מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקאות ושילשוליםדפנה30/11/2009
שלום.
אני אם טריה לבן כבן חצי שנה שנולד בניתוח קייסרי, במשקל 2,930 וכעת משקלו 6,205. הנקתי אותו עד גיל 3.5 חודשים הנקה מלאה, ועד 4 חודשים הנקה + תמ"ל חלבי. בגיל 4 חודשים הספקתי לגמרי את ההנקה (עקב חזרה לעבודה), וכרגע הוא ניזון רק מתמ"ל חלבי (ומידי פעם גם טעימות של ירקות, עוף, מרק וכדו' כפי שהומלץ לי ע"י אחות טיפת חלב).
נראה לי שמאז שהוא מקבל תמ"ל הוא מקיא. אבל לאחרונה מס' ההקאות גדל והוא מקיא דיי הרבה, בדר"כ פעם ביום, לעיתים גם פעמיים ביום. רופא הילדים שלו קבע כי ההקאות נגרמות בגלל הליחה שמצטברת והוא לא מצליח להוציאה החוצה. הוא גם משתעל הרבה ובאמת אני רואה שלפעמים כשהוא משתעל יוצאת לו ליחה דרך הפה מהשיעול. כמובן, שהיו ימים שבהם הוא לא הקיא כלל. חשוב לציין שההקאות היו גם כאשר הוא ניזון מחלב אם, אבל לא בתדירות הזו אלא לעיתים רחוקות.
מיום שבת אחה"צ (28.11.09) הוא מקיא את הארוחות שלו. כל מה שהוא אכל ושתה (תמ"ל או מים) - הוא פשוט הקיא. בנוסף לכך הוא שילשל. ולשילשולים היה ריח חזק ומסריח נורא, שלא היה לצואה של הבן שלי אף-פעם! השילשולים גם היו בצבע ירוק-זית ואפילו קצת יותר כהה ובמרקם ג'לי ונוזלי. מאחר בגלל שהוא היה רעב אבל כל מה שהוא אכל הוא הקיא - פנינו מהר לרופא. הרופא קבע שיש לו וירוס ויראלי ושכרגע ניתן לו רק הידרן למניעת התייבשות, כי גם ככה הוא מקיא את מה שהוא מכניס לפה. אציין כי עדיין יש לו הקאות אבל פחות. ושילשולים כמו שציינתי מקודם, רק פעם אחת שהוא עשה צואה נוזלית ובצבע צהוב.
עכשיו יש לי 2 שאלות: 1.איזה אוכל אפשר לתת לו כדי שהוא לא יהיה רעב וגם כדי שהוא לא ירד במשקל? (אוכל שהוא לא יקיא ממנו, כי מהתמ"ל הוא מקיא)
2. איך ניתן למנוע את ההקאות האלה שהיו עוד לפני הוירוס הזה? והאם זה משהו חריג / בעייתי במערכת העיקול שמצריך בדיקה מקיפה ואיזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר קווין שרייבר30/11/20091.איזה אוכל אפשר לתת לו כדי שהוא לא יהיה רעב וגם כדי שהוא לא ירד במשקל?לעכשיו על תדאגי על אוכל. הוא צריך לשתות ולא להקי. אפילו אם זה כמויות קטנות
2. איך ניתן למנוע את ההקאות האלה שהיו עוד לפני הוירוס הזה?
כמויות קטנות של שתיה
והאם זה משהו חריג / בעייתי במערכת העיקול שמצריך בדיקה מקיפה ואיזו?
לא
אבל אם סיפור כזה אני דואג על התייבשות. הייתי חוזר מחר לרופא המטפל
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החיסון המרובעאמא של עילאי29/11/2009
שלום,
בני בן שנה וחודש.
לפני מס' ימים קיבל 2 חיסונים בטיפת חלב:
האחד - החיסון האחרון של המחומשת
השני - החיסון הראשון של חצבת, אדמת, חזרת ואבעבועות רוח.
יש לי 2 שאלות:
1. האם לא מסוכן/ לא בריא לגוף לקבל שני חיסונים בבת אחת (במיוחד לאור העובדה שכל אחד מהם מכיל מס' חיסונים)?
2. קראתי באחד האתרים באינטרנט כי לא רצוי לקבל באותה מנה חיסון נגד חצבת ונגד אבעבועות רוח, ויש לחכות כחודש בין אחד לשני (כי האפקטיביות נמוכה יותר בעת שנותנים את שתי המנות יחד). האם זה נכון??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא של עילאי שלום
ד''ר קווין שרייבר29/11/2009יכול לקבל את שניהם ביחד,. זה לא מסוכן
אם נותנים בחיסונים נפרדים, מחכים ביניהם. אבל עכשיו שבאותו חיסון, זה בסדר
כל טוב
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםענבר28/11/2009
שלום,
בתי בת שלושה וחצי חודשים לא סבלה מגזים במשך שלושת החודשים הראשונים לחייה. באופן מפתיע לפני שבועיים החלו גזים בתדירות גבוהה ובצורה קשה מאוד.
לציין שהיא בהנקה מלאה (פרט לבקבוק סימילאק אחת לכמה ימים- ניתן כבר מיום הולדתה).
לא נעשה שינוי כלשהו בתפריט שלי.
לפני שבועיים קיבלתי אנטיביוטיקה לדלקת בגרון מסוג ZETO 250. לקחתי את התרופה במשך שלושה ימים וסיימתי כבר לפני שבוע וחצי. ייתכן וזה קשור לזה? ואם לא, מה יכולה להיות הסיבה הפתאומית להופעת הגזים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבר שלום
ד''ר קווין שרייבר29/11/2009גזים יכולים להופיע בכל גילץ יכול להיות שיש קשר ל zeto. הייתי מטפל כמו כל גזים אחרים
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים תינוקות
אורנה אזולאי30/11/2009ענבר,
אחת הדרכים להקל במצב של גזים וכן ליצור רגיעה של גוף התינוק הינה עיסוי.
כדאי לבחון האם יש שעה מסויימת / זמן מסויים במשך היום בו מופיעים הגזים / התפתלויות הכאב
ולעסות את הבטן או את כל הגוף, כחצי שעה לפני. מצאתי שהדבר מקל את ההתקפות ובטיפול יומיומי, אף מפסיקם.
אם את צריכה מענה נוסף, לגבי העיסוי, אשמח לענות
אורנה אזולאי - רפואה משלימה לאישה
מדריכה מוסמכת לעיסוי תינוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות לא רצוניותאלנה28/11/2009
שלום רב!
בני בן ה4 חודשים, יונק בלבד סובל מרפלוקס "שקט" ללא פליטות. חלק ניכר מהיום הוא נמצא באי שקט בשל הצרבות והגרפסים החוזרים. אנחנו אמורים להגיע לאבחון אצל רופא גאסטרו בשל עליה קטנה מאוד במשקל בחודש האחרון. עם זאת, יש משהו נוסף שמטריד אותי.לפעמים כשמשכיבים אותו אפשר לראות כי הוא "מיישר" את כל הגוף וקצת מתקשח לכמה רגעים ומרפה, כך כמה פעמים. אם הוא מחזיק צעצוע ומביא אותו לפה, אז התנועות האלה גורמות לזה שהיד מתיישרת לצד הגוף והצעצוע נופל, כמו כן נראה כאילו הוא שואף אוויר בחוזקה ברגע כזה. לקראת סיום היניקה הוא מתנתק מהשד, מסובב את הראש לצד הנגדי לכמה שניות ושוב חוזר וזה לא נראה כמו משחק. בנוסף, הוא כל הזמן רוצה להכניס משהו לפה ולמצוץ, לנשוך ולפעמים כאילו ללקק . אציין שלמעט התופעות הללו הוא תינוק שמתפתח כמו שצריך: מושיט ידיים, מחזיק צעצוע ומכניס לפה, מחייך וצוחק. גם מתוך שינה נראים לפעמים מן קפיצות כאלה והזזה של הראש מצד לצד. עד עכשיו ייחסתי את התופעות לרפלוקס וגאזים, אך אני רוצה לוודא שזה אכן מתאים לאבחנה ואני לא מפספסת משהו חמור יותר. האם צריך לבצע אבחון נוסף למעט הגאסטרו?
בתודה מראש
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלנה שלום
ד''ר קווין שרייבר29/11/2009האם צריך לבצע אבחון נוסף למעט הגאסטרו?
לעכשיו לא
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצקון בקרקפתאמאלה27/11/2009
שלום,
לבני היקר בן החצי שנה יש כבר יותר משבועיים חצ'קון גדול בקרקפת, מעל העורף, ממש עם המוגלה הלבן כמו של גדולים. זה ממש מציק לו והוא מנסה לגרד.
כמה ימים אחרונים יש לו גם פצעים אדומים קטנים על הפנים, מובחנים כאלו.
יש לו אטופיק דרמטיטיס.
האם קשור אחד לשני?
האם הגיוני שלילד, לתינוק, יהיה חצ'קון כזה גדול? מה זה אומר על השנים שיבואו?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון נוסף
אמאלה28/11/2009מעדכנת שהיום בבבוקר הסתכלתי על זה ועכשיו זה מאוד אדום, כאילו יש הרבה דם בפנים אך אין לזה לאן להתנקז..
אני מפחדת שזה יזדהם. האם פשוט לתת לזה לעבור או שיש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא שלום
ד''ר קווין שרייבר29/11/2009כדאי בדיקת רופא
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא שלום
ד''ר קווין שרייבר29/11/2009האם קשור אחד לשני?
יש קשר. הם באותו משפחת מחלות
זה לא אומר כלום על השנים הקרובות
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאוכלמיטל26/11/2009
שלום
בתי בת שנה וחמישה חודשים .אוכלת יפה.בבוקר: אוכלת במעון ארוחת בוקר הכוללת לחם, גבינה ,ביצה,פרי.בצהריים :ירקות,אורז,עדשים,בשר. אחה"צ (בבית):לפעמים לחם עם גבינה או לחם מטוגן או יוגורט עם משהו...בערב ,לפני השינה :סימילק +דייסה. האם זה בסדר?(הסימילק)
ועוד שאלה:בימי שישי שבת (לא במעון) לארוחת בוקר :סימילק +דייסה ואח"כ פרי (בנוסף לסימילק של הלילה)האם זה בסדר?
הרבה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
ד''ר קווין שרייבר26/11/2009הכל בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי שינה מוזרבטיטו שירי26/11/2009
בני בן 10 חודשים אחת לשלושה שבועות חודש הילד בוכה צרחה משונה ואז מתייבש אני מנסה להעירו אך הילד נהיה אטום גופו קשיח וראשו מוטה מטה עיניו לא מגיבות לי כאילו הוא אינו נמצא איתנו לאחר הרגעה של כ10 דקות לפחות לאחר שטיפת פנים הילד עדיין לא מגיב לי ורק רוצה לחזור לישון זו נריאת לי תופעה מוזרה ומפחידה כשסיפרתי לרופאה שלנו היא אמרה שכל התינוקות כאשר הם בוכים הם לא נמצאים איתנו ך לדעתי זה לא בכי רגיל אני כבר מזהה בכי רגיל .
אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי שדבר זה לא יחזור על עצמו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי שלום
ד''ר קווין שרייבר26/11/2009התופעה הזה ידוע. בזה נשמע כמו חלומות פחד
זה לא מסוכן ואין מה לעשות
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרחת חיתוליםסהר3026/11/2009
שלום רב
לבתי היה במשך כ-שבוע וחצי תפרחת מאוד קשה , טיפלתי בעזרת משחות שהרופא נתן כגון: טבעקוטן כעת די עבר לה אך נראה לי שנשארו צלקות האם זה יעבור?( כמו כתמים חומים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סהר שלום
ד''ר קווין שרייבר26/11/2009יעבר אבל זה יכך זמן
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול בלילהיעל26/11/2009
ביתי בת שנה וחודשיים מתעוררת מזה כמה לילות משיעול טורדני. התקפי השיעול יכולים להימשך דקות ארוכות (זה נשמע כאילו יש איזה גירוי בגרון שלא מפסיק כשלאחריהן מתקשה מאוד להירדם. במהלך היום גם משתעלת מעט אך לא באותה תדירות ועוצמה כמו בלילה. אני שמה לה מכשיר אדים אך בלילות האחרונים זה לא עוזר.
האם יש איזה סירופ טבעי שניתן לתת? אשמח לדעת מה יכול להיות הגורם ואיזו דרך טיפול ישנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
ד''ר קווין שרייבר26/11/2009Tין באמת סירופים לשעולים לילדים. ניסית דבש? (היא מעל גיל שנה) מכשיר אדים? טיפות מי מלח?
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטרנהשירלי26/11/2009
שלום
בני בן שנה וארבעה חוד'
שאלתי היא: עד איזה גיל מומלץ לתת לתינוק לשתות מטרנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי שלום
ד''ר קווין שרייבר26/11/2009עד 1 1/2
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול - דחוף!רונית25/11/2009
לפני בערך שבוע בני בן ה - 4 חודשים החל לשלשל - יציאות מימיות 4 פעמים ביום. הוא שוקל 7 קילו - נולד 3.700.
לאחר ביקור אצל רופא הואא המליץ לנו להשתמש בתמ"ל ללא לקטוז. לשמחתי השלשול הפסיק ולאחר יומיים חזרתי להשתמש בסימילאק רגיל... והשילשולים חזרו.
הבן שלי חייכן ולא מתלונן .. ישן בסדר גמור. יש קצת פריחה יבשה על הפנים.
האם הוא רגיש פתאום ללקטוז??? זה יעבור? עד מתי אני צריכה להמשיך להשתמש בתמ"ל הנ"ל?
מה זה אומר לגבי בריאותו של הקטנציק?? האם יש סכנות? יכול להיות שמדובר בחיידק שיעבור?
אשמח להמלצה מפורטת ומנומקת.
אמא טריה ולחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
ד''ר קווין שרייבר25/11/2009האם הוא רגיש פתאום ללקטוז???
לא המעיים שלא עדיין רגישות בגלל השילשול הראשון
זה יעבור?
בד"כ כן
עד מתי אני צריכה להמשיך להשתמש בתמ"ל הנ"ל?
לא ידוע בדויוק התווח
מה זה אומר לגבי בריאותו של הקטנציק??
כלום
האם יש סכנות?
לא
יכול להיות שמדובר בחיידק שיעבור?
רק יכולים לדעת את זה אם שולחים בדיקת צואה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לאחר רוטהקרן ברקו25/11/2009
שלום! בני קיבל היום מנה שנייה של רוטה
במנה הראשונה תופעות לוואי של שילשולים וכאבי בטן
רציתי לדעת האם במקרה ושוב יהיו לו תופעות לוואי אפשר לתת לו משהו להרגעה?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ד''ר קווין שרייבר25/11/2009בגיל כזה אין הרבה אופצייות
תנסי סימבקול
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן 5 וחצי חודשים מצונן ומשתעליפעת24/11/2009
שלום רב,
בני בן חמישה וחצי חודשים, לפני כשבועיים החלה לו קצת נזלת שקופה ולאחר כמה ימים זה נהפך לגושים ירוקים צהובים (מצטערת על התיאור..) שאני מוציאה לו מהאף כמה פעמים ביום,בעזרת מקלוני אוזנים, יש לו נשימה קצת כבדה מאז, ואם פעם היה מתעורר פעמים בלילה היום הוא מתעורר 3-4 פעמים, והיום הוא גם התחיל להשתעל קצת, שיעול קל, שאלותי הן, מה הכי מומלץ לעשות וכמה זמן זה בדרך כלל נמשך, האם הגבהת המיטה היא משהו שבאמת עוזר, האם מומלץ כרגע אולי לעשות לו פחות מקלחות
בברכה
יפעת רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת שלום
ד''ר קווין שרייבר24/11/2009מה הכי מומלץ לעשות
טיפןת מי מלח לאף ומכשיר אדים
וכמה זמן זה בדרך כלל נמשך
יכול להתמשך עוד חודש
, האם הגבהת המיטה היא משהו שבאמת עוזר,
יכול לעזור משמאותי
האם מומלץ כרגע אולי לעשות לו פחות מקלחות
אין סיבה
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרניה מפשעתיתמעיין24/11/2009
שלום רב,
ביום שישי בערב בעת החלפת חיתול לתינוקת שלנו שהיא בת פחות מחודש הבחנתי שצד שמאל של המפשעה למעלה נפוח מאד וקשה . מקריאה באינטרנט הבנתי שיש סיכוי כי מדובר בהרניה מפשעתית . ביום ראשון לקחתי את התינוקת לרופאת ילדים שאישרה את האבחנה שלי ושלחה אותנו למיון של בית החולים. שם בדקו את התינוקת כירורג ורופא ילדים שהחזירו את הבקע למקום ע"י לחיצה ואמרו לנו שביום חמישי הקרוב היא תנותח ויום לפני ביום רביעי אנחנו צריכים להגיע איתה לבית חולים לקבלה ולבדיקות טרום ניתוח .
מרוב לחץ ובלבלול לא שאלתי יותר מידיי שאלות ואשמח לדעתך ולהסברים ממך על הנושא
כמו כן את דעתך על כך שהתינוקת בת פחות מחודש וביצוע ניתוח בהרדמה מלאה ! ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין שלום
ד''ר קווין שרייבר24/11/2009שאלות אלו מתאימות למנתח ולמרדים. את צריכה להפנות איליהם
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמיטל23/11/2009
הי
1. התינוקת שלנו בת חודשיים
במהלך היום היא כלל לא ישנה , רוצה כל הזמן על הידיים
גם כשאני שמה אותה בעריסה עם המובייל
היא מאבדת עניין אחרי דקות ספורות
אני כבר לא יודעת מה לעשות , קשה לי לשמוע אותה בוכה
האם יש לך דרך לגמול מהידיים
2. באיזה גיל ניתן להשתמש בנדנדה
3. יש לה נטייה להזיז את הראש לצד אחד -האם יש תרגילים מומלצים לעבוד על זה
4. מהם תופעות הלוואי של החיסון משולבת 1 לגיל חודשיים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
ד''ר קווין שרייבר23/11/2009
3. יש לה נטייה להזיז את הראש לצד אחד -האם יש תרגילים מומלצים לעבוד על זה
כן
4. מהם תופעות הלוואי של החיסון משולבת 1 לגיל חודשיים
חום, בכי, כאב מקומי, אודם מקומי, נזלת, שיעול
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)