מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום!קרינה01/11/2012
הייתי היום בחנות ירקות ופירות וקניתי ושמתי בשקיות..באתי לקופאית לשלם והיא הכניסה לי הכל לתוך שקית אחת גדולה והיא סידרה לי את הירקות והפירות...כאשר הגעתי הביתה הבחנתי בכך שעל הידיים שלי יש כתמים אדומים ןגם על השקית..ואז הבנתי שהיא כנראה הייתה פצועה ועל הידיים שלי היה מרוח דם...השאלה היא כזו, האם אני בסכנת הדבקה? אין לי פצע עמוק ומדמם בידיים אבל יש לי חתכים כאלה בעור ועוד פצע שהוא פתוח אך לא מדמם... מה הסכנה להידבק כך אני ממש פוחדת..
שאלה נוספת בתור מאחורי עמד איזה סוטה שכל הזמן נצמד אלי ואני זזתי לאחר שהסתובבתי ראיתי שהוא נוגע למטה במכנס, באיבר מינו...עכשיו החולצה הסתירה אז לא ראיתי אם האיבר חשוף או לא...עכשיו הוא היה ממש קרוב אלי ושהתסובבתי הרגשתי כמעין משהו רטוב על הפנים, אני יודעת שזה נשמע מוזר אך זו האמת..הפחד שלי שאולי הוא עשה ביד וזה השפריץ לאיזור העיניים שלי והפה..במידה וכן האם כך אני בסכנת הדבקה? דבר נוסף, הייתי עם שמלה קצרה אם באמת הוא עשה, אם זה היה על השמלה שלי מאחורה וזה חדר לתחתון כי הייתי עם תחתון דק כזה..האם זה מסוכן ויכול לעבור וכך לסכן אותי בסכנת הדבקה?
אנא ענה לי לגבי שני המקרים..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012לגבי שני המקרים שתארת אין כל אפשרות להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע נוזלים חוץ גופני.אבנר01/11/2012
שלום, הייתי באקט עם גבר ללא חדירה, הוא עשה לי ביד עם קונדום ובזמן שעשה לי ביד נגע לעצמו באיבר,הוא לא גמר אך אני חושש שיצאו לו "טיפות אהבה". אני חושש מכיוון שבזמן שעשה לי ביד הקונדום זז מעט למטה ולמעלה ואני חושש שמעט מהנוזלים שהיו לו על היד חדרו כך לקונדום(הוא עשה לי ביד עם אותה יד שנגע בעצמו). רציתי לדעת האם יש חשש להדבקה?. תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע נוזלים חוץ גופני. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012אין כל חשש להדבקה על פי התאור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהיובל31/10/2012
חוסר בכדוריות דם אדומות קשור לאיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012רק בשלב מאוד מתקדם של המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי ומזון לרופאיםמיכאל30/10/2012
סוכם ומוסכם שמין אורלי יכול להעביר איידס!
מדוע אז להתעקש על כך שמזון טרי שזוהם בקצת דם לא יכול להעביר איידס?!? מאות אלפי אנשים אוכלים יום וים במסעדות ובגלל תופעת ההגירה מאפריקה יש גם סטטיסטית מאות נשאים עובדים במטבחי המסעדות. שדבר כזה קורה יום אחרי יום במשך שנים בהחלט סביר שיקרו מקרים של הדבקה דרך מזון...
הנגיף בהחלט יכול לחיות בדם עד שהסלט שנחתך במיטבח מגיע לשולחן הסועד!
אין במטבחים הללו שום פיקוח על כללי הגיינה מקובלים ומכאן הסכנה.
מדוע הרופאים שמתעסקים בתחום לא פונים למשרד הבריאות שיקבע נהלים שמניעת מצב זה (למשל שימוש בככפות כמו שעושים בחלק ממקמות האוכל). לדעתי מדובר במחדל רמדיה 2.. אנא תגובת הרופאים. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורלי ומזון לרופאים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012אתה יכול כמובן להחליט שאתה לא מאמין לכל מה שנחקר והוכח ואש לא יעשור כל מה שאומר!
מין אוראלי כנראה יכול להדביק רק במקרים מאוד נדירים ובודאי שלא שכיחים. ממה שאנחנו יודעים רק אם בולעים את ההפרשה שצריכה להיחות מאוד עשירה בנגיף ניתן להדבק. לא נדבקים דרך חלל הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנחם, פנה אתה למשרד הבריאות
יגאל ידין08/11/2012וליתר דיוק - למרכז פסיכיאטרי של משרד הבריאות. למרות שמנסיוני הרב גם בתי חולים פסיכיאטריים לא מצליחים לטפל בבעיה של גזענות כמו שלך.
אני מניח שהפסיכוזה שלך כוללת עולם דמיוני עשיר שבו עובד המטבח הכושי מכין סלט כשהגפיים שלו נוטפות גלונים של דם, ושבעצם דם שחור הוא תחליף לחומץ בלסמי ברב המסעדות.
אם הנ"ל נשמע לך הגיונ,י בהחלט כדאי שתפנה בהקדם למשרד הבריאות, המחלקה למוסדות לאשפוז סגור. תנסה את זה בפ"ת - נשמע שהוא המתאים לך ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בלשוןיורם29/10/2012
לפני כ- שבועיים גדל על לשוני מן פטריה( או משהו אחר)
על הלשון. הלכתי לרופא משפחה שנתן לי דקטרין- אחרי כ- שבוע
וקצת זה עבר. מה שלא עבר זה הלשון הלבנה שלי שעליה מופיעים
עיגולים לבנים ונקודות אדומות ובאמצע הלשון כמו שיערות לבנות עם צבע צהבהב חום בצורה עדינה. בנוסף כרגע החלה להופיע לה פריחה עדינה,-(פה נקודה שם נקודה) שהן אדומות קטנות כגודל חודו של עיפרון ומתחת לעור. הלכתי לרופא עור שצחק ואמר שזה כלום. אני נשבע שזה החל להופיע לפני כשבוע וזה ממשיך להתרבות, אומנם בעדינות אך ישנה עלייה(בערך כ-8 נקודות)
הלכתי לרופא אף אוזן גרון ששלח אותי לעשות משטח לשון ובדיקת דם.
משטח הלשון יצא תקין וכך גם בדיקות הדם, טען שישנו רק חיידק סטרפטוקוק ואם אני רוצה שאני אקח אנטיביוטיקה. כמובן שאני יודע שיש את החיידק הזה לכולם. חום אין לי וגם לא כאבי גרון או כל דבר אחר.
הלכתי לרופא נוסף לקבלת חוות דעת נוספת, שממבט קטן החליט שאני צריך לקבל ריפלוקס- מיותר להגיד שזה ממש לא עזר :-)
אני ממש מתחיל להיות לחוץ. עשיתי גם בדיקות HIV שיצאו תקינות, אך לא כוללות את תקופת 7 השבועות האחרונים. אני ממש אובד עצות.
חשוב לי לדעת האם ישנו סיכוי שכבר יש לי תסמינים שבועיים לאחר קיום היחסים?
האם הבדיקות שיצאו שליליות הן תוצאה של אנטיביוטיקה שלקחתי יום לפני זה? סה"כ 2000 מ"ג(אין לי מושג איך הרופא נתן כמות כזו שאין לי בכלל אפילו לא כאבים)
האם ניתן לקבל פטרת סתם כך? משום שאני לא שייך לאלה שזה הגיע להם בעקבות אנטיביוטיקה או חומרים אחרים, אולי זה תוצאה של שתיית אלכוהול מרובה במשך 3 שבועות שיצרה מערכת חיסונית חלשה?בקיצור כמו שאת/אתה רואה הפכתי להיות למומחה עם כל המידע האינטרנטי הזה.
אני יודע שזה המון שאלות אבל אשמח לקבל תשובה כנה ואמיתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בלשון - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012כל מה שתארת משכנע שאין לך כל מחלה הקשורה לאיידס!! במקום להשתגע לך לעשות בדיקה לHIV ואם תמצא שלילית תוכל להרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מבחורה לחוצה!אני29/10/2012
שלום רב, לפני מס' חודשים קיימתי יחסי מין לראשונה (בתולה עד אז). הבחור היה עם קונדום תחילה וניסה לחדור אליי במשך זמן רב.. בשלב מסוים כשהחלפנו תנוחה שמנו לב שהקונדום "הופשל" מאיבר מינו - והיה מלא בזרע (איני יודעת באיזה שלב זה קרה, אני חושבת שזה טרם שהצליח לחדור לגמרי). לאחר מכן המשכנו עם קונדום חדש.
זו הייתה הפעם היחידה בה קיימתי יחסי מין. לאחרונה נחשפתי לאינפורמציה על איידס (ובשילוב העובדה שכשלושה שבועות לאחר מכן הייתי חולה ומצוננת עם חום קל), התעורר בי פחד מבעית מהסיטואציה. אציין שאיני בקשר עם אותו בחור.
האם קיימת סכנת הדבקה?? מודה על תשובתך מקרב לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מבחורה לחוצה! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012לדאבוני אין לי יכולת לשלול במקרה שתארת אפשרות של הדבקה למרות שכמעט ודאי שלא קרה דבר כזה בגלל שהיה קונדום. חשוב לדעת האם בסופו של דבר הצליח לחדור וקרע את הקרום של הבתולים?? אם קרה כדבר הזה אני בכל זאת מציע להבדק -ומאחר שהמקרה קרה לפני מספר חודשים התשובה השלילית בטוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסור בנטוביץ...קרינה28/10/2012
היום אכלתי בבית קפה ורק אחרי שכבר לקחתי כמה ביסים הבחנתי שהלחם מלא בכתמים אדומים. שאלתי את המלצרית אם יש מצב שזה דם של הטבח, אז היא אמרה והייתה נבוכה שאולי זה היה דם יש מצב....אני סובלת מדימומים בחניכיים....השאלה שלי היא כזו אם הטבח שהכין לי את האוכל נחתך והדם על הלחם לא הספיק עדיין להתייבש ואני אכלתי את הלחם עם הדם הטרי ויש לי בעיית חניכיים מדממות האם זה מגע דם בדם... לא ברור לי אם נדבקים דרך אוכל, אך מצד שני דרך דם טרי אפשר להידבק בעיקר אם יש פצעים בפה או חניכיים מדממות וכו'... אז הדם לא התייבש ואני אכלתי את זה זה יכול לחדור לי דרך החניכיים המדממות למחזור הדם שלי, האם אני בסכנת הדבקה? אני ממש מפחדת....
שאלה שנייה: אבי לקח היום סיגרייה ממישהו שכל היד שלו הייתה מרוחה עם דם מפצע מדמם ופתוח אחרי שאבי הכניס את הסגרייה לפה הוא ראה שהסגרייה עם כתמי דם וזה אומר שהוא בלע את הדם של אותו אדם, האם אבי בסכנת הדבקה?
אנא ענה לי על שני המקרים..אני ממש מפחדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פרופסור בנטוביץ... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012לגבי שתי השאלות- אין כל אפשרות ידועה להדבק בדרך זאת. הדבקה דרך חלל הפה גם אם יש דם בפה אינה מדביקה בגלל הפעולה המנטרלת של הרוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידה..אלמונית28/10/2012
אפשר להידבק בעקבות שימוש בסכין גילוח של מישהו אחר במקרה הבא: לא ראיתי דם על הסכין לפני השימוש שלי בה, ככה שגם אם בעל הסכין נחתך הרי שזו הייתה כמות מזערית , כי אם זה היה בכמות משמעותית הייתי רואה אני מאמין.. פרט שני - אני בעצמי "נחתכתי" כלומר, חתך כל כך קטן שאי אפשר היה לראות אותו כמעט, ירד ממנו ממש נקודת דם אחת קטנטנה שבקושי רואים, שאפילו לא נזלה, החתך והנקודת דם היו ממש בגודל ראש סיכה... פרט שלישי לגבי הזמן- אין לי מושג כמה זמן עבר מאז השימוש האחרון בה, יכול להיות כמה דקות יכול להיות גם יום, אבל במידה ומדובר בכמה דקות ואכן בעל הסכין נחתך בכמות המזערית כפי שציינתי (כי לא ראיתי דם)יש חשש להדבקה? שוב- החתך שלי בגודל ראש סיכה ואם היה דם על הסכין- בכמות קטנטנה כי לא הבחנתי בדם בכלל.. תודה מראש וסליחה על התיאור הארוך פשוט חשוב לי שתבינו בדיוק מה היה ותיתנו לי תשובה בהתאם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מטרידה.. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012לפי כל מה שנעשה בעניין זה ונחקר-ונעשו לא מעט מחקרים-אין כל סיכוי להדבק בדרך זאת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמשה27/10/2012
שלום ד"ר,
אני נמצא בזוגיות קבועה, אני ובת הזוג של נאמנים אחד לשניה. אני ובת הזוג שלי נבדקנו לאחר שבעה שבועות לאיידס ונמצאנו שליליים.היום, לאחר חודשיים וחצי של זוגיות השתמשנו בויברטור על בי החשש שמא בעבר חברתי עשתה שימוש בויברטור במהלך פעילות מינית עם פרטנר\ים אחרים ויתכן אולי שזרע נגע בויברטור. במידה והיו עליו שאריות של זרע מפרטנר נשא איידס שהתייבשו (הויברטור היה יבש לחלוטין כשהתשמשנו בו הים) מאז התחלנו את הקשר היא לא השתמשה בויברטור.האם יתכן שהנגיף שרד חודשיים וחצי ואני בסכנת הדבקה באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012לא אין כל אפשרות שהנגיף שרד על הויברטור ולכן אין כל אפשרות להדבק בדרך שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hivגבי26/10/2012
האם הרגשת שפעת ופריחה יכולה להופיע כבר לאחר 3 ימים ,או שפרק הזמן להופעת הסימנים הראשונים ארוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hiv - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012בדרך כלל לפחות שבוע לאחר ההדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאוד!!!!!!יוסי25/10/2012
לפני משהו כמו חודשיים וחצי הייתי עם בחורה בתאילנד ושמתי כמובן קונדום והכל
אבל ברגע שיצאתי ממנה,שמתי לב שהקונדום נתקע בחלקו (מעט) באיבר המין השלה והרוב היה מחוץ לאיבר שלה ככה ששלפתי אותו בקלות.. למה זה קורה בעצם? זו שאלה ראשונה..
הייתי ממש מתוסכל בגלל זה והייתי בדיכאונות.. האם יש כאן מגע מיני לא מוגן? גמרתי בקונדום והכל.. שמעתי שאומרים שצריך שיהיה מגע מיני ארוך וממושך בשביל להידבק זה נכון??
חודשיים לאחר המגע המיני היה לי שבוע כאב ראש, כאב גרון והרגשתי חולשה למשך שבוע.. כמוכן גדלו לי כל מיני פצעונים קטנים עם שלפוחיות קטנות רק על אצבעות הידיים ולא מעבר לכך שלאחר מכן הגלידו והעור מתחיל להתקלף.. האם אלו תסמינים של תסמונת hiv אקוטית? מה זה בעצם? קראתי שיש גם פריחה בעור.. איפה הפריחה הזאת צריכה להיות בדרך כלל? באיזה אזור בגוף? כמה זמן היא נמשכת?...
אני משתגע מהדברים האלה וכבר חושב שהגרוע מכל קרה אפילו שנזהרתי...
האם יש סיכוי להדבקה באיידס? כדאי להיבדק? יש כאן מגע מיני לא מוגן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאוד!!!!!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012במקום להשתגע כדאי ללכת ולהבדק ובמידה שהתשובה שלילית אתה יכול להיות לגמרי רגוע. כל התשובות האחרות לא יפתרו את החששות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמשה25/10/2012
שלום ד"ר,
היום קניתי באמצעות כרטיס האשראי כשהמוכרת החזירה לי את כרטיס האשראי הוא בא במגע עם פצע די טרי שהיה לי על היד. האם יש סיכון להדבקה באיידס? או שזו חרדה מוגזמת וניתן להניח לעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012לא ניתן להדבק וזאת חרדה מוגזמת ולא מבוססת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילווווווווועדי25/10/2012
שלום
הייתה לי בעיה והגעתי למיון נשים,והיו צריכים לעשות לי בדיקת דם. ליד הכיסא היה מגש בו האחות שמה את את הציוד שלה . היא שמה על המגש את המבחנות שלי ואת המזרק שהיה עם מכסה ואז שתינו הבחנו שיש כמה טיפות של דם על המגש וזה אחריי שלקחה ממני דם.אני מפחדת שהדם הגיעה למחט המזרק שלי, או הפד שאותו שמה על הדם שלי אחריי שסיימה את הבדיקה.
אני צריכה לקבל טיפול מונע???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 מקרים ביום אחד
עדי28/10/2012אני בתחילת ההריון ויש לי דימום לכן נאלצתי ליסוע למיון נשים.אך שיצאה בחורה מהרופא אני נכנסתי והאחות שהייתה שם הורידה שכבה של נייר מהכיסא,השכבה שישבה עליה הבחורה לפניי, והיא עשתה זאת ללא כפפות. אחריי כמה שניות שהייתי כבר מוכנה לבדיקה היא הלבישה על המוט של הבדיקה את הקונדום וכל זה עדיין ללא כפפות. אני הגעתי עם דימיום אני לא יודעת מה עם האישה שלפניי אבל עם היה דם על הנייר או על הכיסא ואחות נגעה בו עם הידיים שלה ואחריי זה בקונדום שנכנס לי לתוך הגוף אני יכולה לקבל איידס? לי גם היה דימום אז יש מצב שהיה מגע של דם בדם
אשמח לתשובה כמה שיותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדי28/10/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפפפ
עדי28/10/2012פפפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עונים לכולם ולי לא???
עדי29/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילווווווווו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012בשום פנים ואופן לא!! אין כל סיכוי להדבקה בדרך זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור ולכל חבריי הפורוםרונן25/10/2012
שלום ניגשתי לעשות את הבדיקה המהירה בוועד למלחמה באיידס תשובה תוך חצי שעה ויצאתי שלילי
עכשיו עבר 4 חודשים מהמקרה ומאז לא קיימתי יחסי מין
אמרו לי שהכל בסדר גמור ואני שלילי מאה אחוז
אז רציתי לשאול אם בבדיקה הזאת יצאתי שלילי
אין שום ביכוי שבבדיקה ששולחים למעבדה יהיה משהו שונה
אשמח לתשובה
ותודה לכל האנשים שתמכו בי ולרופאים שדירבנו אותי ללכת לעשות בדיקה
המשיכו לעשות עבודכם קודש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצהה
רונן25/10/2012מקפיץ כדי לקבל תשובה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור ולכל חבריי הפורום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012אין כל סיכוי שהבדיקה הרגילה תהיה שונה. הבעייה מתעוררת אם הבדיקה המהירה חיובית ואש יש מקרים לא רבים שבבדיקה רגילה מתברר שהתשובה החיובית היתה שגויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקה-סיפור מפורטמחכה לתשובה24/10/2012
לצערי מקריאה באינטרנט על דרכי הדבקה אני אשאר בחששות עד לבדיקה כי ממה שהבנתי במצב שלי במקרה שהגבר חולה יכול להביא להדבקה (שנאמר לי לעשות שלושה חודשים מאז המקרה? האם זה נכון?)
אבל חשבתי בכל זאת לספר ולשאול: איבדתי את הבתולים עם בחור שלא הכרתי טוב בארה"ב. היה מצידי דימום ולדעתי הוא לא היה עם קונדום. עם זאת לא הייתה שפיכה כי לא יכלתי להמשיך. החדירה הייתה לזמן קצר. אני זוכרת שהייתי מאוד יבשה למרות הדימום (שהיה קל) אז אני לא זוכרת שהרגשתי שהוא הפריש נוזל אבל אני מניחה שזה אפשרי. רופא הנשים שלי אמר שלדעתו זה סיכוי נמוך אבל ממה שקראתי אני רואה שזה לא בדיוק המקרה. חשוב לי להבין גם כמה מוקדם אני יכולה לעשות בדיקה. אני בלחץ נפשי אדיר על הטעות הטיפשית שעשיתי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לכל מקרה
מחכה לתשובה25/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הדוקטור
אלמונית28/10/2012אינני הדוקטור אבל בכל זאת יש לי קצת ידע בנושא, אוכל להגיד לך קודם כל שהסיכוי לפגוש נשא איידס בכל מקום שהוא , נמוך מאוד, זה לא נגיף שמועבר בקלות. פרט שני - גם אם מדובר ביחסים מלאים (ומהסיפור שלך - לא היה) הסיכוי להדבק נורא נמוך- בערך שליש אחוז... אם נצרף את שני הנתונים ביחד הסיכוי שלך להדבק קרוב לאפס. אין קשר לאם היית רטובה או לא, אבל אני חושב שאין לך סיבה לדאגה, למען השקט הנפשי שלך -גשי לבדיקה לאחר 49 יום מהמקרה וחכי שבוע בערך לתוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מחכה לתשובה28/10/2012הפחד העיקרי שלי היה שהבחור הזה יכל להיות איתי ללא הגנה ואם כמה נשים הוא היה לפניי אולי באותה צורה אבל התשבה שלך באמת קצת מרגיעה. אני מחכה ליום הבדיקה ויש לי עוד איזה חודש לחכות וזה קצת מקל על הלחץ אז אני באמת מעריכה את זה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הפורום עוד פעיל בעיני האתר?
מחכה לתשובה04/11/2012האם הפורום עוד פעיל? מישהו יודע אם אחד מהרופאים בכלל נכנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם מחכה לתשובה אז , כנראה שלא.
דן04/11/2012...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להדבקה-סיפור מפורט - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012חשוב לעשות בדיקה 7 שבועות לאחר החשיפה. אם הבדיקה שלילית את יכולה להיות רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)