פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת המלצה להומפאת קלאסי בבאר שבע
    חנית
    04/01/2010

מישהו שיש עליו המלצות טובות ושיודע לטפל בתינוקות גם בהקשר של חיסונים זה די דחוף תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

כרמית ברלין
    05/01/2010

הי אני חושבת שהשבתי לך דרך המייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Traumeel טיפות לדלקת גידים?
    קרן
    29/12/2009

שלום ,

האם Traumeel טיפות יכול לעזור לדלקת גידים , איך משתמשים בזה ?
    האם יש לטיפות תופעות לוואי או הגבלת שימוש ? ממה בעצם הם מורכבות ?

האם ניתן לשלב אותם יחד עם התורפות הקונבנציונליות?
    תודה
    ג

לקביעת תור
    סגירה
    Traumeel טיפות לדלקת גידים?

הוספת תגובה

• טראומיל

ד``ר אדית מרלין דניאל
    29/12/2009

שלום

אנחנו לא נותנים הוראות טיפול בפורום
    ואין כזה דבר טראומיל לדלקת בגידים
    מי שמחפש קיצורי דרך בדרך לאיזון מלא - לא ימצא אותם

דיטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מחפשת קיצורי דרך

קרן
    30/12/2009

לא מחפשת קיצורי דרך , מחפשת דרכים נוספות ! ....תסכימי איתי שאין רק דרך אחת להגיע לריפוי

התכשיר הזה הומלץ לי בעבר ע"י אורטופד , הוא עוזר לדלקות מכל סוג שהוא ..ככה שתמיד טוב לדעת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון ובגלל זה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    30/12/2009

ולכן לא כדאי ללכת על מריחת משחות שאין להם התאמה מדוייקת לבעיה שלך
    אלא אם כן את רוצה סתם לבזבז כסף על מוצרים שאין להם פתרונות לעומק
    רק כדי שלהריג שאת מחפשת ומוצאת הרבה פתרונות שהם לא עונים על הבעיה לעומקה
    ולא פותרים אותה הלכה למעשה

אם עדיין לא חיפשת פתרון לעומק - ברפואה המשלימה יש הרבה כיוונים מתאימים
    גשי לקופת החולים להומאופת ובקדי עימו מה יש לו להציע לך לעומק של הבעיה ואל רק על פני השטח בהומאופתיה לא מתייחסים לדלקת -אלא למה שגורם לה
    מה שגורם לה לווא דווקא נמצא במישור הגוף וההתייחסות לא נעשת למישור הגוף

הגוף רק מקבל את התוצאה האחרונה של דברים עמוקים הרבה יותר
    כדי אם כבר לאזן את הבעיה מהסיבה ולא רק מהתוצאה

האם אנחנו מבינות?
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות

alexander
    03/01/2010

שלום לך.
    עד שתגיעי ליעוץ מיקצועי,כזה או אחר,את בהחלט יכולה לנסות
    מוצרים כמו טראומיל,זיל,או כל קומפלקס עם התוויה רחבת-טווח
    לדלקות,רקמות חיבור(עצמות,מפרקים,גידים,רצועות).
    הטיפול בפצעיות רכמה-רכה/קשה,פציעות ספורט,דורש בד"כ איסטרטגיה
    שונה מהטיפול הקלאסי,אבל היעילות הקלינית המוכחת תומכים בגישה.
    המלצתי לך היא למצוא מישהי/הו,שמתמצא ברפואת ספורט+הומיאופתיה+
    הומיאוטוקסיקולוגיה.
    רק נחת.
    אלכסנדר דגן N.Ds.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למיכל TRAUMEEL

הילי RCHom
    07/01/2010

מיכל שלום,
    לפי הגישה ההומאופתית, הסמפטומים הפיזיים הם ביטוי חיצוני ותוצאה לסיבה עמוקה ברמה הנפשית והרגשית. לכן הטיפול הוא עמוק ושורשי ולא שטחי וסמפטומטי ומכוון לטפל בשורש הבעיה.
    עם זאת אני מודעת לצורך להקלה מהירה של הכאב.
    את המוצר TRAUMEEL אני מכירה (גם משימוש אישי), ונעזרתי בו מאוד.
    המוצר הינו טבעי ומגיע בצורת טיפות, כדורים ומשחה. אם מדובר בדלקת מקומית, הייתי חושבת על טיפול מקומי במשחה.
    ההוראות המומלצות רשומות בדף ההסבר המצורף למוצר.
    אם את סובלת מנטייה לדלקות כרונויות, הייתי ממליצה בחום על טיפול הומאופתי שיטפל בבעיה מהשורש, יביא להטבה לאורך זמן כך, שבסופו של תהליך תעלם התופעה לחלוטין.

רפואה שלמה,
    הילי א.זילברשטיין
    הומאופתית מוסמכת
    054-5536879

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדלקת אוזניים
    מיכל
    28/12/2009

צהריים טובים,
    הבן שלי נעם בן 10 חודשים.
    סובל מדלקות אוזניים חוזרות..
    רופאת המשפחה המליצה לנו על טיפול מונע של אנטיביוטיקה לחודשיים.
    אני מעוניינת לנסות לפני כן טיפול של הומאופט.
    אשמח אם יש המלצות של הומאופט באזור כפר סבא-רעננה.
    ועוד אשמח לדעת קצת פרטים על אופן הטיפול.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדלקת אוזניים

הוספת תגובה

• הומאופתיה ודלקות אוזניים

כרמית ברלין
    29/12/2009

הי ותודה על פנייתך!
    רצונך לנסות תחילה טיפול הומאופתי - מבורך. מנסיוני, טיפול הומאופתי יכול לעזור ואף לרפא את כל ענייני האוזניים: דלקות חוזרות, נוזלים וכו'...
    לגבי אופן הטיפול: ראשית הטיפול ההומאופתי מטפל במכלול של האדם ולא בבעיה או במחלה באופן ספציפי. על כן חשובים לנו כל מאפייניו של האדם. בהתאם למאפפינים הייחודיים, אנו מתאימים את הרמדי ההומאופתית (התכשיר ההומאופתי).
    הטיפול מורכב מפגישת אבחון ראשונה בת שעה וממפגשי מעקב אחת לשישה שבועות.
    בין לבין, לפחות אצלי, אני מבקשת מהמטופלים דיווחים טלפוניים ומאפשרת את תמיכתי הטלפונית על כל עניין ודבר כל יום כולל שישי שבת.
    לגבי הומאופת באיזור כס. אני בעצמי מקבלת בכס או בקדימה או בהוד השרון ואשמח לעזור.
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להוריד חום
    מרים
    23/12/2009

שלושת הנכדים שלי ההית עם חום 39 הגיל שלהם 7,3,1
    איך כדאי להוריד להם את החום חוץ מאקמולי ונורופן שאמא שלהם נותת להם כמו פטל
    תודה בעד התשובה אני מחכה

לקביעת תור
    סגירה
    איך להוריד חום

הוספת תגובה

• הורדת חום לילדים או מבוגרים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    27/12/2009

שלום מרים

דבר ראשון צריך להבין שחום הוא תוצר של מערכת החיסון שמייצרת אותו
    כדי להילחם בחיידקים ובוירוסים
    חום הוא לא משהוא רע כפי שהוציאו לו שם רע -הוא התוצר הטיבעי שם מערכת החיסון
    שמנסה לעשות את העבודה שלה בצורה הטובה ביותר ומפריעים לה

מה שאני ממליצה זה בכול המקרים להגיע לטיפול הומאופתי שיאזן את הילדים
    יחזק את מערכת החיסון שלהם בצורה כזאת שהם לא ימהרו להדבק בכל מקרה במחלות מזדמנות
    בגן או בבית הספר שילדים אחרים מביאים עימם וגם לא ימהרו לפתח בעצמם מחלות

זה בעצם הדבר הנכון ביותר והטוב ביותר לעשות
    ואם תרצו אשמח לעזור לכם
    צרו קשר טלפוני

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום

alexander
    28/12/2009

שלום.
    ראשית,וכמו שנאמר,חום הוא תהליך עם מטרה,שהגוף משתמש בו לטובתו ועל מנת
    להשיג תוצאות מיטביות(לדוגמה,הדברה של פתוגנים).
    חום גבוה מאוד ולאורך זמן,ואצל מישהו רגיש,הוא יציאה משליטה של התהליך,ומעבר למצב
    שבו התהליך(קרי החום),הופך לפתולוגי.
    בהומיאופתיה,ישנן הרבה רמדיס וקומפלקסים,שמסוגלים בין היתר,לעשות מודלציה הדרגתית
    וסינרגתית עם הגוף,לתהליכי חום ודלקת. ,,,,,, הם ההמלצה של אין ברירה מס' 1!
    יש לראות לכך שהרגישים והחלשים והפגיעים,יעברו תהליכי איתון(חיזוק דינאמי),כאשר
    הם בריאים יחסית.
    הכלים יכולים להיות בהחלט הומיאופתים,אבל נטורופתיה,רפואה סינית מסורתית,ועשייה
    אישית של המטופל,בד,כ נותנים תוצאות מצוינות.
    אבל לזכור,,,,> לא להמר,וכאשר החום בסביבות 40\לא להסס ולקחת משהו אנטי-פיראטי.
    כל טוב.
    אלכסנדר דגן N.Ds.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי,אפשר לקבל את הכתובת של מרפאה
    מישל
    22/12/2009

של הומאופטי קוראים לו יצחק טבעוני ביהוד?וגם מס טל\נייד שלו?זה דחוף!!!!! אודה אם תענו בהקדם האפשרי. תודה רבה!!

הוספת תגובה

• לחפש בגוגל

שלומי
    23/12/2009

תכתבי בגוגל את שמו וזה מייד יעלה לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב ושוב
    אמא של אמיר
    22/12/2009

הי ,
    בני בן שנה וחודש. מאז שנכנס לגן בגיל שבעה חודשים הוא סובל (כמו כולם, אני יודעת) מוירוסים חוזרים ונשנים. כבר עברנו דלקת ריאות, ברונכיט, דלקת אוזניים ועוד ועוד. הרבה נזלת ושיעולים. טופל במוקסיפן מספר פעמים ובאוגמנטין פעם אחת. הבעיה שברגע שמפסיקים את האנטיביוטיקה הכל מתחיל מחדש. אני יודעת שהטיפול באנט' הוא בעייתי מאוד. אשמח לשמוע על דרכים אחרות לטיפול, אבחון ומניעה.

לקביעת תור
    סגירה
    שוב ושוב

הוספת תגובה

• מחלות חוזרות

כרמית ברלין
    31/12/2009

הי אמא של אמיר ותודה על פנייתך.

בהחלט ניתן לעזור לבנך בעזרת טיפול הומאופתי. טיפול הומאופתי מטפל במכלול של האדם, הוא מחזק את כל המערכת החיסונית ומוריד את כל הרגישות הזו ל"תפוס כל דבר". מנסיוני בטיפול בילדים שמגיעים עם אותה בעיה, מה שרואים בהתחלה תחת הטיפול ההומאופתי, זה איזושהיא הפחתה בעוצמת המחלה, כלומר, גם אם הילד תופס משהו ונדבק, הוא לא מסתבך בדלקת ריאות וכו'.., אלא עובר זאת בצורה פשוטה יותר. אם תתמידי בטיפול, את תראי שלאורך זמן תרד התדירות בה בנך ידבק בכלל.
    טיפול הומאופתי הוא טיפול עדין ולא מסוכן. ומתאים לכל גיל.
    מנסיוני פעמים רבות מאד, ניתן לעבור את המחלה עם הומאופתיה בלבד ללא אנטיביוטיקה.
    רצוי שתגיעי להומאופת מוסמך. ומנוסה.
    אשמח לעזור ולתמוך בתהליך.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקד שלישי
    מרים
    21/12/2009

נכדי בן 3 אובחן כסובל משקד שלישי
    בניגוד לדעתי נמצא בטיפול הומאופטי
    ניתן לו
    kalium iod 200ch 5gr כשאני מקישה באינטרנט את המילה קליום אני רואה שזה חומר שמזיק ללב אז איך נותנים את זה לילד בן 3?
    אחרי חודש היה קצת שיפור בנחירות שלו והוא ישן קצת יותר טוב ועכשיו הרופא שהוא גם הומאופט
    שינה לו את התרופה לlac rhes 30ch 5gr כשהקשתי באאינטרנט יצא לי שזה חלב של קופים!!!!!!!!!!!
    האם זה נורמלי?
    מי ערב לבטיחות הדברים שנותנים לילד
    זה לא יכול להזיק לו?
    ואיך זה אמור לעזור לו ? מה הקשר?
    אודה מראש על תשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה
    שקד שלישי

הוספת תגובה

• תשובה לסבתא המודאגת

רינה
    22/12/2009

שלום רב מרים ובוקר טוב
    דבר ראשון הדבר שאת צריכה לדעת הוא שהתכשיר ההומאופטי שנבחר לנכד שלך נבחר ע"פ קריטריוני עבודה ברורים , ע"פ התאמת רחבה ועמוקה.
    המאפיינים שביתך סיפרה להומאופט והתרשמותו האישית של ההומאופט מהווים את סך כל האינפורמציה למציאת והתאמת התכשיר ההומאופתי הנכון והמדויק ביותר .

ההכנה ההומאופטית , "הרמדי" לא מכילה חומר כימי פעיל אלה רק את האנרגיה של החומר, ז"א שאין פעילות כימית , אין חומר, שמכניסים את הרמדי ובודקים אותה מתחת למיקרוסקופ - לא רואים כלום פרט למים כמובן , אבל לא סתם מים - מים עם יכולת ריפוי חזקה ועמוקה מאוד.

את הרמדי ההומאופטית מכינים בבתי מרקחת הומאופטים המוכשרים לכך ועומדים בסטנדרט עבודה גבוה , כל בתי המרקחת מאושרים ע"י משרד הבריאות כולל הרוקחות ההומאופטית שמהווה חלק מבית המרקחת.

לגבי המידע שאת קוראת ברשת, אני לא יודע איפה קראת את זה אבל יש את החומר עצמו - חלב קופים או kalium - iod ברמת החומרים וחלקם כמובן יכולות להיות רעילות או מזיקות.
    ברגע שקוראים חומר הומאופתי על אותם חומרים התמונה נראית קצת אחרת, שם מסבירת את כל המיקרים שבהם ניתן להיעזר ברמדי.
    אז סביר להניח שבמידע שקיבלת הוא על החומר כחומר ולא כרמדי, הכנה הומאופטית.
    יש הבדל של שמיים וארץ בין חומר הבסיס לבין ההכנה ההומאופטית שממנה הוא מופק!!

לגבי הביטחון - כן זה בטוח יותר מכל דבר אחר לתת רמדי לילד בן 3 , תהליך הריפוי הוא עמוק וייסודי ועתיד לפתור את בעיית השקד השלישי בהנחה שהרמדי נבחרה בצורה נכונה ומדויקת.

מקווה שעזרתי אשמח לענות על שאלות נוספות

בברכה דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

רינה
    22/12/2009

ספרי אם זה עזר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב למנהלות הפרום - שאלה לכרמית
    רינה
    21/12/2009

כרמית שלום רב,
    אני קוראת את הפורם שלך הרבה מאוד זמן וגם שקלתי להגיע לטיפולך אבל בגלל המרחק זה לא צלח.
    זה כבר תקופה ארוכה שאת לא עונה על שאלות הגולשים , גם בעבר וגם היום, שזה כבר קורה אני מאוד אוהבת את התשובות האמפטיות שלך , הפשוטות, והיכולת שלך להבין את לב הפונה.
    אשמח לראותך יותר ולקבל את פניני החוכמה שאת מעשירה אותי ואת הגולשים.
    הגברת אדית - תמשיכי במה שאת עושה שלא תביני אותי לא נכון אני קוראת את כל התשובות שלך ומאוד נהנית לקרוא אותן. בהצלחה .
    בברכה ותודה רבה.
    כ.ב

הוספת תגובה

• הי רינה!!!!

כרמית ברלין
    29/12/2009

הי רינה,
    תודה על המלים המחממות את הלב....
    ילדתי לא מזמן ולכן אני קצת עסוקה......עבודה... ילדים, תינוק חדש וכו'....
    אשתדל לענות יותר ותודה באמת על הכל.
    אשמח לעזור לך אם את צריכה - שהמרחק לא יפריד בינינו.... אפשר לגשר על הכל.
    להתראות ושוב תודה ובהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב
    ירון
    19/12/2009

שלום רב......אני סובל כבר שנה כמעט מ4בלטי דיסק בגב הגבי, עקב תאונה{מאובחן בmri}זה גורם לי לכאב כרוני מאוד מציק בגב האמצעי והעליון ,יש ימים שכואב יותר וימים שפחות ,יש לי קושי בישיבה ממושכת ועוד .......העם יש תחליף לתרופות נוגדי הדלקת שגורמים נזק לכיבה ואני משתדל לקחת כמה שפחות,ואיזה עוד פתרונות אולי יש לרפואה ההומופאתית שיכולים לעזור לי ,תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• פריצת דיסק

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/12/2009

שלום ירון

בהומאופתיה יש הרבה פתרונות - כל מצב לגופו כמובן וכדאי לנסות
    לי באופן אישי היה לפני כ 7 שנים פריצת דיסק בגב תחתון כנל דלקת קושי בישיבה בהליכה בשכיבה ובעצם במה לא הייתי מנוטרלת לחלוטין לא יכולת לתפקד כאבי תופת טיפלתי בעצמי לבד רק בהומאופתיה שנתתי לעצמי על סמך הסימפטומים
    בשילוב עם תרגילי צי -קונג שעשיתי לעשיתי - אני גם מדריכה מוסמכת לטאי -צי ממכון ווינגייט

כיום אין זכר לבעיה שהיתה לי - גם לא בצילומי רנטגן של עמוד שידרה העמוד שידרה נקי
    לגבי נושא הדלקת אכוון אותך איך להקטין את המצב גם באמצעות תזונה וניקוי רעלים

האם היית אצל כירופרטק ?
    איזה טיפולים עשית עד היום

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.....עוד קצת פרטים

ירון
    19/12/2009

הי תודה על התשובה.......כן ניסית טיפול כירופרקטי די בתחילה המקרה ,בתחלה עזר ואחר כך ממש לא עזר ואולי אפילו הזיק.....נסיתי גם פזיוטרפיה ופניתי גם לאורטופד עמוד שדרה שהמליץ על פזיוטרפיה וחיזוק שרירים ...פניתי גם למרפאת כאב שהמליץ על זריקה אפידורלית,אבל בנתיים אני עוד פוחד מזה.....הכאב שיש לי והתפתח הוא כרוני ולא אקוטי פגשתי הרבה אנשים שסיפרו על כאב אקוטי מפריצת דיסק ואחכ החלמה מוחלטת כמו שאת תארת לצערי אצלי זה לא המקרה.....אולי בגלל המיקום של המקום שנקרא גם כלוב הצלעות או חוליות הt ואולי בגלל שזה ממש מפריע למהלך חיי וגורם לי לדכאון מהמצב וזה עובד על החלק הרגשי נפשי שבי, ויכול להיות עוד גורמים רבים......דרך אגב בצילום רנטגן אי אפשר לראות בליטות דיסק רק בהדמיה ct או mri.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמוד שידרה פריצת דיסק כרונית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    20/12/2009

המצב שלי היה כרוני - תמיד זה מתחיל באקוטי באירוע אחד שממנו זה מתחיל
    ואחרי זה הופך לכרוני כמוך המצב אצלי היה כרוני כולל CT כולל רנטגן כולל הכול

החלמה מלאה ניתן להשיג בהומאופתיה לרוב -וכול מקרה לגופו
    תמיד יש השלכות רגשיות הם חלק מהמקרה שלך והכול נלקח בחשבון בתחקיר שאני עושה על המקרה - כולל אם היו לך בעיות כשהיית תינוק ברחם

לא הבנתי מה השאלה הנוספת דרך אגב אם תוכל לפרט

אשמח לעזור
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ....ושאלה אחרונה

ירון
    20/12/2009

תודה על התשובה.....השאלה היא בעצם במקרה שלי מדוע הגוף מפתח כאב גב כרוני לתקופה ארוכה{כמעט שנה}ואצל אנשים אחרים עם פריצות דיסק או בליטות דיסק יש החלמה מלאה בתקופה די קצרה,ועם תוכלי לפרט במשפט קצר מהו הטיפול האומופטי לבעיה מסוג זה.....תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב כרוני דיסק פרוץ

ד``ר אדית מרלין דניאל
    20/12/2009

אובכן זהו בדיוק העניין -שאנשים מצפים להיות הדוגמית של אנשים אחרים וככה גם ברפואה מתייחסים אליך כחלק מסטטיסטיקה חסרת אינדווידואליות

אין כזה דבר אנשים אחרים בהומאופתיה ובכלל -זה בכלל לא רלוונטי מה קורה לאנשים אחרים
    אף אדם אחר שסובל מפריצת דיסק כ\ה או אחר איננו דוגמא לך ואו למה שקורה לך
    כול אחד הוא סיפור שלם בעל מלא פרטים שונים משלך ובפני עצמו ועם תהליך שלא קשור אליך

פריצת דיסק היא רק ההשלכה הסופית והסימפטומם הסופי שמתקבל בגוף לאחר תהליך ארוך שהתחיל ובכלל לא במישור הגוף או הפיזי אלא עוד הרבה לפני שפרצת את הדיסק -כך שאין לערוך השוואות כי זה לא רלוונטי. כול מקרה הוא מקרה אחד בעולם ואין שני לו.

לכן כדאי להבין - פריצת דיסק של מליוני אנשים - כול מקרה הוא אחת ממליונים לא ניתן לעשות השלכה או השוואה כנל כוןל מקרה של דלקת גרון שתוקפת מליוני אנשים -כול אחת מהמליונים הוא מקרה אחד שאין שני לו והפתרון שלו שונה בתכלית מכול אחד אחר מה מליונים האחרים שלקו בפריצת דיסק או דלקת גרון או קוליטיס

ובאמת שלא משנה מה שם המחלה כי בהומאופתיה ההתייחסות היא בכלל מגיע מכיוון אחר לא ובכלל לא מתבסס על פי שם המחלה -אלא על כול הסיבות והגורמים וההשתלשלות שנתנו תנאים להתפתחות של מצב של חוזר איזון כזה או אחר שבסופו של דבר תקפו את הגוך הפיזי והשאיר חותם כרוני או אקוטי -ושם צריך לחזק את נקודות המוצא הגורמות והתומכות מבראשית בהיווצרות הבעיה

בהומאופתיה לוקחים בחשבון את כול השתלשלות חייך כולם מקצה לקצה כול פרט קטן חשוב כדי להלשך בסופו של דבר על נתינת תשובה כזאת שגם תעזור בהחזרת הסדר למקום שהופר במקרה שלך זה בדיסק -כול מקרה לגופו -לא ניתן להבטיח מראש דבר כי כול מקרה הוא לגופו אך לרוב תמצא הקלה גדולה ומשמעותית אם תשמע להוראות ותוטפל באמצעות הומאופת שיודע מה שהוא עושה

מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות לא להתבייש בשביל זה אני כאן

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסקילוקוקסינום ותפקודי כבד
    תמי
    17/12/2009

האם התרופה יכולה לגרום לעלייה בתפקודי הכבד?

הוספת תגובה

• תרופה ועלייה בתפקודי כבד

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/12/2009

תפקודי כבד פגומים הם תולדה של מחלה תורשתית או מחלה שהתפתחה כתולדה של מחלות מין
    או מחלה שהתפתחה כתולדה של תזונה קלוקלת עודף שומנים. קיימות עוד סיבות

כבד צריך תנאים כדי להיות בריא
    התנאים שכבד צריך כדי להיות בריא הם

1 חום גוף לא להיות חשוף לקור הכבד ממוקם בצד ימים מתחת לצלעות האזור צריך להיות מכוסה

2 הפחתה ומניעת אכילת שומן רויי -שומן רווי הוא שומן מהחיי -מבשר עוף וכו

3 ניקוי רעלים - מתכות שמצטברות בתוך הגוף מרעילות את הכבד ויכולות לגרום לו נזקים
    עוד סוגי רעלים רבים כתוצאה מעישון סמיםן או סיגריות אוכל לא אורגני ושתייה לא ממקור מים טהורים -כול הרעלים האלו מצטברים בכבד כי הוא אחראי על ניקוי הגוף

4 רמדיס הומאופתיות יכולות לעזור באיזון של כול האדם וכתוצאת לוואי לגרום לניקוי של רעלים מואץ אך ניקוי הרעלים הזה לא יעבוד בלי שינוי בתזונה וניקוי רעלים אקטיבי

5 אין כזה דבר תרופה שגורמת לעלייה בתפקודי כבד -יש כבד שמקלים עליו את כול הדברים שציינתי ואז הוא בעצמו יכול להעלות לעצמו את התפקודים שלו למצב המאזון בו הוא צריךל להיות ותפקד עבור הגוף והאדם שעליו הוא אחראי -אדם שלא לוקח אחריות על הכבד ומשנה התנהגות כלפיו אףך תרופה לא תוכל לעזור לו ולקחת אחריות זה לעשות את כול מה שציינתי

בברכה אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• arg-nit
    אורית
    17/12/2009

האם אתם יכולים לתת לי אינפורמציה על התרופה הזו?
    ומה הקשר שלה לדיכאון
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    arg-nit

הוספת תגובה

• arg-nit

ד``ר אדית מרלין דניאל
    17/12/2009

שלום אורית

אף רמדי הומאופתית איננה תרופה
    תרופה ניתן לקרא רק לתרופות אותן רושם הרופא -גם מבחינת הגדרה חוקית
    אין אף רמדי הומאופתית שיש לה קשר בלעדי לדיכאון או שמטפלת בדיכאון
    הומאופתיה לא עוסקת בדיכאון אלא בגורם החבוי שמסייע להיווצרות הדיכאון

להרבה מאוד רמדיס הומאופתיות יש עבודה על גורמים שמסייעים להיווצרות דיכאון
    כול רמדי יש מספר גורמים אחרים שעליהם הרמדי עובדת שמסייעים לדיכאון

ברמדי הנוכחית חלק מהגורמים יכולים להיות -תחושות של חוסר שליטה במצב לאורך זמן שגורמים בסופו של דבר לדיכאון -או תחושות של משימה שגדולה על כתפי הלוקח אותה ומתוך החוסר יכולת לבצע את המשימה או העבודה -לבסוף האדם נכנס לדיכאון

ויש עוד סיבות רבות נוספות שהרמדי הזאת תומכת בהן
    אם זוהי הרמדי שנתנו לך את צריכה להכיר את הסיבות למדוע נמצא שם הדיכאון
    ומה גרם להיווצרות שלו מהתחלה -כי על פי סיבות אלו ניתנה לך הרמדי

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HAIR
    MIKE
    14/12/2009

הי
    בן 38 לוקח פרופציה כ 8 שנים
    הקרחה גנטית מ2 הצדדים
    תזונה מאוזנת לוקח עשב חיטה קפוא כמעט כל חודש
    מעונין מה אפשר לעודד צמיחה אם בכלל
    הנני מורח את הקרקפת 3 פעמים בשבוע בשמן חוחובה
    האם ניתן לקבל עוד עצות?

לקביעת תור
    סגירה
    HAIR

הוספת תגובה

• התקרחות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    14/12/2009

לא לצערי אין לי עצות בנושא
    אני מטפלת בנושא באמצעות הומאופתיה בשילוב אם ניקוי רעלים
    ב 85% לגבי התקרחויות מכול מיני סוגים

אין עיצות מעבר לכך זה משהו שמצריך טיפול עמוק צריך להגיע לטיפול
    גם אין הבטחות מצד שני כול מקרה לגופו 85% יש הטבה וגדילת שיער מחודשת

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מותר לשתות על הבוקר
    מים
    09/12/2009

לפני הקפה, 4 כוסות מים בבת אחת?

והאם זה מזיק לשתות במשך היום 20 כוסות מים?

לקביעת תור
    סגירה
    האם מותר לשתות על הבוקר

הוספת תגובה

• שתיית מים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    09/12/2009

מותר לשתות מים בבוקר רצוי חמימים השאלה בשביל מה 4 ?

20 כוסות ביום זה גם הרבה השאלה היא מדוע נשאלת השאלה

האם את/ה לוקים בצמאון מוגבר ?

אם הבעיה היא של צמאון מוגבר או בעיה אחרת שגורמת לשתיית מים מרובה
    התייבשות כללית - צריך לגשת לבדיקות רפואיות לברר מהי סיבת ההתייבשות

במקביל ניתן לעשות תהליך הומאופתי מאזן

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקר על מים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    09/12/2009

אני מצטערת אבל לא אוכל להביע דיעה
    כי אני לא עשיתי מחקר בנושא

ואני לא יודעת אם ניתן להסתמך על פירסומים כאלו או אחרים
    כך גם אתה צריך להיות זהיר

כול דבר שעושים בכמות מופרזת זה לא הכי בריא

וניקוי רעלים לא מתבסס בהכרח על הפגזת הגוף באין ספור כוסות מים
    ניקוי רעלים זה הרבה מעבר לזה

אם תרצה באמת לנקות רעלים יש דרכים רבות נוספות

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי ל ITP
    דנה
    08/12/2009

שלום רב, אני בת 26 וסובלת מטסיות נמוכות וברצוני לדעת האם קיים טיפול הומאופתי למחלת ITP אציין כי ניסיתי טיפול בסטרואידים שלא הצליח לפתור את הבעיה, אם קיים טיפול כזה אשמח לדעת מה אופיו וכיצד הוא מתבצע..??
    בברכה,
    דנה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול הומאופתי ל ITP

הוספת תגובה

• מחלת ITP

ד``ר אדית מרלין דניאל
    08/12/2009

שלום דנה

לא קיים טיפול הומאופתי למחלות משום סוג -כי הומאפתיה לא מטפלת במחלות אלא בגורמים להן
    ניתן לאזן אותך באופן כזה באמצעות ההומאופתיה שהנטייה תפחת -לא ניתן להבטיח עד כמה זה יעזור מראש כי אין לדעת -וכול אדם הוא מקרה אינדווידואלי לגופו

צריך לבוא ולתת להומאופתיה אפשרות לאזן אותך ואת מערכת החיסון שלך בכל הרמות ובמקביל לנקות פעולות תומכות נוספות

התהליך הוא פגישה בת שעתיים וחצי של שיחה בה חוקרים את כול הבעיות שיש לך בכול מישורי החיים ומתאימים לך רמדי הומאופתית שתואמת לסך כול הבעיות

לאחר לקיחת הרמדי ובמהלכה את נמצאת במעקב סדיר הכולל פגישות אחת לכמה זמן על פי הצורך -אצל כול הומאופת זה משתנה

אשמח לעזור
    בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגורמים לITP

דנה
    13/12/2009

על פי הגישה ההומואפתית מה יכולים להיות הגורמים לITP

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגישה ההומאופתית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    13/12/2009

שלום דנה

על פי השיטה ההומאופתית -אצל כול אדם שיש לו את הבעיה הגורם יהיה אחר בתכלית
    הגורם נמצא במישור הנשמה לא במישור הגוף ומטופל במישור הנשמה

הגוף רק מקבל את השלכת הנשמה וכול נשמה והמסלול שלה שונה בתכלית לכן אין תשובה אחת
    כפי שתמצאי ברפואה שיש מכסת תשובות קבועה - בהומאופתיה הסיבות ישתנו מאדם לאדם
    בהתאם למסלול אותו עבר לא רק מלידה אלא עוד לפניה - כולל מצבי תורשה שנלקחים בחשבון
    לא תורשה של ITP אלא תורשה של נקודות חולשה במערכת החיסון שעברו בתורשה לאורך הדורות מהסבים סבתות אמהות אבות ועד אליך

את בעצם כמו הרדיסק של מחשב - בתוכך קיימים נתונים ואינפורמציה -בתוך האינפורמציה שירשת ואו נולדת עימה מגלגולי חיים קודמים או יצרת לעצמך בגלגול הנוכחי - חלה טעות - הטעות היא כמו וירוס שהתיישב בתוך תוכנת ההרדיסק של מחשב הנשמה והגוף שלך והרס חלקים מסויימים או גרם להפרעות -ההפרעות הן ברמת האינפורמציה שהנשמה משדרת ליקום ומקבלת חזרה אליה ומשם מקרינה לגוף ולנפש -ואת זה צריך לתקן

לא צריך להאמין בכך -רק להבין שבהומאופתיה יש זיהוי של נקודת המוצא לבעיה ואצל כול אדם היא אינדווידואלית ולא זהה - גם אם שם המחלה על פי הרפואה הקוננוונציונאלית הוא זהה והסימפטומים בגוף זהים -בהומאופתיה הכותרת כולל התוכן וכול מה שמשתמע מכך כולל הטיפול יהיו שונים מאדם לאדם

לכן גם לא ניתן לשאול הומאופת אם הוא טיפל מומחה או בעל ניסיון בבעיה כזו או אחרת על פי הגדרות הרפואה הרגילה -כי כשהומאופת מקבל 10 מקרים זהים של דלקות גרון חוזרות -מבחינתו כול מקרה הוא חד פעמי שלא היה ולא יהיה יותר כמותו בעולם

בדיוק כמו שכול אדם הוא חד פעמי לא הייה ולא יהיה כמותו בעולם
    מיכייון שהומאופתיה היא המדע של הבורא והבורא יוצר כול דבר בצורה חד פעמית ללא שיכפול
    כך גם ההומאופתיה מתיחסת אליך כאל מקרה מיוחד שאין לו זהה בכל העולם

בברכה
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טסיות נמוכות והומאופתיה

כרמית ברלין
    15/12/2009

הי ותודה על פנייתך
    יצא לי בעבר לטפל בבעיה שלך. ניתן להעזר בהומאופתיה, אך עלייך להבין שזוהי בעיה עמוקה מאד. משהו שקשור בדם הוא משהו עמוק. שדורש תהליך ממושך של טיפול.
    אך בהחלט ניתן לעזור!!!!
    לגבי הגורמים למחלה מבחינה הומאופתית, אצטרך לעמיתי אדית. אך אתן גם את ההבנה שלי. מבחינת ההומאופתיה, כל בעיה או מחלה איתה מגיע האדם, היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק ופנימי. מחלה היא רק התוצאה. מחלה יכולה להתפתח כתוצאה מטריגר, טראומה וכו'... לא תמיד אנו יודעים מה הגורם ולא תמיד זה חשוב. כל ההסתכלות היא על המאפיינים של האדם בכל המישורים.
    אשמח לעזור לך אם תחליטי שאת רוצה.
    להת ובהצלחה רבה.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריריות נפוחותבאף
    דנה
    07/12/2009

בוקר טוב.
    אני סובלת מריריות נפוחות באף, ובזמן טיסה נזקקת לטיפול עם כדורי טלפאסט-כדור נגד אלרגיה, שמפחית את הרירית, עוזר להפחתת הוואקום בים האף לאוזן ומונע-לרוב-כאבי תופת באזניים.

האם יש דרך טבעית לפתור את הבעיה? אני בשליש הראשון להריון והרופא לא ממליץ לקחת את הכדורים

לקביעת תור
    סגירה
    ריריות נפוחותבאף

הוספת תגובה

• ריריות נפוחות באף

ד``ר אדית מרלין דניאל
    07/12/2009

שלום דנה

בהומאופתיה בשילוב אם שינוי בתזונה יש אפשרות כזאת
    כמו כן כדאי לבדוק למה את אלרגית -גם מבחנה הומאופתית יש אפשרות לאזן מצבים של אלרגיה
    אם יודעים מהו האלרגן הספציפי שאליו את מגיבה בריריות נפוחות באף

את מוזמנת לפנות אם יש לך צורך בטיפול אלי או לכול הומאופת אחר שתמצאי כמתאים לך

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה