מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסיכוי להדבקה+הבהרה לגבי זמן הבדיקהחסוי29/01/2012
מה הסיכוי להדבקה במצב הבא? -
התחלנו עם קונדום אבל לא כל כך הלך, אז הורדנו, עשינו כמה דקות בלי והחזרנו, ועדיין הגמירה הייתה בחוץ (בתוך הקונדום אך מחוץ לנרתיק).
אני יודעת שיש כאן סיכוי להדבקה כי התרחש מגע לא מוגן, השאלה עד כמה הסיכוי גבוה?
והבהרה נוספת בבקשה לגבי תקופת החלון - לאור המקרה הנ"ל, ניגשתי לבצע בדיקות לפני כמה ימים. עדיין אין לי תוצאות, אבל רציתי לדעת עד כמה התוצאות יהיו אמינות.
הרופא אמר לי שצריך לחכות חצי שנה, במקומות מסויימים רשום שצריך לחכות 3 חודשים, וברוב האתרים ראיתי שרשום 7 שבועות/ 50 יום.
מהי תקופת החלון הנכונה לתוצאות אמינות?
את הבדיקה ביצעתי לאחר 8 שבועות / 56 ימים מיום קיום היחסים הלא מוגנים. האם התוצאות שאקבל יהיו אמינות מספיק או שעליי לבצע בדיקות נוספות לאחר עוד תקופת זמן מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה בבקשה.. עדיין מחכה לתשובה...
חסוי01/02/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי להדבקה+הבהרה לגבי זמן הבדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/02/2012הסיכוי להדבקה מארוע יחיד הוא נמוך וללא קשר לפרטי הארוע שתיארת
לגבי זמן לבדיקה - בדיקות קומבו הנעשות כיום כשגרה מגלות הדבקה שלושה שבועותלאחר הארוע
לאחר מכן מומלץ לחזור על הבדיקה שבעה שבועות מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלחץמיכה29/01/2012
היה לי אירוע מיני ( יותר נכון מסאז , שאני בעירום והבחורה עם בגדים ).אחרי 10 ,12 ימים הופיעו לי בשני השוקיים מספר פצעים במקבצים.
בשוק ימין היה לי אחד בודד מאחורי הברך בצד האחורי של השוק, עוד זוג צמוד גם באחורי השוק מתחת לברך עוד 3 אחד מעל השני במרחק מה. שמתחילם מעל הקרסול.
עוד 2 קרובים בקדמת הברך. בשוק שמאל 6 , 7 נקודות ( פצעים ) בחלק האחורי של השוק מהקרסול כלפי מעלה עד הברך . זה לא הופיע לי כפריחה מפושטת על פני העור, אלא בצורה שתארתי כל נקודה בפני עצמה.
הייתי במסאז בתיאלנד והבחורה בסופו גם אוננה לי בידיה עם השמן/ משחה. הפצעים לא עוברים לי כבר 13 יום . האם יש קשר לפצעים ולאיידס ?
שמא נדבקתי במסאז בזה שהבחורה אוננה לי . לא היה הסקס ( הבחורה לבושה )
ולא אוראלי , רק הרפיה בידיה מצד הבחורה אליי ?
האם אני צריך לקשר את הפצעים ( אולי פריחה ) כבר 10 , 12 יום מהמקרה לאיידס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מיכה29/01/2012ראיתי תשובות מהעבר פה בפורום של דוקטור לורבר שאיידס לא מתבטא בפריחה
ורק במצב נדיר זה קוררה במהלך המחלה החריפה . עוד ציינה שזה במקרים בודדים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2012על פי התיאור שלך - אין מצב שנדבקת !!!
הפצעים לא קשורים בהדבקה ב HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור לורבר , אבל...? בבקשה
מיכה29/01/2012תודה דוקטור , אבל יש לי גם בעיה עם הרוק .
הוא קצת סמיך ולבן ובטעם משונה ?
והאם באמת אין קשר לפצעים ולאיידס ?
קצת לוקח להם זמן לעבור ....
האם יכול להיות מצב שנכנס לי משהו דרך השופכה ? או שאני בסרטים דמיונות וחרדות ?
בסך הכל קבלתי מסאז והרפיה מידיה של הבחורה ,מעבר לזה כלום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובה
נתן29/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין ....
מיכה30/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור לורבר , אבל...? בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/01/2012נראה לי שאתה לא מצליח להרגע
ממליצה שתפנה לרופא המשפחה המכיר אותך, יתכן שאתה זקוק ליעוץ פסיכולוגי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה משולבת בועדעופר29/01/2012
שלום לצוות הפורום,
האם תוצאה שלילית של הבדיקה הרגילה בועד לאחר 46 ימים ממועד הארוע היא מהימנה מספיק או שיש צורך לחזור עליה שוב כשימלאו 7 שבועות בדיוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה משולבת בועד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/201246 או 49 הם זהים מבחינתנו - אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאלון28/01/2012
לידידה שלי בת 49 הופיע הרפס זוסטר לאחרונה,באוגוסט האחרון היא עברה בדיקת HIV ונימצאה שלילית,אנו בקשר מיני כשנתיים ,האם זה סימן כלשהו לאיידס?? האם זה מצריך בדיקה? אני שרוי בחרדה עמוקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2012כבר קיבלת תשובות פעמיים !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להידבק עם שימוש בקונדוםמורן28/01/2012
השתמשנו בקונדום לא נקרע והוא גמר בחוץ גם בתוך הקונדום. מה הסיכוי להידבק? אני שואלת כי שמעתי שקונדום לא יעיל ב 100% נגד היריון אז איך יכול להיות שהוא יעיל למחלת האיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להידבק עם שימוש בקונדום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2012אין כל סיכוי להידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים היקריםאביב28/01/2012
האם במסאז שאני מקבל מבחורה שאני בעירום מלא, אבל הבחורה בלבוש מלא
ולאחר המסאז היא גם מאוננת לי בעזרת ידיה עד שאני גומר (סליחה על הסגנון)
יש מצב להידבק מהבחורה באיידס ? כי כשיצאתי החוצה קצת שרף לי איבר מיני לכמה דקות . יכול להיות שהיא השחילה לי כשהיא אוננה לי בידיה באיבר מיני משהו שמדבק באיידס ? כי בערך 10 , 12 יום אחרי הופיעו לי מספר פצעים בשתי הרגליים שכבר 10 ימים לא עוברים ( כמו עקיצות ,פפולות). הפצעים ממוקמים עד למתחת לברך. אני יודע שבאוננות בידיים לא נדבקים אבל אולי הנסיון הרפואי שלכם יגיד לי משהו מרגיע.... למה הפצעים מסרבים לעבור ?
אולי הנגיף שכבר בגופי כל כך חזק שלא מאפשר לפצעים להחלים .?
האם שמעתם על הידבקות בדרך זו? האם לפצעים ( אולי עקיצות) יש קשר לאיידס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים היקרים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2012לא נדבקים ב HIV בצורה זו !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחד הרופאים יכול לעזור בבקשהאלמוני27/01/2012
האים בדיקת קומבו שלילית אחריי 23 יום מבטלת סימנים של פיצעון על האף וליד האוזן הכוונה שלי שאים אלו סימנים להידבקות היו מגלים את זה בבדיקה? אני מיתכוון לעשות בדיקה שוב אחריי 7 שבועות האים אני יכול להירגע בנתיים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד הרופאים יכול לעזור בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2012יש לחזור על הבדיקה אחרי 7 שבועות
אין קשר לפצעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עזרה בבקשה דחוףאלמוני27/01/2012
האים בדיקת קומבו שלילית אחריי 23 יום מבטלת סימנים של פיצעון על האף וליד האוזן הכוונה שלי שאים אלו סימנים להידבקות היו מגלים את זה בבדיקה? אני מיתכוון לעשות בדיקה שוב אחריי 7 שבועות האים אני יכול להירגע בנתיים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה בבקשה דחוף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/01/2012אתה יכול בהחלט להרגע!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PEP, בלוטות לימפה ובדיקה ראשוניתיוסי27/01/2012
לד"ר ולפרופ' שלום רב,
מזה כ-3 שבועות אני לוקח טיפול מונע נגד איידס, בימים האחרונים שמתי לב להתנפחות של מספר בלוטות לימפה בצד ימין של הצוואר, כרגע ללא אינדיקציה בצד השמאלי.
לציין שלא חוויתי חום או פריחה אך היה לי לפני מספר ימים כאב גרון קל עם שיעול ומעט ליחה וכרגע הופיעו בפי ככל הנראה 2 פצעי אפטה וכן יש לי שכבה צהובה-לבנה על הלשון.
אני מאוד חרד למצבי, בעיקר גם בגלל מגע נוסף שהיה לי לפני האירוע המשמעותי.
אירוע מס' 2 - קיבלתי מין אוראלי (ללא קונדום) מבחורה שהיה לה עגיל בלשון (ללא אינדיקציה לדם על איברי). אירוע זה מטריד אותי מכיוון שכמה ימים לפניו ביצעו בי מין אוראלי (עם קונדום) אגריסיבי שכנראה פצע מעט את איברי (שריטות אדומות קלות + כתם שנראה כשטף דם על כיפת האיבר) ואני לא בטוח אם הפצעים נרפאו לחלוטין.
1. האם קיים סיכון גבוה להדבקה מאירוע מספר 2?
2. במידה ואני לוקח טיפול מונע - האם הסימפטומים הנ"ל יכולים להעיד שהתרופות לא עובדות?
3. מתי כדאי לי לבצע את הבדיקה הראשונה? לאחר 3 שבועות? לאחר סיום הטיפול המונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PEP, בלוטות לימפה ובדיקה ראשונית - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/01/2012כל מה שאתה מתאר אינו מהווה סכנה או עשות להדבקה!
מאחר שאתה לוקח טיפול מונע הזמן לבדיקה הראשונה הוא בין 2-3 שבועות לאחר החשיפה ואלו על מנת להיות לגמרי בטוח כדאי לחזור על הבדיקה כ-7 שבועות לאחר החשיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכון ממקרה זה?אייל26/01/2012
שלום רב
אני מאוד חרד בעקבות מקרה שהיה לי אתמול
הייתי אתמול עם זונת רחוב לא קיימנו יחסי מין
מה שהיה זה שאני עשיתי ביד בזמן שהיא ליקקה לי את האשכים וכשבאתי לגמור היא שמה את איבר מיני בפה שלה וגמרתי שם (היא לא מצצה לי פשוט איבר המין שלי היה בפיה בזמן הגמירה)
סה"כ איבר המין שלי היה בפה שלה 6-7 שניות גג (יתכן והיה מעט מגע עם הלשום שלה ושפתיה)
אני בלחץ אטומי שאולי היה לה דם בפה או משהו ושזה נגע לי בפתח של איבר המין ושאני עלול להידבק מזה
האם תיאורטית יש לי סיכוי להידבק בHIV?
מה סכנת ההידבקות בHIV ממקרה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכון ממקרה זה? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/01/2012אין כל סכנת הדבקות בנסיבות שאתה מתאר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה קטנה
אייל29/01/2012במידה והיה מגע עם הרוק שלה (כתוצאה מהימצאות האיבר בחלל הפה שלה או מגע עם הלשון/שפתיים שלה) עדיין אין סכנת הידבקות?
אני פשוט בסרט שאולי היה לה מעט דם בפה ושזה התערבב עם הרוק ונגע ל באיבר המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנת הדבקות במקרה של מין אוראלי
צבי בנטואיץ29/01/2012כפי שציינתי בתגובתי אין כל סיכוי להדבק בנסיבות שתארת- לא תאורטית ולא מעשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיק לענות בשם הרופאים ,משעמם לך ?
מיכה29/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור צבי - תענה בבקשה
אייל29/01/2012פשוט מישהו אחר ענה עם השם שלך...
במידה והיה מגע עם הרוק שלה (כתוצאה מהימצאות האיבר בחלל הפה שלה או מגע עם הלשון/שפתיים שלה) עדיין אין סכנת הידבקות?למה?
אני פשוט בסרט שאולי היה לה מעט דם בפה ושזה התערבב עם הרוק ונגע ל באיבר המין
ואני מפחד שנדבקתי ושאני עלול לאדביק את החברה שלי (אני מקיים איתה יחסים ללא קונדום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור צבי - תענה בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/01/2012סיכויי הדבקה נמוכים במין אוראלי, אך לא אפסיים !!!
מין אוראלי עושים עם קונדום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הבהרה
אייל29/01/2012סליחה שאני חופר
פשוט עכשיו אני מבולבל לגמרי
דוקטור לורבר - מבחינתך עצם זה שאיבר מיני בזמן הגמירה היה בפיה ל-7 שניות (לא היתה מציצה כלל) זה נחשב מין אוראלי וש לי סיכוי (נמוך) להידבקות?
כי לפי מה שפרופסור בנטואיץ' הגיב בתשובה לשאלתי הראשונה אין לי כל סיכויי הידבקות כלל ממקרה זה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ - דילגתם עלי
אייל31/01/2012סליחה שאני חופר
פשוט עכשיו אני מבולבל לגמרי
דוקטור לורבר - מבחינתך עצם זה שאיבר מיני בזמן הגמירה היה בפיה ל-7 שניות (לא היתה מציצה כלל) זה נחשב מין אוראלי וש לי סיכוי (נמוך) להידבקות?
כי לפי מה שפרופסור בנטואיץ' הגיב בתשובה לשאלתי הראשונה אין לי כל סיכויי הידבקות כלל ממקרה זה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסור צביאבישי26/01/2012
רציתי לדעת איך נראית הפריחה במקרה של הדבקה באיידס .
האם היא על כל הגוף , או רק בחלקים מסוימים בגוף ?
אני קבלתי מסאז בעירום , אבל הבחורה היתה לבושה לגמרי ( מכנסיים קצרים, חולצה ). אחרי המסאז הסתובבתי על גבי והבחורה אוננה לי בידיה .
בערך בין 8 ימים ל 12 יום לאחר מכן הופיעו לי רק בשתי השוקיים כמו סימנים של עקיצות .( 7 ,9 בכל שוק ) העקיצות היו בתפזורת . אבל חלקם קרובים אחד לשני חלקם רחוקים. לא היתה לי פריחה ביתר הגוף. גם בשוקיים עצמם זה יותר נראה כמו עקיצה או פצעון ( חד בראשו ) בהתחלה גם גירדו. כל זה קרה לי כשהייתי בחופשה בתיאלנד , כשבמהלכה הסתובבתי בלבוש קיצי ( חולצה קצרה ,מכנסי ברמודה עד הברך ונעלי אצבע ) לא היה סקס ולא אוראלי במהלך המסאז.
בביקור אמש אצל רופא עור הוא רשם לי שיש לי מספר פפולות ונתן לי משחה למרוח. אני בחשש ובחרדות שמא העקיצות ( הסימנים ) קשורים לאיידס והבחורה הדביקה אותי כשאוננה לי בידיה עם השמן/ המשחה והחדירה לי משהו לאיבר מיני .
אני גם בחרדה שמא דקרה אותי ברגלי במזרק תוך כדי המסאז ...
האם כלמה שכתבתי קשור לאיידס ?
או בעיקר אני בחרדות נפשיות . סליחה על האורך אבל בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענות בקשה פרופסור צבי,ד"ר לורבר
מיכה26/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה .
גילי26/01/2012הרופא עור אמר שזה לא קשור לאיידס ולמקרה המסאז והאוננות שהבחורה עשתה לי בידיה . מזה פפולות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתיחסים ? + שאלה נוספת
גילי27/01/2012האם מספר פפולות ( לדבריו של הרופא עור ) בתפזורת 7,8 בכל שוק ( ברגל )
קשור לאיידס אחרי 10, 12 יום.
זה מסודר אצלי בשוקיים יותר כמו עקיצות ולא כפריחה על שטח עור .
מזה בכלל פפולות ? יש קשר לאיידס ?
מבקש תשובה גם לשאלה הקודמת . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור צבי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/01/2012קודם כל ובראש וראשונה אתה אכן בלחץ וקרוב לודאי שכל חששותיך נגרמים על ידי הלחץ הנפשי!! לכן מעבר לתשובות שאתן- אני ממליץ מאוד על טיפול נפשי קצר- כמה פגישות שיקלו לפרוק את החששות ובעיקר רגשות האשם שגורמות לך להרגיש מה שאת מרגיש.
לגבי השלו ת הספציפיות:
אי אפשר לדבר על פריחה בעור שהיא האופיינית לHIV. יכולות להיות כל מיני צורות אבל בעיקרון זוהי פריחה מפושטת שדומה לפריחה של מחלת הנשיקה.
פפולה זאת התעבות קטנה בעור שמורמת מע פני שטח העור שאינה כואבת או מודלקת.
אין פפולות אופייניות לאיידס והן יכולות להופיע במחלות שונות.
על פי תאורך, אין קשר ביולוגי בין מה שקרה לך במכון הליווי לבין מכלול הדברים שמציקים לך מאז.הגורם העיקרי שפועל כעת הוא החרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת פרופסור צבי
אבישי27/01/2012מה הכוונה בפריחה מפושטת ?
זה פריחה ברצף על קטע מסוים בגוף הנראית לעין ?
או כמו שיש לי 2 צמודות והיתר מרוחקות אחת מהשניה ?
אין לי וכמדומני לא היה לי רצף של פריחה עדינה ורציפה על העור ?
הן בשני השוקיים אך יוצרות רצף ארוך או קטע שלם על העור ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
אבישי27/01/2012לא להתייחס לשורה האחרונה שכתבתי בשאלה האחרונה.
התכוונתי אם פריחה אופיינית ומפושטת זאת פריחה ברצף על קטע עור ורודה או אדומה שנראית לעין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בעור
צבי בנטואיץ27/01/2012פריחה מפושטת זאת פריחה על פני חלקים נרחבים של העור.
צבע הפריחה יכול להשתנות אבל שה תמיד בגוון ורוד עד אדום.
אני חוזר ומדגיש שעיקר בעייתך זאת החרדה!!
להערכתי אין ולא היתה הדבקה בנגיף האיידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה עונה במקום הפרופסור ?
אבישי27/01/2012אין בתשובה סימן של מנהל האתר. לא יפה ומסוכן לענות בשם הרופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עזרה בבקשהרז25/01/2012
שלום רב ביצעתי בדיקת קומבו אחריי 23 יום מהמיקרה וברוך השם יצא שלילי ברצוני לישאול האים אני יכול לישלול תסמין של פיצעון על האף וליד האוזן ואים יש סימן כזה האים זה כבר היה מיתגלה בבדיקה והיחסים היו רק אורלי עים קנדום פשוט היה לי חתך ממש קטן על האצבע שבקושי יצא מימנו דם שקרה כעשר שעות ליפני היחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`25/01/2012כפי שכבר ציינתי- אין סיכוי כלשהו להדבקה בתאור שנתת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עזרה בבקשהרז25/01/2012
שלום רב ביצעתי בדיקת קומבו אחריי 23 יום מהמיקרה וברוך השם יצא שלילי ברצוני לישאול האים אני יכול לישלול תסמין של פיצעון על האף וליד האוזן ואים יש סימן כזה האים זה כבר היה מיתגלה בבדיקה והיחסים היו רק אורלי עים קנדום פשוט היה לי חתך ממש קטן על האצבע שבקושי יצא מימנו דם שקרה כעשר שעות ליפני היחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`25/01/2012מן התאורים שלך אין כל חשש להדבקה!!
כל התאור שלך אינו מחשיד אותך מהדבקה ב- HIV. בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בחרדהאלון24/01/2012
ערב טוב,אצל ידידה שלי בת 49 הופיע הרפס זוסטר במצח ובעין ,נכנסתי לחרדה שמא מדובר בסימן לHIV,ראוי לציין שהיא עברה בדיקת HIV באוגוסט האחרון ונימצאה שלילית ,האם יש מקום לדאגה? והאם הרפס זוסטר היא מחלה נפוצה בלי קשר לHIV? אנא אם אפשר את עזרתכם בתודה אלון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בחרדה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/01/2012הרפס זוסטר יכול לתקוף גם אנשים בריאים , לא בהכרח מחייב קשר עם HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהרז24/01/2012
שלום רב ביצעתי בדיקת קומבו אחריי 23 יום מהמיקרה וברוך השם יצא שלילי ברצוני לישאול האים אני יכול לישלול תסמין של פיצעון על האף וליד האוזן ואים יש סימן כזה האים זה כבר היה מיתגלה בבדיקה והיחסים היו רק אורלי עים קנדום פשוט היה לי חתך ממש קטן על האצבע וכן לא דחפתי אצבעות ולא הרגשתי רטיבות ביד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/01/2012השאלה לא ברורה לגמרי! ממה שאתה מתאר אין כל סיכוי להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)