מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- שאלה בעקבות מקרה עם נשאמשה31/07/2018
היום רכבתי על אופניי, חשתי משהו כמו רסס נוזל בעייני. במרחק של כמה מטרים לפני רכב אדם הנמנה על אחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף האיידס. אני חושש כי מה שחשתי היו שאריות רוק שלו. במידה ואותו אדם נשא איידס וסובל מדלקת חניכיים וכך דם מפיו יכול היה להגיע לעיניים שלי. האם ניתן להידבק כך באיידס? או ניתן להניח לעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק ממגע רוק של נשא בעיניים אין נגיף ברוק
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב- pep וחיסון לצהבת bאלדד31/07/2018
שלום רב
בעקבות מגע מיני קצרצר לא מוגן, בהתייעצות עם הרופאים נטלתי טיפול pep. הטיפול נמשך כשלוש שבועות והיו לי תחושות ותופעות לוואי של עקצוצים בעצמות.
שבועיים לאחר מכן, עשיתי בדיקה שהייתה שלילית, וכן קיבלתי מנה שנייה של חיסון נגד צהבת b. המנה הראשונה הייתה לפני הpep.
מאז, אני נמצא נסיגה גופנית קשה, בעיות ראומטולוגיות וכאבי שרירים, כאבי ראש , תחושות שריפה בגפיים וקשיי שינה. הופנתי לראמוטולוג והתור קבוע לעוד כמה חודשים. כמו כן, עשיתי בדיקות רפואיות כולל בדיקות דם ובדיקות כלליות נוספות שנמצאו תקינות.
שאלתי, האם יכול להיות קשר כל שהוא בין הטיפול והחיסון ובין מצבי הגופני כיום? כן אשמח לקבל הכוונה מניסיונכם המקצועי לבדיקת אפשריות נוספות הקשורות למצבי, בשיתוף עם רופאה המשפחה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה קשר בין הטיפול החיסון והסימפטומים
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2018חזור לרופאת נמדפחה
יתכן שאתה בחרדה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הידבקות משריטהמורן31/07/2018
שלום ד"ר
כשנסעתי במונית בחור שנראה לי נרקומן,יצא שהוא נגע לי בזרוע מן שריטה כזאת.יש אפשרות להידבק בצורה כזאת באיידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם היה מגע בעור עם היור שלו אין כל סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מין שאלה תודה לצוות ולרופאהאלי25/07/2018
באיזה מקרים מין אורלי מסכן את הגבר או האישה??? שהגבר נותן או מקבל תודה וכיצד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיון אוראלי וסכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר25/07/2018הסכנה נמוכה ביותר ! בניגוד למין אנלי או וגינלי
מכל מקום יש סכנה בסבירות נמוכה לגבר כאשר הוא בא במגע עם הפרשות וגינליות של נשאית לא מטופלת - המעבר הוא וגינלי- אוראלי.
שוב לציין סבירות נמוכה ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה ומרחיב קצת
תומר25/07/2018היי ד"ר לורבר,
תוכלי אולי לכמת באחוזים את הסיכון להדבקה לגבר שנותן מין אוראלי לבחורה?
ערכתי חיפוש אבל כל המידע שמצאתי עסק בהדבקות מגבר לגבר או לחלופין מגבר לאישה.
לא הוזכר/נחקר הנושא של הדבקה של גבר על ידי מתן מין אוראלי לאישה...
אשמח אם תוכלי להכווין אותי למחקר כזה או מניסיונך הרב לנסות
לכמת באחוזים את הסבירות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דילגת על השאלה
תומר28/07/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מונע בטריבודה ואינסטס ובדיקהמיכל23/07/2018
היי.
האם טיפול מונע לפני 4 שנים בטריבודה ואינסטס (מקווה שהוגה נכון)
יכול לגרום לתוצאה לא נכונה או לא ברורה אחרי כמה שנים
בגלל ייצור נוגדנים מהטיפול או משהו דומה
)חצי שנה מסיום הטיפול נבדקתי ויצא שלילי)
השאלה אם לאורך השנים קורה משהו בגוף
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, אפשר תשובה
ערן27/07/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מונע מטרתו למנוע הדבקה לגבי אותו ארוע
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2018אין קשר בין הטיפול שקיבלת לבין סכנת הדבקה בהמשך
במקרה של הדבקה הגוף מייצר נוגדנים תוך 3 עד ששה שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא השאלה ,הכוונה האם טיפול מונע לפני 4 שנים יכול לגרום לתוצאות שגויות
ערן27/07/2018זה לא השאלה ,הכוונה האם טיפול מונע לפני 4 שנים יכול לגרום לתוצאות שגויות כתוצאה מייצור נוגדנים או משהו בסגנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד חידוד , האם קבלת טיפול מונע לפני 4 שנים יכול לגרום לתוצאות שגויות היום
ערן27/07/2018לפני 4 שנים מגע חשוד ואז קבלת טיפול מונע , חצי שנה לאחר הטיפול בבדיקות תותאה שלילית.
האם היום לאחר 4 שנים יש אפשרות לקבל תוצאה שגויה כתוצאה מהטיפול מונע אז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא לא
ד``ר מרגלית לורבר28/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מונע משפיע על התוצאות בכך שהוא מונע הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר28/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק באיידס בדרך זו-דני27/07/2018
עם גבר בריא קיים יחסי מין מלאים כולל חדירה עם אישה חולת איידס והיחסי מין האלה היו עם קונדום והוא גמר (הוציא את הזרע שלו) בתוך איבר המין של האישה (והקונדום יתמלא בנוזל הזרע כמובן כי זה היה עם קונדום) באמצע היחסי מין האלה ו30 שניות אחרי שהוא גמר הוא הוציא את הקונדום וחלק מהגמירה (הנוזל זרע) שהיה בתוך הקונדום (בין הגומי של הקונדום לפין (לאיבר מין) שלו ) יצא (הנוזל זרע שלו יצא) ונגע בחלק החיצוני של הקונדום (בין הגומי לאוויר העולם) והנוזל זרע הזה (שנגע בחלק החיצוני של הקונדום)בגלל שהוא גמיש הוא לא יתנתק מהנוזל זרע שהיה בתוך הקונדום (הנוזל זרע שנגע בחלק החיצוני של הקונדום לא היה טיפה ניפרדת והוא היה בצורה של קו כזה שמחובר לנוזל זרע בחלק הפנימי של הקונדום) יש סיכוי סביר להידבק באיידס כתוצאה מזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרוב פרטים המקרה לא ברור
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2018אם היה מגע נוזל הזרע עם הנרתיק באשה יש תמיד סיכוי להדבקה
רצוי להיבדק ששה שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה במהלך טיול בצפוןמשהא27/07/2018
שלום דר'
במהלך טיול בצפון התיישבנו על גדות נחל הבניאס. ראיתי ניירות טישו זרוקים על הארץ שאיני יודע אם שימשו לניגוב צואה שתן או זרע. החלטתי לשים עליהם אבנים על ממת שלא נבוא עימם במגע. כשהנחתי את אחת האבנים נשרטתי שריטה קטנה שאינה מדממת מהשיח. אני חושש כי אותו קוץ ששרט אותי בא במגע עם הטישו. לאחר מכן הרמתי את הטישו באמצעות מקל על מנת לבדוק אותו ואז חשתי שגרגר חול שהיה עליו ניתז על עייני.האם הארועים הנ"ל מעלים חשש להדבקה באיידס? לא הרגשתי נוזל בעייני או באצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לחשש מהדבקה על פי הפרטים שכתבת
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות קטנות ואדומות על הידאבי27/07/2018
במהלך סיור לילי בעבודה , נגעתי במספר ברזים, דלתות וכו'.
בסיום הסיור ראיתי מספר נקודות אדומות על היד .
לא סגור אם זה דם או שזה משהו אחר.
האם אני יכול להיות רגוע ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים ממגע טיפות דם על העור
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל הזרע היה לי על הידסיון26/07/2018
הי סלחה על הפרוט.
במידה ועל היד שלי יש חתכון קטן מאוד שלא נראה מדמם לעין. ונוזל הזרע היה לי על היד אני צריכה לחשוש? החתך הקטן שלי הוא מסכין גילוח הארוע היה לפני שלושה ימים ולאחר שעתיים אולי קצת יותר היה האקט שנוזל היה על היד שלי יש לי סיבה להיות בדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה ממוזל זרע על חתך בעור
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2018לא נדבקים ממגע נוזל הזרע על חתך קטן בעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הדבקה ממקלחת משותפתחסוי25/07/2018
שכבתי עם מישהי, לפני זה התקלחנו יחד, ומים שהשפרצתי על איבר המין שלה, כשהאצבע שלי בפנים, השפריצו על האבר שלי שהיה זקוף, אני ישבתי והיא עמדה
האם צריך לחשוש?
היא טוענת לשימוש קבוע בקונדום מאז ומעולם למעט בן זוג אחד קבוע שנבדקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק מחשיפה במקלחת
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2018על פי הפרטים שציינת אין כל סיכוי שנדבקת מנוזלי הגוף של בת הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק באכילת מזון?חרד24/07/2018
אשמח לתשובה מהירה אני בלחץ גדול , הלכתי עם בנותי לאכול המבוגר , לא שמתי לב שמכין האוכל עבד ביד אחת עם כפפה אמנם אבל ביד השניה הכפפה לא כללה את האגודל שהיתה עם פלסטר , הנ״ל הכין את המנה ולדעתי האגודל לא נגעה במנות ובכל זאת והיה והאצבע עם פלסטר נגעה במזון ונניח שהמכין הוא נשא ומאוכלוסיה בסיכון האם ניתן להידבק ככה באיידס ? אני צריך לחשוש ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק מאכילת מזון גם אם טיפל בו נשא hiv
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להידבק מאכילת מזון ?
חרד26/07/2018דר לורבר תודה על התשובה שאלה נוספת בנושא נניח ואיכשהו מה פלסטר ירד טיפת דם לאוכל גם אז לא ניתן להידבק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר לורבר-מין אוראליחרד24/07/2018
שלום ד"ר,
לאחר שקראתי את השרשור תחתיי והתמונה שצירפת על סיכוי ההדבקה במין אוראלי נכנסתי לחרדה רצינית.
אני נוהג לקיים יחסי מין מוגנים עם כל הפרטנריות המזדמנות שלי ואפילו בודק את הקונדום תמיד ע"י מילוי שלו במים על מנת לשלול קרעים שלא הבחנתי בהם.
הבעיה היא שאני גם נותן לפרטנריות מין אוראלי לא מוגן וגם מקבל והמידע ששיתפת מפחיד אותי מאוד.
שאלותיי:
1.תוכלי אולי לכמת לי באחוזים מתוך סך ההדבקויות במין אוראלי כמה מהם בין גבר ואישה כאשר הגבר יורד לאישה?וההפך כאשר האישה יורדת לגבר?
חיפשתי בכל האינטרנט על מקרים של הדבקה של גבר מאישה על ידי מתן מין אוראלי אך ללא הצלחה(2 מקרים בנם נטען כי הגבר השתמש בסמים בהזרקה והשני קיים יחסים אנאליים לא מוגנים עם גברים).
אשמח אם תוכלי בבקשה להרגיע אותי באחוזים או להפנות אותי למקרה מתועד כזה כי מפלס החרדה שלי בשמיים כרגע.
תודה,
חרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במין אורלי אין חשש להדבקה-בhiv
איתן24/07/2018אין לך ממה לחשוש במין אורלי הסכוי אפסי להידבק ב נגיף.
עד היום בכול הספרות הקפואים אין תיעוד של מי שנתן אן קיבל מין אורלי לגבר או לאישה שנידבך כתוצאה מיכל.
אני עונה לך ע"ס תשובות שקבלתי ממשרד הבריאות והוועד למילחמה באיידס.
אתה יכול לשאול אותם גם.
ד"ר לבוא גורמת פאניקה ונותנת תשובות לא נכונות שמתאימים לשנות ה80 שלא ידעו איך נדבקים בhiv* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי אוננות מנערת ליווי (רק אוננות)
מיכאל24/07/2018מה הסכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להידבק מאוננות
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיק לדבר שטויות
חרד24/07/2018אין ספק שמין אוראלי מדבק השאלה מה הסבירות לגבר להדבר על ידי מתן מין אוראלי לאישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים על האוננות מה הסיכון
מיכאל24/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי. לדר לובר היקרהלדר לובר היקרה19/07/2018
ד"ר לבוא היקרה עם כול הערכה לפעילותך-אני לא יודע מאיפה לקחת את הידע שהמין אורלי ניתן להידבק בhiv.
אני שוחחתי עם ממשרד הבריאות וגם עם הוועד למילחמה באיידס חד משמעי תשובתם "שהמין אורלי לא נדבקים ב נגיף הhiv.
הנגיף צריך לעבור בוואקום בסביבה לא ללא חמצן
בפה יש הרבה אויר ולמתן וגם אינזימים פורנטאלים שמשתמדים-את נגיף הhiv.
ד"ר לבוא את חייה בשנות ה80 שעוד לא ידעו איך נדבקים בדיוק.
הדבקה בhiv יכולה להיות רק במקרים:
1 הזרקת סמים באותו מזרק ומחט
2 יחסי מין הכוונה לחקירות לא מוגנים ללא קנדום לשני הצדדים קיימת הסכנה .
3ומהם שמניקה- את התינוק שהיא נשאית לא מטופלת
בשאר הפרקטיקות ניתן להידבק במחלות מין לרבות זיבה,עגבת,והרפס.
---'-------תפסקי לעורר פאניקה ולתת תשובות לא נכונות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרא תמונה מצורפת
ד``ר מרגלית לורבר22/07/2018קרא את ההודעה המצורפת לפני השמצות לא מקצועיות באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר ? זה דף אינטרנט ממקור לא מוסמך של שום משרד בריאות בעולם שכותב את זה , וגם בדף הזה הם מציינים אחוז כמעט בלתי קיים
שחר24/07/2018מה שרשמו למעלה דר , כדאי שתיישרי קו עם שאר הרופאים בארץ שקובעים שמין אוראלי לא מעביר את הנגיף אחרת אם הוא היה מעביר היו נותנים טיפול מונע גם אחרי קיום יחסי מין אוראלים מה שלא קורה ואת יודעת את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי יחסי מין לא מוגניםמעיין555522/07/2018
היי קיימתי יחסים לא מוגנים עם בחור שהכרתי כשבוע הוא טען שהוא נבדק ונקי ולכן סמכתי עליו קיימנו 2 פעמים יחסי מין עם משגל נסוג אחרי שבוע מרגע היחסים הופיעו לי 2 בליטות בלשון ולפני זה 4 ימים אחרי המגע היו לי בחילות הבליטות על הלשון לא כואבות אם כבר טיפה מגרד אני מצרפת תמונה תאמרי לי האם זה אומר שנדבקי באיידס או במחלה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש עוד מחלות שעוברות בסקס
ד``ר מרגלית לורבר22/07/2018גש לרופא משפחה ותיבדק לכולן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשר להיבדק ?
מעיין555522/07/2018תוך כמה זמן מרגע המגע אני יכולה להיבדק לכל המחלות מין כולל איידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 שבועות זה מספיק?טל21/07/2018
פעם המלצת לחכות לתשובה סופית אחרי 3 חודשים ועכשיו רואה בתשובות שלך כי 6 שבועות זאת תשובה סופית אם עשיתי בדיקה אחרי 9 שבועות היא אמינה כמו 12 שבועות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה אמינה ברוב המקרים אחרי 3 שבועות ונדרשת בדיקה נוספת
ד``ר מרגלית לורבר22/07/2018אחרי 6 שבועות
לפי המלצת היצרן של מערכת הבדיקה הבדיקה אמינה לאחר ששה שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?