מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על השלכות של קונדילומהאור13/07/2018
שלום! לפני כחודשיים נבדקתי לכל מחלות המין שיש - והכל יצא תקין. מאז לא קיימתי מגע מיני כלל. לפני כשנה יצא לי קרוב לאיבר המין (אני גבר) כמו סרח עור כזה ולא התייסתי אליו כל כך, עד שאתמול החלטתי ללכל לרופא עור. הרופא הסתכל בדיוק לשבריר השניה עם זכוכית מגדלת וקבע ישר כי זה קונדילומה. ע״פ הסתכלות בבדיקות הדם שערכתי לפני כחודשיים, שמתי לב שלא הופיעה שם בדיקה לhpv לכן איני יודע אם יש לי. בהנחה שזו באמת קונדילומה, מה הדברים הבריאותיים הכי חמורים שיכוליפ לקרות לי במידה ולא טיפלתי/אטפל בזה הרבה זמן? האם זה יכול לפגוע לי במשהו? או שמדובר בבעיה קוסמטית בלבד (הסרח עור/יבלת ויראלית) שעשוי להפריע לי? אשמח לדעת האם חובה עליי לטפל בזה כי אם לא זה מסכן חיים? בנוסף, שמעתי שאם לא מטפלים בזה זה יכול להתפתח לסרטן פי הטבעת אצל הגבר? האמנם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! לא קיבלתי מענה לשלאלתי למעלה. תודה!
בן15/07/2018אפשר בבקשה ייעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
א16/07/2018אצל גברים לעומת אצל נשים אין בדיקת פאפ, רופא עור מיומן צריך לדעת להבחין באם מדובר בקונדילומה. אין זה המקום להגיד לך האם מדובר בקונדילומה או לא ורק רופא עור יכול לאבחן את זה, מספיק מראית עין. דבר נוסף אין בדיקת דם לHPV כך שזה לא רלוונטי. המשך טיפול אצל רופא העור. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע מיני עם pap positive וקרע בקונדום (היו שאריות של דם)מני12/07/2018
שלום,
אני בלחץ מאוד נפשי כרגע ולא מצליח לתפקד.
שכבתי עם מישהי עם קונדום ובאמצע הוא נקרע. עכשיו לאחר שבועיים בערך הרגשתי כאבי ראש שלא עברו למשך שבועיים ונדלקה לי נורה.
התקשרתי לבחורה וביקשתי שתיהיה איתי כנה וכך היה והיא שיתפה אותי שלפניי שכבה עם בחור בחול שהיא לא מכירה ללא קונדום. בסוף השיחה היא גם נזכרה להגיד לי ששבוע שעבר היא גילתה בבדיקת pap שאכן יש לה תאים לא תקינים או משהו כזה...
מה אני עושה עכשיו? (עברו 24 ימים).
מרגיש שנפל עליי אסון מאמין שהיא נתנה לזה לקרות למרות שיש לי גם אשמה לא קטנה.
תודה,
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסה להירגע זה לא אומר דבר
א12/07/2018משטח פאפ נלקח מנשים על מנת לזהות אם הייתה הדבקה בפפילומה וירוס, אין זה אומר כלל שנדבקת במשהו, ואין קשר בין זה לHIV. הסיכוי לגבר להידבק במגע וגינאלי חד פעמי הוא נמוך מאד.
היות ועברו 21 יום אתה יכול להיבדק ע"י בדיקת קומבו ולסמוך על התוצאות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לא יודע מה לעשותמשה12/07/2018
שלום לך
היום נסעתי ברכבת והיא היתה עמוסה למדי.. בלי כוונה האצבע שלי נגעה באישה שהיו לה נגעים בעור הנראים כמו פריחה חריפה או אולי פסוראזיס אך לא נראה כי דם זב מהם, לא היה עליהם דם קרוש אך לא הצלחתי להבין אם הם לחים... או שזו פריחה.בקצה האצבע יש לי שריטה באורך של 1 ס"מ שקרתה לי לפני שבוע. אני חושש כי היא באה במגע ים פצעיה של האישה.לא הבחנתי על היד שלי או האצבע שלי בלחות או דם. האם יש חשש להדבקה באיידס? במידה ואותה אישה נשאית....נראה לי שהיא נמנית על אחת מקבוצות הסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה לא נדבקים ! ! !
א12/07/2018אנא הסר חשש מליבך, אין שום סיכוי להידבק במקרה שתיארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לחץ בחלק האחורי של הראש בבוקר וגם בשעות היום הוא חלק מתסמין הדבקה ?שני12/07/2018
חשוב לציין שזה בא והולך לסירוגין ומעבר לכך אין לי עוד תופעות לוואי וסימפטומים אחרים. ואגב.. זה היה מין אורלי שאני נתתי . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום קשר !!!
ד``ר מרגלית לורבר12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
א12/07/2018הסיכון להידבק בHIV דרך מין אוראלי הוא אפסי עד לא קיים ונחשב כתיאורטי בלבד. אם יש לך כאבי ראש זה כנראה ממשהו אחר, פנה לרופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להדבקה במצב כזה?בר10/07/2018
היי ד"ר,
לפני שבוע וחצי שכבתי עם בחור בווגאס.
דאגתי כמובן שיהיה סקס מוגן, לאחר ששם קונדום הזקפה ירדה, כל פעם דאגתי שישים ואז זכורה לי הסיטואציה הבאה - הוא יצא כי לא עמד מספיק ואז אמרתי לו איפה הקונדום? הוא אמר נפל וראיתי אותו ברצפה. לאחר מכן שמנו חדש. (בבוקר ראיתי מספר קונדומים משומשים)
החשש שלי שאולי הוא חדר אלי זמן מסוים ללא קונדום ולא שמתי לב? או שבאמת יכל ליפול לרצפה מאחר והקונדום הוריד לו את הזקפה.
לאחר שלושה ימים הופיעו לי סימנים של מחזור (הפרשות בודדות).
השאלה שלי, מה הסיכוי להדבקה במצב כזה? ולאחר כמה ימים עלי ללכת לבדיקה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי
א11/07/2018הסיכוי להדבק ממגע חד פעמי נמוך מאד, עם זאת, על מנת להסיר חשש מליבך, ממליץ לך להיבדק לאחר 3 שבועות מהמקרה, ובדיקה סופית לאחר 7 שבועות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי להיבדק שלושה שבועות אחרי הסקס מכיון שאת לא בטוחה שכל הארועים היו עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן תוצאות אמינות התוצאהדניאל10/07/2018
שלום.
אחרי כמה זמן אפשר להתיחס לתוצאות כאמינות 100 אחוז.
באתר של הוועד רשום 7 שבועות
באתר של דר הולנד רשום שניתן לקבל תשובות מהירות אחרי 21 יום ואני רוצה ללכת לשם כי זה הכי מהיר השאלה אם מספיק אמין תוצאה של 21 יום.
יש מקומות שרשום שלושה חודשים.
מה הנכון , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההנחיות שונות, הבדיקה זהה
א11/07/2018בכל הבדיקות בארץ מבוצעת בדיקת קומבו דור 4 המשלבת בדיקת נוגדנים ובדיקת אנטיגן. השוני נובע מהפרקטיקה, 21 ימים - נותנת תשובה וודאית ברמה של 95 אחוז.
7 שבועות - לפי הוראות היצרן של הבדיקה הוא אומר שהבדיקה מהימנה ברמה של 99.97 אחוז.
שלושה חודשים- הוראה מחמירה של משרד הבריאות, בד"כ שהבדיקה הייתה דור 3 היא הייתה יותר רלוונטית, אך השאירו את ה3 חודשים כהוראה מחמירה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסג' עם הרפיה פוחדערן10/07/2018
מה הסיכויים להחשף לנגיף האיידס אחרי מסג' אני ערום היא בלבוש מלא שכלל הרפיה בסוף.
לא ראיתי דם או משהו כזה אבל נניח שהיה לה איזה שריטה שלא ראיתי והיא נגעה בקצה הפין.
האם שמן מסג' מוריד מהסיכון (הידיים היו עם שמן)
האם צריך להיבדק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי שענית לכולם ולי לא , רוצה להבהיר
ערן11/07/2018אני לא חלילה משתמש בשרותים כאלו כדבר שבשגרה
אני באמצע שנות השלושים ופרוד זמן מה , לא משתמש בשרותי מין ,
מדובר במסג שהתפתח ל....
מקווה שאקבל תשובה לאחר שהסברתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כל סכנת הדבקה במסאג
ד``ר מרגלית לורבר12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא המסג' זה מה שמטריד אותי....
ערן12/07/2018אני מוטרד מהאוננות ובמידה והיה לה שריטה ביד או משהו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מתעלמים ממני ,בעסה..
ערן12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן - אין שום סיכוי להידבק בצורה הזאת
א12/07/2018לא ניתן להדבק מאוננות בשום צורה. תמשיך בחייך ושכח מהאירוע, אם אתה היום מבין 'שדברים כאלה גורמים לך לאי נוחות, תוותר עליהם פעם הבאה בשביל עצמך. בכל מקרה, אין פה שום סכנה להידבקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם היתה לה שריטה והיא נשאית אי אפשר להידבק דרך שריטה
ד``ר מרגלית לורבר12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות חוזרות ותסמינים של HIVג09/07/2018
יש לי כאבי ברכיים שמאחוריהם נפיחות ומתחת לבית שחי(רק כאבים) ששם יש בלוטות לימפה אחד מהתסמינים של hiv ויש לי סימנים של סינוסיטיס כאבי ראש עם אף סתום בלי נזלת אבל חוש ריח מופחת(הבנתי שיש קשר בין סינוסיטיס לhiv) והובחנתי בדלקת גרון חיידקית שלא טיפלתי בה ורמת הלימפוציטים שלי ירדה מ45 ל39 בתוך 3 חודשים וגם המשקל שלי ירד ב5 קילו
עשיתי בדיקה ביום ה29 יצא תשובה לא ברורה
יום ה44 שלילי
יום ה91 שלילי
צריך לעשות עוד בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לחפש מחלות אחרות ויש מלא כאלה
ד``ר מרגלית לורבר09/07/2018חזור לרופא המשפחה לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ומסקרנת מאודמיכה09/07/2018
שלום לכם מומחים מכובדים
ברצוני לברר האם המרחק בין השפתיים הקטנות לפתח הנרתיק שונה מאישה לאישה ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מוזרה
ד``ר מרגלית לורבר09/07/2018זה כמו שמרחק בין העיניים שונה מאדם לאדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מאוד עזרה בבקשהדנה09/07/2018
חרדתית אבל בכל אופן רוצה תשובה
אם הייתי אצל רופא שיניים ושמו לי שואב רוק בתוך הפה,לא שמתי לב האם השואב רוק הוחלף לחדש.מה הסיכוים שהיה משומש והיה בפנים דם ורוק של מטופל אחר ואני השתמשתי באותו שואב רוק האם מדבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שינים משתמש בציוד חדש לכל חולה . אין מקום לשאלה הזו
ד``ר מרגלית לורבר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס תוך חצי שנה?צ08/07/2018
הגיוני שאדם שנדבק בhiv אבל לא על טיפול תרופתי יתחיל לרדת במשקל ולעבור לשלב של aids wasting syndrome בתוך חצי שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס וירידה במשקל
ד``ר מרגלית לורבר08/07/2018ראשית חבל כיום לא לקחת טיפול ל HIV. הטיפול קל , ללא תופעות לוואי ומונע את ההתקדמות לאיידס. קצב התפתחות המחלה שונה מאדם לאדם ויש מצבים שתסמונת איידס מתפתחת מהר מאד כולל ירידה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון והידבקות hivרון08/07/2018
קיימתי יחסים לא מוגנים לפני כחודש וחצי, ביצעתי בדיקה לפני כשבוע אך עדיין לא הגיעו תוצאות.
ביומיים האחרונים פיתחתי כאבי גרון עם מעט נקודות לבנות על השקדים, נזלת וכאבי ראש.
האם זה יכול להעיד על הידבקות? האם יש צורך לבצע שוב את הבדיקה למרות שבוצעה חודש אחרי המגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב לחכות לתשובה ולחזור עליה 7 שבועות מהארוע
ד``ר מרגלית לורבר08/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אחדד את השאלה
רוו10/07/2018האם כאבי גרון המלווים בתפליטים על השקדים יכולים להיות כתוצאה מהתסמינים דמויי השפעת הנוצרים כתוצאה מהתפשטות הוירוס? או כיוון שהינם מלווים בתפליטים ניתן לקבוע בודאות כי אין קשר בינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מאבחנים HIV לפי סימפטומים
א11/07/2018אם עשית בדיקת קומבו לאחר 7 שבועות וזה שלילי, אתה שלילי. לגבי הגרון - תפנה לרופא א.א.ג אין קשר לHIV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHIV מאבחנים רק בבדיקת דם !!! תבליטים על השקדים לא מסייעים באבחנה
ד``ר מרגלית לורבר12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם איידס יכול לשרוד לעבור במים?לירן08/07/2018
שלום רב ושבוע טוב.
ברצוני לדעת האם נגיף האיידס יכול לשרוד לעבור בבריכת שיחה פרטית ללא כלור? עם מים מלוחים מיכון שהילד של אחותי התרחץ שם..
וגם אם הוא שורד על ביגוד???
תודה רבה ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנגיף לא שורד על בגד או במיים
ד``ר מרגלית לורבר08/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לסמוך על בדיקה שנעשתה דרך קופת חוליםחלי07/07/2018
היי ד"ר היתכן שבדיקת קומבו שנעשתה3 חודשים אחרי המגע יכולה להביא בטעות תוצאה לא נכונה לדוגמא גם אם אני שלילית בטוח למחלה לרשום בתוצאה חיובי?? היתכן כזה דבר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הבדיקות בקופת חולים אמינות כמו בבתי חולים זו אותה בדיקה בדיוק
ד``ר מרגלית לורבר08/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חלי08/07/2018את זה אני מבינהאבל האם בדיקה כזו יכולה לתת בטעות תשובה חיובית אפילואם אני שלילית בטוח?? זאת אומרת יכולה לקרות טעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי אפסי לבדיקה חיובית אם הנבדק שלישי . בכל מקרה מבקשים דגימה נוספת
ד``ר מרגלית לורבר08/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר..אתם עושים עבודת קודש ..
חלי08/07/2018הרבה אנשים כאן מפחדים מהמחלה הנוראית הזו גם אם הסיכויים שהם נדבקו אפסיים ..זו חרדה מוכרת ואתם מרגיעים מאוד..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מחלת שמתפרצת יום לאחר קיום יחסי מין יכולה להיות סימפטום להדבקה?שלומי06/07/2018
ידוע לי ששבועיים עד חודש וחצי לאחר הדבקה עלולה להופיע מחלת חום דמויית שפעת
האם זה יכול להופיע גם לאחר מספר שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום חריף ב hiv יכול להופיע כשבועיים אחרי המגע ולא אחרי כמה שעות
ד``ר מרגלית לורבר08/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)