מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיכה27/11/2011
האם לרעידות בעיין לא רציונליות ( כמו תיקים כאלה ) במהלך היום
יש איזשהו קשר לאיידס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011ממש לא !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאהשיר27/11/2011
יוצא לי ללכת לשירותים ציבוריים די הרבה ואני פותח את דלת השירותים ומוריד מים באסלה ולאחר מכן שאני משתין אני נוגע באותה היד באיבר המין שלי שהרי הוא ריקמה עדינה שדרכה ניתן להידבק באיידס לפעמים אני משער יוצא לי אפילו לגעת בחור של איבר המין ובכיפה של איבר המין האם זה מסוכן והאם עליי ללכת לעשות בדיקה בעקבות המקרים האלה שאני הולך לשירותים ותוך כדי שאני משתין נוגע באיבר המין שלי??? {הרי אולי אנשים השאירו שם על ידית הדלת חומר מדבק כלשהו זרע... דם... בלי שהבחנתי בזה...}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011רק חדירת נוזל המכיל את הנגיף דרך פתח האורטרה עלול להדביק
נגיעה בלבד איננה יכולה להדביק ב HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואג מאודדואג26/11/2011
הי
לפני שבועיים הייתי עם בחורה ללא אמצעי מניעה,
הבחורה אוננה לעצמה ולאחר מכן אוננה לי.
האם במקרה שיש לה הפרשות (לא יודע להגיד אם כן או) אפשר להידבק באיידס?
האם יש טעם לעשות בדיקה כבר עכשיו או למתין 12 שבועות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואג מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011הסיכויים להדבקה במקרה זה אפסיים !!!
צריך לחדור נוזל מכיל הנגיף דרך פתח האורטרה - הסיכוי נמוך ביותר
אפשר להיבדק בכל מקרה - אחרי 3 שבועות בבדיקה המקובלת היום - קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואג מאוד
דואג27/11/2011הי
תודה על תשובתך.
האם ניתן לעשות בדיקת קומבו לאחר 17 יום?
והאם נדרש לעשות גם בדיקה רגילה לאחר 12 שבועות נוסף על בדיקת הקומבו?
אני שואל זאת כיוון שקראתי היכן שהוא שהקומבו לא מרגיעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואג מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/11/2011בדיקת הקומבו היא בדיקת השיגרה כיום
ההמלצות לגביה - 3 שבועות ואם שלילי - לחזור אחרי 7 שבועות מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעותאבישי26/11/2011
שלום לרופאה
האם שבועיים אחרי אירוע מיני , יש מצב של תסמינים וסימפטומים
של עייפות יתר במהלך היום ושל רוק בפה בצבע לבן וסמיך ?
האם זה קשור לאיידס לאחר שבועיים ממקרה ?
או הרוק הלבן והסמיך נובע יותר מכדור אלקטרוקסין שאני לוקח מהסוג החדש
ששמעתי עליו המון תופעות לוואי ? היה על הכדור בחדשות הבוקר
ואנשים התלוננו על המון תופעות לוואי שגם מלוות בעייפות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
אבישי26/11/2011ראיתי שענית פה לשואל בעניין העייפות והרוק הלבן והסמיך
שאין שום קשר לאיידס .....!!!
גם אחרי שבועיים ממקרה , לתופעות שהזכרתי ( עייפות ורוק לבן וסמיך ודביק )
אין עדיין שום קשר לאיידס ???
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011אין קשר בין הדבקה לבין עייפות ושינויים ברוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהדנה26/11/2011
באתר של הוועד למלחמה באיידס נאמר שאת הבדיקה הרגילה (בה מקבלים תשובה לאחר כ-4 ימים) ניתן לבצע כעבור 50 יום. אולי זאת שאלה טיפשית מעט, אבל האם ניתן לבצע את הבדיקה כעבור 49 יום, או לחכות ליום ה-51? (מסיבה של בעיה הקיימת ביום ה-50)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011אין הבדל בין 49 ל 51 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאחר חשיפה ל- HIV ושפעתמטופל25/11/2011
שלום.
לפני שישה ימים התחלתי טיפול מונע לאחר חשיפה הכולל את התרופות CALETRA ו COMBIVIR מיד לאחר האירוע (כאשר אין ודאות כי הייתי חשוף לנגיף HIV עצמו).
כיום התחילה לי שפעת.
מספר שאלות:
1. האם יש בעייתיות בעירבוב בין התרופות האלה לתרופות מסוג אקמול/דקסמול/ אדויל קולד?
2. האם יש משהו בין זה לבין סימן להדבקה?
3. האם מותר לשתות אלכוהול עם התרופות האלה? בעלון לצרכן אין התייחסות לאלכוהול ואילו באינטרנט ראיתי דעות חלוקות.
תודה רבה על היחס לנושא וסוף שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאחר חשיפה ל- HIV ושפעת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011אין בעיות בין התרופות
אתה חייב להקפיד על לקיחת התרופות של ה PEP 28 ימים
רצוי להימנע מאלכוהול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאתה חשובהלפניי תאילנד24/11/2011
אם מישהי שיש לה איידס מוצצת לי שאני ללא קונדום,האם אפשר להידבק מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאתה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011אתה לא - היא יכולה להידבק ממך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררותאבישי23/11/2011
שאלה לדוקטור לורבר
שלום רב
היה לי מקרה מיני לפני שבוע . והיום שמתי לב ,שכשאני מוריד את הראש כלפי מטה
בהתכופפות ,או אפילו במצב שהראש מופנה קדימה רגיל , אני מרגיש שיש לי נזילה עדינה של נזלת שקופה מהאף מידי פעם. פעם משני הנחירים ופעם מנחיר אחד.
האם יש איזשהו קשר להדבקה באיידס או בתופעות לוואי של איידס ?
או סתם התקררות נקודתית ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/11/2011אין שום קשר בין נזלת לבין הדבקה ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל"ד מרגלית לורבר שלוםtאביטל23/11/2011
ד"ר שלום
מה אחוז ההדבקה סטטיסטית במגע מיני מלא, יחיד, ולא מוגן עם חולה/נשא HIV ??
האם 1%, 20%, 100% ??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל"ד מרגלית לורבר שלום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/11/2011from 1:1000 to 1:100,000
תלוי בהרבה גורמים: מחלות מין אחרות מעלות את הסיכון
הנשא לא מטופל - מעלה את הסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
tאביטל23/11/2011תודה רבה על זמנך ותגובתך,
הבינותי מתשובתך בשאלה קודמת ששאלתי כי שיעור ההדבקות בHIV הינו נמוך ביותר כ 0.1 ואף יותר נמוך נמוך ,במגע מיני ללא אמצעי מניעה, כאשר במגע מיני עם נשא או חולה HIV חייבים לשים קונדום גם בין בני זוג ע"מ לא להידבק.
כאשר מנגד אחוז ההדבקה במגע מיני בודד ללא שימוש באמצעי מניעה ב HCV הוא כ 1 ל 100 כ1 אחוז , ושם בפירוש לא ממליצים לשים קונדום בין בני זוג כי קרוב לודאי שלא תהיה הדבקה.
אני לא כ"כ מבינה, בהפטיטיס אחוז הסיכוי להדבקה הוא יותר גבוהה משמעותית,ולא ממליצים שימוש באמצעי מניעה בין בני זוג, ואילו ב HIV שהסיכון ההדבקה הוא משמעותית יותר נמוך שימוש במניעה הוא חובה גם בין בני זוג.
אינני מבינה,אשמח לשמוע את תשובתך המקצועית,
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שלום מחכה לתשובתך
tאביטל26/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011HCV מסיבות שונות כמעט ולא מועבר ביחסי מין ולכן אין המלצה לשישמו בקונדום, מלבד ביחסי מין אנליים שם ההדבקה גבוהה.
HIV מועבר ביחסי מין ולמרות ההסתברות הנמוכה להדבקה במגע יחיד - יש המלצה כזו- סך הכל זו סטטיסטיקה !!! אדם יכול להידבק על המגע הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופארוחלה23/11/2011
שלום,להלן,פרטי מקרה שארע לי:קרוב משפחה , שהוא הומו,פנה אלי , ואמר לי שהוא חושש שדרך על חוד עיפרון,כשהוא יחף.הוא הראה לי את תחתית כף רגלו,שממנה נזל דם.אני הנחתי את האגודל שלי,כשהוא ניצב לאזור המדמם שלו (בכף רגלו),והעברתי את אגודלי תוך כדי לחיצה,כדי לחוש אם נתקע שם חוד עפרון.לאחר מכן,ראיתי שבאחד מצידי ציפורן האגודל שלי (האגודל שבא במגע עם האזור המדמם בכף רגלו של הבחור),יש חתך/קילוף/סדק עור,שבו נראה צבע אדום (האזור שנגלה דרך החתך/סדק העור שלי ,היה אדום) , אם כי,לא נזל ממנו דם.שאלתי:האם יתכן שנידבקתי באיידס,בהנחה,שהבחור נשא/חולה איידס?אודה לתשובתך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/11/2011הסיכון אפסי !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות על ידי עקיצת נדל או תולעתאני22/11/2011
הי,אולי שאלתי מוזרה אך בילדותי שמעתי כי ניתן להידבק באיידס על ידי עקיצת נדל האם ישנה אמת בכך? מאחר והיום יצאתי עם כלבתי לטיול בשעות הערב(גרה במושב )ובכניסה לבית היה נדל או תולעת מגעילה אדומה,שחורה עם רגליים וכלבתי דרכה עלייה בטעות ובבת אחת יצאו מהזוחל הזה הרבה זוחלים כאלה ,לא בטוחה אם אכן הכלבה נעקצה אך במידה וכן האם ישנו חשש כלשהו לכלבה או לי (הכלבה ישנה עימי במיטתי )להדבקות כלשהי?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות על ידי עקיצת נדל או תולעת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/11/2011אין מצב להידבק במורה שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתדנה22/11/2011
הערב קיימתי יחסי מין שהתחילו בצורה מוגנת. פתחתי מנהג בו אני בודקת מדי פעם אם הקונדום מולבש במקום\שלם והכול בסדר. ברגע מסוים של החלפת תנוחה הבחנתי פתאום שהקונדום ירד, עצרתי את התהליך כמובן, דקה חפני כן ראיתי שהוא היה במקום אבל אין לי מושג אם היה מגע מיני קצר ללא הקונדום או לא. השאלות הן כאלה:
1. הבחור מוכר לי ולטענתו הוא תמיד זהיר, לפני חודשיים ביצע תרומת דם. האם זה עשוי לשפר את המצב?
2. ידוע לי שהוא לא גמר. האם זה משנה את הסיכויים?
3. מה הסיכויים להדבקה בעת קיום יחסי מין מאיידס?
4. האם צריך להיכנס להיסטריה ולקבל טיפול מונע?
5. מתי ניתן לבצע בדיקה הכי מוקדם והיכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסיף שהבחור ביסקסואל
דנה22/11/2011אבל אני מכירה אותו שנים רבות והוא טוען שהוא נזהר תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי,
דנה23/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואגת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/11/20111. לא צריך להכנס להיסטריה
2. הטוב ביותר שתלכו להיבדק ביחד בבדיקה מהירה עוד היום - אם הוא חיובי קבלי טיפול מונע כמובן
3. הסיכוי להדבקה מארוע אחד נמוך מאד
4. אין רלבנטיות אם גמר או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס צהבתיוני22/11/2011
להלן פרטי מקרה
מישהי - כנראה בסיכון מוגבר למחלות מין עם חשש לצהבת ולא יודע מה עוד
אני - עם שניים שלשה נגעים קטנים של קונדילומה על הפין
השתפשפתי מאחור על אזור פי הטבעת. היה רטוב מנוזל הזרע שהיה קיים בכל האזור
היום כל אזור השפשוף - והיכן שיש את הנגעים שורף לי
האם הסיטואציה שתיארתי מסכנת אותי מבחינת מחלות כמו איידס וצהבת ?
אציין שלא הייתה חדירה
ואם קיים סיכוי תאורטי - מהם סיכויי הדבקות - רק אם לה היה פצע מדמם או שהרירית בפי הטבעת כל כך רגישה שכל שפשוף בו עלול להעביר מחלה לרירית פגומה בצד השני(אני יוצא מתוך נקודת הנחה שקונדילומה היא פגיעה בשלמות העור ומעלה בצורה דרסטית הידבקות בנגיפים)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תשובה?
יוני26/11/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס צהבת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/11/2011הסיכוי שלך להידבק נמוך ביותר
מאידך - אתה מדביק את בת הזוג בנגיף ה HPV - הרי הוא נגיף הקונדילומה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהשרון21/11/2011
ד"ר שאלתי אותך לגבי 46 יום ענית לי כאילו שאלתי יום לאחר 49 יום ...
השאלה שלי למטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/11/201146 או 49 ימים - אין הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודמיכה21/11/2011
האם גירודים בשתי הזרועות וגם בכף היד בחלק החיצוני
קשורים לאיידס ?
אם 6 ו 7 ימים לאחר מקרה , התחיל לי גירוד בידיים ובזרועות בחלק החיצוני
של הזרוע יש קשר להדבקה ?
בעבר ראיתי שענית שאין שום קשר .....?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2011גם הפעם אני עונה שאין שום קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה נעלמה או נמחקה
נתן24/11/2011למה נעלמה לי התשובה של הגירודים ?
האם תשובתך השתנתה ויש קשר בין הגירודים לאיידס ?
כי ענית לי שאין שום קשר לאיידס והתשובה נמחקה או נעלמה מהפורום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)