מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מורכבת - הידבקות באיידסשאלה19/10/2016
שלום וברכה - הסיפור שלי קצת מורכב מכמה פרטים ושלבים...
שאלתי אותה במקום אחר, ואמרו לי שאין לי מה לדאוג, אבל לא לגמרי הוסבר לי בצורה מפורטת, והיה נהדר אם היה אפשר לקבל הסבר מלא.
בתחילת ספטמבר נפגשתי עם בחור שלא הכרתי, קצת טיילנו ואחרי זה עלינו אליו הביתה. קצת התמזמזנו, לא היו יחסי מין במלוא מובן המילה, אבל היינו בקירבה פיסית גדולה לזמן ממושך, במהלכה הרגשתי שהפנים שלי והאזור שסמוך לעיניים נעשים מאוד לחים כתוצאה מהנשימות שלו. מסיבה אישית כלשהי זה נעצר שם והבחור ליוה אותי החוצה. בדרך החוצה ראיתי שליד המיטה שלו היתה ג'ארה די גדולה מלאה בכדורים - אין לי שמץ איזה.
בדרך חזרה הביתה הרגשתי מעט צריבה באזור העין.
האם לדעתכם יש סיכוי להדבקה במידה והבחור באמת היה נשא?
ושאלה שנייה... אני ראיתי קצת באינטרנט שאלות על זה והשתמע מהם קצת סתירה: אם חלילה במידה ויש לי hiv, ושתיתי מכוס מסוימת (תירוש) ומיד אחרי זה טעמו ממנה אנשים אחרים, יש סיכוי להדבקה?
יצויין שיש לי חניכיים רגישים מאוד שנוטים לדמם לפעמים (בעיקר אחרי צחצוח שיניים או אכילת תפוח). כן יצויין שלאחד מהאנשים ששתו ייתכן והיתה רגישות באזור חלל הפה כיוון שכחצי שעה לפני כן הוא הקיא (בליקשר אליי, כמובן).
האם מיץ ענבים תירוש הוא סביבה נוזלית שהנגיף יכול להתקיים בה, או שהוא נקטל במגע איתה?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים מאויר
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016מאחר ולא קיימתם יחסי מין אין כל סיכוי להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
שאלה19/10/2016תודה על המענה מרגלית!
מאוויר ודאי שלא. השאלה שלי היא על נוזלים שעלולים להיות מועברים מדרכי הנשימה במרחק קצר דרך האוויר לרקמה עדינה כמו העין.
האם הנוזלים האלה יכולים להכיל את הנגיף, והאם כל מגע שלהם עם האוויר בנשימה קוטל אותם מיידית?
אשמח לקבל התייחסות גם לשאלות על שתייה מאותה הכוס בהנתן התנאים שפירטתי..
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הדבקה מאויר
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016אין מצב להדבקה מטיפות באוויר הנשום.
הנגיף לא נמצא בדרכי הנשימה או באף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הדם של נשא מטופל מדבק?הנשאית18/10/2016
שלום דר. אני מטופלת כשנתיים בקוקטייל בלי בעיות מיוחדות עד כה. עומס נגיפי פחות ה מ20. ושאלה שלי היא כזאת: האם הדם שלי עדיין מדבק למרות הטיפול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשא מטופל והדבקה דרך הדם
פרופ` צבי בנטואיץ`18/10/2016דם של נשא מטופל גם אם עומס נגיפי פחות מ-20, עדיין יכול להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כן חיזרו אלי בהקדם בבקשהמורן15/10/2016
מאוד מורכב חייבת להיות רגועה כבר כמה ימים לא ישנה... גילו לי טריכומונס בדיוק בכמה שניות בודדות שזה היה בפנים .אני לא קיימתי הרבה יחסי מין בחיי ולא הבנתי מה נפל עלי. קיבלתי פרוטוציד לקחת 4 בפעם אחת.זה פחות מטריד אותי מהמחשבה שיכול לי להיות לי איידס!!! יש קשר לטריכומונס ולhiv? פוחדת מאוד כי אם נדבקתי מכמה שניות אז העניין האחר מאוד מלחיץ אותיייי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע ביחסי מין
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016אם קיימת יחסי מין ללא קונדום את עלולה להידבק בנגיף ה HIV גם אם המגע היה קצר. תיבדקי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי ... תודה ;)
מורן19/10/2016אני מבינה שתמיד צריך להיבדק, השאלה שלי היא אחרת. האם למי שנדבק בטריכומונס בדרך מהירה מאוד יכול להידבק באופן כזה מהיר גם בhiv?! ואם הגבר הדביק אותי בטריכומונס זה אומר שיש לו את הנגיף?! הרי טריכומונס זו מחלת מין בפני עצמה . דרך אגב , לקחתי עת הכדורים כבר 3 ימין שאין לי את התופעה בנרתיק:) לגבי העניין האחר אני פוחדת לבצע בדיקת גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה ביחסי מין
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016ברור שהעובדה שיש לו טריכומינס אינה מעידה על מחלת מין אחרת
בלי בדיקה ל HIV לא תדעי אם נדבקת וטובה שעה אחת קודם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן טיפול מונע לאחר גמירה בפה?דני06/10/2016
שלום רב,
אני בחור גיי , מצצתי לגבר שלא מכיר, החזיק לי הראש וגמר בגרון, מייד הוצאתי הפה מאיבר מינו, אך כאמור ניכנס זרע לגרוני,
לא ידוע לי על חתכים כלשהם בחלל הפה, אך 4 ש' קודם לכן אכלתי בגאט, כך שאולי נישרטתי,
האם הסיכון להדבקה במצב זה גבוה?
האם ניתן טיפול מונע במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה נמוכים ביחסי מין אוראלים
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016מאחר וסיכויי ההדבקה ביחסי מין אוראלים נמוכים מאד לא מקובל לתת pep לאחר יחסים מסוג זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים של תסמונת איידס אקוטיתדני29/09/2016
שלום רב
רציתי בבקשה לדעת מתי מתחילים להופיע הסימנים של התסמונת בהנחה שבוצעה העברה של הנגיף?
ביום שישי האחרון (לפני 5 ימים) נשרטתי ממחט של שיכור ובשבוע האחרון לא חשתי בטוב (כאבי ראש,חום שלשולים) רציתי לדעת האם התסמינים במידה ויש הדבקה מופיעים אחרי כמה ימים או במועד מאוחר יותר.
תודה מראש
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר מרגלית
דני30/09/2016דוקטור מרגלית היקרה הינך יכולה לענות לי בבקשה זה מאוד חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח שנדבקת !!!!
אני03/10/2016זה בדיוק הסימנים שהיו לי מיד אחרי ההדבקה ואחרי 3 חודשים עשיתי בדיקה ויצאתי חיובי למזלי הרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלילי
דני05/10/2016שלום לך,
אל תקשיב לטמבל שמנסה להלחיץ אותך ולגרום לך עוול משווע.
אין לך כלום! אין סיכוי שנדבקת במשהו! זו לא הדרך שנדבקים באיידס! אני אמנם לא רופא אבל חכה בסבלנות לתשובה של הדוק ותבים שסתם אתה נילחץ, מה שבטוח אל תקשיב לאותו אחד שזו ממש לא הדרך שהוא נדבק בה.. אם היה הוגן היה מספר איך ובאיזה מגע קיבל את הוירוס..(משתתף בכאבו).
הסר דאגה מליבך אני מבטיח לך שהכל בסדר גמור. אם בכל זאת תרצה להיות רגוע לחלוטין תעשה בדיקה מהירה אחרי 5 שבועות.
אם יתאפשר לך תעדכן כאשר תקבל את השלילי מהבדיקה..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה חריפה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016התסמינים לאחר הדבקה הם על פי רוב פריחה, הגדלת קשריות לימפה, חום
יכולים להופיע החל משבוע אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס גורם לרגישות לאכילת בשר?אני16/09/2016
אני נשא מזה שנתיים . לפני חודש שמתי לב שכל פעם שאני אוכל בשר אני משלשל !!!
כל סוגי האוכל האחרים לא גורמים לי שלשול . לפני זה הייתי אוכל בשר רגיל ללא שום תןפעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אידס ובשר
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016אין שום קשר !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! יש לי שאלה בנוגע לבדיקת הקומבו.אביב13/09/2016
שלום!
כמה סביר שתשובה לבדיקת קומבו לאחר 18 או 17 יום שיצאה שלילית תשתנה? המסקנות של תשובה לבדיקה שנערכה לאחר 17/18 יום שונות מהמסקנות של תוצאה לבדיקה שנערכה לאחר שלושה שבועות(21 יום) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016יש אנשים שהתגובה שלהם להדבקה נוצרת מאוחר יותר ועלולה להיות כמות רטנה מאד של נגיפים
לכן מומלץ תמיד לקבל תשובה סופית אחאי שבעה שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכבתי עם זונת רחובנשוי חושש07/09/2016
שלום רב,
בתאריך 7/8/16 עשיתי טעות איומה שאני מצטער עליה ובא לי למות- שכבתי עם נערה עובדת ברחוב.
בתחילת האקט היא מצצה לי ללא קונדום בעיקר את אזור האשכים, לאחר מכן שכבנו **עם קונדום** לקראת הסוף ממש לפני הגמירה הרגשתי שהקונדום נקרע ומיד יצאתי, ניקיתי את עצמי טוב טוב ובבית התקלחתי.
יש לציין שהבחורה הייתה נראית כמזריקת סמים.
לא הלכתי למיון תוך 72 שעות לנסות ולקבל טיפול מונע, כי קראתי על זה רק כעבור כמה ימים.
מה הסיכויים שנדבקתי? האם זה שאני נימול באמת מקטין את הסיכויים?
היום עבר חודש (31 ימים) מאותו מקרה.
האם אפשר כבר ללכת להיבדק? האם לחכות עוד? האם התוצאות שיתקבלו אמינות?
אני מפחד מאוד שנדבקתי, מאותו מקרה אני שוכב עם אישתי כרגיל אך גומר בחוץ אבל היא לוחצת עליי שנכנס כבר להריון, אני בחרדה גדולה ולא יודע מה לעשות. :(
אני כבר רוצה להיות אחרי הבדיקה ולדעת מה המצב שלי.
מה יהיה אם נדבקתי? איך אחיה? מה אגיד לאישתי ולמשפחה?
בבקשה תענו לי בהקדם. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמבל
דני08/09/2016קודם כל חוץ מלהגיד לך את האמת בפנים שאתה חמור גדול אין הרבה מה להגיד.
כל המחלות האפשריות קיימות בפוטנציה אצלך בין הרגליים כמו גם ככל הנראה אצל אישתך שלא אשמה בכלום ואתה שוכב איתה בלי אמצעי מניעה למרות שאתה פצצה מהלכת.
אני מקווה מאוד בשביל אישתך שלא נדבקת ולא הדבקת אותה...
לגבי חלון הזמן נראה לי שאתה יכול כבר להיבדק, לך למרפאת לווינסקי עושים שם בדיקות אנונימיות ובחינם של כלל המחלות ויפה שעה אחת קודם.לגבי הבושה מהמשפחה באמת יש לך על מה להתבייש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתוצאות בדיקת קומבויניר06/09/2016
ביצאתי בדיקת קומבו לאחר 30 יום מהמין לא מוגן שעשיתי.. התוצאה יצאה שלילית..כמה אפשר לסמוך על הבדיקה הזאת? והאם יש צורך בבדיקות נוספות. תושה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לתוצאות בדיקת קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/09/2016צריך לחזור פעם נוספת אחרי 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות מבדיקת דם חשש בלתי פוסקגיא03/09/2016
שלום . אני בלחץ אטומי. ביצעתי מין מוגן אומנם אבל חששתי שנדבקתי. מההיסטריה אחרי עשיתי 3 בדיקת דם באותו שבוע שלאחר ה21 יום.
עכשיו אני בלחץ שנדבקתי מתהליך בדיקת הדם עצמה. עשיתי בוועד למלחמה באיידס את הבדיקות וראיתינדהמחטים חדשים וסטרלים. אני עדיין מפחד אולי נשאר על הכפפה דם מהנבדק הקודם או שהיה לבודק דם (לא שראיתי). קראתי שעד 1992 היו מקריםנשל הדבקות מבדקת דם. האם אני גם יכול להדבק? האם היו מקרים כאלו בשנים האחרנות? לעשות בדיקה נוספת עוד 21 יום? אני לא יוצא מז. אנא עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות מבדיקת דם חשש בלתי פוסק - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/09/2016אתה ממש בלחץ מיותר וחבל !!
אי אפשר להידבק במהלך ביצוע בדיקות דם !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בנוגע לדרכי הדבקה בנגיף הhivאביב02/09/2016
שלום! אני גיי. יש לי שאלה חשובה בנוגע לדרכי ההדבקה בנגיף הhiv, שהתשובה איננה ברורה לי כלל, וזאת על אף שאני מודע לדרכי ההדבקה המוסכמות לכל הדעות(קיום יחסים הכוללים חדירה לא מוגנת, שימוש משותף במזרקים וכו׳...). למעשה , השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים שכל אחד מהם הוא על סמך מקרה שחוויתי, ולצערי הרב התשובות שאני מקבל מגורמים שונים אינן ברורות כלל.
שאלה ראשונה:
במהלך מגע מיני מוגן לחלוטין שבו אני הייתי הצד הנחדר, החדיר הבחור שאיתו קיימתי את היחסים את אצבעותיו לפי הטבעת שלי. במהלך החדרת האצבעות הנ״ל לא שמתי לב למצב אצבעותיו של הבחור שהחדיר לי, כלומר: האם יש לו חתכים בהן, האם הן מדממות... לא בדקתי זאת עקב חוסר ידע בעניין, ז״א- בחיים לא חשבתי שהחדרת אצבעות תהווה אמצעי הדבקה. לאחר קיום המגע המיני (שכאמור היה מוגן לחלוטין) ולאחר שהבחור האקטיבי עזב את ביתי, פתאום הבחנתי באיזורים שונים על המיטה שבהם היו עקבות של דם(כולל דם על הכרית). אני נלחצתי באופן רציני ביותר, וישר הרצתי את תמונת המצב הנוראית ביותר , והיא גם שאלתי: במידה והדם שהופיע היה באמת מאצבעותיו של הבחור, ובמידה והבחור אכן נושא את הנגיף, האם כתוצאה מהחדרת האצבעות קיימת אפשרות להדבקה? (כלומר האם יש סיכוי שאני, הצד הנחדר, אדבק?) הסיבה שעד כה לא הבנתי את תשובותיהם של אנשים שונים שניסו לענות לי על המצב היא עקב התשובה : ״דרושה כמות גדולה של דם כדי שזה יקרה״ אני שואל- מהי כמות גדולה של דם? האם זו כמות שיש מצב שלא הייתי מבחין בה בזמן המקרה עצמו(כאמור כאשר הבחור היה אצלי לא שמתי לב למצב הידיים שלו). אשמח מאד למענה מדוייק:-).
שאלה שנייה וקצרה יותר: במין אוראלי, אם איבר המין היה בחלל הפה שלי (ולא הייתה גמירה בפה, אלא רק נוזל קדם הזרע), האם תיתאפשר הדבקה במידה והיה לי דימום בחלל הפה ו/או פצעים פתוחים? אשמח לדעת גם במקרה זה מהי בדיוק כמות הדם הדרושה? כמות שבטוח הייתי מבחין בה? כאמור אני מציין שוב שלמרות הדם שהיה בפה, הבחור לא גמר , אבל יתכן כי נוזל קדם הזרע הופיע. תודה רבה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
דני03/09/2016אני לא רופא, אך קורא המון בנושא ומבין דרכי הדבקה, כמוכן גיי...
נתחיל משאלתך השנייה, לגבי מין אוראלי הסיכון קלוש עד כדי לא קיים, גם במידה והיה פריקם.
אם באמת היה לו חתך מדמם באצבעותיו והחדיר לך לפי הטבעת שהיה כנראה פצוע מהחדרת אצבעות וחדירה, הרי יש סיכון...ללא קשר לכמות הדם שהייתה באצבעותין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי ואם אפשר עוד שאלה
אביב03/09/2016ובמידה ואכן היה חתך מדמם, האם יתכן שלא הבחנתי בדם הזה ? זו יכולה להיות כמות שאינה נראת לעין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני03/09/2016רב הסיכוי שהדימום לא היה מאצבעותיו, שהרי אם היה דימום או חתך באצבעותיו שהרי היה "שורף" לו בחתך בהחדרת האצבעות, לדעתי עליך להיות רגוע ולשקט הנפשי שלך, היבדק לאחר 21 יום(ברוב המקרים הנוגדנים מופיעים כבר לאחר 3 שבועות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה ממש אחרונה
אביב04/09/2016אם היה לאותו בחור קצת מנוזל קדם הזרע(ולא הזרע עצמו) על האצבעות ואז הוא הכניס אותן לפי הטבעת שלי... תיתכן הדבקה במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני04/09/2016לא נשמע סביר שמעט פריקם(נוזל מקדים) שבא במגע עם אצבעותיו יגרום להדבקה, כי הרי מדובר במעט נוזל, שהנגיף אם היה בו בכלל, כבר התחמצן ומת עד שהחדיר אצבעותיו אליך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקב עם זונת רחוב ללא גומי מפחד מאוד דחוףאבי26/08/2016
שלום .היה לי 10 דקות סקס ללא גומי עם זונת רחוב . ללכת לקבל טיפול מונע? אני גם משתין כל הזמן מאז וקצת צורב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שחייב ללכת למיון
דני26/08/2016עליך לגשת מייד למיון לקבלת טיפול מונע,
קודם דבר עם אחות במוקד טלפוני , ספר לה על האירוע והיא תישלח התחייבות לשיבא או איכילוב,
אך עליך להגיע מייד וכמה שיותר מהר לקבלת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזונת רחוב
דני29/08/2016תגיד אתה שפוי?! מה השאלה בדיוק באיזו מחלה נדבקת?! אין מחלה אחת שמזוהה ברפואה המודרנית שאין סיכוי שחטפת אותה! אני מאוד מקווה שאתה לא נשוי או בזוגיות אתה פצצה מהלכת למי שתתקרב אליך..
רק בריאות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח שנדבקת מהר תתאשפז !!!
אני24/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו לאחר 20.5 ימים ואמינותה לאחר תקופה זובועז24/08/2016
שלום רב. ביצעתי מין אורלי בגבר, לא הייתה גמירה בפה אולי שפיכה מוקדמת אבל לא בטוח. למרות זאת אני חושש כי הייתי לי אפטה קטנה בפה.
1. מה הסיכוי להדבקות במקרה כזה?
2. ביצעתי היום בדיקת קומבו 20.5 ימים ממועד החשיפה כביכול. האם התוצאה כשאקבל תהיה אמינה אחרי עשרים וחצי ימים ? מה אחוזי האמינות? זה נחשב כמו שלושה שבועות כפי שממליצים (בוצע ביום ה 21 אך כמה שעות לפני שהמין בוצע כך שכביכול פחות מ21 ימים)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצעת מין אורלי ?
אני27/08/2016תיצור קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמדך
בועס27/08/2016למה לצור קשר? זה מלחיץ אותי עוד יותר. יש סכנה? תענו לי כאן בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבועז
בועז28/08/2016היי, אני אשמח לקבל תשובה ממקור מקצועי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך בעורף אצל הספר מסכין שמורידה שיעראנונימי16/08/2016
היי , כל פעם שאני מסתפר הספר לקראת סיום התספורת עובד עם סכין שמורידה שערות , לרוב אני נחתך מהסכין הזאת עקב פצעים שעל העור שלי, לכן אני חושש מהידבקות ב HIV מכיוון שזו לא סכין חד פעמית.
יש לציין שהוא מתחיל לעבוד איתה כ-5-10 דקות לאחר תחילת התספרות ואין סימני דם על הסכין , השאלה שלי האם ישנו סיכוי סביר להדבקה מסכין זו והאם אני צריך לחשוש?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בעורף אצל הספר מסכין שמורידה שיער - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/08/2016אי אפשר להידבק בצורה כזאת
אתה יכול להיות רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה זמן חולה איידס מדבק?מורי16/08/2016
שלום,
ברגע שאדם נדבק בנגיף האיידס תוך כמה זמן הוא הופך למדבק? כלומר כמה זמן מרגע ההדבקה עלול אותו אדם להעביר את הנגיף לאדם אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוך כמה זמן חולה איידס מדבק? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/08/2016אדם שנדבק הוא מאד מאד מדבק !!! התקופה הראשונה אחרי ההידבקות עולה העומס הנגיפי בצורה מהירה ולמספרים גבוהים - זוהי תקופה בה אדם מאד מאד מדבק !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מה ששאלתי....
מורי21/08/2016ידוע לי שנשא חדש מאוד מדבק. אך תוך כמה זמן מרגע שנדבק הוא מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מה ששאלתי.... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/09/2016תוך הימים הראשונים אחרי ההדבקה - לא נבדק אם יום, יומיים או שלושה אבל תוך השבוע הראשון בוודאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)