מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- hivo20/12/2010
ד''ר ליאורה אברמוב אומרית בדיקה אליזה אמינה רק אחרי 3 חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hiv
ראני20/12/2010ורופאים במדינות אחרות כגון רוסיה אומרים שאלייזה אמינה אחרי חצי שנה.אז מה נעשה?דר" לורבר באה מהתחום כך שאני חושב שאפשר לסמוך על מה שהיא אומרת.האצת שאני שמעתי גם מכמה אנשים בתחום שאלייזה יכולה לזהות נוגדנים קבר אחרי שבועיים אבל מכוון שיש מעטים שלוקח להם יותר זמן לייצר נוגדנים-הוחלת על חודשיים שזה כולל מרווח זמן גם למעיות הזה וגם למנוע טביעות נגד מעבדות.בכל מיקרה הכי טוב לשמור על עצמנו ולהשתמש בקונדום:)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחת לענות על זההיי20/12/2010
במידה ומישהו נדבק בHIV וחלה כעבור שבועיים בדלקת גרון ושפעת . האם אותו אדם יכול להדביק אדם מצד שלישי בדלקת גרון רגילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחת לענות על זה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/12/2010דלקת גרון "רגילה" יכולה להדביק אדם נוסף בלי כל קשר ל HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון
אני28/12/2010במידה והדלקת היא סימפטום של HIV ולא סתם מזיהום האם היא מדבקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/12/2010לא מדבקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לקומבומיכה20/12/2010
האם הקומבו אמין לחלוטין רק ביום ה 21 ?
כי החל מיום זה הנוגדנים רק עולים וניתנים לזיהוי במערכת הקומבו
זאת אומרת יותר זמן = יותר בודק נוגדנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ את ההמשך לשאלת הקומבו
ללא שם20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובות
מיכה21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אין תשובה ברורה לקומבוללא שם19/12/2010
שלום
מצטער לשאול שאלת המיליון
אבל התשובה על קומבו מבלבלת. מצד אחד את עונה פה לאנשים שקומבו
מהימנה לחלוטין אחרי 25 יום ואין צורך לחכות לאלייזה { תשובתך למספר שואלים }
את גם עונה שבגלל שהקומבו בודקת גם נוגדנים היא אמינה גם אחרי 40 יום
לדברייך 40 יום מצוין ואמין לקומבו . פה ענית למישהו שאחרי 21 יום אמינה אך גם אחרי 24 יום זה בסדר. אם הקומבו בודקת גם נוגדנים ונוגדנים עולים עם הזמן אז כמה ימים או יותר מ 21 זה אמור להיות יותר ויותר אמין ככל שהימים עוברים ...
לא כך ?
אם עושים בדיקה גם ביום ה 29 זה אמור להיות אמין .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ את השאלה
ללא שם20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את ההמשך לקומבו
ללא שם20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם תשובות ?
מיכה21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמבוo19/12/2010
מה עדיף לעשות בדיקה קמבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010בדיקת קומבו אמינהאחרי 21 יום אך גם אחרי 24 ימים היא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי בלחיצת יד להדבק באיידס?שאלה19/12/2010
קרה כזה מקרה מתישהו? מה צריך להיות התנאי להדבק בדרך כזאת? ואם לא, אז מה במקרה שיש פצעים על היד של שני האנשים? ?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי בלחיצת יד להדבק באיידס? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010אין מצב להידבק בלחיצת יד !!!!
חלאס עם הפרנויה המיותרת - כדאי לקרוא באתר הועד למלחמה באיידס איך נדבקים ואיך לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי למה אני שואל הרי גם פצעים
שאלה20/12/2010פצעים קטנים ואפילו שריטות יכולים הזדהם מחיידקים ,למשל שריטה מגורם נגוע יכולה להביא זיהום קל או אפילו טטנוס או נשיכה קלה או ליקוק של כלב חולה בכלבת יכול להביא לכלבת, אז מדוע כאן המצב שונה?
תודה וסליחה על ההטרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיד של הבן אדם הייתה מאוד מאוד יבשה
שאלה20/12/2010עם קילופי עור חזקים שהרגשתי אותם (היד ממש כמו צמר פלדה כזה) וגם אצלי יש מן פצע סגור (עם גלד) קצת נפוח וגם יש לי קילופי עור ומן פצעים כאלה שתמיד חוזרים מסביב לציפורניים והציפורניים שלי ממש קצרות כי אני נוהג לכסוס, וגם זאת הייתה זונה שנראית נרקומנית ומאוד רזה (אנורקטית ממש).אחרי כ-5 דקות שטפתי את הידיים עם הג'ל לשטיפה ?
ללא מים....
יש סיכון בזה?
תודה וסליחה על ההטרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאתר אמריקאי גם רשום:
שאלה20/12/2010לא נראה שבמקרים המצוינים צריכים להיות פצעים גדולים מדממים אלא מספיק גם חתכים.
גם יכול להיות שלזונה היה פסוריאזיס או משהו...
The other case involved a mother and son, again in Australia, who both tested HIV positive. He had had risk exposures in Thailand some years before, whereas the mother could not identify a possible exposure. The son had had the skin condition psoriasis some time earlier, and the mother's application of the cream to his skin lesions was identified as the only possible route of infection. Analysis showed that they both had the same strain, found in Thailand and not common in Australia.
Inserting a finger into someone's anus or vagina would only be an HIV risk if the finger had cuts or sores on it and if there was direct contact with HIV infected blood, vaginal fluids or semen from the other person. There might also be a risk if the person doing the fingering had HIV and their finger was bleeding* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא ענית לי על השאלה שליo19/12/2010
אני עשיתי בדיקת אליזה hiv . עד שעבר חודשים 62 יום מהארוע האחרון . קבלתי תוצאה שלילית על התוצאה כתוב למטה התוצאה הזו מתאימה למצב הנבדק לפני חודשיים. האים חודשיים בדיוק זה מספיק או שתצריך לעשות אותה אחרי חודשיים עד שיעבור קמה ימים מהחודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענית לי על השאלה שלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/201062 יום זה חודשיים
אנא, סמוך על תוצאת הבדיקה - אתה שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונה לי על השאלותניר19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא חשוב לך השאלות שלי .
ניר19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הוגן שלכולם ענית ולי לא, בלחץ
ניר19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הוגן שלכולם ענית ולי לא, בלחץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010אנא שלח שוב
אין לי דבר נגדך, כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאהבחרדה19/12/2010
יצאתי שלילי לפני מקרה הנשיקה... ואני ממש מפחד להידבק ממקרה הנשיקה אחרי חמישה ימים הופיע לי מהכתפיים לכיוון החזה מעין פריחה והבנתי שזה אחד הסימנים להדבקה חדשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010לא נדבקים מנשיקה
הפריחה יכולה להיות מהרבה סיבות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשלומית19/12/2010
1במידה ואדם נדבק בנגיף יכול להיות שיהיה לו שפעת קשה במשך שבוע ולא שבועיים?
2 במידה והוא פיתח בלוטות לימפה מוגדלות בגרון כמה זמן הבלוטות יהיו גדולות? כמה ימים או כמה חודשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010מחלה חריפה לאחר הדבקה ב HIV מתנהגת שונה מאדם לאדם - אין לכך כללים כמו כל דבר ברפואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שלומית19/12/2010יכול להיות אבל משהו כמו 4 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010תאורטית כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאהבחרדה18/12/2010
האם בעקבות נשיקה של 3 שניות על השפתיים אם היה לי חתך\פצע באמצע השפה העליונה אפשר להידבק באיידס? לא ראיתי דם על השפה של הבחור המנשק אבל אולי היה חתכים או דם שלא ראיתי אז אני שואל במקרה הקיצוני יותר אם היה לו פצע\דם שלא הבחנתי בהם הרי יכול להיות שהם באו במגע עם החתך שלי באמע השפה.. עשיתי בדיקה ממש לפני המקרה שיצאה שלילית ואני ממש מודאג ורוצה לדעת אם אני צריך שוב לעשות בדיקה בעקבות המקרה? אני ממש בחרדות מהמקרה שאלתי בוועד ואמרו לי שהמקרה לא מצריך בדיקה ופשוט רציתי עצה מרופאה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010כל מה שנאמר לך הוא נכון
אי אפשר להידבק בדרך זו
אם נבדקת ויצאת שלילי - תרגע ותפסיק לעסוק בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירהשלומית18/12/2010
במידה והיה חדירה לשניה אפשר לקבל hiv ? (מצד הגבר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010במידה ואחד מבני הזוג הוא נשא אפשר להידבק
כמובן שמידת ההדבקה תלויה בכמות החשיפה להפרשות, צורת יחסי המין, האם הנשא הוא גבר או אשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאישה נשאית
שלומית19/12/2010האישה נשאית והגבר חדר ל שניה ללא קונדום בסוף הסקס האם הוא ידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאישה נשאית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010הסיכויים שגבר יידבק מאשה הרבה יותר נמוכים מהמצב ההפוך
מאידך, אין משמעות לזמן
עדיף שייבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לאיידס וריטליןירון17/12/2010
שלום רב,
האם תרופות לחולי איידס יכולות לפגום בהשפעת הריטלין?
תודה מראש,
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות לאיידס וריטלין - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010לא, אין קשר בין סוגי התרופות הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורליראני16/12/2010
שלום דוקטור!הסכנה להדבק דרך מתן מין אורלי לאשה היא דרך ההפרשות של האשה?או שגם רירית איבר מינה גם יכולה להדביק גם כאשר לא היו הפרשות?תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010בנשאית HIV יכול להיות נגיף בהפרשות הוגינליות (הנרתיק)
הפרשה קיימת תמיד בכמויות משתנות - זה לא רלבנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבור בפארקשינזי רביב15/12/2010
אם דיברתי עם שני נשאים בפארק הומאים ולקחתי מהם סיגריה נחשפתי לנגיף HIV ?ומתי לעשות בדיקה אחרי 3 חודשים ולחכות עוד 3 חודשים לבדיקה נוספת? בתודה רביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה אמיתי בשאלה שלך?!
רועי17/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיבור בפארק - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/12/2010אתה לא רציני !!!!!
אין מצב להידבק מסיגריה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)