מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימיילרון23/09/2012
שלום פרופסור בנטואיץ
יש לך כתובת אימייל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים
דני23/09/2012למעלה מופיע השם שלו וכתוב שם פרטים נוספים.
תלמץ על זה ותקבל הכל:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Cדני21/09/2012
שלום
האם יש בעיה בלקיחת ויטמין C 500מ"ג למי שמטופל בסטוקרין וטרובדה?
זה הומלץ ע"י הרוקח וכתוב טבעי ללא חומצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
דני23/09/2012אני נוטל סטוקרין וטרובדה מזה חצי שנה. לאחר שעתיים מרגע הנטילה יש לי מעין איבוד פוקוס(הרגשת שכרות בראש) ועייפות שעוברת אחרי שעה וחצי בערך. כמו כן אני מרגיש עייפות כרונית בשוטף.
חוץ מהאמור אין תופעות לוואי אחרות.
האם לדעתכם כדאי להחליף הכדורים או שזה יעבור,כבר עברה חצי שנה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ השאלה...
דני28/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין C - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`02/10/2012אין בעייה בלקיחת הויטמין עם התרופות הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא התייחס גם לשאלה השניה,תודה
דני02/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני שלום
ללא שם11/10/2012האם זה נכון שרוב הנשאים שנדבקו רואים זאת במועד שקרוב לחצי שנה כוונתי 5 6 חודשים לאחר מועד ההדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה פרופסור מיתחננן לתשובהחסוי20/09/2012
ישנתי בחדר בצה"ל קמתי ראיתי לבן כזה כמו צבע על היולצה ועל המכנס דםוק כזה לחולצה ולמכנס כמות קטנה מאוד עם זה במידע שפיך ונגעתי בזה ובפנים ובפנ יש סיכוי ליידבקות או שאין סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה פרופסור מיתחננן לתשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/09/2012אין כל מצב להדבקה אם נוגעים בנוזל הזרע
מגע עם העור לא מסוכן להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לבדיקות hiv בקופת חוליםארנון20/09/2012
אני יודע שבמרכזי האיידס עושים את בדיקת הקומבו דור 4 בשגרה אבל מה לגבי בדיקות האיידס בקופות החולים? האם גם שם זה קומבו או ששם זו רק בדיקת נוגדנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לבדיקות hiv בקופת חולים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/09/2012כל הבדיקות בקופות החולים גם הן קומבו מזה שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפוציטיםעדי20/09/2012
שלום
אני יודעת שלא תמיד יש קשר בין לימפוציטים לאיידס אבל בכל זאת אני רוצה לדעת לאיזה אחוז של לימפוציטים מגיעים אנשים עם איידס??
NEUT% גבוהה 72.2% וLYM נמוך 20% -אלו התוצאות שלי וממה שקראתי באינטרנט קצת נבהלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
עדי20/09/2012איך נראות התוצאות של נשא ושל חולה?? בבקשה אני רוצה תשובה ספציפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימפוציטים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/09/2012הבדיקה שאת מתארת יכולה לנבוע מהרבה מצבים אחרים ולאו דווקא איידס
לכן לא עושים אבחנה על פי ספירת דם
אחוז הלחם מוציאים בנשאים נע בין תקין ל עשרים אחוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את המשפט האחרון בתשובתך
עדי21/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עדי21/09/2012אחוז הLYM יצא 20 וסה"כ 1.9 זה תקין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכינים
עדי21/09/2012כינים שנמצאות על השיער בראש ומוצצות דם יכולות להעביר את הנגיף במידה והכינה נכנסת לפה?? עשיתי טיפול כינים לכמה בנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
עדי21/09/2012כשמוציאים כינים צריך "לפוצץ"אותם ואז יש דם במידה והדם הזה מגיע לעין או לפה זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכינים
עדי24/09/2012כנים של אדם עם איידס יכולים להדביק? עם הוצאתי כינים ובטעות נכנס לי לפה או כשהרגתי את הכינה ויצא ממנה דם ונגעתי בפה או בעין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי??
עדי25/09/2012למה לא עונים לי על השאלות? בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתךך
חסוי22/09/2012ממש לא אי אפשר ליידבק מכינים בשום פנים ואוופןןן הם לא יכולים לשאת את הנגיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור-בדיקת Hiv בבלינסוןרון19/09/2012
שלום פרופסור
ביצעתי השנה בדיקת HIV קומבו במרפאה המשפחתית שלי, ועל טופס תוצאות הבדיקה היה רשום שביצעו הבדיקה בבלינסון- מרכז רפואי רבין.
שמעתי כל מיני שמועות שהיה בבלינסון איזה סיבוך לאחרונה והם לא הקפידו על כללי זהירות בנוגע לאיידס באיזשהו ניתוח ולכן הזמינו אנשים שטופלו שם לבדיקות מחשש להדבקה.
אני לא בקיא בפרטי המקרה, אני מקווה שתשפוך קצת אור על הנושא.
אפשר לסמוך עליהם ועל תוצאות הבדיקה שלי ?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור-בדיקת Hiv בבלינסון - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012אין כל קשר בין המקרה שבו בוצעה בדיקת אף אוזן וגרון בנשא hiv לבין שיטת הבדיקה.
בבילינסון כמו בכל המעבדות המאושרות בבתי החולים משתמשים בשיטת בדיקה אחידה - קומבו. הבדיקה אמינה כמו בכל שאר המעבדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סוכרמורן18/09/2012
נבדקתי באמצעות מכשיר קטן מאוד בקופת חולים לבירור רמת הסוכר בדם (תוצאה מיידית על גבי צג המכשיר) אני לא יודעת אם המחט שדקרה אותי (לא נכנסה פנימה רק דקירה קטנה שירד דם) הייתה חדשה ואם בדיקה כזאת יכולה לגרום להדבקה באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי18/09/2012אין סיכוי שמחט נישארת מאדם לאדם זה רשלנות !
הסיכוי ליידבקות לערכתי אפסי מיכוון שחולי איידס במדינה שלנו. היא כמות קטנה של האוכלוסיה וגם עם זה מחט קטנה אז אין סיכוי מיכוון כמות של דם מסויימת להדבקה צריך הזרקה ישירות לוריד איידס לא עובר בקלות
לדעתי אין סיכוי שלא החליפו מזרק אנשים אשר עובדים בקופת החולים מפחדים ליידבק באיידס ככה שגם הם לא יקחו את הסיכון ויחליפו כל פעם שעם חס וחלילה היא נידקרה מהמזרק אז היא נידקרה ממזרק חדש ולא משומש עזוב את זה שהם חותמים על תפסים מיוחדים שהם מחוייבים לעזור לכל אחד ולא משנה ערבי יהודי מחבל חייבים אין להערכתי לה לדאוג מכל הכיוונים כל עוד אתה בישראל ולא בארץ אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סוכר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012בכל בדיקה מחליפים את המחט
כך שאין מצב להדבקה במחלות המועברות בדם כמו הפטיטיס או hiv* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליdavid18/09/2012
אם אני מבצע מין אוראלי לגבר אחר או לאישה האם יש סיכוי להידבקות בHIV ובאיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/09/2012הסיכוי מלכתחילה קטן וקשה לתת אומדן מדוייק. ברור שיש בעיקר סיכון אם בולעים את נוזל הזרע מהאדם הנגוע או את נוזל ההפרשה של האישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות בזוג וחדירה אנאליתנתי16/09/2012
אם אני שוכב עם גבר אחר או עם אישה אחרת ואני מאונן לו או לה וגם לי תוך כדי האם יש סכנה שתהיה העברה של נוזלים מסוימים של לפני גמירה או משהו כזה בינינו לתוך פתח הפין שלי או פי הטבעת שלי ומכך להידבק באיידס?
אם אני מחדיר אצבעות לתוך פי הטבעת של בן או בת הזוג האם יש סיכוי להידבקות באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות בזוג וחדירה אנאלית - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/09/2012קשה לתאר הדבקה בנסיבות שאתה מתאר. הדבקה קורית בעיקר במגע מיני מלא וככל שהמגע או חשיפה לנוזלים מוגבלת כך הסיכוי קטן יותר.
מהחדרת האצבעות כפי שאתה מתאר אין סיכוי להדבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת pcr לדעת אם התרחשה הדבקהללא שם16/09/2012
שלום האם מישהו יודע היכן אני יכול לעשות בדיקת pcr על מנת לדעת אם התרחשה הדבקה אני מעוניין אפילו באופן פרטי פשוט אני לא מכיר מרכזים שמבצעים זאת מישהו יכול לתת לי אינפורמצייה לגבי הדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי16/09/2012עם אתה מדבק הדבקה של הנגייף האיידס שזה בכלל hiv ולא pcr שבכלל בודק מחלות גנטיות
אז עם אתה מדבר על בדיקה איידס יש מלא מרכזים לבדיקת איידס לאזור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012לאדם המזדהה כיסוי , אנא על תענה על שאלות הציבור
מתשובותיו הראה שחסר לך ידע בנושא
לשואל - בכל בית חולים אפשר לבצע בדיקת hiv PCR בתשלום אבל בדיקת הקומבו רגישה כבר שלושה שבועות אחרי הארוע ונעשית בחינם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו...
ללא שם17/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוק נכנס לעין במהלך רכיבהד``ר מרגלית לורבר16/09/2012
שלום ד"ר,
היום רכבתי על אופניי בהרצליה במהלך הרכיבה הרגשתי שנוזל נכנס לעייני אין לי מושג מה מקורו אך עולה בי החשד שזה רוק שירק אחד מישובי המכוניוצ שחלפו על פני. לא הבחנתי בדם (אך אין לי מושג האם היה) החשש שלי שמא היורק (אם היה כזה) סובל מדלקת חניכיים וכך דם היה יכול להגיע לעייני. האם יכולתי להידבק כך באיידס? כיצד הייתי נוהג במקומי מניח לעניין ? או ש"נתקע" עליו?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך
חסוי16/09/2012לא תואר שום מקרה של יידבקות בנגיף מין המתואר כך שהייתי מניח את זה בצד מיכוון שזה לא דרך להדבקה בנגיף בכלל
וחוץ מזה שזה כמות חולי האיידס במדינה קטן
וגם רוק מנטרל את הנגיף
גם זה כמות קטנה ולא מסיבית
גם לא ראית דם
וגם אתה בחדרה אז צא ממנה או שגש לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לתת לרופאים לענות
מאיר16/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובה
מאיר17/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012גם אם טיפת אור חדרה לעין אין כל מצב להדבקה
הנגיף לא נמצא ברוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה רופאים נכבדים תענו לירק שאלה16/09/2012
שלום
לא מזמן חזרתי מבילוי ,אני דו מיני והייתי במסיבה של הומואים
כמה חברה הלכו מכות ואני מרצון טוב הפרדתי בניהם ללא הצלחה (עד שהמשטרה באה)
פתאום אני מבחין שביד שמאל שלי (גביים עליונות אם אני מציין נכון) יש דם
אותו בחור נפצע והדם שלו נגע בי ..יש לציין שלא היה לי שום חתך ,זה פשוט דם על העור ביד שמאל ..עכשיו קצת למעלה מהדם ראיתי פצע קטן יכול להיות שזה פצעון שלפעמים יש לכל אחד (מאוד קטן ) ..האם אני אמור לדאוג ? או שאני יכול להיות רגוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון -קורה
רק שאלה16/09/2012גפיים *
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
חסוי16/09/2012איידס לא עובר בקלות לכן צריך מאמץ כדי שהנגיף יחדור לתוך זרימת הדם וישתלט עליה כך שעם היה לך פצעון קטן זה בהחלט לא מספיק צריך שתי פצעיים שותתי דם בחיקוך של כמה שניות ושאחד הצדדים יהיה נשא או חולה בנגייף
מקווה שעזרתי עם לא תמתין ותקווה שהדוקטור יענה לך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה רופאים נכבדים תענו לי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012הסיכון להדבקה מדם שנגע בעור אפסי
אם אתה דו מיני , האם בדקת את עצמך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה אבל רוצה להבין משהו
רק שאלה20/09/2012כן לפני חודשיים בדקתי את עצמי ויצאתי שלילי כי אני שומר על עצמי
אני עושה רק סקס בטוח
את כותבת שהסיכון להדבקות במקרה שלי (שהפרדתי בין חברה שהלכו מכות ואחד נפצע ופתאום אני מבחין ביד שמאל שיש לי דם על הגפיים )
השאלה אם אפסי ואני צריך להיבדק אחרי המקרה או שאני יכול להיות רגוע ואין דרך לה דבקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה אבל רוצה להבין משהו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/09/2012אם היה רק מגע בעור ללא פציעה - אין סכנה
אם היתה פציעה - יש סכנת הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות קומבודנה14/09/2012
בכמה אחוזים אמינה בדיקת קומבו שבוצעה לאחר 20 יום או 3 שבועות ?תוצאה שלילית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012מעל 95 אחוז
מהסיבה הזאת ממליצים לחזור אחרי שבעה שבועות מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת לחוץתומר14/09/2012
הייתי במספרה והספר עבר לי עם המכונת תספורת בפאות
שבאתי לבית ראיתי שיש לי מתחת לשיער של הפאות פצע
אני לא יודע אם היה לי לפני או שנפצעתי מהמכונת תספורת
האם יש פה סיכון להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי14/09/2012ממש לא אין שום סייכוי ליידבק באיידס מין המתואר שלך גם עם נפצעת וגם עם לא !!!! שבת שלוםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה מהפרופסור בבקשה
תומר14/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהדוקטור יענה לך אבל המשך
חסוי15/09/2012אין הדבקה מין המתואר שלך מיכווון שאיידס עובר רק דרך שתי פצעיים שותתי דם שמיתעררבים אחד בשני בחיקוק זה לא משהו פשוט איידס לא עובר בקלות יש להבין שהנגיף מאוד רגיש לאוויר ומת לאחר כמה שניות גם עם הוא לקח לא רק מכונה לקח תער של מישהו אחר שירד על זה דם ואחרי כמה דקות סיפר אותך ואז עשה לך עפ התער אין סיכווי ליידבקות הנגייף לא חיי באוויר מעל כמה שניות בכמןת כזו ועד ל 20 דקות במקרה של פיגוע שיש מלא דם . דרך הגב נתחיל מזה שאין הרבה נשאי איידס ועם היה הדבקה כך כל העולם היה דבוק בנגייף האיידס קיצור רוצה שהדוקטור יגיד לך את אותו הדבר סבבבה (: חג שמח ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת לחוץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012הסיכוי אפסי
עוד לך תואר אף מקרה של הדבקה אצל הספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיי נשא איידסדני14/09/2012
שלום,
היתי שמח לדעת מהי תוחלת החיים של נשאים הידועה נכון להיום?
מאילו מחלות הם מתים?האם יש מיתות ששכיחות אצל נשאים מבוגרים ביחס למבוגרים בריאים?
כמה המערכת החיסונית פגועה ביחס לאדם בריא מול נשא מטופל?
כמה הטיפול בקוקטיל פוגע בגוף ומהן המחלות שהוא גורם בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי14/09/2012נשא איידס אשר גילה את המחלה מוקדם יוכל לחיות עד 85 שנה עם טיפול.
היום כבר לא מתים מאיידס !!
לגבי איזה מחלות ניהיה להם אין לי מושג ועם בכלל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיי נשא איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/09/2012התשובה לשאלות שלך ארוכה ולא מלאה:
1) על פי מה שנמדד בינתיים אורך החיים של נשא מטופל אינו שונה מזה של אוכלוסיה בריאה אך הזמן שחלף מאז דבר זה נמדד אינו מספיק כדי לקבוע זאת מספיק.
2) מערכת החיסון של נשא מטופל אינה זהה לזאת של אנשים שאינם נשאים בעקבות פגיעה ראשונית בתחילת המחלה.
3) לנשאים יש יותר פגיעות בכלי הדם, במערכת המטבולית ובעצמות בהשואה לאוכלוסיה בריאה.
4) לנשאים יש כנראה מחלות כלי דם וגשוליות בשכיחות גדולה יותר מאנשים בריאים.
5) אין בינתיים עדויות לפגיעות ארוכות טווח של התרופות של הקוקטייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)