פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס
    ריקי
    06/12/2009

בתי בת 11 שבועות וסובלת מרפלוקס מאז שנולדה. היא ניזונה מאינפמיל ומטופלת בזנטק מזה כשבוע , כשקודם לכן טופלה בלוסק במשך שבועייים, אך זה לא השפיע עליה והפליטות המרובות נמשכות גם כשעתיים לאחר שסיימה לאכול.
    למרות הפליטות המרובות היא עולה במשקל ולכן מבחינת הרופאים (רופאת הילדים ורופאים בשניידר אליהם הגענו בשל מקרה של הקאות) הכל תקין וברגע שהיא תתחיל לאכול אוכל מוצק יחול שיפור
    אני לא מעוניינת לחכות עד השלב הזה מאחר בסיום כל ארוחה אני חשה בחוסר הנוחות של ביתי כאשר רמת החומציות עולה, כאשר היא מנסה לעשות קקי וגם כי ברגע שאני משכיבה אותה שעה לאחר האוכל היא מייד פולטת ואני נאלצת להחזיק אותה הרבה על הידיים ואפילו הטרמפולינה לא עוזרת.
    אני מתנצלת מראש על האורך אך אני פשוט מיואשת ורציתי לשאול ההומאופתיה מצעיה פתרון לבעיה זו ואם כן תוך כמה זמן רואים תוצאות. אשמח לקבל פרטים לגבי אופי הטיפול וגם לגבי מטפל אליו אפשר לפנות באזור המרכז

תודה מראש, ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/12/2009

שלום ריקי

בעיית הריפלוקס ידוע בקרב תינוקות והומאופתיה עוזרת בנושא בצורה יפה ולרוב מהירה
    אפשרי לראות שיפור בטווח זמן של בין מספר ימים בשבוע הראשון ללקיחת הרמדי ההומאופתית עד לחודש להתחלת התהליך במקרה שהמקרה הוא פשוט כפי שאת מציגה אותו

וכול מקרה לגופו תמיד אך כפי שאת מציגה אם אכן אין בעיות נלוות נוספות
    יש סיכוי שהשיפור יכול יחסית מהר -אך אינני מבטיחה דבר או אומרת ב 100%
    זה רק צפי משוער - על סמך מקרים דומים והדיווח שלך כרגע - לא לבנות ציפיות
    רק לדעת שבהומאופתיה מקרים כאלו מאוזנים כול הזמן והזמן שלוקח הוא לרוב מהיר

את מוזמנת אם את רוצה ליצור עימי קשר למייל האישי או לטלפון לתיאום פגישה
    אני מקבלת לקוחות במרכז ואשמח לעזור לכם

בברכה אדית דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר בעיות
    ליאל
    06/12/2009

שלום ,
    1.יש לי בעיה מזה 3 חודשים
    לאחר האכילה האף שלי הופך להיות מנוזל ,לא משנה מה אכלתי
    מתוק ,מלוח ,חריף,חמוץ,חם קר,הוא תמיד מנוזל
    הדבר ממש מעיק עליי
    אני תמיד יודעת שלאחר האכילה אני צריכה להצטייד הטישו בשביל האף
    ממה יכולה להיות התופעה הנ"ל ?
    2.יש לי ליחות בזמן האחרון ,יש לציין שאני מרבה במוצרי חלב ופירות ומאוש לא ארצה להמנע מהם במידה וזו הסיבה ללחות ,מה ניתן לעשות בנידון ?
    3.בעיה נוספת שיש לי היא פיטריה בצפורן ניסתי הרבה משחות אך שום דבר לא עזר מה לעשות ?
    4.אני סובלת מגזים בתדירות מאוד גבוה ,ריחות ממש מוזרים ומעיקים ,תמיד אני בתחושה של מלאות ובטן נפוחה ,צורך בהתרוקנות של שטן לעיתים תכופות ,שוב מה ניתן לעשות ?
    5.אני סובלת בזמן האחרון מנידודי שינה ,קמה מדי פעם בלילה ,קמה פעם פעמיים להתפנות ,שקועה במחשבות ובגללן קשה לי להרדם
    6.מאז שאני זוכרת את עצמי היו לי פצעים על העכוזים ,אני לא יודעת מה לעשות איתם
    זה מאוד לא אסתטי וממש גורם לי לאי נעימות ,מה ניתן לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    מספר בעיות

הוספת תגובה

• מספר בעיות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/12/2009

שלום ליאל

מה שאת מציגה זה חלק נרחב ומלא בפרטים שטוב שאת עוקבת אחריהם ושמה לב לפרטים
    כי זה מאוד חשוב בתהליך ההתאמה של הרמדי ההומאופתית עבורך
    אך לצערי אנחנו מנועים מלתת טיפול כאן מעל גבי הפורום -את בעצם מבקשת שניתן לך כאן טיפול

אני מציעה שתפני אלינו לקבל טיפול מלא מאחד מאיתנו אם זה מה שאת מבקשת או מהומאופת מוסמך אחר שתבחרי

וכפי שאני תמיד מציינת והמקרה שלך מראה זאת בצורה מאוד בולטת -יש צורך לעשות גם ניקוי רעלים ושינוי תזונתי - אכן הליחה והנזלת הכרונית מראה על מצב אלרגני תמידי כרוני-לכן לא ניתן להימנע משינוי בהרגלים

באיזה שהוא שלב אם יהיה צורך כן להפחית מוצרי חלב או מוצרים אחרים שיוצרים ליחה -ולא תיהיה מוכנה לעשות זאת תצטרכי להחליט אם את מוכנה להשלים אם המצב כפי שהוא -או לעשות את מה שנדרש עד הסוף כדי לתקן את המצב כפי הנדרש.

אך יש גם מצבים בהם הרמדי ההומאופתית תתקן את הנטייה לאלרגיה כרונית זו ואז תוכלי להמשיך לצרוך מוצרי חלב -תלוי כול מקרה לגופו - תלוי כמה ואיזה סוג של מוצרים -ואם בכלל זה אלרגיה לחלב או למשהו אחר

האלרגיה הזאת יכולה להיגרם מהמון גורמים שאינם חלב דווקא
    לגבי הגזים ובעיות עיכול -זה מצריך גם כן שינוי בתזונה והכוונה מה לאכול ואיך ומתי -אני שמה על כך דגש מיוחד כי זה הבסיס לכול בריאות פזית-זה הכלי היחידי שיש בידי האדם לטפל בעצמו לבד
    ללא עזרת רופאים-אם את/ה יודעים לשלוט בתזונה בצורה נכונה ומבינים מה גורם למה -חסכתם המון ריצות לרופאים והמון סוגי תחלואים -אם לא 70% מהם -כן הבסיס לצערנו או לשמחתנו {כי אז לכול אדם יכולה להיות שליטה במצבו אם רק יבחר בכך } ברוב התחלואים הוא בשימוש הלא נכון בתזונה

לגבי נושאי הפטריות -נכון משחות לא יכולות לרפא פטריות -זהו חוסר איזון עמוק יותר שדורש גם זמן כדי להתאזן מחדש -תלוי בהרבה מאוד גורמים כולל תורשתיים -הומאופתיה יכולה לעזור בכך אם סבלנות כי זה לוקח זמן -מבחינת ההומאופתיה המשחות הכימיות דוחקות את הפטריה פנימה ולא מאזנות את בעיה לכן היא מופיעה שוב ושוב -ברגע שהיא תפסיק להופיע שוב ושוב -זה אומר שמצבך יוחמר -הפטריה דוכאה היטב ועמוק יותר לתוך המערכת ותופיע בהמשך בצורה של גידולים ממאירים או מיומות בתוך הגוף -מבחינה הומאופתית כול עוש הפטריה לא עברה בעיקבות המשחות וחוזרת מצבך עדיין טוב מבחינה הומאופתית. זה אומר שמערכת החיסון שלך שומרת על האיברים הפנימיים ולא נותנת לפטרייה להיות מושלכת פנימה עמוק לתוכם.

לגבי נדודי שינה -כאן לרוב בהומאופתיה רואים שיפור דיי מידי -השינה זה אחד הדברים שמתאזנים הכי מהר בהומאופתיה -שוב כול מקרה לגופו אך זשה אחת הדברים שיש להם להתאזן ממש תוך שבוע שבועיים מתחילת התהליך -ושוב כול מקרה לגופו -תמיד יש יוצאים מין הכלל שיקח יותר זמן

לגבי הפצעים בעכוז זה תופעה של ניקוי רלעים -כאן צריך לעשות ניקוי רעלים מהמערכת כולה

נשמח לעזור לך בפגישה אישית
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיעת שיניים, חיפוש הומאופת בחיפה.
    דלית עמית
    04/12/2009

שלום

יש לי תינוק קטן ומקסים ששיניו בוקעות...מלווה בכאבי אוזנים, נזלת, ועוד....

מחפשת הומאופת בחיפה.

תודה

הוספת תגובה

• בקיעת שיניים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    05/12/2009

שלום דלית

פני לאתר בגוגל
    של האגודה להומאופתיה קלאסית ותמצאי שם הומאפת באזור חיפה

בהצלחה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה נפשית - המשך
    שחר קלמי
    04/12/2009

כל מה שאני עושה/מנסה לעשות או שאומרים לי שקשור לפעולה כלשהי מכניס אותי למצב חרדתי אדיש.... ואני מרגיש כמו אוטיסט שלא מסוגל בכלל לקלוט מה המשמעות של מה שאמרו לו.....
    אני חסר סבלנות לכל דבר ולכל פעולה אפשרית - יש מצבים שאני מרגיש שאני כמעט נחנק כי משהו בתת ההכרה שלי כבר לא יכול להתאמץ לנשום אפילו.

אני בסך הכל רוצה שמשהו עמוק בתוכי יפסיק את מנגנון "ההרס העצמי של הילד הקטן"
    כי במצבי שום דבר לא יכול "להבנות" - כל דבר שאני קולט או מבין על החיים עובר "ניתוח מעמיק"
    במקום להספג ללמידה ולהרגל חדש מחזורי ובונה.

יש לציין שאני כרגע מטופל הומאופתית אצל מטפל שאני מעדיף לא לציין את שמו כרגע....
    תארתי לו את המצב שלי - והוא הגדיר את זה מאד פשוט - שאני במצב של כמעט כמו זומבי....
    שמבחינה רגשית אני כמו אדם כבול שעומד בפני כיתת יורים ומרגיש בין החיים למוות ולא יכול לעשות כלום בנידון...

הוא רשם לי רמדי של צמח בשם TAXUS - כולי תקווה שזה יעזור - אני אשמח לעוד חוות דעת....כלשהי

נ.ב. - במצבי רק לרשום את ההודעה הזאת היה כרוך בהרבה סבל ובהמון חוסר סבלנות.....
    והתגובה שאני מקבל כרגע בראש שלי היא - שכביכול אין לי כח אפילו לתגובה......

אבל ברור שאני רוצה תגובה - אני רק מתאר מה אני חווה רגשית שמשתלט עלי 24 שעות ביממה.

תודה מראש, שחר

לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה נפשית - המשך

הוספת תגובה

• מצוקה נפשית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    04/12/2009

שלום שחר

איזה סוג חוות דעת אתה רוצה ?
    אתה צריך תהליך הומאופתי זה ברור
    לא בטוחה אם מה שנתנו לך זו התשובה למצבך
    אני הייתי פועלת ובוחרת אחרת במקרה שלך
    ויש לי תוצאות בשטח למקרים דומים
    זה עניין של כמות ניסיון מה ההומאופת יבחר לתת
    ויכולת לראות את המקרה ומה שמסתתר מאחוריו
    לא רק על סמך מה שאתה מספר וקרה לך בשטח

לא יודעת אצל מי אתה מטופל ומה רמת הניסיון שלו/ה
    ואני אל רוצה שתחשוף שמות כאן בפורום אם אתה רוצה
    צור קשר למייל האישי שלי ותחשוף את השם רק בפני

המקרה שלך לא קל ולא צריך להקל בו את הדעת
    והוא בהחלט לא פשוט עבורך - גם לא מבחינה הומאופתית

אך כן יש לו פתרונות בהומאופתיה בהחלט
    מקרה קל או קשה בהומאופתיה תלוי בהרבה משתנים
    לא ברור לי מדוע ההומאופת שלך הגדיר אותך כקל
    אני מקווה שבחרת מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה

בהצלחה
    ואני מצטערת שכל כך קשה לך
    אבל למרות שאתה חושב שכן ומרגיש שכן
    אתה לא לבד
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה נפשית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    04/12/2009

שחר היקר

מכיוון שאתה מטופל אצל הומאופת -הכוונה שאמרתי שאתה לא לבד היא
    שאתה נמצא במסגרת של טיפול של הומאופת לכן אתה אמור להיות לא לבד
    אתה אמור לפנות אליו או אליה בכול חשש או צורך לבירור נוסף לגבי התהליכים שלך

אני לצערי לא אוכל להתערב בתהליכים שאתה עובר כפי שרצית
    כל עוד אתה בתהליך הומאופתי אצל הומאופת אין לי את היכולת לתת לך משהו נוסף במקביל

אתה כן מוזמן אם אתה רוצה להתחיל אצלי תהליך נטורופתי במקביל לתהליך ההומאופתי שאתה כבר עושה -בתהליך הנטורופתי אלמד אותך לנטרל לעצמך רעלים - שלא יכנסו לגוף וירעילו את המערכת והתת מודע בצרה כזאת שיגרמו לך להרגיש רע עצוב מדוכא וחסר רצון לתפקד

אתה תלמד לנקות רעלים קיימים ותבדק לגילוי איזה סוגי רעלים יש לך בגוף
    כמו כן תקבל הנחיות בתזונה נכונה שעוזרת בתהליך הניקוי

אשמח לעזור אך ורק במסגרת כזאת -אם תרצה
    בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ופרחי באך..
    אורי
    03/12/2009

האם מותר לשלב את שני הדברים הללו.??

אני סובלת כבר המון זמן מהתקפי חרדה,פחדים ומצב נפשי רעוע..

אני כבר שנה מטופלת בהומאופתיה,כל פעם מחליפים כדורים אך עדיין אין שיפור ממשי.

האם אני יכולה להתחיל לקחת גם פרחי באך או שזה מתנגש?

חשבתי על aspen,mimulus,white chestnut....

אשמח לעזרה,
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    הומאופתיה ופרחי באך..

הוספת תגובה

• הומאופתיה ופרחי באך

ד``ר אדית מרלין דניאל
    03/12/2009

שלום אורי

לא כדאי לשלב כי הומאופתיה אמורה לתת את כול התשובות ובלי בעיה
    אם לא קיבלת תשובה אחרי שנה - משהו בתהליך לא בסדר
    אתה אמור להרגיש יותר טוב כבר אחרי חודש חודשיים לכול היותר
    אלא אם כן אתה לוקח כדורים פסיכיארטים ואז התהליך ארוך קצת יותר
    אבל אין שום סיבה לא להרגיש ממש טוב באמצעות טיפול מתאים - אחרי שנה מההומאופתיה

אני ממליצה לבדוק לאיזה הומאופת הלכת ומה רמת הניסיון שלו
    ומדוע משנים לך כול כך הרבה פעמים רמדיס זה לא נשמע לי תקין
    מצטערת אבל בהומאופתיה יש את כול התשובות פרחי הם ממש לא מתקרבים לרמת
    העוצמה הדיוק והיכולת שקיימת בהומאופתיה -בהומאופתיה יש את כול התשובות

אך לא תמיד ההומאופתורמתץו הנוכחית יודעת את כול התשובות לכן חשוב מאוד למי הולכים -כי בהומאופתיה כול התשובוגת קיימות -אני התמחתי גם בפרחי באך וזה קצת כמו לקחת אקמול כדי לא להרגיש את הכאב רק בצורה טבעית זה ממש לא יפתור את שורש הבעיה

אם אתה רוצה ייעוץ נוסף ובדיקה של מי שמטפל בך ומדוע זה לא עובד
    פנה אלי למייל האישי ואשמח לעזור

בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות
    שלומי
    02/12/2009

שלום אדית
    קודם כל תודה רבה רבה על תגובותייך והתייחסותך ותשובותייך המפורטות

ומאחר ועודדת אותי להמשיך בשאלותיי,אני מרגיש בנוח להמשיך בכך בחופשיות(מקווה שתקבלי זאת בהבנה)
    'דבר ראשון,לאחר שקראתי את תשובתך,
    אז....באיזה אופן ניתן לדעת עלייך(כפי שהמלצת) לפני ההחלטה להגיע אלייך לטיפול???(מעבר לעיתונות כתובה שנמצאת באתר שלך)

שנית-באחת מתשובותייך ציינת שלא צריכה להיות אמונה.לא בהומיאופטייה,לא בתהליך עצמו ולא במטפל מאחר ולטענתך זה פשוט עובד בכל מקרה.
    אך האם את לא סבורה שאמונה בדבר וחיבור טוב ונינוח עם המטפל (שיצור גם יכולת להיפתח ולתת את מבטחו במטפל)יביא את הטיפול למקום הרצוי??בניגוד לאי חיבור עם המטפל וכו'....

דבר אחרון לעתה-נשמע מדברייך שאת מאד טעונה ומלאת כעסים על הציבור הישראלי והלקוחות שכנראה יצא לך לפגוש ולטפל בהם(עושה רושם שגם את עצמך חווית לא מעט אכזבות במפגשים אלו)
    ברשותך,אני חייב להודות שיש בזה משהו קצת מרתיע מאחר ועובר ממך כאן גם לא מעט תוקפנות,חוסר סבלנות לסקפטיות והשאלות שעולות ולמטופל כפי שהוא(לפחות עד לשינוי המיוחל)
    ונשאלת השאלה האם באופן הזה המטופל ירגיש בנוח להיות איך שהוא על מי שהוא באותה נקודת זמן??
    והאם גישה זו שלך שהוצגה כאן בתשובותייך,לא סותרת באופן עקרוני את כל מהות הדבר שבו את עוסקת כבר שנים כה רבות?

תודה רבה
    אשמח לתשובה כנה

לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלות

הוספת תגובה

• עוד שאלות ועוד תשובות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

תודה שלומי אני אוהבת את שאלות שלך תמשיך -בבקשה אתה בהחלט מוציא את הטוב
    כי אתה חופר לעומק בשאלותיך הנבונות ואני בעד חיפוש האמת

לגבי באופן אישי -ניתן לדעת כפי שניתן לדעת על פי ה 12 מדדים שכתבית באחת התשובות תראה אולי לא קראת - איך לחקור על אותו אדם שאליו מגיעים לתהליך הומאופתי -כנל גם עלי צריך לעשות עבודת בית מעמיקה וגם לבקש הפניה מלקוחות קיימים לקבל חוות דעת.
    בקרוב תתפרסם כתבה עלי ובה כ- 5 לקוחות שלי שמספרים סיפורים אישיים תחת שמם המלא

לשאלתך השניה -נכון ב 1000% אין צורך להאמין בהומאופתיה או בהומאופת כדי שהתהליך יצליח -התהליך ההומאופתי הינו מדע מדוייק של האלוהות הטמונה בטבע- אם זה יעבוד או לא תלוי אך ורק באינפורמציה מדוייקת שניתנה על ידי הלקוח -רמדי מדוייקת שחופפת לכול סך הבעיות ונוגעת בכולן -וכמובן התמדה מצד הלקוח עד למציאת פתרונות - כי זה תהליך ובכול תהליך יש עליות וירידות לא תמיד לא קו ישר קדימה ולמעלה. אך תלוי במקרה.

ולגבי הרגשה נינוחה עם המטפל - זה חשוב לאורך זמן - אך לא חובה - האם אתה מרגיש חיבור לכול רופא או פסיכיאטר - וכמובן אתה לא צריך להאמין במטפל כדי שהוא יהיה מסוגל לפתור לך את הבעיות - אמונה במשהו או במישהו לדעתי היא משהו שגובל בדיעה קדומה -ובאמונות טפלות -אף הומאופת טוב לא זקוק-לא לדיעות קדומות ולא לאמונות טפלות כדי להצליח במשימות שלו -אם הלקוח משתף פעולה זה לא קשור לאמונה כזו או אחרת.

לחילופין זה כמו שתגיד לי אני חייב להאמין ולהיות תחת חסותה של איזה שהיא דת -היהודית הנוצרית או המוסלמית כדי שלאלוהים יהיה איכפת ממני -לא זה ממש לא נכון אתה תחת חסות האלוהים גם בלי שתעסוק בפוליטיקה ואמונה דתית כזו או אחרת.

ולשאלתך האחרונה -ניחנתי ביכולת לקרא לילד בשמו ולומר אמת מבלי להסתירה במילים יפות
    עקב היכולות שנקראות על טבעיות על ידי הציבור עימם נולדתי - לכן כשאני עושה ניתוח מעמיק של המחלות של הציבור הישראלי וההתנהגות שלו כלפי התחום האלטרנטיבי והמטפלים בו -אני לא רואה לנחוץ להסתיר מהציבור מידע על עצמו -כפי שהוא מבקש ממני לשקף לו את עצמי בצורה מלאה ולא להסתיר סודות על עצמי - אך אני בטוחה שהציבור לא רוצה שאני אסתיר ממנו איך הוא מתנהג -ומה זה אומר עליו. אם אנו עוסקים בחיפוש האמת תמיד וטובת שיפור עצמי תמידי.

הציבור הישראלי צריך וחייב מישהו שישקף לו מבלי לחשוש את הנזקים שהוא עושה לעצמו.

אם לא הייתי מציגה את כול האמת לציבור-שאותה אני רואה ויודעת לאחר שנים רבות של התנסות - ולא הייתי מראה לקהל הישראלי את המראה של עצמו באיך שהוא מתנהג כלפי המטפלים וכלפי התחום - של הרפואה האלטרנטיבית - לא היתה לקהל הישראלי יכולת להתעלות מעל עצמו ולקבל את העזרה לה הוא זקוק כול כך ושהרבה פעמים הוא מונע מעצמו לקבל בגלל הבעיות שלו וצורת ההתנהגות שלו -שהינה ברמה לא סבירה להתנהגות של עמים וארצות אחרות. שמהן צריך ללמוד.

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיקוף של הציבור הישראלי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

בהמשך לזאת

אני כאדם ואישה שעוסקת בחיפוש האמת באופן מתמיד - גם על עצמי וגם על אחרים -וכבעלת דרישות לרמה הכי גבוהה שניתן להגיע אליה -לפחות כמוך אם לא הרבה יותר של למצא את האמת ולהתעקש על תיקון ברמה הכי גבוה שבנמצא.

מהמקום הזה בלבד אני משקפת לציבור שזכותו לדעת לדעתי את מה שאני רואה עליו ועל התנהגותו -איך הוא נראה ואיך הוא מתנהג -עוד הרבה לפני התחלת התהליך עצמו אצלי או אצל כול מטפל אחר. בעצם זה שאני משקפת מה קורה בציבור -אני כבר עושה כאן תהליך מתקן.

כשאתה בוחר להציג אותי ככועסת, תוקפנית או חסרת סבלנות בכך שאני מציגה את תמונת המצב האמיתית והשלמה ללא הצביעות הנהוגה בשוק והצפיה ממני כאישה ומטפלת להיות ולהתנהג בצביעות שאליה הציבור הישראלי שואף לקבל - שתמיד ישקפו לו רק את מה שהוא רוצה לשמוע על עצמו ולא את האמת. שהיא מה לעשות לא תמיד נעימה או יפה.

אובכן אני מודעת לכך שגם כשכותבים מיילים ואומרים אמת בפורומים -זה עלול להישמע ככעס או תוקפנות או חוסר סבלנות -כשהמטרה היתה בעצם לומר אמת ללא כיסויים וציפויים של מילים יפות ופוליטיקה מתחסדת.

לחילופין אעלה כאן עוד נקודה שאולי אתה ואנשים אחרים שקוראים שיפרשו את דברי כתוקפנות או כעסים -לא מודעים לה והיא הנקודה שאולי -התכונות שאותם ציינת עלי בעצם קיימות בתוכך -כעסים תוקפות וחוסר סבלנות אלו הם המילים שבחרת לייצג אותי בהם - שהם אולי משקפות אותך

טריק זה ידוע וחלק מהציבור משתמש בו אפילו בלי להיות מודע לכך -להשליך על המטפל כעסים ולהציג את המטפל ככועס חסר סבלנות ותוקפן בםפרט אם זוהי אישה שמשקפת לו את האמת על ההתנהלות שלו -התוקפנית חסרת הסבלנות והכועסת

יש כאן עוד סוגיה של דיעה קדומה כוללת על נשים -איך מישהו מתחום האלטרנטיבה אמורה להתנהג מול האמת -מאישה הרי קיימת ציפיה שהיא תמיד תיהיה מאוד עדינה על גבול השתיקה בשיקוף שלה את המציאות והאמת -כשהאמת הזאת דורשת תיקון. היא אמורה לשתוק ולהמשיך לחייך גם מול עיוותים שהיא רואה בצד שמנגד.

אם כך התחושה שלך כלפי כמי שהיא אישה שעוסקת בתחום האלטרנטיבי היא תחושה שאני מעצם היותי עוסקת בתחום זה ואני אישה -אמורה כביכול לא לומר את כול האמת הנגלת לעיני כי זה מתפרש בעינך -ככועסת או כתוקפנית או חסרת סבלנות - אולי בגלל שמישהי מההסטוריה שלך עם נשים גרמה לך להרגיש כך כשהיא אמרה ושיקפה לך את האמת על עצמך

יש חומות בלתי נראות שאנשים לא מוכנים שישקפו להם -אני כאדם אישה ומטפלת
    לא פוחדת לחצות את החומות האלו ולשבור אותן -את החומות המקודשות.
    לכן מה שאני אומרת הוא כזה לא רק לציבור מותר לדרוש דרישות מהמטפלים
    למטפל מותר וחובה לדרוש התנהגות והתנהלות מסויימת כלפי מטפלים מהציבור
    בפרט ש את התשובות והעזרה אתם מבקשים מאיתנו. ותלויים ברצוננו הטוב לעזור לכם.

אני יושבת לי כאן בניחותה לא מרגישה כול כעס או תוקפנות או חוסר סבלנות כלפי שאלותיך הרבות
    עונה לך כבר מספר שעות על כול שאלה באריכות מבלי להפסיק - ואומרת את האמת לאמיתה בלי לחסות אותה בחיוכים כולל את האמת עליך ועל הציבור הישראלי -אני יושבת לי אחרי ניקוי עמוק אחרי אמבטיה חמה ברקע מוסיקה נעימה ואני נהנת מאוד מהדיאלוג שנוצר ביננו שעוזר לי להבהיר אחת ולתמיד אמיתות חשובות וכולי ניחותות ונתינה-ואתה מפרש את רצוני הטוב -ואמירת האמת ככעס תוקפנות ווחסר סבלנות -לא תמוהה ? ומצחיק קצת איך הפכת אותי לכזאת ????

כשצריך להכניס בפרופורציה את האמת ללקוח וגם אם הוא לא ממש אוהב זאת -אני לא אפחד להעמיד אותו מול האמת -אני לא באה לשחק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הישראלים...

שלומי
    04/12/2009

אוקיי אז ייתכן וטעיתי בתחושותיי .
    ועדיין אני סקרן לדעת אם זו דעתך על הציבור הישראלי(מתוך נסיון ארוך שנים שלך)
    אז איך בכל זאת את מצליחה לעבוד פה(בישראל)ועם הישראלים??ולהיות נאמנה לדרכך?ולהשאר רגועה :) ?

ושוב תודה
    שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הציבור הישראלי והרפואה האלטרנטיבית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    04/12/2009

אין לי דיעה על הציבור הישראלי אני רק משקפת מה אני רואה ומנתחת עם הכלים שלי את מה שקורה
    זוהי לא דיעה אישית או מחווה אישית לכאן או לכאן - זהו תצפית מעקב ודיאגנוזה על הקורה

בכל מקרה אילולי ההומאופתיה -לא רק שלא הייתי חיה כבר מזמן גם באמת לא הייתי מסוגלת לרצות להיות פה יותר מדקה אחת -או לטפל כאן באנשים או להישאר רגועה לאור כול מה שקורה
    כאן בהרבה מאוד רמות שלא קשורות רק לנושא האלטרנטיבי

הומאופתיה ורק היא -היא והאלוהים שברא וייסד אותה הם המשענת היחידה האולטימטיבית והשלמה שיש לי לכול תרחיש - ואו תחושה לא נעימה מכול סוג שהוא שאדם יכול לחוש במדינה שלו או בסביבתו ולנטרל אותה מידית לטובת המשך קיום והמשך תפקוד והמשך נתינת עזרה לזולת

בלב שלם ובנשמה שקופה אני אומרת לך שאילולי ההומאופתיה -מצבי האישי היה שונה מליון שנות אור ממה שהוא היום. ולכן אני מסורה לעבודתי כהומאופתית עקב הידיעה העמוקה, הברורה, הנחרצת והנחרטטת בתת המודע שלי שהוא גם התת מודע הקולקטיבי- המוחבר עם כול המין האנושי שאילולי היכולת לתקן קודם כול את כול מה שקרה לי על הדרך באמצעות ההומאופתיה בצורה מדוייקת ומידית -לא הייה לי את הכוח ולא את היכולת לתקן אחרים אפילו לא לרגע קט

ההומאופתיה מספקת לי את כול ההגנות אותם אני צריכה בבואי במגע אם כול סוגי התחלואים של המין האנושי -ובזכותה אני יכולה להישאר חדה מחודדת מעמיקה ונוברת - בתת מודע של הנשמה של אנשים אחרים כדי לתת להם בצורה מדוייקת את הכיסוי למערכת ההגנה שלהם אותם הם לא יודעים להשיג בעצמם.

מתוך ידיעה ברורה מה זה להיות בסיטואציות בהם מערכת ההגנה חשופה ופגיעה אני עובדת -מתוך הכרה עמוקה חסרת פשרות וחזרת כיסוי של כול נושא הכאב -כאב של הנשמה כאב של הגוף כאב של הקיום -בו הייתי לא מעט שנים -משם אני אוספת את פירורי היהלומים וניצוצות האור שההומאופתיה סיפקה לי ועובדת ומפזרת אותם לכול אדם שזקוק לי.

אם לא היתה ההומאופתיה -זאת אומרת הכוח הידע והאינטליגנציה האלוהים טמונה באלמנטים שבטבע בצורה כול כך מדוייקת ומתאימה לכול כאב חשש עצב וכול סוג רגש אחר במין האנושי
    אני ב -25 שנים האחרונות בהם עשיתי הסבה מבן אדם רגיל לבן אדם שמשרת את האנושות באמצעות ההומאופתיה -לא הייתי קיימת - לכן המציאות הישראלית הקשה בעצם חישלה אותי -העמידה אותי בסכנות רבות לחיי- כך שהייתי חייבת להאבק למצוא את הדרך ואת כול התשובות כדי להישאר בחיים

רבים מהאנשים שמגיעים אלי לתהליך רואים מולם מישהי שלווה חזקה וכביכול מרוקחת מכול צרה וכאב אנושיים- אך זאת הישגתי רק אחרי שנים ארוכות של עבודה עצמית -וניקוי עצמי באמצעות ההומאופתיה עימה אני משתמשת ב 20 שנים האחרונות ולכן לא זקוקה אף פעם לרופאים מכול סוג -התשובות כולם בידי -מועוברות לי ישירות מהבורא -שנתן לי את הזכות להיות קרובה אליו מספיק כדי לחזות ביכולות המופלאות שלו אותם אני לומדת וממשיכה ללמוד וללמד כול יום אנשים בקרבתי

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

שלומי
    04/12/2009

תודה על תשובתך המהירה והמפורטת.
    וברשותך,הייתי רוצה להתייעץ עמך על משהו שמטריד אותי בעניין הטיפול והמטפלים

חברתי נמצאת בטיפול אצל הומיאופט וותיק שנחשב מאד מקצועי(איני רוצה לנקוב בשמו)במשך כבר כמעט ארבעה חודשים.
    נעשתה בעבר פגישת הכרות מקיפה בה היא דיווחה בצורה הכי מדוייקת שיכלה על כל שאלותיו.ניתן רמדי ואחכ היו עוד שתי פגישות מעקב.
    אבלללל אין שום שיפור במצבה.וזה מעורר אצלי וכמובן גם אצלה תהיות ותיסכול גדול.
    בייחוד לאור הכשרתו העמוקה של המטפל(בעל המלצות חמות)והבטחון העצמי הרב שלו מלכתחילה שיוכל לסייע לה באופן וודאי אם תשתף עימו פעולה.
    היא מבחינתה עשתה כל שנדרש.ועדיין זה לא עזר.
    העניין שמרגיז אותי כרגע שבשל בטחונו בעצמו ובתהליך הוא דרש ממנה שתתחייב מראש לסידרת טיפולים(שישה)על מנת שיוכל להתקיים תהליך אמיתי להגדרתו.

וכרגע המצב הוא שאין הטבה.ויש הוצאה כספית גדולה.ואי יכולת ללכת למטפל נוסף אחר להתייעצות(יש גבול להוצאות)

כך שזה גם מתחבר לעניין הכספי שדיברת עליו ולהרגשה הקשה שאנו נמצאים כרגע בתוכה,
    כסף עבורנו זה דבר שלא קל לנו לגייס .והחלטנו כן להשקיע אותו בשביל בריאותה

מהי המלצתך לאור נסיונך הרב ???
    אודה לך מאד על תגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לחברה שלך

ד``ר אדית מרלין דניאל
    05/12/2009

שלום שלומי

אני בעד הומאופתים שמחייבים על סידרת פגישות מראש - לדעתי כולם צריכים לנהוג כך לאור
    החוסר סבלנות, החוסר עיקביות של אנשים שקופצים ממטפל אחד לשני ולא מאפשרים לתהליך לקראת לעומק במקום אחד - גם אני גובה על סידרה של מפגשים מראש

יש מספר אפשרויות ללמה מצבה לא השתפר כפי שאתה טוען

1 היא לא חשפה את כול האינפורמציה - ולא הגיע לחשיפה אמיתית רגשית מירבית של הקרקעית של הרגשות שמסתתרות מאחורי קורות חייה

2 היא ואולי גם אתה לא מדווחים את כול האמת כפי שציינתי רוב הישראלים אוהבים לומר שכלום לא קרה כדי להאיץ בהומאופת לשנות או לחזק את הרמדי כדי להתקדם מהר יותר -וכך הם בעצם עושים נזק לתהליך -כך שאם יש התקמות של 10-20% יגידו שלא קרה כלום או אפילו 30%

3 יש שיכבה של הרבה תרופות וחומרים כימיים כמו סמים שנלקחו ויוצרים חסימה -צריך קודם לנקות אותם מהגוף והתאים ואז ההתקדמות תראה יותר מהר -כי לרמדי לא תיהיהי התנגדות פניתי של פסולת של חומרים כימיים שיוצרים שיכבה שקשה לעבור אותה

4 הרמדי היא לא הרמדי המתאימה - זה יכול לקראת במצבים מסויימים שיש רמדי שלר חופפת לכול התמונה בנשמה -מבחינת עומק המפה של הנשמה -זה מאוד תלוי ביכולת של ההומאופת לזהות את אותו אזור עמוק וניסתר ועל סמך האינפורמציה ומשתנים נוספים ולהתאים לו רמדי מדוייקת
    זה תלוי לחלוטין ברמת הנשמה של ההומאופת -ככול שהנשמה שלו גבוההה יותר כך יוכל לחדור יותר גבוה ולעומק של המפה הנסתרת ותקן אותה מהר יותר

5 הרמדי לא מספיק חזקה -ההומאופת בחר להתחיל ברמדי חלשה כי האישה היא בעלת קונסטיטוציה מאוד חלשה ושבירה לכן חייבים להתקדם מאוד לאט ולבנות אותה מהבסיס מאוד לאט כך שהשינוי הינו כמעט בלתי נראה בהתחלה כלפי חוץ -אך מתחת לפני השטח היסודות נבנים ויראו בהמשך שינויים גם מעל פני השטח -שאתם מסוגלים לראות

6 הרמדי שהיא לוקחת נוטרלה באמצעות קופאין מנטה קרינות פלאפון -יש לשמור על הרמדי תמיד עטופה בנייר כסף לכול מקרה זה מגן בפני קרינה

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד סיבות אפשריות מדוע אין התקדמות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    05/12/2009

8 הגוף והמערכות שלו מלאים ברעלים -לכן שוב יש חסימה גדולה מאוד שכול הזמן נותנת פוש נגדי לתהליך האיזון -והאדם מצידו לא עושה שינויים לטובה ברמת התזונה שלו כדי לעזור בתהליך

9 הגוף מלא ברעלים והאדם לא עושה שינויים באורח חייו כדי להקטין רעלים ולנקות את הקיימים שהצטברו לאורך חייו -הייתי ממליצה על בדיקת שיער לגילוי רעלים בגוף

10 האישה פוחדת להתקדם למרות שהרמדי מקדמת אותה היא פוחדת להראות לך שיש התקדמות
    זה במצב בו האישה היא אישה שסובלת מאלימות בבית מהגבר ולכן היא חייבת להסתיר ממנו את עובדת היותה חזקה יותר -ומתכננת את עזיבתו

11 יש חסימה מיאזמתית-מיאזמה היא שכבה עמוקה בקיימת באדם בירושה -בדימוי - זה כמו שיכבת סלעים באדמה שמפריע למים לחלחל פנימה לתוך האדמה -לכן המים נשארים למעלה -דימוי צריך להתאים רמדי שתנקה את השיכבה המאיזמתית

12 המחלה היא כרונית בת הרבה שנים ומסובכת ומורכבת -ההומאופת נתן רמדי חלשה כדי לא לזעזע את המערכת ולבנות את מערכת החיסון לאט בעדינות ובהדרגה.

13 האדם לא יודע לדווח נכון על השינויים שחלו בו -הרבה פעמים כשפתאום משהו משתפר האדם מייחס את זה לגורמים אחרים ולא להומאופת או לרמדי -זה גם משהו מאוד מוכר בתחום ההומאופתיה שהאדם יבוא ויגיד יש שיפור אבל אני לא יודע אם זה מזה כי אני עושה גם ככה וככה

14 לאדם יש טינא סמויה כלפי ההומאופת הכול יכול והבטוח בעצמו -כמו במקרה שלכם - ועל שהוא בכלל דורש כסף על הטיפול -או דורש התחייבות לסידרה - כי כמובן שהומאופתיה צריכה להינתן חינם לכול דורש ולא צריך לשלם עליה כלום באידאה - כי היא הרי רפואת האלוהים - כול דבר אחר שצריך לשלם עליו כמו על טיפול עשרת אלפים למכונית -או טיפול עשרת אלפים לשיניים -זה בסדר לזה יש תמיד כסף -אבל להומאופתיה זה ממש לא בסדר בעיני הציבור המשלם -אנשים רוצים שאם הדבר הזה הוא קסם אז שלפחות ינתן להם בחינם

סוג של משאלה ילדותית שקיימת באנשים -שבעיקרון היא נהדרת אם הממשלה היתה מפרנסת את כול ההומאופתים בארץ ובעולם. לכן הלקוח מעלים מידע -כי הוא רוחש טינא וצר עין במערכת שבה הוא תלוי להתקדמות האישית שלו שאותה הוא רוצה כאן עכשיו ומידי -גם משאלה ילדותית שבה צריך לטפל בצורה הומאופתית בפני עצמה

15 משהו קרה לרמדי בתהליך ההגעה שלה ללקוח -אולי משלוח דואר קרינה שהרמדי עברה שניטרלה אותה עוד לפני תחילת התהליך -לפעמים כדאי לקנות שוב את אותה רמדי כדי להיות בטוחים שלא קרה לרמדי משהו שניטרל אותה

16 אולי יש עוד סיבות שכרגע לא עולות בדעתי אך העלתי פחות או יותר את רובם

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה.אבל יש לי השגות....

שלומי
    05/12/2009

תודה על פירוט התשובה(כמו תמיד :) )
    ואני מניח שמנית את כל האפשרויות הקיימות.
    ועדיין קשה לדעת מה בדיוק הסיבה.
    אבל עצם העובדה שאני צריכים להתייעץ עם הומיאופטית אחרת מהמטפל שאצלו היא נמצאת בטיפול כבר מעידה על איזושהי בעיה.לפחות בהרגשה שלנו.
    והעניין של התחייבות מראש והוצאה כספית גדולה (מאד גדולה- אלפי שקלים)כשכרגע אנחנו במצב של חוסר התאמה עם המטפל הנוכחי (יהיו הסיבות אשר יהיו),לא נראיית לי בדיעבד דבר נכון לעשות.
    וחלילה אני לא חושב שצריכים לקבל הומיאופטייה בחינם או משהו בסגנון
    אבל אם אני (או במקרה זה חברתי)מעונין להשאר אצל מטפל שאני מרגיש שאני יכול לסמוך עליו ושיש פה משהו נכון וטוב(גם אם אין תוצאות ממשיות כרגע)אני אשאר.ואם לא אז נכון שתיהיה לי אפשרות ללכת.ואם אני טועה זו לגמרי תיהיה הבעיה שלי.(כמו בכל טיפול אחר פסיכולוגי ואיזה שלא יהיה)
    כי הרי במצב הנוכחי להיות כבול למסגרת בה כבר אין אמון במטפל ובאופן טיפולו ,למה זה טוב??חוץ מלהבטחת המטפל עצמו שגובה מראש על סידרת שישה טיפולים.

אני סבור שאדם יכול להחליט מה טוב לו ומה לא.אולי הוא טועה.אולי הוא צודק.אבל הוא זה שצריך לקחת אחריות על מעשיו לכאן או לכאן.עצם ההתחייבות מראש אולי מעידה שהמטפל לא סומך על המטופל שלו שיעשה את ההחלטה הנכונה עבורו(גם אם הוא ישראלי)ואולי בעצם הוא עצמו לא מוכן להיות פתוח למה שיקרה בהמשך מבלי לחייב מראש.

בברכה שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם כול הכבוד

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/12/2009

שלום שלומי

אם כול הכבוד לכול הלקוחות שבעולם
    אני למשל לא אבזבז מזמני היקר היום על אף אדם שלא יתחייב לתהליך של מינימום 4 מפגשים
    אין לי באופן אישי עניין לבזבז את זמני על אדם שלא באמת מעוניין להישאר באותו מקום עד להשלמת המשימה והשגת תוצאות - גם אם זה לא מתבצע בקצב שהוא חושב שזה אמור להתבצע - שיש לציין במפורש שהוא לא יודע שמה שהוא רוצה לא אפשרי מבחינות רבות -הוא אינו מכיר ובקיר בשפה של ההומאופתיה ולכן -אין לו יכולת להאריך אם אכן התהליך קורה בקצב האמור או לא -וכול מקרה לגופו כמובן

לישראלים. שוב יש קוצים בתחת - ואותי הקוצים של אף אחד לא מעניינים
    אני מתארת לעצמי שאותו הומאופת שאצלו אתם נמצאים ומהר מידי איבדתם אמון בו מרגיש דומה - מאוד קל לישראלי לאבד אמון - הישראלי אוהב לאבד אמון ושיהיה לו על מי להצביע ולומר הוא לא הצליח לעזור לי - עוד סימפטום ילדותי ותכניקה מופלאה של העם הנבחר

תשקולו אולי אם הוא באמת הומאופת ידוע כפי שאתה מציין ואני מתארת לעצמי שחקרת מי הוא ומה הוא לפני התחלת התהליך וגם קיבלת המלצות מלקוחות שלו שיש הוכחות בידיו -לתת לו עוד הזדמנות לווא דווק לרוץ ממקום למקום כדי לחפש אור במקום אחר -יביא לכם פתרון מהיר יותר
    הבחירה היא שלכם אם לאבד אמון או לתת אמון - אמון זה דבר נע ונד וגמיש -אתם יכולים להאריך את תקופת האמון בו עוד קצת אם תבחרו בכך. אלא אם האגו מנהלת אותכם. ואולי אתה חושב שהוא ידוע ומוכר ומוסמך והוא בעצם לא.

אבל בכל מקרה כמובן שאם הענייין מאוד דוחק - תעשו את השיקול שלכם -הרי בכול מקרה אצל הומאופת חדש תצטרכו להתחיל הכול מהתחלה כולל כסף הוצאות זמן ולספר הכול מהתחלה
    שוב אם הוא ידוע ובעל רקורד ברור אולי כדאי שפשוט תפנו את כול השאלות הדיון הזה אליו
    לבדוק מה הוא אומר מדוע אין התקדמות -מוזר באמת שהשאלה לא מפונת אליו

אך שוב לציין חוסר נתינת אמון היא בעיה שלכם -של טייפ הלקוח הישראלי ללא קשר אל ההומאופת או לרמת הטיפול שלו -מיכיוון שאני מקבלת לקוחות מהארץ ומחוול אני רואה הבדלים עצומים בגישה
    פשוט אין מה להשוות

אני למשל לא מצפה מישראלי לתת בי אמון - אני דורשת להגיע אלי ללא אמון וללא אמונות ואמונות תפלות -אני רוצה לקוח ללא אמון בי או בתהליך עצמו - קל לי יותר לעבוד מול אנשים שהם חסרי אמון וכך אני חוסכת לכם את הסיפור על היה לי אמון ועכשיו איבדתי אמון
    מבחינתי תן את האמון שלך למישהו אחר ובו אלי נקי וריק מאמונות ונושאים שלא קשורים לתהליך עצמו -אני צריכה אדם נקי ללא ספקולציות דיעות קדומות והתנהלות לא רצינית עם קוצים בישבן
    ולצערי הישראלי מקיף עצמו בכול אלו לפני הגיעו לתהליך אצל מטפל אלטרנטיבי -ידוע מוכר ומוסמך.

באופן אישי מגלל ההתנהלות הזאת -אני בודקת היום כול לקוח לפני שאני מקבלת אותו אלי
    ובוחנת אם הוא הולך לכיוון של לשחק משחקי תופסת ולא להתמיד בתהליך- אם אני קולטת שהוא כזה אני לא מקבלת אותו לתהליך אצלי

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אדם באשר הוא כנשמה.

שלומי
    06/12/2009

אני מאמין שצריך לקבל לטיפול כל אדם באשר הוא.כי עצם זה שפנה לעזרה והרצון להרפא כבר מעידות על כוונותיו.ואם מתגלה בהמשך שהוא באמת לא רציני ובא לשחק משחקים אז בעיה שלו.(למה את לוקחת את זה על עצמך?)לעיתים גם אדם יכול לעשות רושם מסויים לפני(כשעדיין חוקר,מחפש,לא בטוח וכו') ואחכ כשמחליט ונכנס לטיפול,לעשות רושם אחר לגמרי מאחר ובחר(גם אם לכאורה היה נראה שמשחק משחקים)וגם יתכן שזו גם חלק מהבעיה שלו כ"נשמה" האי יכולת להיות שלם עם עצמו להתחייב להתמיד וכו'...אז למה מראש לברור אותו ולא לקבל??הרי העבודה אצלך או אצל כל הומיאופט היא על האדם עצמו על נשמתו ואני סבור שאם יהיה חיבור טוב עם המטפל(ואני כן מאמין בזה)התהליך יקרה גם אם אין תוצאות מהירות כפי שהמטופל היה רוצה.ואולי מראש לא כדאי להבטיח הבטחות ולאמר :במידה ותשתף פעולה בתיחקור ותיהיה מדוייק אני מבטיח לך שתראה תוצאות .יש בזה משהו מאד מפתה ועדיף פחות להיות יהיר אולי ויותר מציאותי וכך גם המטופל לא ייפתח כל מיני תקוות(דווקא בגלל,כפי שאת אומרת,שהוא לא מכיר את רזי ההומיאופטייה).
    בברכה שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אדם באשר נשמתו היא

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/12/2009

מסכימה איתך בחלק -אני באופן אישי -יודעת שכול מי שמגיע אלי ומתמיד משיג תוצאה
    לכן אני לא אוהבת להתחיל אם מי שנראה לי שבאמצע לא יתמיד
    אין לי עניין להיכנס לחתונה שאני יודע שאחרי חודש חודשיים מתגרשים
    אני עושה הכול עבור האדם שמגיע אלי כדי להוציאו מהבעיות שלו ויש לי הוכחות ברורות בשטח
    לקוחות רבים יעידו על כך שהגיעו עם בעיות קשות שגם הרפואה לא פתרה ויצאו נקיים מהם

לומר לאדם שאם יתן אינפורמציה מדוייקת לבעייתו יש פתרון - זה ניסוח לא נכון אנחנו לא אומרים כזה דבר ואני אישית לא מבטיחה דבר לאיש למעשה האדם חותם אצלי הצהרה שלא הובטח לו דבר
    רק אלוהים יכול להחליט בסופו של דבר אם לאדם זה מגיע שסוף סוף יפסק הסבל שלו באמצעות ההומאופת או לא

לרוב כשמגיעים אלי -מגיעים אנשים שאלוהים שלח כי הגיע זמנם להפסיק לסבול -זוהי הזכות שלהם אצלי ספציפית מי שמגיע אלי רשום לו מלמעלה שמתרים לו להפסיק לסבול לכן מקשרים אותו איתי

אך הצלחת התהליך מאוד קשורה לא רק לדיוק באינפורמציה ומתן רמדי -היום אדם שלא משלב ניקוי רעלים ותזונה נכונה מבחינתי עשה חצי עבודה -לעבוד רק עם הומאופתיה ללא תיקון בהרגלי חיים שגרמו לחלק מהבעיות זה לעשות חצי עבודה -לכן אני תלויה באדם שמגיע אלי למימוש כול המטלות שהוא צריך לעשות ושאני נותנת לו לעשות בחייו כד'י לגרום לשינוי רציני עמוק ויציב במצבו

אני כפי שציינתי שלא כמו הומאופתים רגילים - שמה לאדם את כול הקלפים על השולחן ואם הוא מתחיל להשתמש לי במונחים כמו כמה זה מפתה או אני מאמין או לא מאמין -אני ישר מוחקת לו את המילים האלו מהלקסיקון - אני לא מוכנה שאדם יגיע אלי כי הוא מאמין בי בשיטה או מתפתה לכך מאיזה שהיא צורה - אם זה המצב צריך קודם כול לנקות לו את הפיתוי שהוא מרגיש או האמונות הטפלות שהוא רוצה לבוא עימם לתהליך - ואם חלק מהנשמה שלו זה חוסר ההתמדה נכון זה דורש תיקון הומאופתי -אך מה שאני מדברת עליו הוא משהו אחר -הוא צורך של הרבה מאוד ישראלים לקפוץ ממקום למקום כי המציאות שבה חיים האנשים היום היא מציאות של פיתויים

ובדיוק משם נוצרת תמונת המצב של האדם שקופץ ממקום אחד לשני ממטפל אחד לשני ומטיפול אחד לשני בגלל הפיתוי -בדיוק כמו ילד שרוצה ממתקים כי היא רוצה עכשיו ממתק עכשיו הוא חייב מתוק ואם לא נותנים לו הוא מתחיל לעשות כול מיני דברים כדי לקבל עכשיו את המתוק - ואם האמא לא תיתן לו הוא ילד לסבתא ואם היא לא תיתן לו הוא ילך לדודה ואם היא לא תיתן לו הוא יקח לבד מהארון בלי שההורים יראו -זה בדיוק מה שקורה בתחום הטיפולים -אנשים מתפתים כול הזמן ולתוצאות מהירות לעכשיו ומיד -לסיפוקים מדייים -ולכן אם המקרה שלהם דורש יותר מעכשיו ומיד הם מתחילים לקפוץ ממקום למקום

רק כדי לתת קריטריון לנושא כמה זמן צריך תהליך של איזון אמיתי לקחת זה
    לקחת את מספר שנות חייו של האדם בהם נהרס האיזון
    אם האיזון נהרס במשך 40 שנה בממוצע בין 8-10% צריך לקחת זמן האיזון חזרה
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן צריך לקחת תהליך איזון מחדש

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/12/2009

תהליך איזון מחדש אם כך צריך לקחת בין 8-10% משנות חייו של הלקוח
    שבישל את החוסר איזון שלו לאורך חייו זאת אומרת אם התבשלת עם חוסר איזון
    30 שנה -3 שנים בערך צריך לקחת להחזיר אותך לאיזון
    יחד עם ההומאופתיה ניתן להשיג לרוב את האיזון בחצי מהזמן הזה
    אם ההומאופת מעולה הוא יכול אפילו להוריד את זה עוד

ההומאופתיה עם היכולות שלו יכולה להוריד את הכמות הזאת אפילו ל 4%
    רק אם ההומאופת מעולה בעל נשמה גבוהה וידע רב בתחום וותק והוכחות בשטח הוא יכול לקבל מלמעלה -כן מהבורא אישור להוריד מהכמות הזאת עוד 2% -לא אם המקרה על תרופות -אם המקרה על תרופות זה יקח כמה שזה יקח

אך מקרה ללא תרופות - אם להומאופת יש זכות למעלה -ההומאופת הופך להיות הסנגור של האדם מול הבורא -ובזכות אותו ההומאופת האדם מקבל חנינה מוקדמת ניתן לקרא לזה או הפחתה בעונשו -ההומאופת בעצם לוקח על עצמו את התיק של האדם -ומוכן לשלם בעבורו

ולכן מאוד חשוב להקפיד ולברר אל מי הולכים לפני
    ולא זה לא חייב להיות אדם דתי אם כיפה על הראש לא בזה מדובר -כן חייב להיות אדם אמיתי
    שלא מפתה אותך בשום פיתויים - או מבקש שתאמין בו ברמדי או התהליך

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד סיבה אחת מדוע אין התקדמות מהירה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/12/2009

מקרים פסיכיאטרים על הרבה תרופות שצריך לעבוד בהם מאוד בזהירות אם רמדי חלשה כשי לא לגרום לזעזועים במקביל יש צורך להוריד את התרופות בפיקוח הפסיכיאטר - ובמקביל יש גם תהליכי גמילה קשים מההורדה של התרופות -כול התמונה הזאת גורמת לכך שהמקרה יהיה קשה ארוך והשינויים שיראו בו לא יהיו מהירים אלא איטיים -ולכך צריך סבלנות רבה

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסיבה אחרונה לסיום -להתקדמות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/12/2009

במקרים בהם הלקוח מוקף בבני משפחה או חברים שגורמים לו את הנזקים שהוא מעיד עליהם
    ציינו דוגמא אחת - כשבעל אלים כלפי אישתו -אך אלימות יכולה להתבטא רק מילולית השפלות הורדות העלבות זלזול קור חוסר ומניעת אהבה וכו

במקרים כאלו אם האדם חשוף כול הזמן לבן המשפחה שממשיך לתמוך בבעיה שלו כי הוא בעצם לא רוצה שהלקוח יחלים - אם הלקוח יחלים לא תיהיה לו לאותו בן משפחה יותר שליטה עליו

ניתן לשלוט על אדם רק אם הוא חלש כואב ומיוסר לא ניתן לשלוט על אדם בשום צורה אם הוא מרגיש טוב בטוח בעצמו ונהנה מהחיים

לכן הרבה פעמים מומלץ כדי באמת להשיג שינוי עמוק רציני ויותר מהיר -לנסות להביא את בן המשפחה שגורם לנזק גם כן לטיפול -לרוב זה קשה ולכן לרוב אותו אדם שמטופל בהמשך יצטרך להחליט איך להקטין את החשיפה שלו לאדם שתומך לו בבעיה ומגרה אותה

אך יש אנשים שכן מודעים כמו זוג שהגיע אלי לתהליך עכשיו שבו הבעל מודע לכך שהוא גורם לסטרס של אישתו ושל הילד שלו -לכן כולם הגיעו לתהליך כולל הבעל - האו הגיע במטרה גם לעזור לעצמו וגם לעזור לקייס שלהם -כי הוא מודע לכך שהתפרצויות הכעס שלו גורמים לפחדים שלהם

מקווה שזה עוזר
    ומיפינו את כול האפשרויות שיש

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבל
    שלומי
    02/12/2009

אם ההומיאופטייה פותרת כל בעיה בהתאמת רמדי נכונה,אז למה את מדגישה שהיא לא תחליף לפסיכולוג??נשמע כאילו אין צורך בשום דבר אחר כי כל התשובות קיימות בתוך ההומיאופטייה עצמה.ופותרות כל בעיה.פיזית רגשית ונפשית.דרך עבודה על הנשמה.
    אז מתי לפי דעתך יש צורך ללכת לטיפול פסיכולוגי??(לא מדובר על תרופות)
    באתר שלך סיפרת שהיית בטיפול פסיכולוגי כשמונה שנים והדבר מאד מאד עזר לך.
    קצת מבולבל כבר.....

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל

הוספת תגובה

• האם הומאופתיה היא תחליף לפסיכולוג

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

שאלה טובה נוספת שלומי -אתה מצויין עבור הקהל שפונה לכאן
    אבקש תמשיך לשאול שאלות מהסוג הזה כדי שלכולם יוכלו להנות מהתשובות שכולם צריכים לשמוע

כשהייתי בת 15 עד גיל 24 לערך סבלתי מאוד ולא ידעתי עדיין שההומאופתיה קיימת
    הייתי במצב של על גבול החיים והמוות -עקב מחלת אנורקסיה עימה נולדתי שהפרצה שוב בגיל 15 בסערה רבה - ההתפרצות שלה נבעה מטראומות קשות שעברתי כילדה נערה שגרמו לי לסיוטים קשים חרדות קיומיות ופחדים שמנעו ממני את היכולת לתפקד. חיי הפכו להיות - סכנה קיומית
    כול יום היה בגדר נס שהצלחתי לעבור אותו בשלום והייתי רק ילדה.

לאור זאת ולאור מצבי שהלך והתדרדר ללא לשיטה -ביקשתי באימי אחרי ששמעתי מאחת הבנות שלמדה עימי בתלמה ילין - שהיא הלכה לפסיכולוג -זה נחשב סטאטוס אז - ביקשתי מאימי לספק לי פסיכולוג -לא ידעתי מה המשמעות של פיסכולוג -ידעתי שזה אמור להחזיק ולהגן עלי מהמוות באיזה שהיא צורה לעזור לי להחזיק את עצמי לבל אתפרק. והתחלתי תהליך שהמשיך 8 שנים

היום אני מברכת על התהליך הזה -באותה תקופה ההומאופתיה לא היתה ידועה בארץ כמעט.
    הייתי חייבת אשת סוד לטראומות הקשות שחוויותי ומצאתי את הפסיכולוגית שלי כמישהי שיכולתי לשתף אותה בכול. הייתי נערה שכול עולמה חרב עליה ולכן המשענת הזאת היתה חובה.

היום במבט לאחור מבחינת הבורא שהוביל אותי במסלול חיים מסויים -ובו חוויתי הרבה קשיים
    אני מבינה היום שמטרותו היתה שאלמד איך להתגבר על קשיים וטראומות -כדי ללמוד איך לעזור לאחרים להתגבר עליהם. במבט של ציפור היום אני מבינה שהבורא שלח אותי לטיפול פיסכולוגי של שנים ארוכות במטרה

1 שאלמד לאבחין בכול נים של כאב בנשמתי ולקרא לו בשם -הרבה אנשים שמגיעים אלי היום לתהליך הומאופתי מתקשים לקרא בשם לתחושה הרעה שמלווה אותם -לפעמים הם לא יודעים
    אם זה עצב או פחד או משהו אחר
    2 למדתי על חלומות ואיך הם מהווים כלי להתבוננות בתת מודע -מגיל הנעורים ועד היום אני עושה שימוש בחלומות לטובת הלקוחות שלי
    3 למדתי שלפסיכולוגיה אף פעם לא תהייה יכולת להיכנס ממש לתוך התת מודע והמוח ולמחוק משם סריטות שנוצרו בתודעה כתוצאה מטראומות ונשארו חקוקות על התודעה
    4 למדתי שהפסיכולוגיה תוכל לאפשר לי לדבר על זה אך לא לנקות את זה לגמרי ולשנות לגמרי את התחושות הקשות -אלא רק להקל עליהן כי יש עם מי לשוחח עליהם ואף ללמוד להקטין את הכאב אך לא להעלימו
    5 למדתי מה זה תהליך פסיכולוגי פרודיאני - אני פרפקציוניסטית בכול מה שאני עושה לכן כבר מאז התמדתי וחקרתי את התחום על עצמי עד היגעתי למסקנה שמיציתי אותו ואין לי יותר מה לקבל ממנו -התחום הזה לא יכול לספק לי את התשובות שאני רוצה הלגיע אליהם שהם עמוקות ומוחלטות יותר ובלתי נגישות. אחרי שהבנתי זאת עשיתי צעד להפסיק תהליך פסיכולוגי ולחפש אחרי משהו אחר

כשהפסקתי התהליך הפסיכולוגי הכאב שלט בי עדיין מבפנים -אך לפחות יכולתי לחיות לצידו לא טוב אבל לחיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך האם ההומאופתי ההינה תחליף

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

אחרי שפרשתי מהפסיכולוגית.
    מצאתי את ההומאופתיה ואין מקריות אלוהים שלח לי אותה ברגע שהייתי מוכנה למשהו גדול יותר
    כשמצאתי אותה התחלתי לקבל בעצמי תהליך הומאופתי ושם מצאתי את כול הפתרונות לכול בעיה קיומית ללא יוצא מין הכלל. אני באופן אישי ב 22 שנה האחרונות מאזנת את עצמי לבד על פי הצורך רק באמצעות ההומאופתיה לכול עניין ומצב ללא יוצא מין הכלל. אדם צריך כל הזמן וכול יום מחייו לשמור על איזון ובריאות לפקח עליה.

כדי לענות על השאלה אם צריך פסיכולוג או לא בזמן תהליך הומאופתי והאם ההומאופתיה יכולה לעמוד בפני עצמה - צריך לקחת בחשבון את מצבו של הלקוח שמגיע לתהליך

1 אם הלקוח מגיע כשהוא כבר מלווה בתהליך פסיכולוגי או פסיכיאטרי -אני לא ממליצה להפסיק תהליך אלא לעבוד במקביל - לא עושים מעשים חפוזים מול אדם שסובל ולא מתיימרים להחליף
    אך בעל מקצוע שכבר מטפל -זה טיפשי לגרום למישהו להפסיק תהליך שבו הוא כבר נמצא ומרגיש ביטחון במטפלים שלו.

זה עוד יותר טיפשי - מצד מטפל וגדול ככול שהוא יהיה ומסטר בתחומו להמליץ על הפסקת תרופות פסיכיאטריות -מה שנוגד את חוק הבריאות וגבול בהתחזות לרופא - אם פעולה זאת נעשת שלא בפיקוח מלא שם הפסיכיאטרי ובהסכמתו המלאה ורק תחת פיקוחו על הוראת המינון של התרופות בד ובד ולאור שינויים ברורים שקורים בלקוח -באמצעות ההומאפתיה.
    לכן אני עובדת עם הפיסכיאטיר והפסיכולוג ולא נגדם.

אדם שנקשר לפיסכולוג - הוא נקשר אליו כדמות אב ואם כתחליף בונה להם -לכן לא לוקחים לאדם את דמות האב אם יצר לעצמו שכאלו - אלא בהדרגה -ההומאופתיה מאיצה את כול התהליכים וגורמת לאדם בסופו של דבר לא להזדקק לפסיכולוג כי מצבו משתפר והולך והצורך שלו בתמיכה פסיכולוגית הולכת ופוחתת- כמו גם הצורך שלו ברמדי ההומאופתית שתורמת לשינוי

לעומת זאת אדם שמגיע אלי והוא עדיין לא מלווה בפסיכולוג או פסיכיאטר ואני רואה שהמקרה שלו ניתן לאיזון באמצעות ההומאופתיה ללא התערבות נוספת -ואני רואה שאני יכולה לסמוך על האדם שיעמוד בהוראות ובמטלות שנדרשות ממנו על מנת לשפר את מצבו -אין לי צורך בליווי של פסיכולוג אך כמובן כול מקרה לגופו נבחן ונבדק.

יש מקרים שאני כן המלצתי על התחלת תהליך פיסכולוגי במקביל -כדי שלאדם יהיה משענת נוספת רגשית שם הוא יוכל לשוחח על כאביו -זה לא פוגע ולא מוריד ממני ומההומאופתיה דבר ומיכולתה לגרום לשינויים -שאין להם תחליף בשום תחום אחר-אך כן עוזר לאדם לקבל תמיכה בזמן התהליך של השינויי עד שהמטרות יושגו. לחילופין האדם יכול להיפגש עימי לעיתים יותר תכופות ואני יכולה לספק לו משענת מסוג אחר לא פסיכולוגי שדרכה דרך אימון רוחני הוא יוכל לעשות לעצמו -תהליך לש הפקת לקחים ולימוד רוחני עמוק על עצמו ולקבל את תהליך השינוי שעובר עליו.

אם אלוהים לא היה רוצה שאבין לעומק מה יש להומאופתיה לתת לעומת מה יש לתחומים אחרים לתת הוא לא היה מעביר אותי באופן אישי את כול התהליך

בברכה
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    מייק
    30/11/2009

שלום אני בן 24 ,אני מטופל כ-3 חודשים אצל רופא הומאופט שהוא גם ד"ר קונבנציונלי הבעיה שלי היא שברגע שאני נכנס ללחץ יש לי בחילות, וזה גורם לי לא לצאת מהבית, שפניתי לקופ"ח לרופא משפחה הוא הפנה אותי לפסיכיאטר ללא כל הפניה לגסטרולוג,אז במקום ללכת לפסיכיאטר פניתי לרופא הומאופט ,שאני מטופל אצלו כ3- חודשים כנ"ל ,כשאמרתי לרופא שלי שאני חושב ללכת לפסיכיאטר הוא אמר לי שזה ישבש לי את החיים.השאלה שלי אם באמת יש להומאופתיה תשובה לכזה דבר או שבאמת כדאי לפנות לפסיכיאטר כי אני מרגיש שאין ממש תוצאות בשטח.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• פסיכיאטר -הומאופת -או רופא

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

שלום מייק

להומאופתיה יש את התשובות למצבך - לא תמיד למטפל - תלוי בדרגת המומחיות שלו בתחום.
    מטפלים בתחום ההומאופתיה שהם רופאים - לפעמים הם בעלי שנים רבות של ניסיון בהומאופתיה ולפעמים לא ולכן הם שווי ערך בקטע של המומחיות שלהם למטפל שמתמחה רק בהומאופתיה

הומאופתיה הוא תחום באיננו תלוי בשום צורה בהגדרתו וביכולת שלו -ברפואה הרגילה ובידע כרופא. אם ההומאפתיה ככלי לתיקון ואיזון נמצא ככלי בידיו של רופא או מטפל שאיננו רופא -
    שניהם צריכים במידה שווא לעבור וללמוד ולהתמחות שנים ארוכות עד להגעה למומחיות בתחום ושליטה מלאה בו עד להשגת תוצאות נדרשות ומרשימות

זאת אומרת שגם רופא חייב הכשרה מקיפה בתחום ההומאופתיה שהינו תחום התמחות שונה מכול תחום אחר שהרופא למד ונפגש בו על כה. הרבה מאוד רופאים היום לומדים והופכים להיות הומאופתים כי מצאו ששם אכן יש תשובות אמיתיות לבעיות ומצוקות אמיתיות של בני אדם.

3 חודשים הם זמן מספיק בהחלט כדי לראות תוצאה של כ 30% -40% ויותר במה שאתה מתאר -ולכן לראות שהתחלת התהליך שהולך לכיוון הנכון -לכן מהסיפר שלך הבעיה יכולה לנבוע מכמה כיוונים

1 אולי לא סיפרת את כול סיפור המקרה שלך לרופא ההומאופת לכן הרמדי שהותאמה לך לא
    ב 100% חופפת לסיפור שלך לעומקו ולכן איננה עובדת בכול הרמות כצפוי ממנה

2 אתה נמנע מלדווח באמת את האמת על המצב של השינוי שחל בך כמו לא מעט ישראלים שאוהבים לומר שאין שום שינוי למרות שיש- כי הןא חושבים שאם יואמרו שאין שינוי ההומאופת יעשה משהו יותר ממה שהוא עושה כדי להאיץ את תהליך השינוי -אך עליה וקוץ בה -אם אתה משקר להומאופת לגבי דרגת ההטבה שחלה וטוען שלא חלה - הומאופת שפועל על פסך חוקים בהומאופתיה
    ומה שאתה מדווח לו יכול לגרום לו לעשות בתהליך שלך שינויים שאינם רצויים לאותו פרק זמן

כתוצאה מכך לא רק שלא יחול שיפרו במצבך -אלא אתה מחבל במו ידיך באפשרות להשיג שיפור מעתיד בצורה הנכונה -מה שנקרא אתה הורס את המקרה שלך -וכדי להבין בזאת צריך להבין וללמוד את חוקי ההומאופתיה ותהליך התיקון.

אני יכולה לומר מניסיון ש 40% מהלקוחות נוהגים לשקר לגבי ההטבה שחלה -ומעמידים פנים שלא חלה הטבה -הומאופתים מנוסים מכירים את התופעה הזאת ולכן מתעקשים וחוקרים את הלקוח עד שהוא מודה בשינויים לטובה שחלו.

במקביל אני מבינה שלא עשית מה שהומלץ לך כשהפנו אותך לבדיקה גסטרולוגית או פסיכיאטרית ולכן אני ממליצה לך לעשות את כול הבדיקות הרפואיות המתבקשות והנדרשות מהמקרה שלך כדי לשלול התפתחות סמויה של מחלות כאלו או אחרות שאותם רצה לודא הרופא הראשון

גם ללכת לשמוע חוות דעת של פסיכיאטר -זה לא מנוגד מבחינה זו עוד לפני שאתה מתחיל לבלוע כדורים כאלו או אחרים פסיכיארטים. פסיכאטרים רבים היום מצדדים דווקא בכך שלא תיקח אוטומטית תרופות פסיכיאטריות -אני מכירה לא מעט מקרים שהגיעו אלי אחרי שהפסיכיאטר אמר ללקוח שבמקרה שלו אין צורך בתרופה פסיכיאטרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכיאטר רופא או הומאופת

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

פסיכיאטרים היום יותר ויותר נפתחים לעובדה שיש פתרונות לווא דווקא באמצעים כימיים
    אני מכירה פסיכיאטר למשל שהתמחה ופיתח שיטה של טיפול בדיכאון וחרדות באמצעות אור
    והוא מגביל כמה שניתן בידיו את השימוש בחומרים כימיים ללקוחותיו.

אני מכירה עוד פסיכיאטר שדוגל בשימוש באלמנטים טבעיים ומפנה אלי לקוחות כדי למנוע מהם התחלה של תרופות הוא מבקש קודם כול לראות אם יש הקלה באמצעות ההומאופתיה במצבים בהם הלקוח יכול להיות בפיקוח של שיחות אצלו- הפיסיכיטאר במקביל לתהליך הומאופתי אצלי.

אם רופא אמר לך שפסיכיאטריה רק תסבך את חייך -אולי כדאי שתשאל אותו למה הוא התכוון
    האם הוא התכוון שהתרופות הכימיות הם הופכות אותך לתלוי בהם ? או שהחומרים הכימיים מזיקים לבריאות כי אולי אתה רגיש לחומר כזה או אחר בהם ואז יווצרו לך עוד בעיות ? או אולי יש לו ניסיון אישי ממקרים שזה סיבך להם את החיים? אולי כדאי שתשאל אותו למה הוא התכוון.

אני מכירה פסיכיאטר שאותו ראיינתי -כי הבת שלו הוכרחה לקחת ריטלין על ידי המורים בבית הספר-הריטלין גרם לה להזיות קשות על גבול איבוד השליטה בחייה - וחוסר יכולת לתפקד. אחרי שהוא הבין שמצבה מוחמר והיא מאבשת קשר למציאות מהריטלין הוא ניסה לגמול אותה מהתרופה -ואז באו ריאקציות עוד יותר קשות בתהליך הגמילה - והוא ממש נבהל ממה שהוא גרם לבת שלו.

צריך להבין שמבחינת איך שגוף האדם בנוי -לכול אחד יש רגישויות ניסתרות -שלא ניתן לדעת מראש
    איך האדם יגיב לחומר זה או אחר -יש אנשים שמפתחים מצב התאבדותי כתוצאה משימוש בריטלין כך סיפר לי אותו פסייכאטר -מי שרוצה הכתבה שעשיתי עימו בנושא לידיעות אחרונות נמצאת באתר שלי סביב הנושא של ילדים היפראקטיביים והפרעות קשר וריכוז וילדי אינדיגו.

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחצים ובחילות

שלומי
    22/02/2010

זה מה שקורה לי אני נלחץ ואז מפחד לצאת מהבית או לחצר שיש חברים שם כי אני יודע שאני ישב איתם נגיד בחצר אני יתחיל להלחץ ואז בחילות הקאה
    זה כאילו אני צופה את המתרחש לדוגמא שישי אמרתי ל 2 חברים שאני בא לשת איתם למטה וישר אחרי שאמרתי להם התחיל לי לחץ ובחילות חוסר תיאבון
    רק שאני נכנס למיטה לבד אני נרגע
    אני רק לא יודע למה זה קורה
    מה הסיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחצים בחילות

שלומי
    22/02/2010

האם זה יכול להיות כתוצאה מהחברה שאני לא יודע עם אני אוהב אותה או לא
    כי אני נלחץ הרבה שהיא באה אליי או אפילו פעם אחת שהיא יתקשרה אליי ישר ראיתי תמספר שלה והיו לי בחילות והקאתי
    למרות שגם שישי בערב ישבתי עם 2 חברים ליד ביתם וגם נלחצתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    22/02/2010

מה עם התשובה בשבילי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות הקאות -בחבת חברים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/02/2010

כן בהחלט ובהומאופתיה תמצא תשובה לנושא זה
    לחץ בסביבה של חברים או חברה שמוביל לבחילות והקאות
    גש להומאופת לטפל בבעיה

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות בזמן לחץ

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/02/2010

שלום מייק

להומאופתיה בהחלט יש תשובה לזה
    תלוי בהומאופת בידע שלו וברמדי שבחרו לך לקבל
    אחרי 3 חודשים כבר חייבת להיות תוצאה ברורה של לפחות 70% הטבה עם לא יותר
    אם אין עדיין תוצאה כזאת או שהרמדי לא מתאימה לך או שהעוצמה לא מתאימה ומספיק חזקה למקרה שלך -תברר אם ההומאופת שלך מה קורה עם זה

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות

כרמית ברלין
    23/02/2010

הי מייק ותודה על פנייתך,

אכן, להומאופתיה יש בהחלט מענה למצבך.
    הומאופתיה היא שיטת טיפול שנותנת מענה למכלול בעיותיו של האדם, בו זמנית ולכן תחת טיפול הומאופתי, ניתן לחוות שינוי בבעיות שונות איתן הגיע המטופל. לעתים, השיפור הראשוני במצבו של האדם, הוא דווקא בבעיה אחרת, שבעיני המטופל איננה חשובה כמו הבעיה איתה הגיע.
    לעתים קצב השיפור הרצוי על ידי המטופל שונה מהקצב המצוי בשטח. מבחינת ההומאופת זו התקדמות, מבחינת המטופל אולי לא.
    מדבריך, קשה להתרשם. האם לא חל אפילו שיפור קטן בבעייתך? האם חלו שינויים בדברים אחרים שמפריעים לך?
    לגבי רופא הומאופת - ישנם גם רופאים הומאופתיים, כאלה שמקדישים את חייהם, אך ורק להומאופתיה, והם טובים מאד. שוב, חשוב כמה זמן למדו הומאופתיה, ואיזה חלק מעבודתם מוקדש להומאופתיה נטו.
    תמיד חשוב להתייעץ עם המטפל ולפנות אליו בכל בעיה או שאלה, זוהי זכותך לדעת ולהבין!!!
    אם אתה לא מרגיש בנוח לעשות זאת עם המטפל שלך, או לחילופין הוא לא מאפשר לך - אז תמשיך הלאה!!!......
    שיהיה בהצלחה, אשמח לעזור - אפילו שאני לא רופאה...
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הכל ככ פתיר ופשוט ???
    שלומי
    30/11/2009

שלום רב
    אני קורא פה ובפורומים אחרים על פלאי ההומיאופטייה ואני חייב להודות שיש משהו מאד מאד מפתה כשהכל נשמע ככ פשוט ופתיר ומה שנדרש זה רק למצוא את הרמדי הנכון-וזה יסדר כבר הכל ותיהיה אדם חדש בריא ושמח.
    אם כך המצב איך זה שעדיין יש ככ ככ ככ הרבה חולים שלא נמצא להם מזור??האם זה רק בשל העובדה שלא טופלו בהומיאופטייה??האם אין כאלו שכן טופלו אבל לא החלימו??גם אם השתדלו לתת את כל האינפורמצייה שנדרשה מהם וקיבלו את הרמדי הנדרש???

לגבי העניין הכספי(שראיתי שהתייחסת אליו באחת התשובות שלך פה)-זה לא מסתכם ב-800 שח(מחירה של שימלה נאמר לצורך העניין)זה הרבה הרבה יותר.מאחר וישנם עוד מפגשי מעקב וכן קניית הרמדי ואם יש צורך בעוד מפגשים וכו'.....כך שזה מגיע לאלפי שקלים
    ולכן אני מניח שאנשים כל עוד לא בטוחים שיהיה תוצר מוגמר ושווה מבחינתם בסופו של התהליך,נוטים "להתחשבן" ולהיות סקפטים
    אבל זה אך טבעי לא כך??

האם יש אפשרות לקבל טלפונים של מטופלים???על מנת לקבל איזושהי חוות דעת אישית של מישהו שעבר תהליך שכזה

לקביעת תור
    סגירה
    האם הכל ככ פתיר ופשוט ???

הוספת תגובה

• פתיר

alexander
    02/12/2009

שלום שלומי.
    זה לא שהכל פתיר,וממילא כל החיים הם זרימה ופתרונות.
    הומיאופתיה במיטבה,הן הקלאסית והן המודרנית,עובדת עם כל הפרמטרים הרלונטים.:
    הרמדיס,ההיתנהגות,התזונה,הסביבה,החברה וכ"ו.
    הומיאופתים שלא מתחשבים בפרמטרים האלה,יתנו "פר-הגדרה",יעוץ פחות טוב,גם
    אם הרמדי,הפוטנץ והטימינג יהיו מדוייקים לאותו זמן.
    כך שאל תצפה לניסים,או למישהו שיעשה את הדברים "האחרים" בשבילך. הרמדי הו רק חלק מהתמונה,אתה אחראי על השלמת הפאזאל שהוא,,,,,,,,,,,,,, אתה!
    רק נחת
    אלכסנדר דגן N.Ds.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל - פתיר

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

כפי שציינתי -כול הפתרונות קיימים על כדור הארץ ובקיום -אלוהים ברא וטמן אותם על כדור הארץ לכן בפוטנציאל - כן הכול פתיר -תלוי לאיזה ידים של איזה מומחה ותחת איזה ניהול של המקרה שלך ובאיזה רמה של מומחה אתה בחרת.

כמובן שזה דורש עבודה -והישראלי המומצע לא אוהב לעבוד על החזרת האיזון של עצמו אותה הרס במו ידיו -הוא אוהב שיעשו עבורו -הוא מפונק - ואוהב שיש לו את מי להאשים כשזה לא באמת קרה בסוף.

עבודה אומרת שינוי בתזונה ובתנאים נוספים שנדרשים כדי לשמור על האיזון שהושג שהוא פונקציה לא רק של רמדי הומאופתית שכן עושה פלאים - אלא גם של תזונה ניקוי רעלים והימנעות מהכנסת רעלים נוספים למערכות לאחר שהושג האיזון.

בהמשך חיי אני מתכוונת להראות ולהוכיח מחקרית -מחקרית תחת פיקוח של הרפואה הרגילה
    שקיימת בהומאופתיה בשילוב עם נטורופתיה - שהם כפי שציינתי רק שמות לתחומי מדעים וידע האלוהי בהם קיימים התשובות לכול הבעיות הקשות של המין האנושי החל מסכיזופרניה. ועד לאיידס.

כשהפתרונות הם לא לסכיזופרניה ולאיידס כמחלות ולא על פי הקריטריונים הרפואיים הרגילים
    אלא על פי הקריטריונים ההומאופתיים ושל הבטע - באותו גורם ניסתר שגורם להם להיאחז באדם שהוא גורם שנמצא ומוסתר - ותשובותיו כולם נמצאות ונתנו לנו ברמה ומהרמה האלוהית

בעתיד כשימצא משקיע לעניין אני אקים יחד עם רופאים ופסיכיאטרים קבוצות מחקר בהם יהיו קבוצות של אנשים שיקבלו תרופות רגילות ופסיכיאטריות שסובלים מבעיה מסויימת. לעומת קבוצה שסובלת מאותה בעיה שתקבל רק רמדיס הומאופתיות וניקוי רעלים עמוק.

והתוצאות של מחקר זה יעברו קריטריונים של הוועדות שעוסקות במחקרים ויאושרו כמחקרים לכול דבר ועניין ויפורסמו בירחונים של רפואה - מחקרים אלו יוכיחו מעל לכול ספק שבתהליך הטבעי יש תשובות שניתנו על פי חוקי הבורא שברא את כול סוגי המחלות ואת כול סוגי הפתרונות להם ובצורה חד משמעית עימה אל ניתן להתווכח.

התהליך הזה שאני בונה כבר נמצא בתהליך מינוף -מי שרוצה להתנדבר ולעזור בו מוזמן לפנות אלי למייל האישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיר ופשוט

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

שלום שלומי

תודה על השאלה הבונה

ההומאופתיה היא לא הפלא - האלוהות שבראה את כול האלמנטים שבטבע -שבתוכם יש תשובות לכול בעיות המין האנושי -הוא הפלא -ההומאופתיה זה שם שבני אדם נתנו -לאותה יכולת של אלמנטים מהטבע שאלוהים ברא בתוכם מרפא לכול תחלואי האדם

השם הומאופתיה נגזר מהמונח הומאו -דומה פתיה -סבל
    אלוהים ברא את היקום בצורה כזאת שלכול בעיה שהוא ברא -יש פתרון
    הפתרון חייב להיות הדומה והתואם לבעיה אחרת
    אם הפתרון לא בדיוק התואם לבעיה -הפתרון האמיתי לא יעבוד ולא ימצא

לכן הפתרון הפשוט או מעשה הקסמים כפי שאנשים חושבים -איננו משהו שקשור בכלל לבני אדם
    זה משהו שקשור לדרגה האלוהית -למה שאלוהים והבורא של היקום מסוגל לעשות
    ההומאופתיה היא המדע האלוהי -של מה שאלוהים יצר ברא וטמן בטבע בסודות הנסתרים והגלויים

בני האדם -אין מה לעשות אוהבים לסבול -מפחדים לא לסבול -ואוהבים להטיל ספק באלוהים ובכוחו.
    כול ההתנהלות של בני האדם מראה שאנו מפקפקים סקפטיים ולא אוהבים את הקלות הבלתי נסבלת של החיים -אנחנו תמיד נעריך קשיים וקושיות -כי רק ככה כשיש לנו קושי אמיתי אנו מרגישים -או יותר נכון האגו שלנו מרגיש שאם הוא ניצח במערכה את הקושי -אז הוא גדול וחזק

זוהי מין פסיכולוגיה כזאת שבני האדם סביבה בנו את כול הרפואה -אם בני האדם ממציאים תרופות
    הם חזקים יותר מכוחו של האל או לפחות ברמה שלו -כי זה שהוא נתן לנו את גן בעדן ואת כול התרופות ואת כול החוקים -איך להישאר בריא -זה לא מספיק לאגו של האדם הקטן

האדם חייב להערים קושי בדרכו להבנת הכוח והעוצמה של האלוהים -אחרת אם הוא לא יעשה כך הוא ירגיש מאוד קטן לעומת הכוח האלוהי שיודע הכול -גורם להכול -מכיר את כול הסיבות -את כול המחלות -ואת כול ההפתרונות להם -כי הוא ברא את שניהם-אם זה לא ניתן להתווכח

אבל האדם הממוצא וגם מעל הממוצא אוהב להווכח אוהב להקטין ואוהב להרגיש חזק -אפילו בזכות הכאב שלו -כי אחרת -עבור מה נועד הסבל -אם יש סבל אז לפחות להרגיש חזק אפילו על הפיתרון הקל .

מעבר לכך אני ציינתי בצורה מפורשת שלא כול מקרה הוא פיתרון קל ופשוט תלוי אם המקרה על תרופות כימיות או לא -ומי שעל תרופות התהליך אורך אצלו בהתאם להתהליך שנעשה יחד ובצמוד לפיקוח הרפואי -בו הרופא או הפסיכיאטרי מאשר ומפקח על הורדת תרופות

לגבי ההוצאה -אני באמת לא מבינה -תעשה חישוב גס כמה כסף עלה לך להרוס לעצמך את הבריאות -כמה כסף השקעתה בהנאה ובאהבה רבה כדי להרוס את הבריאות
    כשאמרו לך שלעשן סיגריות זה לא בריא והמשכת להוציא אלפי שקלים על זה ולע סמים או על מאכלים שלא רואיים להיות מאכלי אדם -או על חומרים אחרים שהגוף שלך בא עימם במגע וגרמו להרעלה של הגוף כולו

אנשים אוהבים להתפנק בנושא הכספי -כשזה מגיע לשלם לבעל מקצוע שיודע להחזיר להם את הבריאות לתקנה והאיזון אחרי זהם בהתמדה עשו הכול כדי להרוס את אותה בריאות שנתנה להם באמצעות הבורא -מרגע לידתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי ורצוי לקבל טלפונים של לקוחות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

בהמשך לזאת

אני לא רק ממליצה על כך בצורה מפורשת -אני דורשת מהלקוח בטרם הוא מגיע לשבת מולי בפגישה הראשונה ולהתחיל סידרת מפגשים אצלח-לחקור עלי בכול דרך אפשרית
    להכיר אותי לעומק ולאשר לעצמו את כול הנקודות שדורשות אישור בתוכו
    כולל פניה ללקוחות קיימים ושיחה עימם

אני לא מקבלת לתהליך מכול סוג אצלי אדם שלא עשה שיעורי בית וחקר מי אני -אני לא אוהבת לשחק בזמן שלי או של הלקוח - ולכן אני באופן אישי לא מקבלת לקוחות לא רציניים.
    לקוח רציני בעיני הוא לקוח שעושה את כול הפעולות הנדרשות המפורטות למטה - שמראות שהוא באמת מכוון רוצה ומעוניין להחלים ולהשתפר -ומוכן לשתף פעולה בצורה רצינת מלאה לאורך התהליך אצלי ולעשות את חלקו ואת המוטל עליו בצורה מדוייקת. על פי ההוראות שלי. וההכוונה שלי.

ואלו הם הנקודות שדורשות אישור לפני התחלת תהליך הומאופתי או כול תהליך בתחום הרפואה האלטרנטיבית אצל מטפל כזה או אחר

1 לאשר שלאדם יש תעודות המסמיכות אותו לעבוד בתחום אותו הוא מפרסם
    2 לאשר שהתעודות שלו מגיעות ממקור קיים -מוסד קיים -כדי להימנע משרלטנות
    3 לאשר את שנות הניסיון שנמצאות מאחוריו -יש הבדל גדול בין סטודנט שאך סיים את לימודיו ומתחיל את דרכו -לבין אדם שעוסק בתחום 5 שנים. לבין אדם שעוסק בתחום 10 שנים. או 20 שנה ויותר - ולבין מטפל שיש לו תואר דוקטורקט בתחומו
    4 לבדוק מה נכתב בעיתונות והאם האדם הופיע בטלוויזיה או ברדיו ואם כן לקרא ולהאזין לו
    5 לשמוע אותו ולראות אותו מדבר על התחום שלו ומצרה עליו אפשרי ביו טיוב אם יש לו סרטים
    6 לפנות ללקוחות קיימים ולבקש המלצה למקצועיותו ולידע שלו ולשיפור הקיים בלקוח
    7 לבדוק כימיה אישית בשיחת טלפונית של לפחות 15 שעה עד חצי שעה
    8 לבדוק אם האדם עובד במוסדות מוכרים וממשלתיים שכבר עשו עליו בדיקה כמו קופות חולים. חברות ביטוח. משרד הביטחון ששם עושים בדיקה שבקית ממש לפני שלוקחים מישהו להיות בעל זכות כספק-עלי למשל עשו וועדה כדי להחליט אם לקבל אותי כספקית -והוועדה אישרה אותי.
    9 לבדוק שהאדם עבר תהליך מול אחת האגודות בתחומו ורשום או היה רשום באחת מהן
    זה גם מאשר שהוא עומד בסטנדרטיים עולמיים בתחום שלו והוא לא שרלטן
    10 לקרא את קורות חייו של בעל המקצוע שבדרך כלל מפורסמים באתר שלו ולראות כמה
    מחייו וממרצו אותו אדם השקיע בתחום ולמען האנושות-וכמה איכפת לו לעזור בתהליך של הפסקת הסבל במין האנושי
    11 להחליט על סמן כול זאת ועל פי תחושת הבטן -האם אני רוצה שאדם זה יפתור אותי מהסבל שקיים בתוכי

12 להודות לאלוהים על ההכוונה שנתן לי כדי להגיע לאדם הנכון לי ועל התהליך שאני הולך לעבור אצל האדם שנשלח אלי מטעמו של הבורא

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המחיר של התהליך בהומאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

אם כך וכפי שציינתי שלומי היקר

המחיר אותו משלם אדם על המומחיות של אדם שמתמחה בנתינת פיתרונות באמצעות ההומאופתיה
    הוא מגוחך בעיני עד למצחיק.

אני אומרת לך באופן אישי ואחרי 22 שנות ניסיון ושני תוארי דוקטור שקיבלתי עכשיו.
    המחיר שאני דורשת שנחשב בעיני אנשים מסוימים בארץ כיקר -בעיני הוא בדיחה מהלכת.
    לעומת מה שאני נותנת- תיקון קיומי. כפי שציינתי מה אני נותנת חובה על הלקוח לברר לפני הגעתו אלי-כך שעל מה שאני נותנת אין בכלל וויכוח מרגע שאני מקבלת אדם תחת חסותי להתחלת תהליך כי הוא אישר לעצמו בצורה מלאה שאצלי הוא מקבל את הטוב ביותר שיש בעבור עצמו.

בתנאי שהוא מתמיד. בעיני יש אצל הלקוח הישראלי מספר מחלות נלוות לבעיה העיקרית עבורה הלקוח מגיע לתהליך הומאופתי והם:

הלקוח הישראלי לרוב הוא חוצפן -וחסר כבוד בסיסי למומחים ולאנשים שהתמחו בתחומי הרפואה האלטרנטיבית בארץ הלקוח הישראלי אוהב להקטין את המומחה שעומד בפניו - לא לתת כבוד

לקוחות מארצות הברית או מברית המועצות - היחס שלהם שונה ב 300מעלות מהיחס שנותן הלקוח הישראלי המומצע -אנשים מארצות הברית וברית המועצות יודעים באמת ובתמים להעריך ידע ומוח שיש למומחה בתחום הרפואה המשלימה -זה נראה בצורת התנהגותם. במילים שהם מתמשים -בחוסר סקפטיות בכבוד הרב שהם רוכשים למי שבעצם בה להציל את חייהם.

באוכלוסיה הישראלית אין עשירית מהכבוד והאמון הטבעי שיש לאנשים מארצות אחרות לבעל המקצוע לכן כול התהליך הופך להיות קשה הרבה יותר לניהול

קשה הרבה יותר לנהל מקרה ישראלי -על מקרה מארצות הברית או ברית המועצות
    כי הישראלי אוהב לעורר בעיות גם אם אינם קיימות. אוהב להיות סקפטי. אוהב לא להתמיד ואז להאשים שהתהליך שלו לא הצליח -הוא יכול לפרוש כי לא הושגה תוצאה מידית. אוהב להטיל אחריות על המטפל ולא לקבל אחריות על התהליך בהתמדה -כפי שנידרשת כדי להשיג תוצאה מלאה.

כפי שציינתי ואם נתבסס על העובדה שאני חוזרת עליה אין ספור פעמים -כול התשובות קיימות ללא יוצא מין הכלל בטבע. ובמה שאלוהים ברא בטבע -אם זה לא ניתן להתווכח -אם שמתכווח אם עובדה זאת עושה מעצמו צחוק.

אם כול התשובות קיימות עבור כול אדם על כדור הארץ- שאותם אלוהים ברא. אז האדם צריך להיות לכול הפחות סבלני. כדי לקבל את התשובות במלואן ולא להתנהג כמו ילד קטן כפי שרוב הישראלים לצערי מתנהגים מול מטפל ישראלי - אני רוצה תשובות ועכשיו -אחרי שהרסתי לעצמי במו ידי ובמו וכספי את הבריאות שלי במשך 40 שנה. אני רוצה שתוכיח לי שיש תשובה מידית -סליחה מה זאת הבדיחה זאת???

מי בכלל חייב לך פתרון מידי? באיזה מקום אתה בכלל נמצא כדי לדרוש פיתרון מידי של חודש ימים או שבוע או שבועיים -כפי שאנשים מצפים פה לקבל -אחרי שהרסת לעצמך במו ידיך וכספך את הבריאות במשך 50 שנה או 20 שנה ? באיזה מקום אתה בכלל נמצא כדי להכתיב את קצב התהליך של האיזון הנדרש? או את המחיר הנדרש לתהליך כדי לתקן את מה שהרסת במיטב כספך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלות...

שלומי
    02/12/2009

שלום אדית
    מאחר ועודדת אותי להמשיך בשאלותיי,אני מרגיש בנוח להמשיך בכך בחופשיות(מקווה שתקבלי זאת בהבנה)
    'דבר ראשון,לאחר שקראתי את תשובתך,
    אז....באיזה אופן ניתן לדעת עלייך(כפי שהמלצת) לפני ההחלטה להגיע אלייך לטיפול???(מעבר לעיתונות כתובה שנמצאת באתר שלך)

שנית-באחת מתשובותייך ציינת שלא צריכה להיות אמונה.לא בהומיאופטייה,לא בתהליך עצמו ולא במטפל מאחר ולטענתך זה פשוט עובד בכל מקרה.
    אך האם את לא סבורה שאמונה בדבר וחיבור טוב ונינוח עם המטפל (שיצור גם יכולת להיפתח ולתת את מבטחו במטפל)יביא את הטיפול למקום הרצוי??בניגוד לאי חיבור עם המטפל וכו'....

דבר אחרון לעתה-נשמע מדברייך שאת מאד טעונה ומלאת כעסים על הציבור הישראלי והלקוחות שכנראה יצא לך לפגוש ולטפל בהם(עושה רושם שגם את עצמך חווית לא מעט אכזבות במפגשים אלו)
    ברשותך,אני חייב להודות שיש בזה משהו קצת מרתיע מאחר ועובר ממך כאן גם לא מעט תוקפנות,חוסר סבלנות לסקפטיות והשאלות שעולות ולמטופל כפי שהוא(לפחות עד לשינוי המיוחל)
    ונשאלת השאלה האם באופן הזה המטופל ירגיש בנוח להיות איך שהוא על מי שהוא באותה נקודת זמן??
    והאם גישה זו שלך שהוצגה כאן בתשובותייך,לא סותרת באופן עקרוני את כל מהות הדבר שבו את עוסקת כבר שנים כה רבות?

תודה רבה
    אשמח לתשובה כנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישת הכרות
    שלומי
    30/11/2009

קראתי תשובות שלך פה בפורום ואני מבינה שמה שהכי משמעותי להצלחתו של הטיפול הוא דיוק באינפורמצייה של המטופל לתיחקור והשאלות שאת עושה
    האם בהומיאופטייה אין דרכים נוספות לאבחן את המטופל מעבר לתשובות שלו כמו למשל דרך הלשון,העיניים,הדופק וכו'....??כמו שיש בשאר רפואות אלטרנטיביות??כשהטענה שהגוף "לא משקר" לעומת אולי אי זכירה או דיוק של תיאור המטופל(בייחוד אם זה ככ חשוב)

מה לגבי שמנים אתריים??האם אין להם חשיבות והשפעה כמו ההומיאופטייה או כתוספת משלימה?

למה עדיפה ההומיאופטייה על שאר השיטות??האם היא יעילה יותר מכולן??

האם ניתן להיפגש עמך לפני התחלת טיפול לשם התרשמות(כפי שקראתי שהצעת לעשות)?.

היכן נמצאת הקליניקה שלך?

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    פגישת הכרות

הוספת תגובה

• פגישת היכרות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    30/11/2009

שלום שלומית

נכון הדיוק הכי משמעותי בנושא ההומאופתיה
    אין צורך בעוד צורת נוספות של איבחון ובכול מקרה -לא בגוף מטפלים אלא בגורם לבעיות והגורם לא נמצא בגוף- הגוף הוא רק מראה לבעיה עמוקה יותר

כשהומאופת מקצועי וותיק בתחום הוא יודע להוציא את התשובות הברורות ביותר הנחוצות לו
    הומאופתיה - היא השיטה היחידה בה יש תשובות מדוייקות לכול בעיות המין האנושי

התמחתי בכול השיטות הקיימות כמעט ברפואה האלטרנטיבית -לפחות בגדולות שבינהן
    אין להומאופתיה מתחרים לכן בחרתי להתמקד בה -להשגת תוצאות עמוקות ומהירות יותר
    וישירות לשורש הבעיה.

פגישת היכרות עימי אפשרית אחרי פגישה ושיחה היכרות ארוכה טלפונית -במהלך השיחה אני עושה שיקול מקצועי ומחליטה אם אני לוקחת את המקרה שלך או לא.
    את מוזמנת להתקשר אלי בשעות 11-1900.

אני מקבלת באזור נווה צדק בתל אביב

בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הזמן מצונן ומקורר
    עמית
    29/11/2009

שלום,
    אני בן 31 ואני כל הזמן מצונן ומקורר וסובל מנזלת.
    בינתיים כל מה שעשיתי אם זה ויטמינים או כדורים לחיזוק המערכת החיסונית לא ממש עזרו.
    אשמח לקבל עצות בנושא.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן מצונן ומקורר

הוספת תגובה

• כל הזמן מצונן

ד``ר אדית מרלין דניאל
    29/11/2009

אתה צודק אך זה מאוד פשוט - לך להומאופת וזה יפסק. תתמיד אצלו בטיפול
    יש לך הומאופת בקופת חולים שלך. אם אתה במכבי
    יש לך שם רופאים שהם גם הומאופתים. אם אתה רופא.

בהצלחה
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק מערכת חיסונית r1
    אורית
    24/11/2009

בני בן 2.5 בזמן מחלת הנשיקה EBV קיבל R1 5 טיפות ביום. הרופאה אמרה להמשיך גם אחרי - שזה מחזק את המערכת החיסונית. 5 טיפות ביום.
    האם להמשיך? קראתי שזה בכלל מתאים לדלקת.הוא כבר מקבל חודש וחצי.

לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק מערכת חיסונית r1

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/11/2009

שלום אורית

מדוע שאלה זאת מופנת לפורום הזה ולא לרופאה שנתנה את התרופה?
    כאן זה לא פורום ברפואה -לא מקבלים כאן
    1לא יעוץ רפואי או במקום רופאים
    2לא טיפול רפואי או כביכול רפואי
    3 לא הוראות לטיפול במקום רופאים שנתנו את הטיפול במקור
    4 לא איבחונים שנעשים רק על ידי הרופא המטפל שלכם בקופת החולים רופא MD

אני ממליצה לך לכול שאלה שנוגעת לטיפול שאותה רופאה נתנה לכם
    פני לרופאה שנתנה את התרופה בלבד לקבלת ייעוץ לגבי ההמשך

אם תרצי יום אחד לחזק את מערכת החיסון בדרכים נוספות
    את מוזמנת בחום לתהליך הומאופתי ונטורופתיה אצלי

בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשך טיפול יש לגשת לרופאה המטפלת

ד``ר אדית מרלין דניאל
    26/11/2009

לא ניתן לקבל בפורום תשובות -שמתייחסות לטיפול שרופא התחיל
    רופא שנתן טיפול -רק בפיקוח שלו ורק דרכו את יכולה לקבל תשובות שמתייחסות לטיפול שנתן

בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה

כרמית ברלין
    26/11/2009

הי האורית ותודה על פנייתך,
    אכן לא נוכל לענות או להתערב בטיפול של מטפל אחר הן מבחינה מקצועית ןהן מבחינה אתית.
    אבל אוכל לענות לך מבחינה אחרת. ההומאופתיה שאני עוסקת בה היא הומאופתיה קלאסית, והיא איננה כוללת את כל ה-rים למיניהם ששייכים יותר להומאופתיה המודרנית. ההבדל בינהים הוא רב.
    בהומאופתיה הקלאסית ההסתכלות שלנו היא על שורש הבעיה ועל המכלול ולא נקודתית על המחלה, שבעיננינו היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק. אי לכך אנו מתאימים רמדי הומאופתית למאפייני האדם כולו ואי לכך גם השינוי וגם השיפור הוא במכלול האדם.
    הרמדי ההומאופתית עשויה מחומר אחד שעבר דילולים רבים. ולא מתערובת של רמדיס רבות כמו בהומאופתיה המודרנית. מה שזה אומר שאנו יכולים לדעת מה יעשה חומר אחד, אבל ערבוב שלהם???? אין לנו מושג!!!!
    בלי לפגוע באף איש מקצוע ובאף פן של רפואה משלימה. אני חושבת, שהיכולת של ההומאופתיה הקלאסית לרפא משהו מהעומק בצורה הטובה ביותר היא הגדולה ביותר.בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלקת הנשיקה והמאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    29/11/2009

אני מצדדת בתשובתה של כרמית
    אכן אם רוצים לנקות את הבעיה מהשורש
    אין כמו ההומאופתיה והאמת המסתתרת מאחוריה
    כדי לעשות את העבודה נאמנה

בהצלחה

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון שבוע 36 ושמן נר הלילה
    עינת
    23/11/2009

רציתי לדעת מה המינון המומלץ של שמן נר הלילה בכמוסות לשבוע 36 בהריון.
    הכמוסות הן של 1300 מיליגרם.

כמו כן האם יש בעיה לקחת אותן יחד עם ברזל? או סידן?

כמו כן רציתי לדעת האם צריך לקחת גלובולינים של ארניקה עוד לפני הלידה, החל מאיזה שבוע ובאיזה מינון.
    תודה.

הוספת תגובה

• טיפול בהריון

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/11/2009

שלום עינת

יש כאן בהרבה שאלות חלקן לא מתייחסות לפורום הזה אלא לפורום של צמחים אתריים
    את שואלת שאלות שמתייחסות להריון - בהריון לא משחקים במשחקים

לא מבינה מאיכן שאבת את הרעיונות שאת מציגה כאן שיכולים לגרום לנזק להריון עצמו
    ולא רק לך אלא לכול אישה אחרת שתקרא ותחשוב שככה מתנהלים בזמן הריון עם צמחים או עם ויטמינים או עם רמדיס הומאופתיות

אני מציעה לך לא לפנות לפורומים לקבלת ייעוץ בתקופת ההריון שלך ולהיות חכמה ולגשת להומאופת אני מסרבת לענות על כול ה/שאלות האלו של אד'ם שאוסף אינפורמציה באינטרנט
    או בעיתונות או בספרים בזמן ההריון ויכול לסכן את העובר בהתנהלות זו-גם אם יקבל תשובה בפורום הוא מסכן את העובר כי אין עליו פיקוח

לגבי השאלה הזאת היחידה שכן מתייחסת לפורום זה -
    האם צריך לקחת גלובולינים של ארניקה עוד לפני הלידה, החל מאיזה שבוע ובאיזה מינון.

כנל אני לא נותנת הוראות שימוש באף רמדי הומאופתית לאף אישה בהריון דרך האינטרנט -ארניקה כמו כול רמדי אחרת זה לא סוכריות שלוקחים לפני הלידה -וכלוקחים רמדי הומאופתית צריך להיות בפיקוח אצל הומאופת מוסמך לאור כול התהליך של הלקיחה

גם אם זה ארניקה או כול רמדי אחרת ובפרט בתקופת ההריון -כך שאין סיכוי שתקבלי הוראות ממני בנושא -אני מפנה אותך בחום לגשת לקופת החולים שלך ולקבל את התהליך האינדוויבדואלי שמתאים לך ולתקופת ההריון ולא לסכן את העובר שלך בניחושים והתייעצויות מעל גבי האינטרנט בהן לא ניתן לפקח על מה שקורה לך

בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאופטיה ואוטיזם
    הילה
    18/11/2009

שלום רב,
    אני אמא לילד שמאובחן עם אוטיזם וכמובן אני מחשפת כל דרך אפשרית לעזור לו (בן שלוש וחצי). האם הומאופטיה עוזרת גם במקרים אלו עד ל"יציאה" מזה? האם יש לי תיקווה?

תודה על תשובה

לקביעת תור
    סגירה
    הוצאופטיה ואוטיזם

הוספת תגובה

• אוטיזם והומאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/11/2009

שלום הילה

ברוכה הבאה. אני מבינה לליבך ולדאגתך
    כן בהחלט - יש פתרונות בהומאופתיה לילדים אוטיסטים. יש גם מצבים של יציאה מזה
    זה תלוי בגורמים מספר בינהם מהי סיבת האוטיזם ועוד משתנים
    כמו מה קרה בזמן ההריון הלידה -חיסונים שהשפיעו לרעה מזון והרעלות
    טראומות שהילד קיבל במהלך חייו ועוד. לאוטיזם יש המון סיבות
    אפילו קרינה שאת קיבלת בעודף יכוהל לגרום לאוטיזם אצל העובר
    את הקרינה את לא חייבת לקבל בזמן ההריון אלא לפניו או במהלכו.

אוכל להפנות אותך לאמא לילד אוטיסט שהיום הוא נער שליוויתי ועזרתי לו בעזרת הומאופתיה
    היא מוכנה - לשוחח עימך אם תרצי- אך תצרכי לפנות אלי במייל אישי - לקבל טלפון שלה
    פרטים על המייל שלי תמצאי בדף זה

כמו כן טיפלתי בילדים קטנים לצערי ההורים לא תמיד מוכנים להיחשף -אשאל אולי מישהו בכול זאת יענה לכך ואם כן אפנה אותך גם אליהם. ילדים בגילאי 2-6 ויותר

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסור להמליץ על הומאופתים בפורום

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/11/2009

אלא רק בפניה אישית למנהלי הפורום

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ואוטיזם

כרמית ברלין
    20/11/2009

הי הילה ותודה על פנייתך,

הומאופתיה היא שיטת טיפול שיכולה לעזור מאד לבנך, מנסיוני, טיפלתי בלא מעט ילדים שהוגדרו כאוטיסטים וזכיתי לראות שיפור עצום במצבם. היו גם כאלה שהצליחו אפילו להשתלב במסגרות רגילות לכל דבר.
    כמובן, שכל מקרה לגופו מבחינת קצב התקדמות השיפור. אבל בהחלט בהחלט ניתן לעזור במצבים האלה.
    הומאופתיה היא טיפול עדין ועמוק, שנוגע בשורש הבעיה וגורם לריפוי שלה. בהתאם למאפיינים הייחודיים של הילד בכלל ,בכל המישורים, מתאימים לו רמדי הומאופתית (שם כללי לתכשיר ההומאופתי). הטיפול נטול תופעות לוואי אינו מסוכן ומתאים למעשה לכל גיל ולכל בעיה.

אשמח לעזור, ואל ייאוש, לכל דבר כמעט יש תקווה, אפשר לעזור לכם.
    בהצלחה רבה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף כתוספת לציפרלקס להרגעה
    נלי
    15/11/2009

שלום, אני בן 63 וסובל מחרדות ועצבנות. לאחרונה ישנה עליה במפלס העצבנות ואי- השקט וגם בחרדות, מה ניתן לקחת מתחום הטבע?

הוספת תגובה

• עצבנות חרדות וחוסר שקט

ד``ר אדית מרלין דניאל
    15/11/2009

שלום נמי

לצערי אינני יכולה להמליץ כאן על מוצרים או כול דבר שאיננו ניתן לך באמצעות מטפל מוסמך

אני ממליצה לגשת לטיפול ספציפי שיכלול מתן רמדי הומאופתית מדוייקת לכול הבעיות שציינת

כל ניסיון לקחת משהו לא ספציפי -לא יוביל אותך להשגת המטרה ןוהבעיה א תיעלם -אלא סתם תהפוך להיות תלוי בכדורים או חומרים נוספים ולא משנה אם הם טבעיים או לא

אם ברצונך באמת להתאזן גש לטיפול הומאופתי לאזן ולפתור את המצב הנוכחי אחת ולתמיד

בהצלחה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה