מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אורלי למספר שניות ללא גמירה בפהנוי04/12/2017
היי לפני יומיים ביצעתי למישהו מין אוראלי קצר מאוד שהתחלתי באקט הרגשתי או בפה או ממש בקצה הלשון כמו גלי נאמר לי שזה הפריקאם יש לציין כי ניגבתי את זה עם היד על השפתיים זה הייתה כמות קטנה מאוד הוא לא גמר לי בפה היות והפסקתי ולא הייתה חדירה אני לא יודעת מה מצבו הבריאותי האם נדבקתי באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד04/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשימו לב לסתירה בתגובות הרופאים בנוגע למין אוראלי. לא מובן !!!!
אורן06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמובן מאוד, כל מקרה לגופו.
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי ללא מעורבות זרעמשי04/12/2017
היי האם אפשר להדבק באיידס ממין אוראלי כאשר לא היה מעורב בו זרע אלא רק טיפה של הפרשה כזאת מצידו ממש בקטנה שניקיתי עם היד והיה לי קצת על הלשון לאחר מכן ניקיתי והמשכתמ לכמה שניות לא היה לי פצעים ולא זרע בפה וזה נמשך ממש כמה שניות האם נדבקתי במידה ומש לו איידס והאם יש צורך בבדיקה בוועד אמרו לי שלא צריך להבדק לאיידס מכזה מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אורלי
ד``ר מרגלית לורבר04/12/2017אי אפשר להבדיל בין זרע לבין הנוזל המקדים
לכן ההתייחסות היא כאילו היה מגע עם זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי למספר שניות ללא גמירה בפה
משי04/12/2017אוקי השאלה האם ולא הייתה גמירה בפה אחא רק הרגשתי את הנוזל האם ניתן להדבק באיידס ככה לא הייתה גמירה בפה זאת השאלה שלי תודה והאם יש צורך בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה רמת הסיכון להדבקה ב hivרוני03/12/2017
בחורה בקבוצת סיכון ביצעה בין מין אוראלי ללא הגנה וכן החדרתי לה אצבעות.
המגע המיני עצמו היה מוגן.
מה רמת הסיכון להדבקה ב hiv?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד03/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לסמוך על תוצאה של בדיקת קובמו לאחר 19.5 יום?ד``ר מרגלית לורבר03/12/2017
מצד אחד יש מקומות שמציינים כי בדיקת הקומבו אמינה כבר אחרי שבועיים ויש מקומות שמציינים שאמינה רק אחרי 21 יום
אני כבר מבולבל
האם ניתן לסמוך על תוצאה של בדיקת קובמו לאחר 19.5 יום?
פשוט לא יכול להמתין יותר בגלל הלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות בדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר03/12/2017מכל מקום אין זו תשובה סופית
אתה חייב לחזור על הבדיקה אחרי 3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות הבדיקה
אורן03/12/2017מבין
אבל האם יש הבדל באמינות משמעותי בין 19.5 ל 21 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלייזה לאחר מגעיעקב03/12/2017
כמה זמן לאחר נגע ניתן להיבדק בבדיקת אליזה ולבל תוצאה אמינה?
פעם זה העה אחרי חודשיים. האם יש שינוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלושה שבועות אחרי המגע - אמינות מצויינת. שבעה שבועות אחרי המגע - אמינות של 100%
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק באיידס בדרך הזאת?נתי02/12/2017
אחרי שאוננתי (עשיתי ביד) ואז גמרתי והזרע שלי יצא וקצת זרע היה
מחוץ לפתח של הפין שלי וגם קצת זרע היה בתוך הפתח של הפין שלי (באיבר המין שלי) ואז אישה
ירקה (הוציאה רוק) על החור (הפתח) של הפין שלי שבאותו זמן היה קצת
זרע עליו , האם אפשר להידבק בדרך הזאת באיידס? (בהנחה
שהאישה הזאת חולת איידס) תודה מראש. ומצטער שרשמתי "
עשיתי ביד" פשוט רציתי להיות יותר מובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב להדבקה
ד``ר מרגלית לורבר03/12/2017אין מצב להידבק על פי התיאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג ביותר לאחר קיום אקטסאמי המודאג01/12/2017
ברוב טיפשותי, תחת השפעת אלכוהול קיימתי יחסים עם נערת ליווי, זוכר שלא נישקתי אותה, שמה לי קונדום תחילה וביצעה בי מין אוראלי במשך זמן קצר, אחר כך היתה חדירה למשך מספר דקות מבלי יכולת לגמור, הורדתי את הקונדום והשלמתי את האקט ע"י אוננות, זוכר שירקה על האיבר שלי פעם פעמיים וביצעתי אוננות ממש אגרסיבית, יום למחרת הייתי עם כאבי תופת באיבר ונפיחות ובמשך כמה ימים צריבה בהטלת שתן אך ללא הפרשות או חום גבוה , כל המומחים ששאלתי כולל דר הולנד אמרו שאין סיכון להדבקה באיידס מהמתואר לעיל פחדתי לחזור אליו בעבור 21 ימים מהאקט, מה שחירפן אותי באמת זה ייסורי מצפון בהתחלה ובהמשך ירידה בתיאבון אימפוטנציה, ירידה חדה במשקל הזעות לילה אפטות בפה תסמינים דמויי שפעת ובעיות שינה קשות, אובחנתי ע"י פסיכיאטר עם חרדה/דיכאון והפרעת הסתגלות, התחלתי ופיתחתי תלות בתרופות הרגעה.. פחדתי לבצע בדיקה.. לבסוף עברתי בדיקת קומבו בוועד למלחמה באיידס בעבור 8 שבועות מהחשיפה, תשובה שלילית, רוב המשקל שאבד חזר אך אני עדיין פוחד פחד מוות ובעצם אובד עצות, האם אני יכול להירגע? האם אוכל סוף סוף לנשק ולחבק את ילדיי, האם אוכל לקיים יחסים אינטימיים עם אישתי??האם הבדיקה תקפה ויכולה לאתר את כל תת הסוגים שונים של הוירוס?? תעזרו לי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות הבדיקה אחרי 8 שבועות
ד``ר מרגלית לורבר03/12/2017כפי שכבר כתבתי נדרשת בדיקה סופית 3 חודשים אחרי הארוע
8 שבועות בדיקה שלילית זה בהחלט מרגיע אך תיבדק סופית 3 חודשים אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל קצת- מועדי בדיקהתומר30/11/2017
שלום,
לפני 3 חודשים בערך עשיתי שלישייה עם 2 אמריקאיות בתאילנד.שבוע אחרי המקרה יצא לי הרפס בשפה ונלחצתי ממש. המשכתי את הטיול כרגיל וכשחזרתי לארץ ביקשתי מהרופאת משפחה בדיקת איידס ומחלות מין מהפחד שתפסתי מהאמריקאיות משהו..עברו 35-36 ימים מהמגע ועד לבדיקה והיא יצאה שלילית. עכשעו קראתי באינטרנט שבדיקה חד משמעית היא אחרי 3 חודשים ובאתי אליה בבוקר והיא ניסתה לגרום לי לוותר על הבדיקה כי היא אמרה שאין סיכוי בעולם שבדיקה שלילית אחרי 35-36 ימים תהפוך לחיובית אחרי 3 חודשים.התעקשתי ועשיתי תבדיקה בכל מקרה.
מאיפה הבטחון הזה שלה?בכל מקום רשום ש3 חודשים זה הכרחי להיבדק.
אני ממש אשמח להסבר על זמני הבדיקה כי אני מאגיש מטומטם שהתעקשתי אצלה ואולי הייתי קצת אקסטרה אגרסיבי בדיבור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועדי הבדיקה
ד``ר מרגלית לורבר03/12/2017אתה בהחלט צודק
יש צורך לחזור על הבדיקה 3 חודשים אחרי המגע ולפי נוהלי משרד הבריאות נדרשת בדיקה שלישית 6 חודשים מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי היום את התשובה
TM03/12/2017התקשרתי לרופאה שלי היום כדי לקבל את התשובה כי היה רשום באתר של מכבי שהתשובה נשלחה לרופא וזה הלחיץ אותי-התשובה שלילית.
אני צריך להבדק גם בעוד 3 חודשים כשתעבור חצי שנה?
היא אמרה לי שאין צורך...
בנוסף שאלתי מדוע היא הייתה כ"כ בטוחה שאין סיכוי שהבדיקה תהיה חיבית אחרי שהראשונה אחרי 36 ימים הייתה שלילית.היא ענתה לי שהיא עשתה followship (מקווה שאני לא מתבלבל בשם...) בארצות הברית אחרי סיום ההתמחות ועבדה עם מחלות זיהומיות...היא אמרה שעם בדיקות הקומבו החדשות לא יצא לה לראות מישהו שהתוצאה שלו הייתה שלילית אחרי חודש וחיובית אחרי 3 חודשים..היא אמרה שהסטטיסטיקה של ה-2% שהבדיקה לא מגלה אחרי חודש נוגעת למקרי קצה כמו מחלות של מערכת החיסון או שימוש לאורך שנים בסמים סרטן וכאלה או אפילו שגיאות מעבדה...זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה של קונדום ביחסי מין מאיידסרועי28/11/2017
האם תתאפשר הדבקה באיידס עם קיימתי יחסי מין עם קונדום כל זמן החדירה והוא נשאר שלם ולא נקרע???
האם עלי להיבדק בכל זאת לאיידס?
נבדקתי לפני חודש ואני שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם להיבדק ?
ד``ר מרגלית לורבר28/11/2017אם יחסי המין היו עם קונדום אתה מוגן לחלוטין
אין צורך לעדות בדיקה אחרי כל פעם שעושים סקס מוגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קונדום מגן מהדבקה
ד``ר מרגלית לורבר03/12/2017אם יחסי המין היו עם קונדום - אתה בהחלט מוגן
אין צורך שתיבדק כל חודש אם השתמשת בקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כאב ראש כשלעצמו , ללא חום אלא רק כאב ראש הוא סימן להדבקה ?World27/11/2017
מדובר בכאב ראש שנמשך כבר כמה ימים גם בבוקר שאני קם והוא בעיקר מעל הגבות וליד הרכות. כמו שציינתי אין חום וכאבים אחרים חוץ ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא. כדאי כמובן לברר את הסיבה לכאבי הראש
ד``ר רונן הולנד06/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים לאחר הדבקה באיידס8926/11/2017
לפני 4 שבועות נפגשתי עם גבר ולא קיימנו מגע מיני אבל הוא הכניס לי אצבע לתוך בפה שלי (שלא דימם) אבל אני לא יודע אם היו לו חתכים ( הוא היה פועל אז קשה לדעת) בכל מקרה הוא הכניס לי את האצבע לפה והוציא ועכשיו במשך 3 ימים יש לי כאבי ראש ו3 נקודות אדומות שנראה כמו עקיצות משמעותיות בכף היד. האם יש מצב שהיתה הדבקה ואלה התסמינים ? בבקשה אני בלחץ נוראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד26/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש בגלל שזו אצבע לתוך הפה או בגלל סיבה אחרת
8826/11/2017בכל זאת מדובר באצבע אל חלל הפה שאין לי מושג מה היה מצבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 שבועות לאחר מגע מיני וגינאלי -תסמיניםדביר26/11/2017
קיימתי יחסים שבמהלכם נקרע הקונדום והמשכנו בלי,אני בערך שבועיים כבר רגיש חולשה כללית וכאבי גרון שהולכים ובאים,סבלתי גם מליחה ירוקה מאוד, רופא המשפחה הביא לי תרופות שדי עזרו והעלימו את הליחה ואת רוב השיעול שהיה לי אבל שוב אני מרגיש חלש כבר שבועיים לא חזרתי לעצמי אני בפחד בלתי פוסק לא מצליח לתפקד כבר יומיים מאז שכחתי לי המחשבה למה אני חולה כבר שבועיים ללא הסבר
לציין שוב יש לי חולשה כללית שבועיים כבר,כאב גרון שיעול ליחתי שכבר נגמר ועכשיו שוב חולשה וכאב גרון.
האם יש לי סיבה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר יעברו שלושה שבועות מהמגע החשוד תבצע בדיקת קומבו HIV , סיכוי מצוין שמדובר פשוט בהתקררות רגילה
ד``ר רונן הולנד26/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אליסה לא ברורהחמוד מוחמד24/11/2017
שלום
הבן שלי ביצע בדיקת אליסה לHIV וקיבל תשובה שהבדיקה לא ברורה ויש צורך לחזור על הבדיקה שבועיים לאחר הבדיקה הראשונה.הוא נפצע לפני 6-7 וקיבל TOXOID
מה משמעות התשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שנמצאו נודגנים ברמה גבולית, כנראה בגלל חשיפה לוירוס אחר כמו מחלת הנשיקה. לאחר שבועיים בודקים האם יש שינוי ברמת הנוגדנים ל HIV. בדר"כ אין שינוי ואז ניתן לתת תשובה סופית שלילית
ד``ר רונן הולנד26/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם במזון - קוביות תפוחי אדמה אפוייםחרד24/11/2017
ישבתי במסעדה והזמנתי דג + קוביות תפוחי אדמה אפויים / צלוים , במהלך האכילה ואני בחור ששם לב למה שהוא אוכל , קובית תפוח אדמה אחת היה מלאה בצבע אדום נחרדתי וכמובן שהפסקתי לאכול שאלתי היא ונניח תפוח האדמה היה אכן עם דם ולא משהו אחר ונניח שהדם נגוע וייתכן שלא שמתי לב ( לא סביר אבל בכל זאת ) ואכלתי קובית תפוח אדמה אחרת עם דם . האם ניתן להידבק ככה באיידס ? האם עלי לחשוש ? להיבדק ? אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן להידבק ב HIV כאשר אוכלים מזון עם דם המכיל את נגיף ה HIV
ד``ר רונן הולנד26/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר הנגיף hiv אפשרי במקרה כזה?דן23/11/2017
אם במהלך סקס בין שלושה גברים, גבר א החדיר אצבעותיו לתוך פי הטבעת של גבר ב, כאשר גבר ב הוא נשא שאינו מטופל, ולאחר מכן מיד אותו גבר א החדיר אצבעותיו לתוך פי הטבעת של גבר ג... האם תיתאפשר הדבקה בנגיף הhiv במקרה שכזה (כלומר שהנגיף יעבור מגבר ב לגבר ג באמצעות אצבעותיו של גבר א)?
יש סיכוי שעל אצבעותיו של גבר א היו הפרשות למיניהן כתוצאה מהכנסת האצבעות לגבר ב, ואותן הפרשות יחדרו לפי הטבעת של גבר ג (ע״י גבר א) כך שעקב הפרשות אלו תיתכן הדבקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, תיתכן הדבקה
ד``ר רונן הולנד26/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)