מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכנת הידבקות בחזרה מחו"לאמיר13/09/2018
שלום לכם,הייתי בחו"ל לפני שלושה חודשיםהושכבתי עם בחורה שהכרתי בערב.השתמשתי בקונדום אבל באמצע המין הקונדום יצא אבל נשאר לכסות את ראש הפין.
לבחורה היתה פטמה ענקית נפוחה וזה הפחיד אותי.
בחזרה ארצה שכבתי כרגיל עם אשתי והיא נכנסה להריון ועשתה הפלה אבל מאז היא סובלת מסחרחורת וחולשה וזו פעם ראשונה שזה קורה לה.בבדיקות דם יצא שיש לה ויטמין b נמוך וויטמין d נמוך.
אני אישית לא מרגיש כלום חוץ מכמות גדולה של אפטות בפה בחודש האחרון.
האם ייתכן ששישנו סיכון להידבקות למרות שהשתמשתי בקונדום?האם סימנים והדבקה לאשתי,מופיעים בזמן קצר כזה של 3 חודשים אחרי ששכבתי בחו"ל?
האם אני אמור לעבור בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך תיבדק בכל מקרה
ד``ר מרגלית לורבר13/09/2018אם יש ספק כדאי להיבדק ובודאי אם יש חשש אפילו רון להדביק את האשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם סימנים מופיעים אחרי 3 חודשים?
אמיר14/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בעל מקרה יש סימנים
ד``ר מרגלית לורבר14/09/2018ולכן לא צריך לסמוך על הופעת סימנים וסימפטומים
לך להיבדק !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה דרך קופת חוליםחלי12/09/2018
אני מאוד רוצה לעשות בדיקה דרך קופת חולים לhiv אבל מפחדת מהבושה כשאבקש מהרופאה ... השאלה היא האםזה בושה לבקש בדיקה כזו האם בימינו היום זה נהייה שגרתי ושכיח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא בושה!!
א13/09/2018הבריאות שלך זה במקום ה-1.
המון אנשים עושים בדיקה וזה שגרתי ושכיח לחלוטין, אין מה להתבייש בכלל! עדיף לעשות מאשר לא לעשות ולהיות באי וודאות! בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חלי13/09/2018תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא בושה
ד``ר מרגלית לורבר13/09/2018הבדיקה זמינה בקופת חולים וחינמית
אין שום בושה לבקש מהרופאה , להפך !! רופאי המשפחה זו הכתובת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על דרך הדבקה אפשרית בhiv?דור12/09/2018
שלום. אני גבר והייתי אצל מעסה (גבר). הוא החדיר לי אצבעות לפי הטבעת בזמן העיסוי. שנינו היינו עירומים בזמן העיסוי. הוא חיכך את איבר המין שלו על האיזור החיצוני של הישבן שלי(לא החדיר אותו כמובן) אבל כן החדיר את האצבעות שלו כאמור. יתכן ואם היה על האצבעות דם או נוזל קדם זרע שלו ובהנחה שהוא נשא לא מטופל - אפשרי שאדבק ממנו בדרך הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים מהחדרת אצבעות אלא אם היה שם דם או נוזל זרע
ד``ר מרגלית לורבר13/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה מדקירה ממחט רפואיתאנונימי12/09/2018
מה סיכויי ההדבקה לאחר דקירה ממחט רפואית חלולה (דקירה שיטחית מאוד..אפילו לא ירד דם ולא רואים אזור הדקירה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי אם המחט נקיה או שהיה בה דם
ד``ר מרגלית לורבר13/09/2018בכל מקרה סיכוי נמוך להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקות עמוקות וארוכות עם חורים בשינייםשיר11/09/2018
התנשקתי עם בחור במשך שעתיים נשיקות עמוקות וארוכות עם המון חילופי רוק בינינו הכל היה בחושך באוטו לא ראיתי עם היה לו דימום ולי לא היה בטוח אבל יש לי בעיה בחניכיים שן אחת עקורה מלפני הרבה שנים לא מולבשת אחרת ככה שריק המקום ושן אחת ליד שבורה חצי יש לציין הכל כבר שנים ככה וחור בשן שכואבת לי יש לציין כי אין לי דימומים בכלל אני יודעת שנשיקות אינן מדביקות באיידס אבל האם כל מה שהולך לי בתוך הפה מסכן אותי ??? עשיתי בדיקה יומיים לפני המקרה יצאתי שלילית אינני מקיימת יחסי מין לא מוגנים בכלל האם יש סיכוי שעכשיו בגלל המקרה נדבקתי האם לחכות 3 שבועות ולגשת להבדק ?? אני ממש מפחדת האם מישהו נדבק ככה רק מנשיקות,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2018למרות כל. התיאור המפורט דעי כי אין כל סכנת הדבקה בצורה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר12/09/2018תודה רבה רבה רבה כנראה שהפוביה חזרה אליי תודה על המענה המהיר ועל הסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקה בזמן מסאגחלי07/09/2018
הייתי עם בן זוגי במסאג' דרך מלון אחרי שיצאנו שמתי לב שיש לי שריטה בגב עם מעט דימום החשש שלי שמי שעשתה לי מסאג שרטה אותי עם ציפורניה בטעות..האם יש חשש להדבקה ב hiv ככה?? עם שרטה וירד מעט דם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק בשריטה מצפורניים
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על דרך הדבקה בhivאור04/09/2018
שלום! רציתי לשאול אם עשיתי חוקן להתנקות לפני סקס ע״י החדרת צינור המים לפי הטבעת (כאשר פרקתי את החלק העליון שמחובר כדי שאוכל להחדיר את קצה הצינור) העניין הוא שעשיתי את זה אחרי שמשהו לפני עשה את זה ואני לא מכיר אותו. האם יכול להיות שכתוצאה מזה שהוא החדיר והוא נשא לא מטופל ומספר דק אחר כך אני החדרתי את אותו צינור אז משהו ממנו עבר אליי וכך אוכל להידבק? חוץ מזה לא היה לי מגע איתו(עם הנשא) כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב להידבק מהצינור כפי שתיארת
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה לגבי סיטואציהמאיר04/09/2018
שלום רציתי לשאול
אני גבר והייתי עם מישהי שאני לא מכיר
אם האיבר שלי נגע בנרתיק שלה בלי חדירה בכלל
לעשות בדיקה?
החדירה הייתה רק עם קונדום
אין תשובות באינטרנט
לגבי זה
ואני רוצה לדעת אם לבדוק את עצמי
.......
.............
.................
...................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא היתה חדירה אין סיכוי להדבקה
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות דרך פצעים רגיליםאבנר02/09/2018
אהלן
באם יש עליי פצעים-אדמומיות שמזכירים פצעי בגרות בגב ובחלקים שונים בגוף, האם אפשר להידבק במידה וההפרשות של הבחורה מגיעים לשם דרך האוויר או כשאיבר מינה צמוד אליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על עיסוי ארוטיניר02/09/2018
שלום ,
עיסוי ארוטי כאשר המעסה נשכבת על הגוף יש חיכוך מהיר של כל הגוף וגם מעט באיברי המין .
האם יש מקום לדאגה .
התיאור המדוייק הוא שהיא גולשת על כל הגוף בטן לבטן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים במגע כזה
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות דרך פצע רגיליוסי02/09/2018
שלום
אני גבר ויש לי פצע בקוטר של 1 סמ בין הפופיק לבסיס איבר המין (בטן תחתונה). שיחקתי בו היום וירד קצת דם ועכשיו בתהליך הגלדה. במצב של קיום יחסי מין עם האישה וקונדום כמובן, האם תיתכן הידבקות כתוצאה מהגעה אפשרית של נוזל האישה אל הפצע במהלך היחסי מין? אני שואל מכיוון שהפצע כפי שתיארתי את מיקומו, נמצא קרוב אל האזור בו האישה נמצאת במהלך קיום היחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יוסי02/09/2018השאלה כנל לגבי אפשרות של הפצע שנפתח שוב במהלך האקט ושותת מעט דם.
ומדובר על הפצע באזור מפשעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה האם יש חשש?משה31/08/2018
שלום ד"ר
היום הייתי עם בחורה שאיני יודע מה סטטוס ה HIV שלה בים בחוף מלא סלעים היא נפצעה בידה מהסלעים ודיממה...נתתי לה יד על מנת לסייע לה ואין לי מושג אם זה היה לפני או אחרי הפציעה. בנוסף בעודנו במים היא חיבקה אותי מאחור ובאה במגע עם גוף במקומות שיתכן ויש לי פצעונים שאינם מדממים. בנוסף אני חושש כי דם שזה ממני היה יכול להגיע אלי דרך מי הים שנכנסו לפי או שבאו במגע עם איבר מיני או עייני. השאלה היא האם כתוצאה ממה שתארתי עולה חשש להדבקה בנגיף? האם דם המכיל נגיף איידס נקטל מיד בחשיפה למי ים ומאבד את האינפקטיביות (יכולת ההדבקה) שלו? האם אני זקוק לטיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר יקרה אנא עני פה היו לי טעויות הקלדה למעלה
משה31/08/2018היום הייתי עם בחורה שאיני יודע מה סטטוס ה HIV שלה בים. בחוף מלא בסלעים היא נפצעה בידיה מאחד ההסלעים ודיממה... כשהיינו על הסלעים נתתי לה יד על מנת לסייע לה ואין לי מושג אם זה היה לפני או אחרי הפציעה- יתכן ולפני ואז דם שלה נגע בכף ידי. בנוסף, בעודנו במים היא חיבקה אותי מאחור ובאה במגע עם גופי במקומות שיתכן ויש לי פצעונים שאינם מדממים. בנוסף ,אני חושש כי דם שזב ממנה היה יכול להגיע אלי לאחר שנמהל במי הים שנכנסו לפי או שבאו במגע עם איבר מיני או עייני. השאלה היא האם כתוצאה ממה שתארתי עולה חשש להדבקה בנגיף? האם דם המכיל נגיף איידס נקטל מיד בחשיפה למי ים ומאבד את האינפקטיביות (יכולת ההדבקה) שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמטרביר או טרובדה לפני קיום יחסיםאביתר31/08/2018
קיבלתי מרשם לפרפ ורציתי לדעת מתי אני מתחיל להיות מוגן ? חלק אומרים לקחת 24 שעות לפני מגע מיני { כדור בוקר וכדור ערב }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפ מתחיל להיות יעיל אם לוקחים שני כדורים 2-24 שעות לפני הסקס
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה אחרי שימוש במספרייםמורן29/08/2018
שלום ד"ר
אתמול בערב יצא לי להשתמש
במיספריים קטנות שאיתם גזרתי מן יבלת ברגל.המיספריים היו אצלי,אבל לא זכרתי מאיפה הגיעו אלי.השאלה שלי,לגבי הידבקות באידס יודעת שאחרי כמה זמן הנגיף לא שורד,אבל מה לגבי דברים אחרים כמו צהבת למשל,כמה זמן צריך לעבור עד שזה הופך להיות לא מדבק כשזה על חפץ/מכשיר?..אני דיממתי קצת באותו אזור זה נגע כבר בעור.האם יש חשש בכללי אם לא ניקיתי אותם מספיק טוב לפני השימוש מבחינת הדבקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה עוד שאלה
מורן30/08/2018לד"ר שלום
היום עשיתי טיפול אצל האחות קופ"ח,זריקה בזרוע,אחרי שסיימה שמה לי חתיכת צמר גפן שהיה רטוב ,היא הניחה אותו על השולחן לחטא את המקום אחרי הזריקה. אחכ הבחנתי במן כתם כזה נקודה חומה אדומה על אותו השולחן.פחדתי שאולי זה היה דם שנזל מלפני כן ממישהו אחר.במידה וצמר הגפן נגע באותו כתם שלא נראה אולי ממש טרי,ואחכ היא שמה לי אותה במקום הדקירה יש חשש מהדבקות באיידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוני הדבקות באיידס-שאלה לד"ר לורברTomer28/08/2018
היי ד"ר לורבר,
תוכלי אולי לכמת באחוזים את הסיכון להדבקה לגבר שנותן מין אוראלי לבחורה?
ערכתי חיפוש אבל כל המידע שמצאתי עסק בהדבקות מגבר לגבר או לחלופין מגבר לאישה במין אוראלי.
לא הוזכר/נחקר הנושא של הדבקות של גבר על ידי מתן מין אוראלי לאישה...אציין שהפסקתי להעניק לפרטנריות המזדמנות שלי מין אוראלי עקב החשש להדבקה.
יחסי מין רגילים אני מקיים עם קונדום תמיד.
אשמח אם תוכלי להכווין אותי למחקר המוכיח/שולל את אפשרות ההדבקה של גבר מאישה חולת איידס על ידי מתן מין אוראלי או לחלופין לנסות לכמת את הסיכון של גבר להדבק במקרה כזה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ
תומר12/09/2018.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מחקר שמבודד יחסי מין אוראליים מאחרים
ד``ר מרגלית לורבר13/09/2018בכל נקרה אם האשה נשאית לא מטופלת עלולה להיות הדבקה אם כי בסיכוי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)