מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלכוהולאא24/01/2012
האם לנשא מותר לשתות אלכוהול, אני מתכוון בסופ"ש בבר או במסיבות, לא על בסיס יומי
אם כן,האם יש מגבלה והאם זה עלול לפגוע ברמת החסינות של הגוף מול הוירוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/01/2012לנשא מותר לשתות אבל במידה. שתייה מרובה עלולה להביא לפגיעה בכבד. Hש דרכים להתמודד עם שתייה מופרזת. הפגיעה העיקרית של השתייה היא בגלל הפגיעה בכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור הנכבד,דני24/01/2012
האם נכון שכשרמות ה-CD4 יורדות, יהיה לכך ביטוי גם בספירת הלימפוציטים הרגילה בבדיקות הדם הכלליות בקופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור הנכבד, - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`25/01/2012לא בהכרח! ישנם מצבים של ירידת CD4 עם עליית CD8 למשל שמבטלים אחד את השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות במחלת מיןאאאא24/01/2012
היי שאלה דחופפה הייתי עם נערת ליווי אתמול באמצע יחסי המין שלי איתה נקרע לי הקונדום בין הקריעה לבין הגמירה עברו אולי 20 שניות שגמרתי בחוץ האם יש מצב להדבקות כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות במחלת מין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`25/01/2012אין כל חשש להדבקות מן התאור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץ מאודאוהד23/01/2012
3 חודשים לאחר מגע מיני לא מוגן הופיעו לי סימפטומים של חום גבוה ופריחה שעברה לאחר כמה ימים ואחרי זה במשך שבועיים כאב לי ממש אזור הצוואר והראש כמו כן עברתי בדיקת דם ונמצא כי אחוז הלימפוציטים גבוהה מאוד ואחוז הנויטרפילים נמוך מאוד האם זה יכול להעיד על הדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ מאוד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/01/2012זה מעיד על כך שחלית באיזו מחלה קרוב לודאי ויראלית . זה בשום אופן לא מעיד שנדבקת בנגיף האיידס. לנוכח שאלותיך הייתי הולך ומבצע בדיקה לHIV על מנת להסיר את החשש מלבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור הנכבדדני23/01/2012
איזה כמות דם נגוע מדביקה. האם מספיקה טיפה או כמות יותר גדולה?
שאלה נוספת - האם יש מרכז רפואי פרטי ולא ציבורי בו ניתן לערוך בדיקות לרמת CD4 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור הנכבד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/01/2012מה שקובע שה כמות הנגיף בדם שהיא שונה בין נשאים או חולים והיא גם פועל יוצא של קבלת טיפול נגד הנגיף או לא. מכל מקום ככלל, לא נדבקים מטיפה.
ניתן לבדוק את רמת ה-CD4 במרכז הרפואי בהרצליה , באסותא בתל אביב ובראשל"צ ואני חושב שגם בהדסה בירושלים. יתכן שיש מקומות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסלרופאים שלום23/01/2012
לפני כ3 שניים קיימתי יחסי מין הומוסקסואלים ללא שום אמצעי מניעה.. כשבועים אחרי הופיעה מחלת הנשיקה.. לא הייתי מודע לכל העניין של איידס ולא בצעתי בדיקה לאיידס
לפני כחצי שנה קיימתי שוב יחסים חד פעמיים עם נשא איידס כשאני הצד הפס ללא אמצעים מניעה..
אני בן 28 בחור בריא לחלוטין עשיתי בדיקה חצי שנה אחרי אותו מגע עם נשא שזה בעצם גם 3 שנים אחרי אותו מגע הראשון הלא מוגן.. והתוצאה שלילית..
אבל מספר דברים העלו חשדות 1) פטרת בלשון שלא עוברת.. פטרת שמש במס' מקומות בגופ
2) דלקת בברך בבדיקות מעבדה נמצאו נוגדני אנא ואנטי דיאנאי ברמה גבוהה.. שללו לי מחלה ראומטלוגית.
.3) רמה של סיארפי גבוהה בדם ללא עדות על דלקת -
הובהר לי כי במקרה של הדבקה תיתיכן עליה ברמת הנוגדנים האלו שציינתי.. כיום נוגדני אנא ואנטידינאי נעלמו..
בקיצור השאלה שלי כיום אני סובל מדלקות.. דלקת בקיבה, פטרת בלשון וכאבים הולכים וחוזרים בעצמות - אין שום הסבר.. (בדקתי גם מחלות מין אחרות ואני שלילי) שאלתי האם אפשר להסתמך על בדיקת אלייזה לשלול איידס לאחר חצי שנה ממגע לא מוגן עם נשא.. האם פטרת בלשון דלקת בקיבה נוגדני אנא וכו' מהווים סימן להדבקה ומה עלי לעשות אשמח לתשובה מקצועית.. רציתי לדעת האם ישנם תתי זנים מסוג o וn שהבדיקת אלייזה לא בודקת ומה עלי לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/01/2012אפשר בהחלט לסמוך על בדיקת אלייזה לשלילת הדבקה אם נעשתה חצי שנה או יותר לאחר החשיפה החשודה. כל מה שתארת מצביע על כך שיש לך בעייה רפואית שקשה להעריך דרך האינטרנט את טיבה המדוייק וקרוב לודאי שהיא בשלב שהיא אולי חולפת מעצמה. מכל מקום ראוי שתפנה לרופא פנימי טוב שיעשה סדר ויתן תשובה לשאלותיך. אני משוכנע שהתלונות אינן בגלל HIV ויתכן שבחלקן הן תוצאה של מחלת הנשיקה אם אומנם היתה. אין גם כל מקום ליחשוב על תת זנים בלתי ידועים של הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה בצוואר - דוקטור לורבר מרגליתאבישי23/01/2012
האם נקודה חדשה בצוואר ( בצבע חום ) שנראית כמו נקודת חן או נקודה של נמשים
או אולי לא , קשורה לתסמין או סימפטום לאיידס שבועיים + אחרי מגע מיני ?
או שממש אין קשר ???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעלה למעלה
אבישי23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- בבקשה לענותשאלה23/01/2012
שלום,
יש לי שאלה שנשמעת לא סבירה או הזויה
הסתפרתי והספר הביא תער חד פעמי כדי לנקות מסביב חשוב לי להדגיש שהוא לא חתך או פצע אותי.
עברה לי מחשבה חרדתית שאם בטעות הוא לקח תער משומש (שזה מאוד לא סביר) שהיה עליו דם של אדם אחר ,האם יש סיכון?מדגיש שהוא לא חתך אותי
אני ראיתי הודעה קודמת בנושא שרשמתם שאין סיכון בכזה דבר, עוד אני יודע שדם מתייבש תוך דקות ספורות ואם היה הייתה חייבת להיות כמות קטנה שהייתה מספיקה להתייבש תוך 15 דקות... הוא לא עורף ראשים .. והוא גם לא פצע אותי (אין דרך כניסה)..כך שאיך שאני לא מסתכל על זה אין סיכון הכוונה שלי לאיידס לא לצהבת
אני יודע שזה נשמע תרחיש לא הגיוני ,אודה על תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אל תפספסו את השאלה
שאלה23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתכם חשובה לי מאוד
שאלה24/01/2012מצטער על ההצקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי
שאלה24/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?אני בלחץ אדיר!!
שאלה24/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה- בבקשה לענות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/01/2012אכן הסיכוי להדבקה בדרך זאת לא קיים או אף "הזוי" כלשונך. העובדה שאתה כל כך נלחץ משטות כזאת אולי מצביעה על כך שאתה זקוק ליעוץ/טיפול נפשי לפחות להקל עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטור לורבר, שאלהמיכה23/01/2012
האם כאבי גב באמצע הגב יותר בצד שמאל
קשור לאיידס אם היה לי אירוע מיני לפני שבועיים ?
האם זה סימפטום או תסמין לאיידס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מיכה23/01/2012הכאב גב התחיל בסמוך למקרה המיני . כמה ימים אחרי ומלווה אותי עד עכשיו.
הכאב הוא כשאני עושה תנועות עם הגב ( בתזוזה )
שאלתי בוועד לאיידס בייעוץ הטלפוני שלהם על כאב גב והקשר לאיידס
וענו לי שאין שום קשר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ + שאלה נוספת לד"ר לורבר
מיכה24/01/2012האם יש מצב או סכנה להידבקות באיידס כאשר בחורה במכון עיסוי
מאוננת לי עם הידיים שלה בעזרת שמן או משחה ?
אולי עירבבה לי חומר מדבק באיידס ( את הנגיף עצמו ) ?
אין ולא היו לי פצעים או שריטות על איבר מיני לא לפני המסאז ולא אחריו.
קצת שרף לי החלק החיצוני של העור לאחר המסאז ( לא הרבה זמן )
אולי זה תופעות של חרדה וחרטה ..... ואני מקשר את כאבי הגב לסיפור לעיסוי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובה
מיכה24/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין
מיכה25/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/01/2012לא כל דבר קשור לאיידס !!!!!
בודאי שאין כל קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות למאושפזיםאנונינמי22/01/2012
שלום
ברשותי שאלה כללית
ידוע לי שמכל מאושפז בבית חולים נלקחת דגימת דם ולא משנה
לאיזו מחלקה הוא מאושפז
האם ישנו נוהל משרד בריאות אשר מחייב בדיקת HIV
קראתי באיזה מקום שיש נוהל כזה כדי להגן על העובדים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למאושפזים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/01/2012ממש לא נכון!!!!
על מנת לבצע בדיקת HIV אצל מאושפז צריך לקבל את הסכמתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מספיק מבין כדי לדעת ..pavelllx_rb22/01/2012
לא מספיק מבין כדי לדעת אם יש מה לחשוש
אם נישקתי מישהי בפה והיה לו פצע חום בשפה יש אפשרות להדבק ??
בבסיס כולם משתמשים באותו ברז וכיור ופתחתי את הברז שמתי מים ביד והכנסתי לפה בעוד
שהיה לי דלקת בפה עם דם , יש אפשרות להדבק ? בכל זאת אנשים נחתכים מגילוח ויורד דם מצחצוח ואז הם ונוגעים בידית הברז ..
עם מישהו עם חתך ביד התיז לי קצת מים לפה לאחר ששטף ידיים אני יכול להדבק ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר תגובה בתודה
pavelllx_rb23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מספיק מבין כדי לדעת .. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/01/2012מכל מה שתארת אין כל אפשרות להדבק! אני חושש שהבעייה שלך היא נפשית יותר ועל כן אולי רצוי שתלך לטיפול נפשי לא ארוך כדי להשתחרר מן הבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה ממש דחוףpavelllx_rb22/01/2012
אני עובד במרכזייה ובאותו יום מישהו שעובד איתי על אותו טלפון נחתך בגילוח בזמן שהתגלח במשרד שלו , אז הוא בא עם נייר טואלט מוצמד לפנים כדי לעצור את הדימום,
מדי פעם הוא הרים שפורפרת ודיבר איתה ולאחר מכן העביר לי את השפופרת ואני דיברתי איתה, כמובן שהשפורפת נגעה לי בפנים - באוזן ,ובפה בעיקר (שאני חייב להדגיש שאני סובל מהשיניים אז גם לי יש דימום לאחרונה),
לאחר מכן היד שהחזיקה את השפורפרת נגעה בעין וגם קילפה פצע בפנים, ובגלל ששהייתי מצונן משכתי באף כמה פעמים הכולל שאיפה של אוויר ...
יש סיבה לדאגה שמה דם שלו עבר למעגל הדם דרך ריריות או פצע ?
צריך גם לקחת בחשבון שהיד שלו גם בטח נגעה בדם ואז נגעה בשפורפרת חוץ מזה שהיה לו חתך ביד שאני לא יודע את מצבו..
תודה רבה ממשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ממש דחוף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/01/2012אין כל חשש ואין כל יסוד להדבקה בדרך זאת. אין צורך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור
pavelllx_rb23/01/2012תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות ,פצעונים ,דוקטור לורברראובן22/01/2012
יש לי בשתי הרגליים מעל כפות הרגליים עד למתחת לברך, עקיצות ( פצעונים ) כמו של יתושים. שמגרדים אותם אז הם מדממים קלות. הייתי בחופשה שבה התהלכתי כל הזמן בכפכפים חולצה קצרה ומכנסי ברמודה עד לברך . אולי מכאן הסיבה שהעקיצות ( פצעונים ) הם בקטע שמעל כף הרגל עד מתחת לברך . אין לי פריחה או עקיצות ( פצעונים שנראים כך ביתר הגוף ). האם יש קשר לאיידס למקרה מיני שהיה לי לפני שבועיים לבין העקיצות ( פצעונים ) ?
או שלשייך את זה לעקיצות יתושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות ,פצעונים ,דוקטור לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/01/2012ממש אין כל קשר !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אהוד24/01/2012האם בזמן קצר אחרי אירוע מיני , כמו 8 ל 14 ימים ( הייתי בחופשה בלבוש קיצי לחלוטין, מכנסי ברמודה , חולצה קצרה, כפכפים ) יש מצב שהעקיצות או הסימנים שתארתי , מעל כפות הרגליים ועד מתחת לברכיים 6,7 עקיצות ( סימנים ) בכל רגל מפוזרות זה מצב של הרפס זוסטר ?
האם בזמן כה קצר למקרה מיני , מתפתח הרפס זוסטר כתוצאה ממערכת חיסונית חלשה ?
האם בכלל לשייך את העקיצות ( פצעונים , סימנים ) לאיידס .
אני יודע שהרפס זוסטר מאוד כואב במקום שהוא מתפתח ...
את כתבת לי שממש אין קשר לאיידס ...אבל אולי הרפס זוסטר בשלב כל כך מוקדם לאירוע המיני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
אהוד24/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
נתן24/01/2012האם כבר אחרי שבועיים אחרי מקרה מיני הגוף כבר נמצא בכשל חיסוני במידה
והייתה הדבקה ?
נניח על העקיצות או הסימנים שכתבתי כבר יכול להתפתח הרפס זוסטר אחרי 10 , 12 יום אחרי המגע ?
או אני בלחץ ?
המקרה בכלל היה מסאז של בחורה עם בגדים שעשתה לי הרפיה ( אוננה לי )
אני הייתי בעירום . לא היה אוראלי ולא סקס .אולי הנגיף נכנס לי דרך השמן של העיסוי ?
גם נכנסתי לחרדה וסרטים שהבחורה דקרה אותי ברגל במהלך המסאז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
אהוד25/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש לענות , תודה
אהוד25/01/2012האם בזמן קצר למגע מיני או הדבקה יש כבר מערכת חיסונית חלשה ?
אחרי 12, 14, יום ?
אני יודע שהרפס זוסטר מאוד כואב ולי אין כאב בכלל .
הכל בגלל העקיצות , סימנים ברגליים...
תודה
אולי בחרדות ופחדים מיותרים ...צריך טיפול ? פסיכולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את לא עונה לשאלות שלי ,
אהוד25/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עדין לחשושדוידי21/01/2012
ביצעתי בעבר לפני כשנתיים בדיקת אלייזה לHIV שהיתה חיובית בדיקת לנגיף עצמו בהמשך פעמיים היתה שלילית האם עלי לחשוש עדין ומה ניתן לעשות כיצד מוסברת הסתירה בין הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עדין לחשוש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/01/2012עלולה להתקבל תשובה "חיובית" באלייזה ולאחר מכן בדיקת WESTERN BLOT המאמתת את יצירת הנוגדנים תהיה שלילית. מקרים כאלה נקראים FALSE POSITIVE
והמשמעות שלא קרתה הדבקה
יתרה מזאת, אם בדיקת הנגיף עצמו (PCR) יצאה שלילית.
אם כל התנאים שציינתי מתקיימים - לא היתה הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אא22/01/2012גם לי בבדיקות אלייסה יצא חיובי ובWB יצא שלילי
הרופא אמר שזיהו את נגיף הHIV ולכן 99% אחוז שאני חיובי ויש לבצע שוב בדיקת WB
האם ישנה אפשרות שמה שהרופא אמר לא וודאי ואני לא חיובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/01/2012האם בדיקת PCR יצאה חיובית???
אם כן - זה מאשר הדבקה
אנא שלח את כל פרטי הבדיקות שעשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPCR
אלמוני22/01/2012עשיתי 2 בדיקות
אחת HIV בקופ"ח רגילה שהתשובה הגיעה מאיכילוב ולאחר שנאמר שהיא לא ברורה נשלחתי לבצע בדיקת דם לWB מבחנה אחת בלבד.
האם זה אומר שמהמבחנה הזו עשו גם WB וגם בדיקת HIV חוזרת וגם PCR?
הרופא אמר לי שזיהו את הנגיף אך לא אמר אם זה PCR?האם לברר או להמתין לתוצאת הWB השניה?
כי הבנתי שPCR יכול להטעות בגלל הדימיון הקיים ברצפים גנטים ולכן זו בדיקה שטובה לשלול יותר מאשר להכריע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPCR - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/01/2012לפי דבריך אני מבינה שלא עשו PCR אלא קומבו
ממליצה להמתין לתשובת WB ובמידת הצורך (אי בהירות בתשובות) לבצע PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
אא22/01/2012מה ההבדל בין קומבו לPCR?
תוך כמה זמן מהבדיקה לנוגדנים שיעשו לי תהיה תוצאה?
האם יכול להיות שזיהו נגיף באחת הבדיקות המופיעות לעיל אל הWB ייצא שלילי? הרופא טען ש99% שאני חיובי כי זיהו את הנגיף והנוגדנים לא נראו בWB כי זה טרי כנראה,האם יש סיכוי שהוא היה נחרץ מידי ויש סיוכי לאופטימיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ שאלה
אא27/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלימורן21/01/2012
מה סיכויי ההדבקות ממין אוראלי שאישה מקבל (הוא ירד לי)?
כיצד ניתן להידבק במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר22/01/2012במקרה כזה הסכנה היא לגבר ולא לך, כמובן בתנאי שאת נשאית HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)