אודי15/10/2009הי אדית,
שלחתי לך את שם ההמאופטית למייל הפרטי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם ההמאופטית
אודי15/10/2009הי אדית,
שלחתי לך את שם ההמאופטית למייל הפרטי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אין בעד מה
ד``ר אדית מרלין דניאל15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול לתינוק בן שנה וחודשייםשירה14/10/2009
שלום,
אני אמא לילד בן שנה וחודשיים שסובל משיעול שלא עוזב.
זה התחיל בערך לפני כחודשיים, מאז עבר ושוב חזר.
הוא טופל פעם אחת באנהלציה של כמה ימים של ונטולין ומי מלח.
כעת שוב חזר השעול ושוב הומלץ לנו על אנהלציה.
אני רואה את השפור שנוצר עם האנהלציה אבל אני מעדיפה למצוא פתרון טבעי ואחר לבעיה.
כמו כן, אני מפחדת להגיע למצב בו רק עם אנהלציות השיעול יפסק.
אשמח אם תוכלי להסביר לי את התהליך האפשרי לטיפול באמצעות הומאופתיה.
האם עוברים בדיקות דם קודם לכן? איך מתאימים את הטיפול לילד?
אה.. והוא G6PD - האם יש לזה השלכה כלשהי?
תודה רבה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול בתינוק
ד``ר אדית מרלין דניאל14/10/2009
שלום שיר
את צודקת -אין ספק שבאמצעות אינהלציות הבעיה לא תעבור וזה יהפוך להיות מקל נכים
בהומאופתיה לוקחים בחשבון כול מצב רגשי נפשי מנטאלי התנהגותי שאת היית בו בזמן ההריון
את נושא הלידה שמשפיע על כול תינוק אחרת וכול אינפורמציה נוספת על הילד מרגע לידתו בכול המישורים מעז ועד היום כולל כול מצב בריאותי שליווה אותו בנפש או בגוף
כולל תורשה מההורים סבים סבתות.
יחד מצרפים את כול הפרמטרים ומוצאים רמדי הומאופתית ממקור טבעי ואורגני שמאזן אותו בכול הרמות -המטרה לאזן את מערכת החיסון בכול הרמות - ולדאוג לכך שהשיעול יפסק לצמיתות
כולל הבעיה שציינת -הכול נלקח בחשבון
אשמח לעזור
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ להקלת דלקת חניכיים?דליה13/10/2009
האם גם טיפות ארניקה יכולות לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים
ד``ר אדית מרלין דניאל14/10/2009היי דליה
לא ממש אם את מחפשת פיתרון הומאופתי לדלקת חניכיים את חייבת לעשות התאמה מדוייקת למצב שלך ולקבל רמדי מדוייקת על פי המצב שלך אחרת זה לא ממש יעבוד
אולי יש צמחים סיניים שאיתם ניתן לעשות שטיפות לחניכיים כנסי לבית מרקחת שמתמחה בצמחים
בנוסף לא יודעת אם רופא השיניים שלך הנחה אותך
יש לעשות ניקוי שיניים אחרי כול ארוחה או אכילה ללא יוצא מן הכלל
יש לעשות עיסוי לחניכיים עם האצבעות כדי להוציא מהשקיות את האוכל שחודר לשם
תזהרי שהציפוניים שלך לא יפצעו את החניכיים בזמן העיסוי
יש לנקות גם עם חוט ולסיום לעשות שטיפות עם מיי מלח מרוכזים -רצוי מלח אטלנטי
ויש להקפיד לעשות את זה לתמיד אם יש נטייה לדלקות ובעיות בחניכיים
כמו כן רצוי לדעת מהו המקור לדלקת -יכול להיות סיבות רבות כולל הרעלה מחומרים רעלים
מקווה שזה עוזר
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה ואלכוהול באופן חד פעמיאורי12/10/2009
בס"ד
האם שתיית קפה או אלכוהול באופן חד פעמי כחודש וחצי לאחר קבלת הטיפול מנטרל לגמרי את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפה ונטרול רמדי
ד``ר אדית מרלין דניאל12/10/2009שלום אורי
קפה יכול לנטרל ויכול גם לא
הבעיה היא שאין מדד ולא ניתן להעריך זאת
אתה כן יכול להעריך בעצמך אם הרגשתך
היא פחות טובה ובנסיגה אחרי הקפה
אך הייתי אומרת שניטרול מלא
לא הייתי מעריכה שיגרם בפעם אחת בודדה
אולי נטרול חלקי וגם זה שוב לא ניתן למדידה
לכן בגלל שאין מדדים מדוייקים כדי לשמור
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה08/10/2009
האם יש בהומאופתיה פתרון לשיעור יתר בגוף? לא נתקלתי מעולם בהומאופתיה אשמח לשמוע על דוגמא או הסבר..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
ד``ר אדית מרלין דניאל08/10/2009שם אנה
כן אכן יש בהומאופתיה תשובה לבעיית שיעור יתר
כמו גם לבעייה הפוכה שלה להתקרחות
שיעור יתר הוא תופעה ידועה שניתנת לאיזון והקטנת המימדים שלה
כול מקרה לגופו -כול אדם לגופו -אך יש פתרונות שונים באמצעות
רמדיס הומאופתיות המותאמות לאדם הספציפי ולסוג הבעיה שלו
אם תרצי לקרא ולהבין עוד על ההומאופתיה את מוזמנת להיכנס לאתר שלי
יש שם הסבר שעונה על הצורך בהיכרות ראשונית
אשמח לעזור
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכלול בעיותאתי05/10/2009
שלום רב
רציתי לשאול בבקשה לגבי כמה בעיות אם יש להן מענה בתחום ההומאופתיה.
אני בת 35 אמא לשניים 9 חודשים לאחר לידה.
סובלת מפיברומיאלגיה, כאבי פרקים, ולאחרונה לאחר בדיקות דם עלה לי סמן CA 15-3
ביצעתי בדיקת כירורג שד שאמר שהכל תקין מבחינתו.
אני לא יודעת למה הסמן עלה אבל כשנכנסים לגוגל ורושמים את מספר הסמן הזה,
אז יש המון סיבות לעלייתו, כגון בעיות פרקים, מה שיש לי , אני לא ניחנתי בתזונה טובה כי
לא מסוגלת לאכול כל כך פירות וירקות, הרוב לחמים ומאפה, מתוקים, וקצת גבינות .
השאלה אם יש מענה בתחום הזה לבעיות שלי. רוב הזמן אני חלשה, כואב לי כל הגוף,
שרירים ופרקים, אפילו עגלה בקושי יכולה להוריד במדרגות.
אשמח לתשובה הכוונה והדרכה.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פרקים חולשה ועוד
ד``ר אדית מרלין דניאל05/10/2009
שלום מירי
לשאלתך - כן יש מענה לכול התחומים שציינת
את פשוט צריכה הומאופת טוב וותיק
האם אוכל לעזור בעוד משהו?
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה03/10/2009
שלום..
הריון ראשון הסתיים בניתוח קיסרי אחרי ששום דבר לא עזר(מוקסה בזרת,דיקור, עמידות נר, הליכה על שש,רפלקסולוגיה,שיאצו וכל מה שכתוב בספר עד שהגעתי להיפוך חיצוני והיו לי צירים כך שאף ניסיון לא היה ) בניתוח הרחם נמצא תקין ללא בעיה.
נמצאת כרגע בהריון שני עם שליית פתח אחורית יש משהו שיכול לעזור מבחינת ההומאופתיה?
תודה ויום טוב.
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לידה הומאופתית
ד``ר אדית מרלין דניאל03/10/2009קוםד כול הרבה מזל טוב והרבה בהצלחה
כן בהחלט חפשי בגוגל הומאופתים שמתמחים בעזרה ללידה והריון יש כמה כאלו
בהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה ו...שאלה קטנה
שירה03/10/2009אני גרה באיזור ב"ש את מכירה מישהו/משהי מהאיזור שמתמחים בהומאופטיה להריון ולידה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה ליווי הומאופתי
ד``ר אדית מרלין דניאל04/10/2009
לצערי לא אבל פשוט אם תקלידי בגוגל את הנתונים בכול מיני וואריאציות תמצאי אם יש או אין באזור
בעיקרון כול הומאופת מטפל בנושא של הריון ובסודיות שציינת -כמובן לבחור רק מישהו ידוע וותיק ובעל תעודות אך לא כולם מתמחים גם בלידה -יש מספר כאלו שכן ויש כאלו שאף מלווים אותך לחדר לידה -2-3 הומאופתיות שלקחו והתמחו בתחום
נסי לפנות הקלידי בגוגל
אתר האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית שם יש נתונים על הרבה מטפלים
ואת יכולה גם לומר שאני שלחתי אותך לבקש עזרה מהם בנושא
בהצלחה מרובה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול בהריוןמיכל02/10/2009
שלום, אני בשבוע 30 להריוני. מידי כשנה תוקף אותי שיעול יבש שלא מרפה לתקופה של חודש. הפעם אני סובלת ממנו כבר חודשיים. לא ישנה בלילות ולא מפסיקה להשתעל לרגע. השיעול שהיה בהתחלה ליחתי הפך יבש ולא מרפה. כמו גוש דבק שיושב על הריאות ומסרב לצאת. ניסיתי לקחת R9 אבל זה לא עזר.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול יבש בזמן הריון
ד``ר אדית מרלין דניאל03/10/2009
זה פשוט מאוד את צריכה טיפול הומאופתי כדי לחסל את התופעה
אני לא יכולה לעשות לך טיפול כאן מעל גבי הפורום
בנתיים תבדקי בבית שלך אם את נושמת אבק או עובש
שניהם יכולים להיות הסיבה
בברכה אדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורכומין+אריקה 6אסתר30/09/2009
שלום רב, אני לוקחת ארניקה 6 וכורכומין 800 מ"ג+ביופרין 5 מ"ג, לדלקת ברקמות הרכות בחיבור הירך למפשעה.5 ימים ראשונים הכאב נעלם, כעת יש לי כאבים חזקים לאורך שתי הרגליים.(בדיקות דם שעשיתי+מיפוי עצם, תקין). שאלתי-האם הכדורים הנ"ל יכולים לגרום לכאב או שאין שיכות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארניקה -אסתר
ד``ר אדית מרלין דניאל30/09/2009
שלום אסתר
יש בעיה להתייחס לשאלה שלך -אני לא מכירה את כול פרטי המקרה
לא יודעת מי נתן לך את התערובת הזאת
לא יודעת כמה את באמת לוקחת ממנה
תחת מי את בטיפול מי נתן לך לקחת את 3 הדברים יחד ?
ארניקה כשלעצמו לא גורם לכאבים -כי את לוקחת אותו במצב אקוטי ואת צריכה לקחת אותו
בעוצמה הנידרשת כדי לעזור למצב האקוטי -אך מדוע בכלל נתנו לך את ה 3 יחד מי נתן
למה דווקא ארניקה לדלקת הרקמות יש פה הרבה שאלות ? יש הרבה רמדיס הומאופתיות
שיתאימו הרבה יותר למצבך שצריך להישקל לא על פי הסימפטומים שלהדלקת -אלא על על פי מצב הבריאותי האינדווידואלי והכללי יותר שלך -לא לוקחים רמדי הומאופתית נקודתית לרוב -זה לא יעזור
לכן אולי התופעה מתפתחת מעצמה כי את לא עושה את הטיפול התאים
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכומין וארניקה.
אסתר30/09/2009תודה על התשובה המהירה.
(כורכומין+ביופרן-כדור אחד עם שני המרכיבים).
אני אלרגית למשפחה רחבה של משככי כאבים ,האורטופד ור.המשפחה אמרו לי שאין מה לעשות .
ניסיתי דיקור,שיאצו,גלים קצרים ולא עזר כלום לכן החלטתי לפנות להומאופטיה.
רוקחת שמוכרת מוצרים הומאופטים המליצה לי אחרי שספרתי לה את הבעיה.
מה אני צריכה לעשות כדי שיעבור הכאב? ומכיוון שאני גרה בצפון( איזור עפולה,טבריה) אינני יודעת למי לפנות שממומחה בתחום, להגיע למרכז זה קשה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
שלום אסתר
כן פה טמונה הבעיה -תארי לעצמי שרוקחת נתנה לך ולא הומאופת מוסמך אחרי טיפול מעמיק
אני רק יכוהל לומר שבמקרה כזה את צריכה הומאופת מוסמך בלבד וטיפול מעמיק
לא הוקוס פוקוס של בית מרקחת ללא ירידה וחקר מעמיק שלך בכול הרמות
אם תרצי תוכלי לפנות אלי אני מטפלת גם באנשים מחוול היום מרחק הוא לא צו מניעה
או שתצטרכי למצא מישהו באזור שלך לצערי אני לא מכירה שם הומאופתים
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אסתר30/09/2009כבר הזמנתי פגישה דרך רפואה משלימה,(באיזור מגורי) ואם הטיפול לא יצליח(מקווה שכן)
אשמח לפנות אליך. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין
אני שמחה לשמוע.
אם יש עוד שאלה אני כאן
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסקיו רמדיגלית29/09/2009
היי,אני אוטוטו עוברת ניתוח אף ואמרו לי לא לצרוך אלכוהול ,העיניין הוא שאני כולי חוששת מהניתוח ואני רוצה להתחיל לשתות רסקיו רמדי כמה ימים לפני ככה שאני יהיה פחות מתוחה....זה עלול להזיק האלכוהול שיש לרסקיו או שזה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית רסקיו רמדי
שלום גלית
אם אמרו לך ללא אלכוהול -אז זה אומר שאסור אכוהול
נסי להיכנס לבית מרקחת ולבקש שיכינו לך את הרסקיו רמדי ללא אלכוהול על בסיס מים
בהצלחה בניתוח
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול מתמשךאלה29/09/2009
שלום רב! יש לי שני ילדים אביגיל בת 2.5 הולכת לגן ויאיר בן 10 חודשים
הילדה כל הזמן עם שיעול כרוני שלא עובר, אני עושה אינגלציה עם מי מלח+טרבולין, ונותנת לה סירופ של הירבליס (טבעי)
הילדה מדביקה לי את יאירי הקטו שמשתעל גם הוא.
מה עוד ניתן לעשות עבור שניהם?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול אצל ילדים
ד``ר אדית מרלין דניאל30/09/2009שלום אלה
פשוט מאוד טיפול הומאופתי אינדווידואלי לכול אחד מהם
ימנע השתנות התופעה
יחזק את מערכת החיסון של שניהם
ימנע הידבקויות בעתיד
ואו שיעולים
אשמח לעזור
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהנתי יקונט28/09/2009
קרוב לשנה אני באומופטיה וסובל מנזלת חרונית היתאטשיות אף סתום הנזלת עולה לעניים ויש גם דמעות זה קורה מדי שבוע לערך ויכול להיות שזה מרתק אותי ליום שלם במטה האם יש מצב שהאומופטיה עוזרת לענין כזה??? ואם ישנם עוד הצעות לתופעה כזו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נתי
האם אני מבינה ממך נכון שקרוב לשנה אתה כבר עושה טיפול הומאופתי וזה לא עזר עד עכשיו
איכן אתה עושה את הטיפול ואצל מי ?
הומאופתיה בהחלט מטפלת בזה ולא צריכה להיות בעיה וכן יש עוד הצעות
תן לי קצת יותר פרטים על המקרה שלך ואוכל לעזור
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול טבעי נוסף
אריאלה13/10/2009בחברת סאנריידר יש תוסף תזונה שיכולים לעזור ולהקל בצורה משמעותית את כל נושא האלרגיות למיניהם עם מישהוא מעוניים לשמוע או לקבל חומר על נושא תתקשרו 0508570219 מייקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
ד``ר אדית מרלין דניאל13/10/2009שלום נתי
מזמן כבר כול התופעות היו אמורת להיעלם עם טיפול הומאופתי
מדוע זה לוקח שנה זה לא אמור לקחת שנה
בכל מקרה צריך לקחת בחשבון גם ניקוי רעלים
ניקוי עודף ליחה בגוף ושינוי בתזונה
קשה קצת לתת לך המלצות בלי להכיר את המקרה לעומק
בכול מקרה חבל על הזמן שנה זה הרבה מידי זמן לטיפול הומאופתי
אין בעיה בכלל לטפל בכך בהומאופתיה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות הורמונליותמרינה28/09/2009
שלום רב!
לבת שלי (בת 19) יש בעיה עם בלוטת התריס (תת פעילות) והיא מטופלת ע"י ELTROXIN
בנוסף לאחר בדיקה הורמונלית עלה שיש לה עודף של טוסטסטרון שזה גורם לאקנה. היא לוקחת גלולות למניעת הריון לצורך לסדר הורמונלי, אך בזמן האחרון הטיפול לא עוזר. האם יש צמחים שיכולים לעזור באיזון הורמונלי וטיפול באקנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות הורמונאליות בגיל 19
ד``ר אדית מרלין דניאל28/09/2009
שלום מרינה
בהומאופתיה יש את כול התשובות המלאות והיסודיות לתיקון ואיזון מצב של חוסר איזון
מהסוג עליו את מצביעה -כולל חולשת בלוטת התריס
בהחלט מומלץ לחפש את הפתרון הבריא והפחות מזיק שעשוי מחומרים טבעיים
שעימם עושה שימוש ההומאופתיה. בנוסף אני אף פעם לא פוסחת
ולכן הייתי מתאימה לה גם תזונה הנכונה למצבה
והייתי עושה לה תהליך של ניקוי רעלים הכולל הוראות התנהגות על פי מצבה העכשוי
כדי ליצור איזון מתמשך בתופעות אלו כמו גם בתופעות דומות בעתיד
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מרינה28/09/2009למה הכוונה "ניקוי רעלים"?
האם יש גם אפשרות לשפר את המצב האור? המצב לא ממש רע, אבל בכל זאת?
בנוסף שכחתי להוסיף יש לה גם נזלת לויחה כרונית. (כנראה אלרגיה לאבק)
יש אפשרות לטפל גם בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים -ועור
ד``ר אדית מרלין דניאל28/09/2009
המשמעות של ניקוי רעלים היא
ההכרה במהו רעל והזיהוי של הרעל
הימנעות מהכנסת רעל לגוף או הבאת רעל לידי מגע עם הגוף או הנשימה
ונוסף על זה - ניקוי הרעלים שכבר נספגו בגוף
יש המון סוגי רעלים החל ממתכות ועד לתרופות שהגוף סופג
צבעי מאכל חומרים משמרים ועוד הרבה -יש אלפי סוגי רעלים שאנו חשופים להם
אני לא יודעת לאיזה מהן היא חשופה זה דורש תשאול ארוך
כן ניתן אזן את כול התופעות שהיא סובלת מהן ללא יוצא מין הכלל
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לטיפול בילדיאפרת27/09/2009
שלום,
בני בן ה- 4 טופל בסולפור במשך כחודש והפסיק לקחת את הרמדי לפני כחודש וחצי.
לפני שבועיים התופעות של הנזלת והשיעול המלווה בצורך באניהלציה חזרו וטרם נפסקו.
ביתי בת החצי שנה טופלה בסיליקה גם כן לפני כחודשיים במשך חודש והנזלת המתמשכת שבגינה התחלנו את הטיפול, חזרה לפני שבועיים.
שאלתי היא האם התופעה שכיחה והאם כדאי להמשיך לטפל באותו הרמדי שעזר להם והפסיק את התופעות הנ"ל לחלוטין במהלך אותה תקופה בה היו מטופלים.
אודה לקבלת תשובה בהקדם משום שהמצב חזר להיות בלתי נסבל.
אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלות
ד``ר אדית מרלין דניאל27/09/2009שלום אפרת
מדוע את לא מדווחת על המצב למטפל שנתן לכם את הרמדי
זה מה שעליך ללעשות ולקבל הוראות המשך טיפול ממנו בלבד
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום שהוא בחו"ל
אפרת27/09/2009ויחזור בעוד כשבועיים
ואני אובדת עצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופת בחוול
ד``ר אדית מרלין דניאל27/09/2009כל הומאופת שנוסע לחוול משאיר טלפון שלו להתקשרות הלקוחות הקבועים שלו כשהוא בחוול
ואו משאיר הומאופת אחר שיתן מענה במקומו
זה לא מקצועי וזה יכול מאוד להזיק אם מישהו אחר שלא מכיר את המקרה יגיד לך מה לעשות עכשיו
מיכיוון שזה לא מצב של חיים ומוות שאז בכול מקרה היית פונה לעזרה של מיון
אני ממליצה שתחכי שהוא יחזור ובפעם הבאה תדאגי לקבל פרטי התקשרות אליו כשהוא בחוול כתובת אימייל טלפון או הומאופת שלוקח על עצמו את המקרה בהיעדרו
ועוד המלצה קטנה אל תחשבי אף פעם שאת יכוהל לעשות שימוש ברמדי הומאופתית על דעת עצמך
או שמישהו אחר פרט למטפל שלכם יכול לתת כאן עיצות חינם -זה יכול לגרום נזק לטיפול ולילדים
לא פחות בכול סוג טיפול אחר שלא ניתן בצורה הנכונה על ידי האדם שאחראי לו
בהצלחה דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד המלצה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/09/2009אני כן ממליצה לך בנתיים לבדוק אם הבית שלך לא מוכה באבק ואו עובש שניהם מרעילים ופוגעים במערכות הנשימה של ילדים
כמו כן שימי לב להפחית משמעותית מוצרי חלב פרה זה גורם לליחה - ולנסות לתת במקום מוצרי חלב עיזים -בכול מקרה הילדים שלך נשמעים לי כרוויים ברעלים ובחומרים שמגרים אצלהם מצב אלרגיה תמידי אם האלרגן או הרעל לא יוסר מהתזונה או הבית -הם ימשיכו לסבול מהתופעה לא משנה כמה רמדי תתני להם
את צריכה לשלב עם ההומאופתיה גם טיפול לניקוי רעלים יסודי
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מרפאה בבאר שבע?גלית26/09/2009
אני גרה בבאר שבע והייתי רוצה לדעת אם יש מטפלת בהומאופתיה בבאר שבע וכמה בערך היא לוקחת לפגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפלים בבאר שבע
ד``ר אדית מרלין דניאל27/09/2009שלום צליל
פני לקופת החולים שלך בעיר שם אמור להיות הומאופת
בהצלחה דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)