מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד ופחד ממחלת האיידספרנקו07/08/2018
קיימתי לפני יותר מ7 שנים מין אוראלי כולל מציצה עם אדם לא מוכר והאקט כלל בליעת הזרע שלו , יש לציין שלא זוכר אם היו לי פצעים בפה, החשד עלה מחודש אפריל אני סובל מבעיית ריאות, בדרך כלל לאורך כל התקופה אני בריא למרות שחליתי בשלבקת חוגרת לפני 3 שנים ועברה בקלות יחסית, בדיקות דם שלי בסדר גמור כולל בדיקת ige,אין לי תסמינים , אבל לא יודע הפחד הורג אותי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק בדיקת דם ל HIV תרגיע אותך לך תיבדק
ד``ר מרגלית לורבר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה אמינה בדיקת hiv האנונימית?רינה06/08/2018
עד כמה אמינה בדיקת hiv האנונימית ? יצא לי קו אחד כלומר , שלילי. ניתן לסמוך על המוקדים האלו של "הועד למלחמה באיידס"? עשיתי בתל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה אמינה לגבי שלושה חודשים לפני
ד``ר מרגלית לורבר07/08/2018ולכן תמיד לוקחים גם דם לבדיקה רגילה - בדיקת קומבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו שלילית לאחר חודשייםאנונימית05/08/2018
ביצעתי מין לא מוגן לפני כשנה ולאחר חודשיים ושבוע מיום המקרה ביצעתי בדיקת קומבו שיצאה שלילית (ביצעתי דרך קופת חולים)
מאז אני בחרדות שלא ביצעתי עוד בדיקה ולא חיכיתי לעשות בדיקה לאחר 3 חודשים
האם אפשר להסתמך על בדיקת קומבו לאחר חודשיים ושבוע מהמקרה?והאם הבדיקה שמבצעים בקופח תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשיים ושבוע זה אמין לחלוטין
ד``ר מרגלית לורבר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת אצבעות ונוזלי גוףמתעניין05/08/2018
לפני כשלושה ימים החדרתי אצבעות לתוך נרתיק, לאחת מאצבעותיי שבאו במגע עם נוזלי הנוף של האישה הייתה פציעה קלה שנוצרה מספר שעות לפני התקרית (כ12 שעות ייתכן שאפילו יותר-כתוצאה מתלישה של חתיכת העור המחברת בין צד הציפורן לאצבע שלפעמים מלווה בנוזל שקוף עם מעט דם לפני)
האם בדרך הנ״ל ישנו סיכון להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכון להדבקה במגע בין העור הפמוע לרירית הנרתיק
ד``ר מרגלית לורבר05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניין - החדרת אצבעות
מתעניין -החדרת05/08/2018גם אם כמה שעות לפני ירד קצת שם מהמקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם היה דימום כמה שעות קודם הפצע סגור
ד``ר מרגלית לורבר05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכבוד הרופאה שלום ברצוני לשאול 2 שאלותלימור.05/08/2018
1. במקרה של מין אוראלי לגבר ללא בליעה של נוזל הזרע רק טיפות מקדימות
2.במצב שגבר גמר שתף עצמו לא יודעת אם סבון או לא ולאחר מכן נגע באיבר מיני
האם בשני המקרים הנל יש סכנה לhiv ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק במקרה הראשון תיתכן הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוראות של יצרן בדיקהדניאל05/08/2018
אם הוראות היצרן אומרות 6 שבועות (או 7 ,לא יודע מה נכון)
אז למה משרד הבריאות מחמיר לשלושה חודשים.
האם באחוזים הבדיקה אחרי שלושה חודשים יותר אמינה?
ומה הכי נכון היצרן או משרד הבריאות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי , אשמח לתשובה
דניאל05/08/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
דניאל08/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרד הבריאות נוהג משנה זהירות
ד``ר מרגלית לורבר08/08/2018כמו בהוראות בארהב - מומלץ לחזור סופית על הבדיקה שלושה חדשים אחרי הארוע מכיון שבמקרים נדירים ביותר עלול להיות מצב שהבדיקה שלילית אחרי ששה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחורה נשאית לא מקבלת טיפולמגי.ט04/08/2018
שמעתי ששאם בחורה נשאית לא מקבלת טיפול ושוכבת עם גבר גם אחרי פעם ה100 איתה הוא לא יידבק? מה הסיכוי שגבר יידבק מאישה נשאית ללא טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא נכון !! נשאית לא מטופלת בהחלט מדביקה !!
ד``ר מרגלית לורבר05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח אמינות של בדיקהדניאל02/08/2018
מתי הבדיקה אמינה 100 אחוז.
רגילה אחרי 6 או 7 שבועות.
ומהירה אחרי כמה זמן , האם 6 שבועות מספיק אמין או שצריך לחכות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דוקטור יקרה , גם אני מתענינת בתשובה
לילך07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבה מיוחדת שלא עונים לי ? , תודה
לילך08/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים באופן מיידי מכיון שלא מדובר בסכנת חיים והרופאים עונים
ד``ר מרגלית לורבר08/08/2018בהתנדבות בזמנם החופשי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת , סליחה למרות שאני בלחץ לא הייתי צריכה להאיץ בחוצפה
לילך08/08/2018סליחה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר לורבר על סיכוני הדבקהתומר02/08/2018
היי ד"ר לורבר,
תוכלי אולי לכמת באחוזים את הסיכון להדבקה לגבר שנותן מין אוראלי לבחורה?
ערכתי חיפוש אבל כל המידע שמצאתי עסק בהדבקות מגבר לגבר או לחלופין מגבר לאישה.
לא הוזכר/נחקר הנושא של הדבקה של גבר על ידי מתן מין אוראלי לאישה...
אשמח אם תוכלי להכווין אותי למחקר כזה או מניסיונך הרב לנסות לכמת באחוזים את הסבירות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ
Tomer13/08/2018מקפיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
תומר17/08/2018.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח למענה שאלה לגבי 2 מצביםלירז02/08/2018
גבר שחתך סלט ולפני כן היה אקט מיני וגמר זה מסכן אותי איכשהו אם היה הפרש של 20 דק כמובן .
2. פצעים גדולים ביידים קצת מוגלתי נראה ולא מדמם שנצמד אל העור יכול להדביק במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנת הדבקה בשניהם
ד``ר מרגלית לורבר02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות תער וחתכים במספרהשרון02/08/2018
דוקטור שלום .לפני מספר ימים שאלתי לגבי הדבקות מתער במספרה שאני לא בטוח אם השתמש בתער שלי או של לקוח קודם והיום לי חתכים קטנים אצלי . לא ענית על השאלה . אשמח לתגובתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק משימוש בתער משותף
ד``ר מרגלית לורבר02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקות במחלות מיןאור01/08/2018
היי שלום.
שמי אור ואתמול קיימתי יחסי מין עם בחורה שלא ידוע לי עברה הרפואי ורציתי לדעת מספר דברים.
1) במהלך האקט היא מצצה לי עם קונדום וליקקה לי את הביצים ומסביב. האם יש אפשרות שנדבקתי במשהו על סמך ליקוק באשכים?
2) יש לי מין התקלפות של העור מעל לציפורניים ביד (מצורפת תמונה) ואני לא בטוח אם זה חתכים/פצעים סגורים או פתוחים והחדרתי לה שתי אצבעות פחות מ30 שניות ושכחתי מזה, האם ישנה אפשרות שנדבקתי?
מצפה לתשובתכם.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנת הדבקה בשני המצבים שתיארת
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אור01/08/2018עזרת לי מאוד יש לציין שמאוד הרגעת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות אחרות
אור01/08/2018האם יש סיכוי למחלות אחרות או שאין סכנה כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה לא נדבקים !!
ד``ר מרגלית לורבר02/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של בדיקת hivאני01/08/2018
שלום
מצרפת תוצאת בדיקה של hiv.
מה פירוש הערכים 0.11 ומה מציינים הטווחים שליד?
האם הכל תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל תקין משמעותו שלילי לא נדבקת
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני03/08/2018האם יש צורך להבדק שוב אחרי 12 שבועות? הרופא אמר שזאת ההמלצה של המעבדה ולא הבנתי למה. אציין כי נשלחתי על ידי רופא נשים לבדיקה שגרתית. יש לי בן זוג אחד כבר 15 שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואין שום אירוע חריג
אני03/08/2018אחר שהצריך את הבדיקה הזו מלכתחילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה
עינת לב05/08/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????
אני08/08/2018..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים? בבקשה
אני08/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הידבקות משריטהמורן31/07/2018
שלום ד"ר
כשנסעתי במונית בחור שנראה לי נרקומן,יצא שהוא נגע לי בזרוע מן שריטה כזאת.יש אפשרות להידבק בצורה כזאת באיידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם היה מגע בעור עם היור שלו אין כל סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב- pep וחיסון לצהבת bאלדד31/07/2018
שלום רב
בעקבות מגע מיני קצרצר לא מוגן, בהתייעצות עם הרופאים נטלתי טיפול pep. הטיפול נמשך כשלוש שבועות והיו לי תחושות ותופעות לוואי של עקצוצים בעצמות.
שבועיים לאחר מכן, עשיתי בדיקה שהייתה שלילית, וכן קיבלתי מנה שנייה של חיסון נגד צהבת b. המנה הראשונה הייתה לפני הpep.
מאז, אני נמצא נסיגה גופנית קשה, בעיות ראומטולוגיות וכאבי שרירים, כאבי ראש , תחושות שריפה בגפיים וקשיי שינה. הופנתי לראמוטולוג והתור קבוע לעוד כמה חודשים. כמו כן, עשיתי בדיקות רפואיות כולל בדיקות דם ובדיקות כלליות נוספות שנמצאו תקינות.
שאלתי, האם יכול להיות קשר כל שהוא בין הטיפול והחיסון ובין מצבי הגופני כיום? כן אשמח לקבל הכוונה מניסיונכם המקצועי לבדיקת אפשריות נוספות הקשורות למצבי, בשיתוף עם רופאה המשפחה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה קשר בין הטיפול החיסון והסימפטומים
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2018חזור לרופאת נמדפחה
יתכן שאתה בחרדה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)