מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאנונימי13/09/2012
עשיתי בדיקת איידס 52 יום אחרי דרך קופת חולים מכבי אחרי מגע מוגן שהיה לי עם זונה והודיעו לי עכשיו שאני שלילי
האם אפשר להירגע סופית ולישון בשקט???????
לא צריך לעשות שוב בעתיד?????
האם קיבלתי את חיי סוף סוף בחזרה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי14/09/2012היית יכול להיות רגוע גם ללא הבדיקה לא עשית משהו שמסכן אותך
הבדיקה רק הוכיח לך שאין לך מה לפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אבל
אנונימי15/09/2012שוב אני רוצה תשובה של רופא
אני רוצה לדעת שסיימתי עם הסיוט הזה
בכל מני אתרים אחרים רשום
שצריך לחכות יותר ושמומלץ לעשות אחרי חצי שנה
מה כן נכון??????כל כך הרבה אופציות וסוגי בדיקות עבור המחלה הארורה הזאת
שמציאו כבר תורפה לדבר הזה...................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
חסוי16/09/2012אתה קורא מאמרים ישנים לפני תקופה מסויימת היה צורך להמתין חצי שנה עכשיו כבר 7 שבועות מספק לך תשובה יש כמה בדיקות וכמה סוגים וקומבו היא בדיקה מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב שפתאום אחרי חצי שנה
אנונימי18/09/2012יהיה הפתעות????.???
ואם אפשר שרופא יענה בבקשה....
המגע היה ב14/7 והבדיקה הייתה ב5/9 ??? מספיק זמן????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012תשובה שלילית אחרי שבעה שבועות היא אמינה ובטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שענית!!!
אנונימי19/09/2012התחיל להיות לי נקודות אדומות על הפין אולי מיובש אבל זה מפחיד אותיי מאוד
מה גם שיש כאבים מידי פעם מתחת לבית השחי ללא נפיחות???
יכול להיות מחרדות???
אין קשר נכון?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שענית!!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/09/2012אין קשר
לך לרופא המשפחה להראות לו במה מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחשוש או ליבדק בלחץץץץץץץץץץ מפחדדדחסוי13/09/2012
היום לחצתי למישהו יש וירד לו דם ואחרי זה בידיוק פיצצתי חג'קון גדול בפנים סיגוי גדול שהדם שלו נגע בדם שלייי מה עושים האם זה מסוכן או לא כי בבנתי שצריך פציי ענקק ומלא דם ועם דם של מישהו אחר כמות משמעותית וחלק אמרו לי טיפת דם מספיקהה אני מפחד מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחשוש או ליבדק בלחץץץץץץץץץץ מפחדדד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/09/2012אין שום סכנה במה שאתה מתאר!!
אם תמשיך לפחד ראוי שתיגש לעזרה נפשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' הנכבד שאלהדני12/09/2012
שלום פרופסור.
ידוע כי יחסי מין אנאליים ללא קודום עם נשא הם מהמסוכנים ביותר לצד הנחדר.
האם מידת הסיכום פחותה באופן משמעותי אם לא היתה גמירה מלאה?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' הנכבד שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/09/2012ברור שכן-מידת סיכון פחותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מסובכת הוספתי גם תמונהחסוי12/09/2012
הגעתי במעופןן ניראה כמו צירה משהו ענק וירד לו מין דם היה לי פצע פתוח ביד האם זה מסוכן כי הרמתי אותו לפח עם היד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מסובכת הוספתי גם תמונה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/09/2012אין כל הוכחה להעברת הנגיף של האיידס על ידי חרקים -צרעות ויתושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לדוקטור אני מחפש תשובהחסוי12/09/2012
יש פורם שאחד הרופאים רושם שם ככה רק בהזרקה של דם ישר לווריד ולא עם ירד דם ונגע בפצע פתוח ושאני אומר שיש פצעים ונוגע דם וזה אתה אומר אין מה לחשוש זה לא עובר ככה איך זה עובר ?
כי לי יש פיצוענים ואני נזהר גם ביידים וזה ןאני משתדל שלא יגעו בי כי לרובה יש פצעים מדממים אפשר תשובה יותר מדוייקת
הבנתי שהנגייף רגיש מאוד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לדוקטור אני מחפש תשובה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/09/2012ההעברה בנסיבות שאתה מתאר אינה קיימת למעשה. דרושה כמות גדולה של דם נגוע שתחדור לפצע פתוח על מנת לגרום להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא דחוףףףףףףףףףףרוננן12/09/2012
האם פרוצה מהגרת מאפריקה
שקיימתי איתה יחסי מין
ובמהלכם נפל לי הקונדום למשך 4 דקות
ולא גמרתי בפנים
מה הסיכוי שלי להידבק אם לאחר מכן היו לי תסמיני שפעת אך ללא חום
מאז אני בחששות וחרד ללכת להיבדק
עברו כבר שלושה חודשים מהמקרה
מה עליי לעשות
ומה הסיכויים שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי12/09/2012אני הייתי ממליץ לייבדק למרות ששוב איידס לא עובר בקלות אבל אין שום קשר לגמירה שלך לכן אף פעם לא נידע עם לא ניבדק תחשוב שזה יכול לתת לך שקט נפשי פשוט לך תעשי בדיקה מהירה תוך 20 דקות עם תשובה ככה תיהיה רגועה ביותר !זה עולה 300 שקל או שתחכה בלחץ שבועיים!
והיום כבר לא מתים מאיידס אפשר לתפוס את זה מוקדם ולחיות רגיל עם כדורים והכל טוב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רוננן12/09/2012תודה על התשובה אחי
אבל עדיין בדיקת איידס זה דבר קשה
אתה אומר שיש קשר בין התסמינים או שלפי דעתך זה צירוף מקרים
כי אני מאוד חושש והאם הסיכויים בבדיקה יהו לטובתי תוכל לפרט זאת באחוזים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ כדי לקבל תשובה
רוננן14/09/2012???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
חסוי14/09/2012נגיף האיידס לא עובר בקלות גם אחרי קיום יחסי מין יש לציין שמאוד קשה ליידבק אבל זה אפשרי מאוד הסיכוי לדעתי עומד 1/300 עם לא יותר אבל לך ליבדק להסיר חשש מליבך כי לא אני ולא הדוקטור יכולים להגיד לך במדוייק מה יש לך או אין לך
שום תסמינים אינם נכונים כיוון שהם. דומים לכל מחלה פשוטה כמו שפת רגילה .
לכן אני חוזר ואומר גש ליבדק באחד ממרכזי האיידס
כדי להיות רגוע ...
שיהיה סוף שבוע נעים ומבורך על כל עם ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוננן15/09/2012שמע אחשלי תודה על היחס שאתה נותן פה לשאלות של אנשים
זה ממש לא מובן מאילו
אני מקוה לעשות את הבדיקה בקרוב ולקבל תשובה טובה אמן
בכל אופן תודה רבה רבה לך
ומי יתן ותמישך לעשות עבטדתך נאמנה
שבת שלום ושנה טובה אחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף והמשך
חסוי15/09/2012אני לא הדוקטור אני בן 19 עוד מעט ועשיתי פרווייקט ענק על איידס והייתי במלא מרכזי איידס ועשיתי כל דבר כדי להבין כל דבר ודבר על איידס אבל אני יכול להגיד לך שלדעת זה חשוב הכל התחיל מחרדה ואני עוזר פה לאנשים כי אני הייתי חרד בידיוק כמו כל אחד ואחד פה שלי מבין ולא יודע לכן אני ניכנס לאתר כל שעתיים לענות ולעזור לאנשים כי עם יש איזה משהו שאני יכול להרגיע או לשלוח מישהו לעשות טיפול מונע באותו הרגע שקרה לו ספציפי משהו אז עם אפשר למנוע ולעזור פה לאנשים אני פה תמיד ואשמח לתת מענה כל הזמן
הכל מיקרהה לך ליבדק ועם אין לך מושג איך או איפה שלך לי את האזור שאתה גר בוא והשלח לך את האזור הכי קרוב אלייך
הסיכוי שיש לך משהו באמת קלוש אבל לך תיבדק אנשים שנימצאים חולי איידס ומגלים את זה מוקדם יכולים לחיות עד 85 שנה !!
היום כבר לא מתים מאיידס !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופא דחוףףףףףףףףףף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012גם ארבע דקות ללא קונדום מספיקות כדי להידבק במיוחד שמדובר באשה המגיעה מהיבשת השחורה
גש להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסורכרמית09/09/2012
ברצוני לשאול אותך מספר שאלות:
יש בשכונה שלי נרקומן ולאבא שלי היה ויכוח איתו יום אחד והוא אמר לאבא שלי שהוא יראה לו מזה, בהזדמנות.
אמרתי לאבי שייזהר וישים לב שהנרקומן לא יעשה לו משהו.
היום אבא שלי ניקה את האוטו והיה עם הגב ואז דרך החלון ראיתי את הנרקומן מתקרב במהירות לעבר אבי...רק שאבי היה עם אוזניות ומכשיר מוסיקה והוא לא שמע שאני מזהירה אותו שהנרקומן מאחריו וראיתי שהוא מחזיק משהו בידו הנרקומן. צעקתי לאבי דרך החלון והוא לא שמע אותי בגלל המוסיקה.
ירדתי בריצה למטה וראיתי שלאבי יש נקודה עם דם מרוחה על היד מאחורה. אבא שלי אמר שהוא הרגיש דקירה אך לא התייחס כי הוא לא האמין שמישהו ידקור אותו. לאחר מכן הוא אמר לי שאולי זה שום דבר וזה צירוף מקרים והוא כבר לא זוכר מה הוא הרגיש...הכיצד אני יכולה להיות רגועה פרופסור שהנרקומן לא דקר אותו? אבי אמר לי להיות רגועה ושהכל בסדר. הכיצד דוקטור? כיצד אדע שהנרקומן לא דקר אותו בכוונה?
כיצד לדעתך אני אמורה לנהוג?
אבי אומר לי להיות רגועה ושהכל בסדר....אך זה שראיתי דם מרוח ונקודה בדיוק באותה שנייה שירדתי, זה לא מוזר?
קראתי היום מאמר מפחיד של איזה רופא שרשם שרוב ההדבקות דרך מחטים נעשות עי דקירה ממחט במסגרת תאונת עבודה - אחיות, מעבדה וכו...אז אני לא מבינה...ז"א שאם חלילה אבי נדקר אז הוא בסכנה? הם הוא החדיר לו את הדם שלו, הנרקומן, עד כמה אבי בסכנה במצב זה?
אבי לא חושב שהוא צריך להיבדק והוא אומר שאני בחרדה מיותרת...אבל אני ראיתי את הנרקומן רץ אליו אך לא הצלחתי לראות מהחלון אם הוא דקר את אבי או לא...
כיצד היית נוהג במצבי?
על פי נסיונך האם יש לי סיבה לחשש, או שהסיכוי שהוא ידבק הוא נמוך או אפסי בהנחה שזה כן קרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פרופסור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/09/2012קרוב לודאי שאביך צודק ואת נכנסת לחרדה.
הסיכוי להדבקה בנסיבות שתארת נשמע לי נמוך או אפסי.
הפשוט ביותר זה לדעת אם הנרקומן נשא או לא?
אם הוא בכלל לא נשא אז אין בעייה.
בסיכום, אני לא הייתי הולך להבדק אבל אם את לא נרגעת אז תבקשי שאבא שלך יעשה בדיקה 50 יום לאחר הדקירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאודכרמית09/09/2012
יש לי ילד בן כמה חודשים שאותו ששמתי אותו בגן לפני מספר ימים. היום בבוקר ראיתי שאחת המטפלות נחתכה ולא התייחסתי ועם החתך המדמם היא נתנה לבן שלי את הבקבוק לשתות וכל הזמן עד שהיא הביאה לו את הבקבוק היד המדממת שלה הייתה על הפייה של הבקבוק שלו. היא שמה את היד איזה כמה שניות רצוף.
אני לא הבנתי שהחתך שלה היה כזה עמוק. כאשר עמדתי ללכת פתאום אני רואה שהיד שלה מרוחה בדם והחתך מדמם. התחלתי לריב איתה ולצעוק ולומר לה איך היא עושה כזה דבר ומזה החוסר האחריות הזה. עכשיו אני מניחה שהבן שלי בלע את הדם שלה, אם היא נגעה לו בפייה עם חתך מדמם. האם מבליעת דם אפשר להידבק באיידס? אני בפחד נוראי בגלל הבן שלי...לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות, הרי מלא ילדים הולכים לגן ובטוח יש פציעות וכל מיני דברים.
יש לי שתי שאלות:
אם הילד בולע כמות קטנה של דם האם הוא בסכנה ואם זו כמות גדולה של דם האם הוא בסכנה?
בקיצור, יש לי סיבה לבהלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך אני לא הדוקטור
חסוי10/09/2012בנסיבות שתארת הסיכוי ליידבק באיידס הוא זנייח מיכוון שמים מנתרלים את הנגיף האיידס נרחיב ונוסיף לא תיהיה הדבקה במצב בוא רק לצאת אחד יש פצע שותת דם !
נרחיב (עם לילד שלך לא היה פצע בפה פתוח ושותת גם אז האפשרות ליידבק היט בלתי אפשרית )
יש להוסיף ולציין אין לנו במדינה מיליוני נשאי איידס !
בקצרה הסיכוי ליידבקות במקררה הזה עומד על 0 אחוס
שיהיה המשך יום נעים מכוון שהדוקטור יענה לך גם שתיהיה רגועה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום על איבר המיןללא שם09/09/2012
שלום רב !!
האם כתם אדום עגול לא כואב שיצא אחרי מספר שבועות לאחר מגע מיני יכול להעיד על זיהום ראשוני של hivנכון שזה יכול להיות כל דבר אבל האם זה יכול להעיד על זיהום ראשוני כתם אדום בקוטר 3ס"מ די גדול שהגליד לאחר שבוע והותיר צלקת אני רוצה לציין שבדיקת עגבת יצאה תקינה האם זה יכול להיות זיהום ראשוני למה שהזכרתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום על איבר המין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/09/2012קשה לקבוע מבלי לראות אבל לא נשמע סביר שזה מ-HIV !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסר ...
ללא שם12/09/2012פרופסור יקר מנסיונך העשיר האם שמעת על מקרים בהם לאלו שנדבקו בנגיף יצא כתם אדום כפי שציינתי או שזה בכלל לא סממן כי לפי מה שקראתי ל 20% מהנדבקים קיים הדבר כמו כן מדובר בזיהום כלשהו הרי כתם לא יצא ככה סתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לפרופסור בנטואיץדני08/09/2012
קיבלתי טיפול פפ בחדר מיון. בגלל טעות ניתנו לי כדור אחד של קלטרה במקום שתיים, ושתי כדורי קומביוויר במקום אחד. כך לקחתי שלוש פעמים: 2 קומביויר ואחד קלטרה(ערב - בוקר -ערב ).
אחר כך חזרתי למינון הנכון.
האם אתה סבור שעלי להפסיק את הטיפול בפפ בגלל הטעות? האם אפקטיביות הטיפול נמוכה בגלל הטעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשררר
חסוי09/09/2012נתחיל מזה לא רופא לא פרופסוט ולא אף אחד יכול להגיד לך שזה קשור לאיידס מיכווןהשרק בשיקה יכולה לבדוק את זה בוודהוות יש לציין שלאיידס יש תופעות כמו לשפת רגילה כך שאין לאתר אותו על ידי שום דבר אחר מלבד בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לפרופסור בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/09/2012היעילות של הטיפול עדיין גדוךלה ולכן לא הייתי מפסיק הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לפרופסור...דן08/09/2012
שלום... אני לפני חודש בדיוק קיימתי עם בחור שפגשתי באינטרנט מין אוראלי והוא החדיר לי בהתחלה עם קונדום אבל אח"כ בגלל שכאב לי ביקשתי שאני לא רוצה שימשיך... ואחרי שהוא הוציא את הקונדום הוא ניסה שוב להחדיר לי פעם אחת וישר הוציא זה נמשך בדיוק שנייה.. עכשיו השאלה שלי אם יש סיכון להידבקות בHIV במידה והבחור נשא? ואם כן מה הוא הסיכון? ואם הוא גמר לי בפנים וקצת השפריץ לי לעין.. האם זה מסוכן?
אני כעת נוטל אנטיביוטיקה כי גילו שיש לי חיידק הסטרפטקוקוס בגרון.. האם ישר קשר בין החיידק לאיידס ואם אתה ממליץ לי עכשיו לעשות את הבדיקה למרות שאני נוטל אנטיביוטיקה?? האנטיביוטיקה לא תוכל לשבש את תוצאות הבדיקה? ושמעתי שיש מעבדה פרטית שעושה בדיקות קומבו כעבור שבועיים אחרי המגע.. האם אתה ממליץ על בדיקה זו?
אני מאד לחוץ וחרד ואודה לך עם תענה לשאלותיי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אני בלחץ אם מישהו יכול לענות.
דן08/09/2012...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה דואג גם אם כן
אייל09/09/2012עד שתצטרך להתחיל טיפול זה עוד 6-7 שנים
עד אז יהיו תרופות הרבה יותר טובות ונוחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף לפרופסור... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/09/2012הסיפור לא נשמע מדאיג.
איני ממליץ עך פי הסיפור לעשות בדיקה.
אם שחרדה נמשכת כדאי שתעשה בדיקה רק להרגיע ותלך לטיפול נפשי.
אין השפעה של האנטיביוטיקה על תוצאות הבדיקה לאיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יאני טועה ומטעה..חרף היותו רשוםאבי07/09/2012
מצטער פ' צבי אם היה לך הסבר הגיוני יותר היתי מקבל אותו
לידיעתי פטנט שנרשם הוא נבדק כי הוא עובד ..אחרת איזה פטנט זה
היתי מודה לך פ' צבי אם היתה מסביר מהוא זמנו של פטנט כזה ומתי יהיה ניתן לשימוש חוקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יאני טועה ומטעה..חרף היותו רשום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/09/2012ניתן לרשום פטנט על כל קשקוש ועצם רישום הפטנט לא מוכיח השפעה.
חבל שאתה מתעסק בשטויות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבה על שירותים ציבורייםשגית06/09/2012
שלום, רציתי לדעת אם יש סיכון בישיבה על שירותים כשעליהם טיפת שתן. איך בעצם אפשר לדעת אם זה לא הפרשה מהנרתיק ואז יש סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי06/09/2012אין שום סיכוי ליידבקות מין המתואר אצלך
לא הוכח עד היום שאפשרות זו קיימת
הסיכוי לא רק שואף לאפס הוא גם כזה ....
אחרת כולנו היינו נידבקים ממזמן
בשירותים ציבוריים יש לומר שיש הרבה דברים מגעיליפ ולכן יש לציין שהבדיקה להערכתיי כוללת הכל שתן / דם / צואהה / שפיך / הפרשות / קיא / ועוד ...
כיוון ששום אחד מהדברים המצויינים פה לא יכול להחזיק מעמד הנגיף מאוד מאוד רגיש לאוויר לטמפרטורת הסביבה כך שהסיכוי שהוא ישרוד אפסייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על מגעאמיר06/09/2012
שלום
שלשום הייתי עם נערת ליווי - לא שכבנו
היא מצצה לי את איבר המין פעמיים למשך של שנייה בכל פעם
לאחר מכן בקשתי ממנה לשים קונדום
תוך כדי שאנחנו מבצעים מין אוראלי החדרתי לה אצבעות לאיבר מינה
על אחת מהאצבעות שלי יש פצע - לא מדמם, ייבש ולקראת להגליד
זה פצע שקורה כשתולשים את העור הבולט שבצידיי הציפורן
יש על הפצע קצת רטיבות של נוזל שקוף אך הוא לא מטפטף
מה הסכנה בכך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך תשובה אבל הדוקטור ירחיב
חסוי06/09/2012לפי המתואר שלך אין סיכוי כיוון שאיידס חייב שתי פצעים שותתי דם מה שלא היה פה בסיפור שלך , להערכתי הסיכוי ליידבקות לא קיים פה
וגם עם הפצע שלך היה פתוח היה צריך כמות דם משמעותית ליידבוק כדי שיוכל לחדור לפצע "הפתוח" שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין מחכה לתגובה..
אמיר13/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על מגע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012אין סכנת הדבקה במצב שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרה אתמול ואני לא יודע מה לעשותמנשה06/09/2012
דברתי עם מכר והוא קסס ציפורניים כל הזמן, בטעות הוא הצביע על משהו ושרט אותי טיפה במצח. לא שריטה עמוקה ואבל כן נשאר לי סימן קטנטן עם טיפונת דם שלי. הוא גם השתעל הרבה ונראה שהיה מצונן (כאן החשש הגדול - שמי שמתעל יש לו גרון שנפצע ומדדם קלות - אני לא יודע איך זה עובד) . מכיוון שנבהלתי שאלתי אותו עם הוא סובל מאיזה דימום רציני בפה או משהוא בסגנון והוא אמר שלא. החשש שלי זה שהגרון האדום שלו משיעול ואולי בכל זאת איזה טיפה דם הביאו כן איזה ריכוז של ברמה מדבקת בנגיף האידס בפה ושבגלל שהשריטה כן הייתה אחרי שהוא הכניס את הציפורן לפה ובטח נשאר רוק על הציפורן (מדובר בהפרש של שניות בודדות עד לשריטה),החשש שלי זה גם כי השריטה לא עמוקה אבל כן פצעה אותי טיפה. מה דעתכם כרופאים - אני חושש שזה דומה לארוע של שריטה מחפץ רפואי חד או נשיכה ובגלל השיעול והגרון האדום אז רוק עם דם, בעצם אני שואל עם אדם שמשתעל הרבה מכניס לעצמו בגלל זה כמות של נגיפים לרוק בגלל העומס על הגרון (לא חולה שחפת שיורק דם!!!), בהנחה שהוא נשא איידס שלא מודע לנשאותו האם קיים סיכון בארוע זה? לשכוח מזה ולהמשיך הלאה? להיבדק עוד חודשיים? לא רוצה סתם לדאוג אבל לא רוצה להיות לא אחראי כלפי אישתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך אני לא הדוקטור
חסוי06/09/2012אין שום סיכון ליידבקות מין המתואר אצלך
ואין צורך בבדיקה
החשד שלך לדעתי נובע מחרדה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך אני לא הדוקטור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/09/2012תשובתו של החסוי לגמרי נכונה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)