מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת בדיקת דםאריאל05/11/2009
בן 11 חודשים בבדיקת דם הייתה חריגה ב LYM מה זה אומר? יש לו 36% ולפי מה שכתוב בתוצאות הנורמל הוא ביו %50ל 70%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאל שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/2009תקין לגילו
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ב-B-12?קצת מוטרדת05/11/2009
קיבלנו היום תוצאות מעבדה של בתנו בת החצי שנה:
Vitamin D 25-OH - 83.1
טווח : 75.0 - 250.0
B-12 - 182
טווח: 160-670
בשבועיים האחרונים נדמה לנו שהיא עייפה יותר מהרגיל, משפשפת הרבה את העיניים ובוכה מעייפות. לא מצליחה לישון הרבה במהלך היום וגם התחילה עם קימות מוזרות בלילה (לא מרעב, אולי שיניים, לא ברור לנו).
האם בערכים כאלה נדרש טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/2009תשובות תקינות
לא נדרש טיפול
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד שפעתנטלי05/11/2009
שלום רב:
אני שואלת הן על ילדתי בת ה 8 שנים ותינוקי בן ה11 חודשים:
במידה והם עושים חיסון נגד שפעת רגילה ניתן יהיה לחסן אותם נגד שפעת חזירים?
מה היית ממליץ? לחסן נגד שפעת רגילה/ לחכות קצת ולחסן נגד שפעת חזירים בלבד/ גם וגם?
תודה רבה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/2009נא לפנות לפורום של שפעת החזירים / שפעת.
תודה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות למטרנהעדי04/11/2009
שלום,
בתנו בת 3 וחצי חודשים,הנקה מלאה,קיבלה מטרנה בבית היולדות ומס' פעמים בבית,
לפני כחודש קיבלה שוב מטרנה לאחר חיסון מחומשת,והקיאה במשך כמה שעות לאחר הבקבוק.
היום עשינו שוב ניסוי קיבלה 10 cc מטרנה והקיאה שוב.
1. האם ניתן להסיק מכך שהיא אלרגית לחלב?
2.האם יש אפשרות שהיא רגישה למטרנה אבל לא לסימילאק?
3.מה עלינו לעשות ע"מ לשלול רגישות לחלב?
נודה על תשובתך - עדי ועמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי, ועמית שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/20091. הייתי מנםה שוב לראות אם היא עדיין מקיאה
2. לא, אבל יש ילדים שלא אוהבים אחד ולכן מיקיאים ובשני מסתדרים
3. תנסו שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות למטרנה
גל19/12/2010יש ילדים שמטרנה עושה להם שילשול או הקאה, זה לאו דווקא קשור לרגישות ללקטוז
לפעמים עצם העובדה שבמטרנה ודומיה יש ריכוז של ויטמינים ויש תינוקות שזו ארוחה כבדה מידי בשבילם.
דוגמא נוספת היא מעדן הגבינה גמדים אשר אף הוא מכיל ריכוז ויטמינים וגם הוא אצל תינוקות מסויימים עלול להיות כבד לעיכול.
הכותבת אמא לשני ילדים שנולדו פגים.
והכי הכי חשוב האינסטינקט האימהי תמיד צודק בסוף.
בחיפושי אחר רופאי גסטרו לילדים נתקלתי ברשימה קצרה במיוחד לעומת רופאים מתחומים אחרים, טענתי היא שקיימת בורות אצל רופאי ילדים רבים בעינייני עיכול ובעיות מעיים.
הורים יקרים אתם ורק אתם יודעים להרגיש את ילדכם באופן הטוב ביותר,לא תמיד תמצאו הסבר רפואי אבל זה לא אומר שנדמה לכם או שאתם מדמיינים בברכת הצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולששון04/11/2009
הילד שלי בן שנתיים שמשלשל במשך שבוע בתדירות של 3_4 פעמים ביום
ומגלה חוסר תיאבון
1.האם הוא יכול לאכול כל דבר כולל תחליף(סימילאק)?
2.עד מתי זה סביר השלשולים ומה עליי לעשות תודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ששון שלום
ד''ר קווין שרייבר06/11/2009עדיף לא לתת לו מיוצרי חלב
אחר שבוע אני אוהב לשלוח תרבית צואה לשלול חיידקים, תפילים
יכול לימשך עוד שבוע
בברכה דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מאודמיכל04/11/2009
שאלה אחרונה באמת
הלחץ ממשיך
לא ידעתי ולכן שגיתי
אני הרתחתי מים ושמתי בבקבוק להתקרר
בקבוק של MAM ללא ביספינול. הבקבוק לא היה סגור עד שהתקררו המים
יחד עם זאת האם זה מסוכן לבת שלי???????? לא ידעתי ואני ממש דואגת
עכשיו אני מקררת בנפרד אבל האם היא שתתה רעל? כתוצאה מכך?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009האם זה מסוכן לבת שלי
לא לא לא
את צריכה להירגע ולהנות מילדיך!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר
מיכל04/11/2009אני מתכוונת מים רותחים שהתקררו ומהם אני מכינה אוכל לילדה
אתה הבנת שזו הכוונה שלי? אתה מבין למה אני מודאגת????
אני מצטערת על איך שזה נשמע שאני כזו היסטרית מהעניין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה מסבירה שוב
מיכל04/11/2009מים רותחים שמתי בבקבוק
כשהם התקררו הכנתי מהם אוכל
ככה חודש ימים
ישיר -רותחים בבקבוק ואז מכינה מהם סימילאק לילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל תקשיבי
אמא נועה04/11/2009אני רואה את ההתכתבות שלך עם הרופא,ואני מבקשת את רשותך להציע לך משהו, אם לא מתאים לך,תתעלמי.
: הלחץ שלך לא בריא,יש בטוח עוד אלף דברים שאת לא בטוחה בהם בקשר לתינוקת, וגם תמיד יהיו וחייבים לקבל את זה שזה חלק מהעניין. כולנו, כל האמהות החדשות עושות וטועות ומתבלבלות ולומדות, ותודה לאל אנחנו לא קוראות בעיתון כל יומיים על תינוקות שמורעלים מבקבוקים וכן הלאה. ההוראות שנותנים לנו לטיפול בתינוקות הן לא חיים ומוות, ולא קורה כלום אם אנחנו לא עושים מושלם כל הזמן, תחשבי על זה: תינוקות גדלים ומתפתחים לאורך דורות, כשההמלצות הרפואיות כל הזמן משתנות ולא קורות קטסטרופות כל כך בקלות.
אני מציעה לך למצוא אמא ותיקה שאת סומכת עליה כדי להתייעץ איתה ולקבל פרופורציות בנושאים שונים,או אחות טיפת חלב.כ ככל שאת תהיי יותר רגועה ככה גם התינוקת שלך.אגב, את ההצעה שנתתי לך אני מיישמת בעצמי, כששמתי לב שאני נלחצת ונכנסת לסרטים החלטתי להתייעץ קבוע עם שתי אמהות ותיקות שאני מעריכה את איך שהן מגדלות את הילדים שלהן, זה עוזר לי מאוד ומאזן אותי. רק טוב שיהיה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
מיכל04/11/2009הי
את צודקת בהחלט
אני יודעת שזה מה שאני צריכה
אני רק רוצה לדעת שלא עשיתי וגרמתי לנזק
אין לי מישהי שאני ממש סומכת עליה כרגע
אני ממש מרגישה לפעמים אשמה שאני ככה לא בטוחה
אני יודעת שזה ישמע לך מוזר אבל הלחץ שלי הוא רק בעניין של האוכל-סטרליזציות וכאלה
לא קיבלתי הדרכה טובה ולכן אנילא סומכת על טיפת חלב
זה הכל
רק רוצה לדעת סופית בנוגע לזה ששמתי מים רותחים בבקבוק והאכלתי אות העם המים האלה
חוץ מזה אני ממש מסכימה איתך ותודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטרנהשירלי04/11/2009
שלום,
בני בן שנה ו3 חודשים הוא עדיין שותה מטרנה עם דגני מעורבים
שאלתי היא:
האם יש מטרנה מעבר לשלב 3 ?
או ששלב 3 במטרנה הוא האחרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי לאתר של מטרנה
קרן ברקו04/11/2009ותראי את כל המוצרים שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009ששלב 3 במטרנה הוא האחרון
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של בדיקות דםקרן ברקו04/11/2009
שלום!
הלכתי עם בני בן ה3 חודשים לרופאה כי שמתי לב שהוא אינו חש בטוב, הקיא ושלשל ללא חום והיה חסר מנוחה במשך יומיים...הרופאה שללה דלקות או בעיות כלשהן וביקשה בכל זאת שאעשה לוספירת דם, הערכים של mcv -84.9
wbc-7 ומה שמדאיג אותי... plt-682 קראתי שערכים תקינים הם בין 150-350 ובהערה בצד הבדיקות של ה plt רשום: "מס' טסיות במשטח=למס' טסיות במכש"
האם יש מקום לדאגה ומה אומרות התוצאות
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009אין מקום לדאג. באמצה מחלה, כמות הטסיות יכול לעלות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונת תינוקאושרת04/11/2009
בוקר טוב,
בני בן 7 חודשים, אלרגי לחלב, ניזון מהנקה ושתי ארוחות (פירות בבוקר, ירקות+בשר בצהריים).
רופא הילדים אמר שצריך לתת לבני תוספת ושהנקה אינה מספקת, לכן המליץ לי על נוטרמיגן, ניסינו, ראשית, בני אינו אוהב לשתות בבקבוק.
שנית, בני אינו אוהב את הטעם של הנוטרמיגן. (גם הריח לא משהו).
האם באמת הנקה אינה מספקת וצריך לתת גם תמ"ל? או שבהחלט אפשר להישאר במתכונת של הנקה ושתי ארוחות, וזה יספק את צרכי בני?
הרבה תודות על המענה,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009אם הוא עולה במשקל אני בד"כ לא חושב שהם צריכים תוספת
שתדעי, נוטרמגן בודאי מגעיל. יש הרבה ילדים שלא מסכימים לשתת
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמיכהגל03/11/2009
שלום רב
האם אפשר לכסות תינוקת בת שנה בשמיכה ,
או שזה עלול להיות מסוכן והיא יכולה להיחנק חס וחלילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009זה בסדר
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת סידן חריגה לילד בן שנה ו - 11דפנה2903/11/2009
שלום רב,
הבן שלי עוד חודש בן שנתיים. מאחר שנדמה לי שהוא מזיע קצת מעל הממוצע פניתי לרופא הילדים אשר הפנה אותי לעשות בדיקות מעבדה - בעיקר לעניין בלוטת התריס.
התוצאות שהתקבלו היו כדקלמן:
Glucose (B) | mg/dl | 74 (כאשר הנורמה הינה בין 70 ל - 110)
28 Urea (B) | mg/dl | (כאשר הנורמה הינה בין 9 ל - 36)
0.3 Creatinine (B) | mg/dl | (כאשר הנורמה הינה בין 0.26 ל - 0.77)
4.7 K+ Potassium (B) | mmol/l | (כאשר הנורמה הינה בין 3.5 ל - 5.1)
139 Na- Sodium (B) | mmol/l | (כאשר הנורמה הינה בין 136 ל - 146)
Ca-Calcium (B 10.3 ) (כאשר הנורמה הינה בין 8.4 ל - 10)
16 ALT (GPT) | U/l | (כאשר הנורמה הינה בין 0 ל - 41)
AST (GOT) | U/l 37 | (כאשר הנורמה הינה בין 10 ל - 37)
TSH 1.68 (כאשר הנורמה הינה בין 0.35 ל - 5.5)
רציתי לשאול מה המשמעות של החריגה בבדיקה של Ca-Calcium (B)?
לפי מה שקראתי באינטרנט יש קשר בין כמות הסידן בגוף לבין בלוטת התריס. אך לפי מיטב הבנתי הערך של בלוטת התריס תקין.
אנא תשובתך - אני ממש מודאגת... יש לציין שספירת דם ושתן - יצאו תקינות.
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009הרמות שלו בסדר
על תדאגי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימים בעינייםאתי03/11/2009
הי,
הבת שלי בגיל 8 שבועות. יש לה בעניים נימים אדומים,(על החלק הלבן) שנראים כמו נימים "מפוצצים",
אני פוחדת להוציא אותה לרופא,(גם מזג האויר וגם מלא מחלות שמסתובבות שם)בשביל זה אך כמובן שאם ידרש נלך..
לציין- נולדה בניתוח קיסרי,שבוע 37
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009בד"כ זה כלום
תשלחי תמונה אם אפשר
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוטרמיגן והנקהאדווה03/11/2009
שלום,
בתי בת 10 חודשים. ניזונה מ-2 ארוחות מוצקים ביום, הנקה ונוטרמיגן לפי החלטת רופא.
אני שוקלת להפסיק הנקה בחודש הקרוב אבל מודאגת מהערכים התזונתיים של הנוטרמיגן שהבנתי שהוא מעובד מאוד.
האם ידוע לך אם הנוטרמיגן מספק את כל אשר זקוקה לו התינוקת מבחינת תזונה או שעדיף לחרוק שיניים ולהמשיך בהנקה עד גיל שנה?
תודה,
אדווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009נוטרמגן בלבד זה בסדר!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרליזטור במיקרו גל זה בסדר? של דרמיכל03/11/2009
בייבי יש לי. האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/2009עדיף שלא
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלוקסאלנה02/11/2009
שלום רב!
בני בן ה3.5 חודשים ניזון מהנקה בלבד סובל מרפלוקס והחל משבוע שעבר התחלנו לתת לו זנטק. לכאורה הוא יותר רגוע, אבל כשעה שעה-וחצי אחרי האוכל מתחיל האי שקט עד מצב של בכי היסטרי עם בליעות קולניות, גם יש לו הרבה גראפסים, גם אם אחרי ארוחה הוא הוציא את האוויר. ברצוני לשאול מספר שאלות(בעיקר כדי להרגע):
1.האם זה אופייני למצב של רפלוקס שהוא כל הזמן מתקפל פנימה ונמתח לאחור לסירוגין, ובשכיבה הוא נשען על הרגליים ומקשית את גב?
2. האם יש בעיה במערכת העיכול שיכולה לגרום לרפלוקס או שזאת בעיה מבנית בלבד?
(שכן נראה שהבכי גורם לבליעות ועליית האוכל)
3. באיזה שלב מחליטים שלא מספיק לתת זנטק וצריך להשתמש בתחליף חלב/הסמכה בקורנפלור?
בתודה מראש
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלנה שלום
ד''ר קווין שרייבר04/11/20091.האם זה אופייני למצב של רפלוקס שהוא כל הזמן מתקפל פנימה ונמתח לאחור לסירוגין, ובשכיבה הוא נשען על הרגליים ומקשית את גב?
ממש אופייני
2. האם יש בעיה במערכת העיכול שיכולה לגרום לרפלוקס או שזאת בעיה מבנית בלבד?
(שכן נראה שהבכי גורם לבליעות ועליית האוכל)
מבנית בלבד
3. באיזה שלב מחליטים שלא מספיק לתת זנטק וצריך להשתמש בתחליף חלב/הסמכה בקורנפלור?
בד"כ מעלים את המינון של זנטק לפני שמחליתים על תחליף
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)