מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות של בדיקת איידסרועי06/10/2018
ביצעתי בדיקה למחלות מין ולאיידס דרך מאוחדת, קיבלתי באתר תשובות שליליות למחלות מין כעבור יום, את התשובה לאיידס עדיין לא קיבלתי באתר למרות שהיה כתוב זמן משוער לסיום הבדיקה הוא 28/9, כמה שאלות:
1. תשובה לאיידס אפשר לקבל דרך את הקופה?
2. במידה והתוצאה חיובית הרופא מתקשר לזמן למרפאה?
3. במידה ולא התקשרו עד עכשיו יכול להיות שיצאתי שלילי?
בבקשה שמישהו כאן יענה לי זה דחוף מאוד אני לא ישן בלילות בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבדיקת hiv
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2018מקבלים תשובה מהרופא שהפנה אותך בכל הקופות
במקרה של תשובה חיובית הרופא מתקשר אל המטופל
אם לא קיבלת תשובה לך לרופא וברר, אל תסמוך על זה שלא התקשרו אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שיניים ואפשרות להדבקהלירז05/10/2018
במידה והתנשקתי/ אכלתי מאותה צלחת עם בחור שיש לו טיפול שיניים פעיל וצריך לעשות שתל( בשן אחת) כלומר אין עצב באחת השיינים וצריך לחכות שיגדל זה שן אחורית ולא ראיתי דימום האם אפשר להדבר ככה באיידס חלילה?! תודה .
וגם במין אוראלי שהוא לדוגמא מבצע בי יש סכנה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים מנשיקה או מין אוראלי
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2018אפשר להידבק במחלות מין אחרות במין אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו בקופת חוליםחלי04/10/2018
עשיתי 2 בדיקות לhivדרך קופת חולים בהפרש של כמה חודשים ושניהם תודה לאל היו שליליות .רציתי לעשות עוד אחת למען הסר ספק ולהשקיט את הפחד שלי..ניגשתי שוב לרופאת המשפחה והיא ממש יצאה עלי כאילו אני בנאדם ששוכב עם כולם ..אני אציין שאני עם פרטנר קבוע כבר שנה .האם מותר לה ככה לדבר והאם זו זכותי לבקש עוד בדיקה למרות שעשיתי כבר 2...היא פשוט גרמה לי להרגיש מושפלת והאם הבדיקה הזו זמינה תמיד בקופות החולים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה דר
חלי08/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה בסל וזכותך להיבדק לפי הצורך כמה שנדרש
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המינימום בימים לקומבו מיום ההדבקה?לימור04/10/2018
מה המינימום בימים שאפשר לבצע בדיקת קומבו מיום ההדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשרים ואחת ימים אבל רצוי בדיקה נוספת אחרי שישה שבועות
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סקס מוגן ורוקטופז03/10/2018
שלום דר רציתי בבקשה לדעת אם הפרטנר שם את הרוק שלו על איבר מיני לפני האקט באמצעות היד שלו (לא יודעת אם יש דימום מחיינכים או לא) לא היה נראה בכל פנים האם יש סיכוי להדבקות באיידס? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים באיידס על ידי רוק.
גילי03/10/2018בנוסף ברגע שהוירוס בא במגע עם האוויר הוא מת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוחד שנדבקתי באיידס מזונהיוסי02/10/2018
הייתי לפני יומיים אצל זונה בארהב (הייתי מסטול ואני מצטער על הטעות הזאת) באמצע הסקס האיבר החליק החוצה וראיתי שהקונדום רופף ואז הוא נפל והפסקנו אני לא בטוח אם בכלל הייתה חדירה בלי קונדום אבל עדיין אני בחרדות מאז המקרה ואני לא מרגיש טוב מה הסיכוי שנדבקתי ??
אשמח אם תחזרו אלי במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יוסי שואל השאלה
יוסי02/10/2018שכחתי לציין שגדלו לי שני פצעים אדומים קטנים על איבר המין וגם שהסקס נמשך בערך דקה וחצי עד נפילת הקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידס - לאחר 28 יוםליאור01/10/2018
שלום רב,
ביצעתי בדיקת דם לאיידס בקופת החולים 28 יום לאחר יחסי המין הלא מוגנים. התשובה הגיעה שלילית אך עם סייג - "יש לחזור על הבדיקה לאחר 3 חודשים". האם הבדיקה שביצעתי אמינה לאחר 28 יום? בכמה אחוזים? האם אכן עליי לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות הבדיקה
ד``ר מרגלית לורבר01/10/2018הבדיקה אמינה בהחלט
נוהלי משרד הבריאות מחייבים להמליץ על בדיקה חוזרת אחרי שלושה חדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע לאחר הגעה למרכז איידסחסוי01/10/2018
שלום, אם הייתי בסביבה של מרכז איידס ולאחר מכאן בעת פעילות מינית עם בן זוג נגעתי בעצמי עד הגעה לגמירה יש סכנה שנחשפתי לנגיף עם הידיים שלי ולאחר מכן נגעתי בעצמי והיו הפרשות זה יכול להביא להידבקות בנגיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה לא נדבקים !!!
ד``ר מרגלית לורבר01/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות שנדבקתי במחלה כלשהיא?חסוי30/09/2018
הייתי בחו"ל לפני מספר ומצאתי את עצמי מקיים יחסי מין עם שונה . כמובן שהייתי עם קונדום . הייתה לי תקופה ארוכה ללא יחסי מין וקצת איבדתי את הראש . היא אמרה לי שהיא עושה כל הזמן בדיקות בבית חולים והכל תקין . היא לא נראתה זרוקה כזאת . האם יכול להיות שנדבקתי במחלה כלשהיא . התחלתי להיכנס ללחץ בימים האחרונים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים אם יחסי המין נעשים עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר01/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק בנגיף hiv בזמן ליקוק פי הטבעתיוסי30/09/2018
שלום רב,
רציתי לשאול האם זה אפשרי להידבק בנגיף hiv כאשר מחדירים את הלשון לתוך פי הטבעת ומלקקים ומוצצים אותו.
סליחה על השאלה האישית אבל זה ממש חשוב לי לדעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה לא נדבקים בנגיף ה hiv
ד``ר מרגלית לורבר01/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום נקרע במהלך סקס אנאלידני26/09/2018
היי אני בדרך כלל מאוד זהיר. קיימתי יחסי מין עם גבר אני החודר לאחר הגמירה הוצאתי וראיתי שאין שפיך העברתי את האצבע כי היה חשוך והרגשתי שהקונדום נקרע רק בצד הימני. מהר קמתי למטבח שמתי מים וראיתי שיש חור והמים יוצאים מהצד הימני. אני נקי וביצעתי בדיקה לפני חודש. הוא טען שהוא נקי והראה לי תוצאות שרשום קלמדיה וכו אבל לא איידס. הוא טוען שהוא נבדק הכל וכך קיבל תוצאות. אני אמור לחשוש? מה הסיכויים? לא מכיר אותו כדי לסמוך עליו. חשוב לציין שממבט לאחר בקונדום היה נראה שראש הקונדום היה שלם ורוב הסיכויים שכיסה את חריץ הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע במהלך סקס
ד``ר מרגלית לורבר26/09/2018עקרונית מגיע לך טיפול לאחר חשיפה פפ אם לא עברו72 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמובן לחלוטין אבל...
דני26/09/2018מכיר את בטיפול ואכן עדיין באזור של ה72. זה קרה לפני כמה שעות. השאלה שלי על בסיס מה שרשמתי לפני כן האם קיים סיכוי גבוה? בהתחשב שרק הצד נקרע ולא היה מגע ישיר עם ראש האיבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע מיני אוראלי עם קונדוםאנון ג.23/09/2018
קיבלתי מציצה מזונה, המציצה הייתה עם קונדום. לאחר מכן, במקלחת הבחנתי בחתך קטן על גבי האיבר, בקירבת הבסיס כך שלא ברור האם היה מכוסה בקונדום או אם לא.
האם יש חשש להדבקה בסיטואציה כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר26/09/2018אין כל סכנת הדבקה במקרה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד שנידבקתי באיידס ללא חדירהדני20/09/2018
יום קודם שיפשפתי לעצמי וגרמתי לעצמי לסוג של הרגשה של קרע בעור הפין
למחרת הייתי אם נערת ליווי והתחכחתי לה באזור הפתח ללא חדירה
האם אפשר להדבק באיידס? היא לא מדממת ולי יש הרגשה של קרע בפין ללא שרואים דמם
הפחד שלי מהרוטב שלה על המקום החתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מפורט לשאלה
דני20/09/2018חשוב לציין שמה שהפחיד אותי שכתוב שזה עובר דרך רירית עדינה...אז מזה קרע כואב בפין? לא רירית עדינה?
אז אם יש לי חתך משיפשוף ונגע שם נוזל מהנרתיק שלה אני מפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע בדיקת איידס?אנונימי20/09/2018
שלום,
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין עם 2 בחורות שונות ללא קונדום. לא ידוע לי עברן הרפואי.
כמה ימים לאחר מכן הופיעו תסמינים של הצטננות/שפעת.
ארצה לבצע בדיקה בשלב המוקדם ביותר בו ניתן לגלות האם נדבקתי בנגיף.
מתי עליי לפנות לקופת חולים ולבצע בדיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה
אנונימי20/09/2018חשוב לומר שהתסמינים של השפעת מאוד מלחיצים אותי, ולמרות שאני סומך על הנשים עמן הייתי, ארצה לבצע בדיקות כמה שיותר מוקדם.. אולי בדיקות דם פשוטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו לHIV
א20/09/2018בדיקה שאפשר לבקש מהרופא משפחה
הזמן המוקדם ביותר שלושה שבועות
בדיקה נוספת מומלצת ע"י משרד הבריאות כשלושה חודשים לאחר חשיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל מאוד וחייב את עזרתךצוקי13/09/2018
לפני כשלושה חודשיים קיימתי יחסי מין ללא קונדום עם בחורה שלא ידוע לי העבר הרפואי שלה במהלך האקט היה גם מין אוראלי .
במהלך השלושה חודשים האלה
יש לי נידנודי שינה
וגם עם אני נרדם ואני קם תשוש ועייף
קושי נישמתי
דקירות בלב
כאבי ראש עזים ממש חזקים
חשוב לי לציין שזה בא והולך עשיתי בדיקות שיגרתיות כדי לשלול בעיות בריאות כגון לב ראש חזה בדיקות הדם השגרתיות נמצאות תקינות כמו כל מה שבדקתי .
עכשיו השאלה שלי היא כזו
האם התסמינים שהצגתי בפנייך יכולים להיות קשורים להדבקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שאתה סובל מחרדה אבל תלך בכל מקרה לעשות בדיקת HUV
ד``ר מרגלית לורבר13/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)