מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש דרך להבדק ברמב"ם באופן אנוניטדי17/11/2010
האם יש דרך להבדק ברמב"ם באופן אנונימי לחלוטין ,אין לי בעיה לשלם על זה כסף כמובן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטדי
ראני17/11/2010שלום טדי!אני לא רופהארק אחד ה גולשים.אבל פשוט קבר יודע.ברמבם לא.אבל אתה יכול לגשת לפרפאת משרד הבריאות בהפרסים 15.ושם אתה יכול לעשות בדיקה אנונימית.יום שני,שלישי,ורבעי מ16:00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש דרך להבדק ברמב"ם באופן אנוני - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2010אין דרך כזו
מאידך, תוכל להיבדק אנונימית במרפאת הפרסים בחיפה, בלוינסקי ת"א או בועד למלחמה באיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבומירית15/11/2010
ד"ר שלום
שאלתי היא,אני רוצה לבצע את בדיקת הקומבו 31 יום אחרי הארוע ממנו אני חוששת? האם ביצוע הבדיקה במועד זה בסדר וייתן לי תשובה אמינה? והאם אותה הבדיקה יכולה לכסות גם מקרה שארע שבועיים וחצי בערך קודם עם גבר אחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2010בדיקת קומבו תכסה את שני הארועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאבי15/11/2010
אני וחברה שלי שכבנו והיה לי שתי שריטות של סנטימטר באזור הכתף ללא דם שמתפרץ
מה אני עושה אני בדאגה רצינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הקשר בין שני הדברים?
דוד15/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2010אתה חרד לשווא !
אין קשר בין שני הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלייאיר14/11/2010
קיימתי בתאילנד מין אוראלי עם בחורה והקונדום נקרע. בצעתי בדיקת קומבו אחרי 25 יום והתשובה שלילית. האם יש לבצע אלייזה אחרי חודשיים בגלל שהבחורה תאילנדית והקונדום נקרע. תודה יאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2010בדיקת הקומבו שביצעת אמינה לחלוטין
אין קשר למקום ההדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהר14/11/2010
אים ביצעתי מין אורלי לנשא עים קונדום והקונדום לא ניקרע יש סכנת הידבקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2010ברור גם לך שאין כל סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הקומבומירית13/11/2010
לד"ר שלום
רציתי לדעת האם בדיקת הקומבו 25 יום אחרי המקרה ממנו אני חוששת,תהיה אמינה? והאם אותה הבדיקה תכסה גם מקרה אחר אם גבר שונה,שארע שבועיים קודם?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הקומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/11/2010התשובה היא כן לשתי השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- comboראני13/11/2010
שלום דוקטור!ביצעתי קומבו 21 ו 41 ימים אחרי,האם יש צורך באלייזה?או שניתן לסגור את העניין.אני לא מרגיש טוב בזמן האחרון,לדעתך זה משהו אחר?שתי הבדיקות בזמנים שבוצעו שוללות hiv סופי?תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר combo - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/11/2010קומבו היא בדיקה אמינה אחרי 21 יום כך שאתה יכול להיות רגוע, אין צורך בבדיקות נוספות ומיותרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ביצוע בדיקת קומבולימור12/11/2010
שלום רב,
ביצעתי בדיקת קומבו (HIV1,2 Ab's+ P24 Ag) חודשיים וחצי אחרי יחסי מין לא מוגנים, וכן בדיקת ELISA שבוצעה חודשיים אחרי אותו מגע לא מוגן.
האם עלי לחכות מספר שבועות/חודשים ולבצע בדיקה נוספת או שאני יכולה להיות בטוחה (ולהיכנס להיריון:-))?
אציין שבאתר של קופ"ח מכבי קיים התיאור הבא לגבי בדיקה לאיתור נוגדנים של HIV:
"חשיפה לנגיף גורמת למערכת החיסון לייצר נגדו נוגדנים, הניתנים לאיתור בדם כעבור מספר שבועות מרגע החשיפה. בדיקת נוגדנים כעבור שלושה חודשים מרגע ההדבקה, תראה בסבירות גבוהה נוגדנים לנגיף האיידס (HIV)."
האם זה נכון?? מה זה אומר סבירות גבוהה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן בחיפה מבצעים בדיקת קומבו
גבר בן 3912/11/2010ד"ר מרגלית שלום.
רציתי לדעת היכן ניתן בחיפה לבצע בדיקת קומבו וכמה היא עולה. האם בלשכת הבריאות ברחוב הפרסים הבדיקה חינם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן בחיפה מבצעים בדיקת קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/11/2010כן, בחיפה אפשר להבדק ברמבם או בפרסים , לא ידוע לי לגבי עלויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
לימור12/11/2010ששתי הבדיקות יצאו שליליות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/11/2010התשובות אמינות, את יכולה להתפנות ולהכנס להריון - דרך אגב, בן הזוג נבדק גם הוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן הזוג נבדק
לימור14/11/2010תודה רבה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' מרגלית-את ראויה להרבה תודותיאיר11/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאיש
מרק12/11/2010שלום לך איש!ראיתי את שאלתך לגבי קומבו 25 יום אחרי ואני מבין שדוקטור לורבר עזרה לך מאד.אם תוכל פרט כי אני נמצא באותה סיטואציה ו קומבו שלי גם שלילי.תודה ושנינה בראים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש בחרדה, עוד מחכה לתשובה
יאיר13/11/2010האמת שאני עדין מחכה לתשובה מהד'ר, כניראה היה יותר מאיש בחרדה אחד שהיא כבר עזרה לו,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהר11/11/2010
האים אפשר להידבק ממזון שהיה טיפת דם והאדם נשא אבל מטופל בתרופות ואכלתי מאותו
הלחם והיה לי אפטה בפה או שהיה אפרשה של נוזל כלשהו מהפצע ונגע בלחם ואכלתי ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/11/2010לא נדבקים בדרך שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ליקוק ברקטום יכול להעביר איידס?מישהו11/11/2010
שלום
רציתי לדעת האם ליקוק ברקטום יכול להעביר את המחלה?
אני לא מדבר על לדחוף את הלשון לגמרי פניה אלא ליקוק של החור עצמו מבלי חדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
משה19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ליקוק ברקטום יכול להעביר איידס? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/11/2010התשובה היא לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש תשובה מהירה..10/11/2010
קיבלתי מציצה מבחורה מזדמנת כאשר אני הנמצץ במשך 10 שניות וויתרתי לא קרה שום דבר אחר,האם יכולה להעביר HIV ?
אני מאוד לחוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש תשובה מהירה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/11/2010אין סכנה שתידבק מאחר וברוק שבפיה לא ניתן למצוא את הנגיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מין אוראלי יכול להדביק באיידס?חיפאי בן 3910/11/2010
אתמול ביצעתי בפעם הראשונה מין אוראלי בגבר ללא קונדום. לא היתה שפיכה. לטענתו, הוא לא נשא איידס. בכל זאת, אני חושש. האם מין אוראלי יכול להדביק באיידס ללא שפיכה? מתי כדאי להיבדק? ישר אחרי המקרה? או שצריך להמתין זמן מה על-מנת שהבדיקה תהיה אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מין אוראלי יכול להדביק באיידס? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/11/2010מין אוראלי כפי שביצעת יכול להדביק אותך במידה והפרטנר נשא HIV אם כי בסיכון נמוך.
ממליצה לבצע בדיקת קומבו שלושה שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעניין מריחואנה ואיידס..ארי10/11/2010
היי.. כנשא.. שצרך במשך שנים ועל בסיס יומי גבוהה, מריחואנה באופן פרטי (לא רפואי) ובמקביל לטיפול אותו אני מקבל.. הייתה אצלי עלייה משמעותית ועיקבית ברמת הסי.די.4 שלי..
לפני כ 8 חודשים הפסקתי לצרוך את המריחואנה לחלוטין! ומאז במקביל להמשך הטיפול חלה ירידה דרסטית ברמת הסי.די.4 אצלי.. מ500 ל 199 והיום מסתובב באזור ה 300-350 הלוך ושוב.. ביקשתי מהרופא המטפל לבחון יחד את האפשרות כי אולי יש למריחואנה "יד" בדבר ולקבל "מריפואנה" :) .. בכך לבדוק ולו לפרק זמן של 3 חודשים (מביקורת לביקורת) האם יש קשר בין הדברים..? נענתי בשלילה והתחושה הייתה ש"אין עם מי לדבר" וכי הדברים אינם קשורים. כמובן שהפתרון המידי שהוצע לי היה "להחליף טיפול ובלה בלה בלה..." אין לי כל בעיה לחזור ולרכוש את המריחואנה בשוק הפרטי.. אך בכל זאת! מה ידוע לך בנושא? מה הם הקריטריונים הנדרשים מנשא על מנת לקבל אישור למריחואנה רפואית? מדוע ישנה אטימות בנושא לנשאים? האם לא עדיף לבחון את האפשרות? ולא לקשקש על "ועדת הלסינקי".. :)
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה???
ארי11/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לבצע קומבו לאחר 42 יום?א09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם אפשר לבצע קומבו לאחר 42 יום? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/11/2010אפשר, הקומבו בודק את הנגיף ואת הנוגדנים שהגוף מייצר כנגדו.
בקרוב תיכנס בדיקת הקומבו לשגרה ותחליף את בדיקת האלייזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש צורך לבצע בדיקה רגילה לאחר
א10/11/2010חודשיים בכל מקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)