מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על דרך הדבקה אפשריתבן17/07/2017
שלום! אם קיים חתך באצבע שלי, שמדמם במקצת, האם ייתכן שאדבק בhiv אם החדרתי את האצבע הזו לפי הטבעת של גבר שהוא נשא שאיננו מטופל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, יש חשש להדבקה
ד``ר רונן הולנד18/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה-תוך כמה זמןלירון11/07/2017
שלום לכם,
במסגרת טיפולי פיריון עשיתי בדיקה גם ל hiv
בקופ"ח מאוחדת לפני שבוע
תוך כמה זמן מקסימום יש תוצאה?
בנוסף האם חוזרים טלפונית?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לברר מול קופת החולים
ד``ר רונן הולנד12/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בתל השומר והדבקה מכוונתאופיר11/07/2017
שלום רב. הייתי עם הבת שלי בת 12 לבית חולים תל השומר בעקבות הפנייה מהרופא המטפל עקב כאבי בטן . בתל השומר נשלחנו לבירור קניגולוגי . האחות קיבלה אותנו שאלה שאלות ומדדה חום ולחץ דם ורשמה בתיק את הנתונים . ואז היא העבירה את הילדה לכיסא אחר על מנת לחבר לה ברז ליד כדי לתת אינפוזיה ליצירת נוזלים כדי לעשות אולטרה סאונד עם שלפוחית מלאה וגם לקחת דגימות דם .. כל הטיפול מהלחץ דם והחום ועד להכנסת הברז ליד של הילדה עקבתי אחר האחות והידיים שלה . מה שכן , שמתי לב שהיא לא שמה כפפות . כנראה בגלל חיפוש אחר הורידים החלשים והשקופים של הילדה . הציוד לכל נושא שקשור בדם סטרילי וחד פעמי וגם הפעולה מוציאה את הדם החוצה ולא מחדירה פנימה . אני גם ראיתי שהידיים של האחות ממש לא פצועות או מדממות .. ראיתי שבמטופלות אחרינו האחות כן שמה כפפות . ואז עלתה לי מחשבה מחרידה ומפחידה שאולי התבצעה פה הדבקה מכוונת של איידס או משהו אחר על ידי האחות .. ? או שנכנסתי לסרטים מיותרים .. האם אני צריך לקחת את הילדה לטיפול מונע או בדיקת איידס אחרי 7 שבועות .. או פשוט להירגע ולעבור לסדר היום ולצאת מהסרטים שנכנסתי אליהם ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה מכוונת ? למה ? בכל מקרה כפפות הן בעיקר כדי להגן על הצוות, טיפול ללא כפפות לא מסכן את ביתך בהדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד12/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אופיר12/07/2017תודה רבה . אז זה אומר שאין לי אפילו מה לחשוב לחשוף את הילדה לכל המחשבות שלי הכיוון ה HIV . ולהמשיך כרגיל בשגרה והכל טוב ..? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים
אופיר12/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אופיר15/07/2017עדיין לא עונים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התעלמות , בושה
אופיר18/07/2017בקשתי בירור ותשובה נוספת לשאלה הראשונה שלי ועד עכשיו מתעלמים ומזלזלים ...מה הולך פה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין המשך התעלמות , בושה
אופיר21/07/2017מה קרה ? בקשתי עוד הבהרה בנוגע לשאלה הראשונה והתשובה שלכם ומאז כלום ...???? התייחסות בבקשה . בגלל זה קוראים לזה פורום . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין המשך התעלמות , בושה
אופיר21/07/2017מה קרה ? בקשתי עוד הבהרה בנוגע לשאלה הראשונה והתשובה שלכם ומאז כלום ...???? התייחסות בבקשה . בגלל זה קוראים לזה פורום . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיע
ד``ר מרגלית לורבר21/07/2017קיבלת תשובה
אין לך מה להמשיך ולהפציץ את האתר ועוד מילים כמו בושה....
אתה היסטרי ואין לכת כל הצדקה
תרגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אופיר22/07/2017תודה רבה , אז אין צורך לחשוף את הילדה שלי לנושא ולקחת אותה לבדיקת איידס , אחרי מה שכתבתי על מהלך הבדיקה שלה בתל השומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אופיר22/07/2017תודה רבה , אז אין צורך לחשוף את הילדה שלי לנושא ולקחת אותה לבדיקת איידס , אחרי מה שכתבתי על מהלך הבדיקה שלה בתל השומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם תקרית מלחיצהאסתר11/07/2017
שלום ,
אתמול עברתי בדיקת דם כללית ראיתי שכל הציוד היה חד פעמי אבל היה טיפות דם על השולחן (כנראה מהנבדק לפני) שראיתי שהמבחנות שלי כן טיפה נגעו בהן
האם מהתיאור הזה יש סיבה לחחץ? אציין שממה שראיתי רק המבחנות שבהן היא ממלאה את הדם נגעו עד כמה שראיתי המחט שלי לא נגעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד12/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין ביםמודאג07/07/2017
שלום אני בחופשה בחול והיום קיימתי יחסי מין לא מוגנים
באופן חד פעמי בתוך הים...
לא היה לי קונדום וכמו מטומטם נסחפתי לזה.
עכשיו אני ממש מפחד שבמידה וחלילה היא נשאית נדבקתי.
אשמח לדעת מה הסיכויי להדבקות בקיום יחסים באופן חד פעמי בים? והאם לגבר הסיכויי מופחת?
והאם בדיקת קומבו לאחר 3 שבועות מספיקה או שאני צריך לחזור עליה שוב במקה המתואר?
בבקשה תענו לי מהר...
אני בחיים לא הולך לעשות את זה בלי קונדום... זה לא שווה את הפחד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן להעריך את הסיכון להדבקה. קיים סיכון. ממליץ לבצע בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי המגע
ד``ר רונן הולנד18/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות קומבו אחרי חודשיים?יניב04/07/2017
ביצעתי בדיקת קומבו חודשיים אחרי מגע לא מוגן . התוצאה יצאה שלילית .
הרופא בבית החולים טען שאין צורך לבוא שוב בחודש הבא אך רופאת המשפחה טוענת שכן . מה עושים ?
חשוב לציין שקיבלתי טיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך בבדיקה חוזרת
ד``ר רונן הולנד04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אחרי חודשיים
.05/07/2017כי לפי ההנחיות אומרים שצריך לבוא שוב אחרי חודש ( קרי 3 חודשים ) האם חודשיים זה מספיק זמן כדי לזהות הדבקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אישית-Pepד״ר מרגליתאריאל04/07/2017
היי ד״ר מרגלית , יש אפשרות בבקשה לשאול שאלה דרך מייל ולא בפורום הרחב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייל
ד``ר מרגלית לורבר04/07/2017אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך לעשות בדיקהליאור04/07/2017
אהלן
הייתי ביחסים מין מלאים עם הגנה עם מישהי מסויימת
והיה גם מגע לפני זה גוף אל גוף עירומים ומגע אוראלי לא מוגן
אני יודע שאתה אומר למי שצריך להיבדק בעקבות המקרה אז אתה אומר ללכת להיבדק,ומי שלא צריך אז אתה אומר לו שלא
אבל אולי אצלי אתה חושב אחרת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לעשות בדיקה
ד``ר מרגלית לורבר04/07/2017ביחסי מין מלאים עם קונדום אין כל סכנת הדבקה
מגע של שני אנשים ללא חדירה גם הוא איננו סיבה להדבקה
לגבי בדיקה - להחלטתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקה בפה וסכנת הדבקהאלון04/07/2017
היי האם נשיקה יכולה לסכן בהדבקה?
והאם זה שיש רגישות ודימום מהחניכיים יכול להוות חשש להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקה והדבקה
ד``ר מרגלית לורבר04/07/2017לא - נשיקה איננה מסכנת בהדבקה בנגיף hiv
כן תיתכן דבקה בהרפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מונע נגד איידסמשה04/07/2017
שלום,
לפני כחודש התחלתי טיפול מנוע של שתי תרופות
TRUVADA
ISENTRESS
את הטיפול התחלתי בגלל שבמהלך יחסי מין נקרע הקונדום ומאז לוקח כדורים
לאחרונה נפגשתי עם מישהו אחר חשבתי שאפשר לסמוך הוא טוען שהוא השתמש בקונדום אך כשהסתכלתי היה נראה שהוא לא ואף גמר בפנים.
את הטיפול המונע מהפעם הראשונה אני עדיין לוקח כי עוד נשארו לי עוד 5 כדורים לקחתי ,השאלה האם אני צריך ללכת שוב למיון ולבקש את הכדורים או שהכדורים שלקחתי מגנים עלי מהידבקות אפשרית או האם ללכת למיון ?וגם לא בטוח שיביאו לי שוב את הכדורים
אנא עזרתך מה לעשות אני ממש בלחץ ובפחד ולא יודע מה לעשות
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאחר חשיפה pep
ד``ר מרגלית לורבר04/07/2017אם היו יחסים בלי קונדום בפעם השניה צריך לקבל טיפול של חודש שלם כפי שהמליצו לך בפעם הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
ריי06/07/2017לא נראה לי שנכון לקחת חודש טיפול מקובל לhiv במידה ואין הוכחה שייחס מיני נוצר עם חולה!
לתרופות האלה יש יותר מידי תופעות לווי.
אבל אם לא חבל לשלשל - תקחו truvada לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי ומגע עם דםיהונתן04/07/2017
בוקר טוב
אתמול בלילה היה לי עם מישהי מין שמתי קונדום במין עצמו.
אבל היא מצצה לי בלי קונדום ואני ירדתי לה גם.
השאלה שלי.לא ראיתי שיש לה דימום מהפה או משהו כזה.!!אבל במידה ונניח והיה לה משהו כזה ובא במגע עם האיבר שלי היות ולא זוכר אם שמתי לב ועין על הפין יותר מידי
נניח ונאמר שלא שמתי לב על הפין ועל הפה שלה כי לפעמים זה נעלם מן העין.והיה לה דם מהפה שנגע לי באיבר יש סיכון במגע כזה???
והאם אני מסתכן במחלה מסויימת כשאני יורד לה???
סליחה על הביטויים ותודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לקבל תשובה
תשובה04/07/2017אפשר לקבל תשובה
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענינו על הרבה שאלות דומות בעבר, תחפש בפורום
ד``ר רונן הולנד04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפשתי בפורום,השאלה
זה הכוונה?05/07/2017סליחה על הטירחה.
אבל ניסיתי וחיפשתי בפורום וראיתי משהו כמו שאלה דומה
בנושא: מין אוראלי פצע בשפתיים
ועוד נושא: יחסים מזדמנים עם נערת ליווי.
ועוד כמה שקשורים בנושא.
והתשובה שניתנה זה:
אין חשש להדבקה בhiv במגע שתיארת.
האם לתשובה הזאת הדוקטור מתכוון גם למה שאני תיארתי???
ובנוסף שאלתי באיזה מחלות אני מסתכן כאשר אני מבצע את המים אוראלי ושם לא ראיתי תשובה תוכל לומר לי ??
תודה.ושוב פעם סליחה על הטירחה.יום טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להתייחס למה שרשמתי
בבקשה06/07/2017אםשר בבקשה להתייחס למה שרשמתי
מחכה לתשובה .תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה??
ד``ר מרגלית לורבר06/07/2017אין כל סכנת הדבקה ב HIV על פי התיאור שנתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה מסכין גילוח במספרהליאור03/07/2017
שלום, הייתי במספרה והספר השתמש באותו סכין גילוח בי מהלקוח שהיה לפני לאחר 20 שניות בלבד ואני נחתכתי כמה פצעים קטנים אם זה שהיה לפני גם נחתך מהסכין והוא חולה אידס אני נידבקי?אני ממש מוטרד אני צריך ללכת להידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תברר עם הספר האם באמת מדובר באותו הסכין. כבר שנים רבות משתמשים במספרות בסכינים חד פעמיים.
ד``ר רונן הולנד03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגביי התשובה
ליאור04/07/2017הוא משתמש בסכין חד פעמי אבל ראיתי שאיתי הוא השתמש אם אותה סכין אני ממש מוטרד אני יכול להידבק ממה שרמשתי לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם היה שימוש באותה הסכין תוך זמן מאוד קצר, בהחלט יש מקום לבצע בדיקות דם, בעיקר להפטיטיס. צריך גם להתלונן על הספר, הוא עובר על החוק
ד``ר רונן הולנד04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צורך בבדיקת hivבן03/07/2017
יש לי שאלה לד״ר רונן אישית!
תודה קודם על כל העבודה שהד״ר עושה.שאלתי פה בפורום לפני תקופה מסויימת שאלה והד״ר ענה ״אם אתה עסוק בזה כל כך אז לך תבצע בדיקה.וראיתי מספר תשובות כמו בכל מקרה ,ולדעתי, אם אתה עסוק בזה תלך לבצע בדיקה״
האם הד״ר כשעונה ככה זה מהסיבה שאותו אדם יוריד את המתח סביב הנושא ויבצע בדיקה ואין שום סכנה
או מהסיבה שהוא צריך לעשות בדיקה כי יש סכנה אף על פי התשובה של הד״ר.תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מה להוסיף על התשובה שנתתי בעבר
ד``ר רונן הולנד03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לhiv צריך?
...04/07/2017תשובה של בן אדם שקם בבוקר על צד שמאל ולא בא לו לעבוד
בושה וחרפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מה להוסיף על התשובה שנתתי בעבר. אתה הוא האחראי היחיד על ההתנהגות המינית שלך ועל הבריאות שלך.
ד``ר רונן הולנד04/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפיה ומגע עם דםשימי03/07/2017
קיבלתי הרפיה ממישהי היא אוננה לי
וראיתי שיש לה ביד כמו שריטה פתוחה כזאת בשלב מסויים ראיתי שזה נפתח לה ויצא מזה ממש טיפה דם כמו פצעון כזה...
וראיתי על הפין נקודה ועל הבטן נקודה טיפה.
מיד דרשתי ממנה להפסיק והלכתי לשטוף בזריזות.
האם יש סכנה להדבקה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיאור לא ברור. אם יש חשש, תבצע בדיקה
ד``ר רונן הולנד03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנושא תנאים להדבקהאליאור03/07/2017
שלום רצוני לדעת מה התנאים להדבקה בhiv
ומה זה שאתם אומרים שהתנאים צריכים להתקיים במה זה מתבטא??
ואיך זה מוגדר בהבדל בין מין אוראלי למין אחר.?
הכוונה איך התנאים מתקיימים במין אוראלי לנמצץ
ואיך התנאים מתקיימים במין אחר למקבל/נמצץ?
ומתי צריך להתחיל לחשוש בהדבקה בבמין אוראלי לנמצץ ומתי צריך להתחיל לחשוש במין אחר למקבל/נמצץ?
הכוונה למה חייב וצריך האדם המסתכן לשים לב שמתחיל להתרחש הסיכון להדבקה בשתי סוגי המין הנ״ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור הדבקה יש צורך במעבר של נוזל מדבק (דם, זרע, נוזלי נרתיק, הפרשות רקטאליות) לתוך רקמה עדינה (קצה הפין, רקטום, נרתיק, עין, חתכים פתוחים). רוק הוא לא נוזל מדבק. קח את הנתונים הללו ותיישם אותם.
ד``ר רונן הולנד03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)