מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה בפה - ירקתי זרע עם דםדויד13/01/2019
שלום,
ביצעתי סקס אורל למישהו, בסוף הוא גמר לי לתוך הפה, כשירקתי את זרע.. ראיתי שיש גם דם ביחד עם הזרע.
לא יודע אם זה שלי (כתוצאה מהמציצה שגרמה לפציעה או משהו כזה) או שהוא גמר זרע עם דם.. זו הפעם הראשונה שראיתי ככה דם ביחד עם הזרע.
הוא טוען שמעולם לא שם לב לדם כשהוא גומר ואני לא מרגיש שיש לי חתכים משמעותיים בפה (לפחות לא מרגיש משהו מיוחד בפה).
מה הסיכוי להדבקה באיידס (בהנחה שהוא נושא לא מטופל)/מחלת מין אחרת במקרה כזה? מה יכול להיות הסיבה לדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר14/01/2019תיאורטית אםשר להידבק גם אם בסבירות נמוכה
אל תשכח שבמין אוראלי אפשר להידבק בכל שאר מחלות המין
ממליצה ללכת לעשות בדיקות למחלות מין כולל משטח מחלל הפה ובדיקת hiv כשלושה שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בקיום יחסי מין מוגניםחושש11/01/2019
הייתי אצל נערת ליווי ובזמן החדירה הבחנתי בהמון דם על הקונדום ועל המפשעה שלי, לפני שהורדתי את הקונדום שטפתי את האיזור והקונדום עם הדוש בקצת מים ורק אז הורדתי אותו. האם קיים סיכוי להדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם וסכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר14/01/2019אם השתמשת בקונדום אין סכנת הדבקה
מגע דם בעור לא מסכן אותך בהדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות כתוצאה ממדידת עגיל בחנותאמיר10/01/2019
היי, אתמול הבת שלי מדדה עגיל זהב בחנות שנראית נקייה
ומסודרת בתוך קניון . המוכרת ניקתה את העגיל במגבון של אלכוהול
( כך היא אמרה אך כמובן שלא בדקתי אותה ואינני
יודעת לגבי טיב החיטוי)
הבעיה שכשהיא הכניסה לאוזן את העגיל ירד לבת שלי
דם ( וכאב לה ...)
האם ניתן להידבק כך במשהו ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר14/01/2019לא נשמע כמצב מסכן בהדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידס לא ברורה.18/12/2018
סקס לא מוגן עם מישהו שאני חושדת שיש לו hiv
עשיתי 4 בדיקות במהלך חצי שנה
פעם אחת 29 יום מקיום היחסים עם תשובה לא ברורה
וביום ה44, 91, 189 שכולן יצאו שליליות.
למה הבדיקה הראשונה יצאה לא ברורה והשאר שליליות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות הבדיקות
ד``ר מרגלית לורבר14/01/2019הבדיקות הבאות יצאו שליליות כך שאין לך כל סיבה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה באיידס משתיה מבקבוק משותףאנונימית16/12/2018
היי,
האם ניתן להידבק באיידס כתוצאה משתיה מבקבוק מים משתוף עם חולה איידס?
הכוונה שתיה מאותה פיה ואותם מים ישר אחריו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סכנת הדבקה משתיה מבקבוק משותף עם נשא hiv
ד``ר מרגלית לורבר14/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבו דור רביעי - 8 שבועותחושש15/12/2018
האם הבדיקה אמינה לאחר 8 שבועות מתאריך החשש?
כאשר ממליצים להבדק לאחר 4 שבועות,
האם יש הבדל ברמת האמינות בין 4 שבועות ל 8 שבועות?
במידה והתוצאה שלילית לאחר 8 שבועות,
האם יש צורך לבצע בדיקה נוספת לאחר חודש נוסף (3 חודשים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו דור רביעי היא האמינה ביותר
ד``ר מרגלית לורבר14/01/2019רצוי לחזור עליה פעם אחרונה אחרי שלושה חודשים לבטחון מחא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות משימוש במגבונים לחיםאייל11/12/2018
שלום . הייתי בשרותים בבית שלי ועשיתי צואה ( מצטער על ההסבר ) ושלקחתי מגבון לניגוב ראיתי כתם חום / אדום על קצה המגבון שהיה בחבילה . ברור לי שעברו מספר שעות עד שמשהו מבני הבית נגע בחבילת המגבונים . האם יש מצב שנגיף האיידס שרד על הכתם שעל המגבון והדביק אותי בשעה שנגבתי איתו . זה כתם שהיה על המגבון לא , משהו זורם .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור , אתה חושש שמישהו מבני הבית שלך ידביק אותך ?
דני12/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחות שמבצעת בדיקה שגרתיתחלי19/11/2018
היי ד"ר עשיתי בדיקות דם שגרתיות דרך קופת חולים וכשנכנסתי לאחות תחילה הכל היה בסדר הייתה עם כפפות ראיתי במו עיניי שלקחה הכל חד פעמי ואז מכיוון שהיא לא מצאה לי וריד היא פשוט הורידה כפפה אחת ונגעה בי ביד כדי למצוא וריד...השאלה היא אם יש סכנה להדבקה באיידס ככה לא בטוחה שידה נגעה איפה שהמחט לקחה דם..זאת אומרת לא היה מעבר דם וגם אם נגעה בטעות עם ידה או ציפורניה בדם האם יש סכנה,ציפורניה וידה חיפשו וריד אצלי ביד...האם אני אמורה לחשוש?? היא גם אחות בקופת חולים אז היא אמורה להיות בריאה ולא מדבקת במשהו לא???תנאי עבודה..חוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה דר
חלי23/11/2018חוששת ובחרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה דר
חלי27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להדבקה באיידסיאירים09/11/2018
שלום,
קיימתי יחסי מין מלאים שכללו חדירה עם קונדום. הקונדום נותר שלם ולא נפגם. הבחורה עימה שכבתי נגעה באיבר מינה תוך כדי האקט ולאחר מכן נגעה לי בישבן בו יש לי פצעים ובאיזורים אחרים בגוף בהם יש לי פצעים. בנוסף, לאחר האקט לבשתי תחתונים וכנראה שחלק מהפרשותיה היו על שערות הערווה שלי כתוצאה מהאקט וכך יכלו להגיע לאיבר מיני. כמו כן, לאחר הבחורה שמה לי טישו על איבר מיני שיתכן והיו בו הפרשות מאיבר מינה.האם מהתאור הנ"ל עולה חשש להדבקה באיידס? אשמח לקבל הסבר על מנגנון ההדבקה. האם צריך שנוזל מדבר יחדור ממש לתוך מחזור הדם כמו בהזרקה?או שמספיק מגע עם פצע כי אם זה המצב קונדום ממש לא מפחית את הסיכון להדבקה שהרי הנגיף יכול לחדור דרך כל מיני חתכים קטנים בעור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב להדבקה
ד``ר מרגלית לורבר09/11/2018על פי פרטי הסיפור שלך אין מצב להדבקה
ההפרשות שלה לא מדבקות במגע עם העור או הפצעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות מאיידס מסכין גילוח במספרהגונן09/11/2018
שלום רב,
היום הייתי אצל הספר. לצורך הגילוח שלף הספר סכין חד פעמית. עם פתיחת כיסוי הסכין הספר נשרט מהסכין. לאחר כך גילח אותי בעורף ונשרטתי קלות עם דימום קל. האם יש סכנת הדבקות באיידס או כל מחלה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאד מאד לא סביר להידבק בצורה שתיארת
ד``ר מרגלית לורבר09/11/2018אם היה דם טרי של הספר על הסכין ומיד לאחר מכן נפצעת - סיכוי אפסי להדבקה
מכל מקום לך תיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל מהעין - דיקור סינירמה07/11/2018
שלום וברכה,
ברצוני לשאול - מדקר ששיפשף בעין שלו ולאחר מכן עם אותה אצבע שפשף בחוזקה ביד של המטופל ודיקר באותו מקום (במהלך דיקור סיני),
האם יש מקום לחשוש? האם הנגיף יכול להיות קיים בנוזל העין?
ומה בנוגע להפטיטיס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה מענה לשאלה?
רמה10/11/2018מאוד מאוד מאוד לחוצה... בבקשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת ESR ואיידסעדן06/11/2018
היי,
עברתי היום בדיקת דם למספר צרכים ובין היתר נלקחה גם בדיקת איידס (לאור מגע לא מוגן לפני יותר מחודש).
כעת הגיעו תוצאות של חלק מהבדיקות - ובבדיקת ESR התקבלה תוצאה הגבוהה מהנורמה (לפי הסרגל שבאתר), של 15. בהסבר באתר מצוין כי מדובר בבדיקה הבוחנת תגובה דלקתית כתוצאה מזיהום או נגיף. האם ייתכן שיש קשר בין תוצאות הבדיקה הנ"ל ובין הדבקות באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ESR שקיעת דם
ד``ר מרגלית לורבר06/11/2018שקיעת דם מוגברת יכולה להיות במצבים רבים ברפואה
אין העובדה שהיא מוגברת מעידה על HIV
חכה לתשובה לבדיקה ומקווה שתהיה שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין מוגנים + פריחהאנונימי02/11/2018
היי , לפני כחודש קיימתי יחסי מין עם מישהי . הייתי עם קונדום עליי . אני לא מרגיש איזה שהוא סימנים מיוחדים בחודש האחרון . אך לפני שבוע הופיעה לי פריחה באיזור קטנה קרוב לאיזור מותן שמאל . כרגע ניתן לראות רק פצעים אדומים . האם ייתכן וזה קשור למחלת ה HIV ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריחה לא קשורה ל HIV
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2018לך לרופא המשפחה ותראה לו - יש הרבה אפשרויות וסיבות לפריחה מקומית כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין + פריחה
אנונימי03/11/2018האם כך נראה הסקביאס (גרדת) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך לרופא המשפחה לצורך אבחנה וטיפול
ד``ר מרגלית לורבר06/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקות באיידס מאוננות בבד משותףדותן29/10/2018
שלום, אני ואשתי בטיפולי פוריות. במהלך הטיפול הייתי צריך לתת זרע. אוננתי על הספה בחדר המיועד לזה שעליה היה סדין, אוננתי ממש על הסדין עצמו והאיבר שלי נגע בו. אם זה שאונן שם לפניי גמר על הסדין ישר לפני שהגעתי, יש סיכויי שאדבק באיידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סיכוי להדבקה בצורה כזאת
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה דרך קופת חוליםחלי29/10/2018
היי דר אחרי 3 חודשים ביצעתי בדיקת קומבו דרך קופת חוליםוהתוצאה הייתה 0.10 שלילי..מה זה אומר המספר וליד כתוב טווחי נורמה.0.79-1.00 מה זה אומר אשמח לתשובה..האם זה אומר שאני בריאה ולא נדבקתי בhiv??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוצאה שלילית
א29/10/2018כל ערך מתחת ל"cutoff" כלומר מתחת ל0.79 נחשב כשלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם בקופת חולים
חלי29/10/2018זה אומר שלא נדבקתי ואני בריאה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות התשובה שאת שלילית - לא נדבקת
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)