מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגע מיני מלא. חדירה קצרהדויד13/04/2013
שלום,
קיימתי מגע מיני מלא עם חדירה קצרה (פחות מ30 שניות) ללא קונדום.
מיד שתפכחתי והבנתי מה אני עושה הפסקתי, ניגבתי את איבר המין ולבשתי קונדום.
כמובן שאעשה בדיקה בעוד כחודש אבל בנתיים אני בחרדה ומאוד אעריך אם תוכל לומר לי פחות או יותר כמה אני צריך להיות מודאג, או כמה גדול הסיכון.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני מלא. חדירה קצרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/04/2013רמת הסיכון נקבעת לפי סוג היחסים (אנלי, וגינלי, חודר, נחדר)
כתוב יותר פרטים ונוכל להתייחס לשאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכוונה בבקשה דחוף!ג'וקי12/04/2013
מחפשת הכוונה עזרה.מדובר בבחור נרקומן לאחרונה התגלה שהוא חולה איידס. הבחור כל הזמן מסומם ולא ניגש לקבל טיפול רפואי.מה עושים לאן פונים?המשפחה מיואשת לא מוצאים פתרון.בבקשה כל תשובה..תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה בבקשה דחוף! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013הדבר היחידי הנכון לעשות הוא להביא אותו לרופא שישכנע אותו לערוך בדיקה לגילוי נשאות ואם ימצא חיובי שהביא אותו לאחד ממרכזי האיידס. אין דרך אחרת שכן אי אפשר לחייב אותו או לכפות עליו להגיע לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת הדבקות PRECUMאורן2512/04/2013
נפגשתי עם בחור , הוא ניסה להכניס {ללא רשות כמובן} את הזין שלו אלי, והוא הצליח אולי רק את הכיפה
כמובן שלאחר מכן נבהלתי והוא שם קונדום, אבל אני חושש שאולי היה מגע של הכיפה וזה נכנס אלי לשניה או שתיים... לבחור היה PRECUM ברמות כבדות לפני למרות שלא ראיתי באותו רגע את המצב.
האם הסיכון להדבקות גבוה ?
האם זה שלא קיימתי יחסי מין אנאליים כבר מעל שנה יכול להפחית את הסיכויים ?
תודה רבה :|* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנת הדבקות PRECUM - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/04/2013על פי התיאור שלך הסיכוי להדבקה זניח-אפסי
לגבי השאלה השניה - אין כל קשר עם העובדה שלא קיימת יחסים כבר שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנת הדבקות PRECUM - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013הסיכוי להדבקה על פי התאור שנתת הוא כמעט זניח!! אבל אם אינך נרגע מכך- עשה בדיקת קומבו לאחר שבעה שבועות מן המגע.
לגבי רגישות להדבקה-זה שלא קיימת יחסים שנה אינך עושה אותך יותר או פחות פגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תושבת הרופאים בבקשה. מוטרדתלירי10/04/2013
ערכתי בדיקת איידס מהירה hiv 1/2 stat-pak לאחר 75 ימים ממגע לא מוגן.
האם התוצאות מהימנות?
אני חייבת לדעת על מנת לא להדביק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תושבת הרופאים בבקשה. מוטרדת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013כן התוצאה מהימנה בהחלט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- תוצאות בדיקת איידסלירי08/04/2013
ערכתי בדיקת איידס hiv 1/2 stat-pak לאחר 75 ימים ממגע לא מוגן.
האם התוצאות מהימנות?
אני חייבת לדעת על מנת לא להדביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר , עד שהרופאים יענו .
בני08/04/2013תרגעי , הכל תקין. את אמורה להיבדק אחרי 7 שבועות שזה 49 יום . נבדקת כמעט חודש יותר . הכל בסדר איתך ואין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף- תוצאות בדיקת איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013עניתי כבר שהבדיקה מהימנה והתשובה השלילית אכן נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה אני בחרדהאיתי08/04/2013
שלום למומחים/רופאים.
יצאתי עם מישהו חודש. לא שכבנו. אבל היו המקרים הבאים והייתי שמח לדעת האם יש חשש שנדבקתי.
הכל התחיל לי בעקבות כאבי ראש וסחרחורות שכבר יש לי שבועיים והבדיקות שלי יצאו תקינות.
המקרים שהיו:
1. אוננו אחד לשני. ואז נוצר מצב שזרע שלו חדר לי לפתח השופכה.
2. התנשקנו צרפתית ממושכת בזמן שהיה לו פצע דלקתי על השפה
3. אני נדקרתי באחד המפגשים מסכין במסעדה וירד לי קצת דם ואחרי שעה הוא גמר לי על המקום בו דיממתי.
עזרה בבקשה!!!!
אני בחרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה אני בחרדה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013מכל המקרים שתארת אין כל חשש להדבקה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו אני נואשדוד08/04/2013
עברתי ברחוב ועף לי קונדום על הפנים עף לי על השפתיים הרגשתי רטוב האם יש חשש להדבקה בנוסף הורדתי אותו עם הידיים ויש לי בידיים חתכים ובדיוק הנוזל נגע בהם האם יש חשש בבקשה אני לחוץ הייתי עם גרביים וכשהעפתי אותו מעליי גם דרכתי עליו עם הגרביים וכשהגעתי לבית אחרי שעה הורדתי את הגרביים והחלפתי תחתון האם במידה והתחתון נגע בגרביים שהיו עם נוזל ואז בדיוק בפתח השופכה ובחור הישבן יש חשש? וגם יש לי פצע ברגל הרגשתי עליו רטוב מהקונדום זה היה באזור של זונות נרקומניות יש חשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו אני נואש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013מכל מה שתארת אין כל חשש להדבקה. כל מה שאתה מתאר היא חרדה מפני הדבקה ואין כל סיבה לדאגה אמיתית ומבוססת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארטיק קרחבני06/04/2013
קניתי לילדה שלי ארטיק קרח בקיוסק. כשהיא פתחה את הנייר היא ראתה שחסר חלק בקצה הארטיק, כאילו נגסו ביס. האם יכול להיות מצב שמרחו על הארטיק נוזל מדבק והילדה שלי נגסה וליקקה, את הארטיק ונדבקה באיידס ? האם יש מצב להידבקות באיידס בדרך הזאת או דרך אוכל בכלל או מהארטיק קרח בפרט ? או אני אבא חרד ואין מצב ואין שום חשש לחרדות שלי ? האם צריך לבצע לילדה טיפול מונע או בדיקת איידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוועד לאיידס ענו לי ....
בני06/04/2013בוועד לאיידס ענו לי שאין חשש להדבקה ולא נדבקים באיידס,דרך אוכל ושתייה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
בני09/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארטיק קרח - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/04/2013גם אם נשא HIV נתן ביס אין כל מצב להידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה אומר ?
בני15/04/2013אז אין מצב שהזריקו לארטיק סוג של נוזל מדבק ואז הילדה אכלה את הארטיק ונדבקה באיידס ? בוועד לאיידס ענו לי שאין כל מצב להדבקה ולא נדבקים דרך אוכל ושתייה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לי לא ענו ?
בני17/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה אומר ? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/04/2013כל התשובות שקבלת נכונות- לא נדבקים דרך אוכל ושתיה לא נדבקים דרך הפה אלא רק אם בולעים כמות משמעותית של נגיף וגם אז זה כנראה מאוד נדיר ומכאן שלא נדבקים מן הארטיק כפי ששאלת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא צריך ?
בני20/04/2013אז לא צריך להמתין 7 שבועות מאז אכילת הארטיק ולבצע בדיקת איידס לילדה ? אפשר לעזוב את העניין ולהירגע בתור האבא של הילדה ? ולהירגע ולעבור לסדר היום ולהמשיך בשגרת חיים רגילה ולהניח לילדה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארטיק והדבקה
יורם20/04/2013אכן אפשר בהחלט לשכוח ולעבור לסדר היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש תשובה מהפרופסור , תודה .
בני20/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי ?
בני20/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה למעלה
בני22/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי ???
בני23/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי ??? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`28/04/2013אם לא שמת לב-אין כל צורך להבדק!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייגלית03/04/2013
ברצוני לשאול אותך שאלה חשובה אנא ענה לי עליה, כי יש לי קשיי נשימה מרוב שאני בלחץ...
אני אישה שמאוד שומרת על עצמי, אני נשואה ועם אותו גבר ושנינו נבדקנו לאיידס כשהתחתנו..
לפני שבועיים הייתי במועדון ריקודים והיה טיפוס מוזר שכל הזמן הסתובב סביבי והרגשתי דקירה בגב ולא התייחסתי וכשהגעתי הביתה ראיתי נקודה בצבע אדום. אך בדיוק שבועיים אחרי חליתי במין משהו מוזר..היה לי יומיים חום 38.4 כאבי שרירים חזקים, גירויי בגרון ועייפות מטורפת והזעות ביום ובלילה...מעבר לזה החום נעלם אחרי יומיים לערך והכאב בגרון התגבר ויש אודם רציני בגרון ויש לי כאבים איומים בגרון וקשה לי לבלוע...עשיתי משטח גרון ויצא שלילי..עכשיו קראתי פה על תסמונת איידס למי שנדבק..האם הסימפטומים הם איך שאני מתארת אותם? האם למי שלוקה בתסמונת זו יש גרון מודלק אדום, או שהוא רק חש כאב גרון? כתוב שהתסמונת יכולה להימשך בין שלושה ימים לשבועיים ויותר נכון? ניסיתי לא להתייחס לדקירה, אבל פתאום החום הגבוה וכל הסימנים ואני בהיסטריה.... מה אתה אומר? אנא התייחס גם לגבי האודם בגרון האם זה אחד מהסימנים גרון מודלק אדום, או רק כאבים? וגם התנפחו לי בלוטות הלימפה בגרון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/04/2013קשה להניח שנדבקת מדקירה במועדון - אלו סיפורים שמסתובבים אך לא שמענו מעולם על מקרה אמיתי שכזה
רצוי שתלכי ותיבדקי - סביר שלקית סתם במחלה ויראלית אחרת או מחלת הנשיקה - גשי לרופא המשפחה ותיבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומביויר - דחוף חייבת עזרהחסוי03/04/2013
שלום, עברתי התעללות מינית לפני מס ימים עם 2 עובדים זרים, היו יחסי מין מלאים עם שפיכה, בבית החולים קיבלתי כדורים לשתות למשך 28 ימים ע"מ להימנע מאיידס, הבעיה שלכדורים יש המון תופעות לוואי ואני חוששת שהשפעתם בלתי הפיכה ואני שוקלת להפסיקם (כרגע אני ביום ה3 ללקחיתם) אשמח לדעת האם כדאי להמשיך עם הטיפול ומה ההשלכות של התרופה (קומביויר ו2 כדורים צהובים-) - דחוף בבקשה צריכה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומביויר - דחוף חייבת עזרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/04/2013ממליצה לא להפסיק בשום אופן את הטיפול!!!
המטרה היא למנוע ממך להידבק מהם ב HIV
אם תפסיקי את הטיפול - את עלולה להידבק. חייבת להמשיך 28 ימי טיפול מלאים
אין השפעה בלתי הפיכה של הכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי HIV ורמת ליפוציטים כלליםירון02/04/2013
דר, פרופ' שלום
ידוע לי שהדרך היחידה לבדוק נשאות HIV היא בדיקה יעודית, אבל בכל זאת ההיתי רוצה לקבל תשובה עניינית לשאלה הבאה. נניח באופן היפוטטי שנדבקתי ב HIV לפני למעלה מ 8 שנים.. ואז לעולם לא נבדקתי... לפני שבוע עשיתי בדיקות דם רגילות, וחוץ מאנמיה קלה, וחריגה בכולסטרול (אני בן 41), הכל נראה תקין. אני אישית התמקדתי בערך האבסולוטי של ספירת הלימפוציטים בדם. ערך זה נמצא בדיוק במרכז הסקלה ותקין.
האם על פי תקינות ערכי הלימפוציטים ניתן להסיק או לפחות להניח שבסבירות של מעל ל 95% אין סיכוי שאני נשא (בעקבות חשש להדבקות מלפני 8 שנים)? אני לא רופא או מומחה בתחום, אבל ההגיון הבריא שלי אומר שאם אכן הייתי נדבק אז ב HIV אז כיום רמת ה CD4 שלי הייתה אמורה להיות נמוכה באופן שהיה נראה ברמת הלימפוציטים הכללית, שכן ה CD4 מהווים את עיקר הלימפוציטים. האם אני צודק בהנחה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה לשאלה שלי?
ירון03/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי HIV ורמת ליפוציטים כללים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/04/2013לא מתעסקים כאן בסבירות
אי אפשר לשלול הדבקה על סמך ספירת הלימפוציטים
לך תיבדק ותפסיק לעשות ספקולצחות מיותרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשאלה דחופה02/04/2013
שלום ,
ברצוני לברר לגבי בדיקה שעשיתי: HIV 1,2 ab's+p24 ag. ביצעתי אותה בספירת 7 שבועות , כלומר בדיוק ביום ה-49. התשובה הייתה שלילית. האם התשובה אמינה וניתן להירגע ולחזור לשגרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה מעלה- לחוצה מאוד!
שאלה דחופה03/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/04/2013בהחלט !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שאלה דחופה03/04/2013ד"ר, תודה רבה על המענה!
כלומר אין אפשרות שכזו שביום ה 49 לא יזהו זאת בבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה ממתינה לתשובתכם
לחוצה מאוד05/04/2013כלומר אין אפשרות שכזו שביום ה 49 לא יזהו זאת בבדיקה? ניתן לסמוך על הבדיקה שהיא ודאית ולא יכול לקרות מצב שלא מזהים זאת אם מבצעים את הבדיקה ביום ה-49?
אודה מאוד לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה מעלה
לחוצה08/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/04/2013אין מצב כזה - אם היתה הדבקה היא תימצא ביום 49
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/09/2013אין מצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה מאוננות
דנה05/04/2013האם ניתן להידבק באיידס ממקרה שבו אני(בחורה)אוננתי לגבר ביד ,לא בטוחה שהיה זרע,הוא לא גמר,ומיד הכנסתי אצבע לפה.במידה והיה זרע האם ניתן להידבק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה מאוננות-ייתכן ודלגת על שאלתי?
דנה14/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה מאוננות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013בנסיבות שאת מתארת לא ניתן להדבק. ככלל ההדבקה דרך הפה לא קורית בגלל שחומרים בחלל הפה מנטרלים את הנגיף. הדבקה ממין אוראלי מאוד נדירה וקורית כנראה רק כשבולעים כמות משמעותית של חומר מזוהם שיש בו כמות משמעותית של נגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
דנה15/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך מעניין לחוצה
דנה18/09/2013לפי מה שרשמתה לבחורה הנל
בקשר לכמויות שצריך כמות משמעותית של נוזל מדבק בעל כמות משמעותי של הנגיף בתוח אותו נוזל מדבק
השמח לקבל דוגמא מהיא כמות משמעותי של אותו נוזל זרע הפרשות נרטיק או דם
מאיזו כמות יכול להיות חשש כמות של כף אוכל כשהיא מלא בנוזל המדבק האם זה מספיק לחשש האם זה כמות משמעותי האם לזה התכוונתה או ש מדובר בכמיות יותר גדולות גמות של גמירה האם זה לא מספיק לחשש
האם זה לא כמות מסיבית וגדולה שניראת לעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש הבדל
דנה18/09/2013האם ישנו הבדל משמעותי בין הנוזלים זרע הפרשות נרטיק כשהם מגועלות בדם או דם
האם ישנו צורך בכמות שונה לכל נוזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל01/04/2013
שלום
הטריד אותי משהו ורציתי לברר.במקרה ושאריות של נוזל זרע מהיד אחרי שגבר מוריד את הקונדום,ונוגע בכפתור שמורידים את המים בשירותים.אם גבר אחר נוגע כעבור נניח יומיים באותו המקום ומחדיר לי את האצבעות לאיבר המין שלי יש סיכון במקרה כזה,אפשרי להידבק או שלא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
מיטל01/04/2013רציתי להוסיף עוד שאלה.הבחור שהייתי איתו ירד לי מקדימה ובפי הטבעת.וניסה להכניס לי גם קצת את האצבע לפי הטבעת.במידה והעביר מתי שהוא את היד שלו על איבר המין שלו שאני יודעת רטוב מאוד עוד לפני החדירה,ונגע לי מאחורה.רק ניסה להכניס את האצבע,לא עמוק מדי,יש לי סיבה לחשוש מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הרצאה שלך פרופסורבלי שם01/04/2013
פרופסור שלום לך קראתי הרצאה שלך ברשת ובה היה כתוב שאם חלילה מישהו נדבק הנגיף נמצא ברמה גבוה ואז מתחילה המערכת החיסונית לפעול והוא יורד בצורה משמעותית.
עכשיו רציתי לדעת כמו שנאמר עשיתי בדיקת pcr אחרי 3 חודשים מהמגע החשוד האם קיים מצב שבו הבדיקה לא זיהתה הדבקה משום שהמערכת החיסונים החלה להלחם וכמות הנגיף ירדה ל פחות מ 20 חלקקים מכוון שכמו שקראתי בהרצאה הנגיף יורד בצורה דרסטית האם קיים מצב שברגע שהמערכת החיסונית נלחמת הנגיף יורד ל פחות מ 20 חלקיקים?
שאלה נוספת חשובה ברשותך האם השיכלול של אמינות הבדיקה כוללת את זה שאין הרבה נשאים והסיכוי לקיים יחסים אם אדם נשא לא גדול ?
תודה רבה על זמנך היקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ לתשובה
בלי שם11/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הרצאה שלך פרופסור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013המקרה שתארת יכול היות שאחרי שלושה חודשים תהיה רמת הנגיף פחות מ20 בבדיקת PCR . זה קורה במקרים נדירים בלבד אבל אז הבדיקה לנוגדנים תהיה חיובית. לכן אחרי שלושה חודשים יותר חכם לעשות בדיקת קומבו ואין צורך ב-PCR/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים לHIV?אלעד01/04/2013
שלום
עבר חודש מאז מגע מיני ללא הגנה עם מישהו שיש סיכוי גדול שהוא נשא,
ויש לי את התסמינים הבאים:
פצעים בלשון (לא כואבים)
נפיחות במפשעה
אני כרגע לא יכול לעשות בדיקת HIV (לפי מה שנאמר לי)
האם ייתכן ואלו תסמינים ל HIV?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה בנוגע לנפיחות במפשעה
אלעד01/04/2013בדובר במעין גולה לא כואבת מעל לאיבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)