מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזיםרויטל26/10/2009
שלום רב, בני בן חצי שנה ועדין סובל מגזים. יש לו יציאה אחת ליום והוא ניזון ממטרנה. הגזים כמובן מקשים עליו להרדם ומעירים אותו בלילה מספר פעמים. איך אני יכולה לעזור לו? האם דייסה למשל יכולה להיות פתרון? האם זה בכלל תקין שבגיל כזה הוא עדיין סובל מגזים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרויטל עם התינוק שסובל מגזים
שירה27/10/2009הי רויטל,
גם הבן שלי סבל בגיל זה מגזים ולא עזר כלום!
הרופא שלו ניסה להחליף לו את התזונה (התמ"ל) ממטרנה לסימילאק טופ- ללא לקטוז כי יכול להיות שהוא לא מגיב טוב לחלב פרה ומשזה לא עזר עברנו לנוטרמיגן שזה תמ"ל רפואי וזה סיים אצלו לגמרי את הגזים. היום הוא בן 9 חודשים ואמנם עדיין הקקי שלו קצת קשה אבל נגמרו לחלוטין הגזים והוא לא סובל בכלל.
תנסי לברר אולי עם הרופא שלכם על אופציה שכזאת.
מקווה שעזרתי.
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רויטל28/10/2009היי נעמה, אני אכן אבדוק עם הרופא שלנו לגבי תמ"ל זה. המון תודה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברוך הבא דר ' לויאמא נועה26/10/2009
תודה מראש על העזרה שתיתן כאן יחד עם דר' שרייבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לברכות ולתודות מראש.
איילת29/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבהריבי26/10/2009
שלום,
מאיזה גיל אפשר להושיב תינוק לבד?
התי בת חצי שנה עדיין לא יושבת אבל מראה סימנים של התרוממות כשהיא בעגלה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי..
ריבי27/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר שלום
ד''ר קווין שרייבר27/10/2009יכולים כבר להושיב אותה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות לתינוקת בת חודשייםמירי26/10/2009
שלום רב, ביתי בת חודשיים ומספר ימים ניזונה מהנקה בלבד, לפני שבוע עברה את חיסון גיל חודשיים. ביום חמישי האחרון נתנה צואה בפעם האחרונה ז"א לפני 4 ימים. לא שיניתי דבר בתזונתי בימים האחרונים וביתי נראית מעט לא נינוחה וגם זאת רק מידי פעם במהלך היום. אתמול נסיתי לגרות את פי הטבעת עם מדחום אך ללא הועיל. מידי פעם יש גזים וכשהם יוצאים היא קצת יותר רגועה. רופא ילדים שראה אותה המליץ על כפית מיץ תפוזים או מיץ מעגבניה(קיבלה היום). האם זה תקין שתינוקת יונקת לא נותנת צואה במשך 4 ימים , ומה לעשות אם אין שינוי ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
ד''ר קווין שרייבר27/10/2009זה תקין
אם שהצואה יוצא זה לא כמו אבנים קטנות, זה תקין. אין מה לעשות לעכשיו.
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Nיםגל26/10/2009
מדוע אסור לתת לתינוקות בת 11 חודשים מים מנרלים או מסוננים שלא עברו הרחתחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שתיה לתינוקות
פרופ' יצחק לוי26/10/2009גל שלום,
לשאלתך, אין כל מניעה לתת לתינוקת כמעט בת שנה מים מינרליים כאשר יש לזכור כי תכולת הפלואור במים אלו בדרך כלל נמוכה מהמומלץ ולכן לתינוקות המקבלים מים מינרלים יש להוסיף פלואור. בנוסף יש לזכור כי מים אלו אינם מטוהרים יותר ממי שתיה רגילים ולכן גם אותם יש להרתיח לפני המתן.
לגבי מים מסוננים שלא עברו הרתחה, ההמלצה המקובלת היא שמי ברז רגילים יש להרתיח עד גיל שנה. מאחר וביתך כמעט בגיל שנה איני רואה צורך להמשיך להרתיח מים מעבר לגיל זה ומים מסוננים בהחלט ראויים וטובים בתנאי שאין סינון יתר גם של מינרלים חיוניים כגון כלור. נקודה זאת ניתן לברר אצל יצרן המסנן.
בברכת בריאות שלמה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שקטאלנה25/10/2009
שלום רב!
לבני בן השלושה חודשים ושבוע יש בעיה של בליעת אוויר בזמן היניקה,כך שהוא יכול להוציא 3-4 גראפסים לאחר הארוחה, גם מעבר לשעה-שעה וחצי לאחר שסיים לאכול. לעיתים זה גורם לפליטות (לא גדולות במיוחד). לפני כשבועיים היה לו חום כמה שעות בלבד. מאז יש לו קצת נזלת (בזמן הבכי בעיקר) ולפעמים אני שומעת חרחורים באף ומן שעיול יבש בגרון רק כמה פעמים ביום. בנוסף, כבר כמה ימים הוא מפריש כמויות די גדולות של רוק שקוף וקצת סמיך והידיים שלו רוב הזמן בפה. כל זה לא היה גורם לי לשאול כאן שאלה, אלא שרוב הזמן הוא ממש לא שקט- מתבכיין רוב היום, נרגע לכמה דקות (בזמן האוכל, שינה ומדי פעם כשמסיחים את דעתו ע"י משהו) ושוב חוזר. ממש קשה להיתמודד עם המצב, שכן יוצא שהתינוק כל הזמן על הידיים ושום דבר לא מצליח להרגיע אותו ממש.
ברצוני לשאול, האם יכול להיות שיש לו דלקת אוזניים? או שזה קשור להוצאת שיניים? בכל אופן, הוא לא מסרב לאוכל, ועד עכשיו עלה במשקל. האם יש מקום לבירור רפואי ?
בתודה מראש
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלנה
ד''ר קווין שרייבר25/10/2009האם יכול להיות שיש לו דלקת אוזניים?
כשהייתי קרה את השאלה זה הדבר הראשון שחשבתי עליו. דלקת או נוזלים
או שזה קשור להוצאת שיניים?
אפשרי ובמיוחד שהוא שם ידיים בפה כל הזמן
. האם יש מקום לבירור רפואי ?
לפחות להציץ באזניים
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק שחולה תכופותשירה25/10/2009
שלום רב ד"ר שרייבר,
בני בן 9 חודשים + . הוא תינוק חייכן ופעיל.
הוא ניזון מהנקה+ 2 ארוחות מוצקים (פירות, מרק של ירקות מבושלים ובשר) ונוטרמיגן.
הוא הולך לפעוטון מגיל 5 חודשים .
הוא סובל מצפצופים וחרחורים בערך כל שבועיים ואפילו עכשיו חלה בדלקת ריאות (אבל היא עברה מהר בעזרת אנטיביוטיקה.) היו לו גם עד עתה 3 אירועי קוצר נשימה ולכן הוא מוגדר בפי רופאו כאסטמתי.
כל הצרות התחילו כאשר התחיל ללכת לפעוטון. הפעוטון הוחלף באחר אבל הוירוסים ממשיכים להידבק אליו :-(
בעלי ואני מיואשים ולא מבינים מה אנחנו עושים לא בסדר. אנחנו מודעים לכך שסביר להניח שרוב הוירוסים באים מהפעוטון אבל אין לנו אפשרות כלכלית לשכור מטפלת בבית וגם הכנסנו אותו בספטמבר לפעוטון מקסים וטוב. חוץ מזה הילד מטופל היטב ואני לא זזה ממנו...
האם ייתכן שתינוק כל הזמן יהיה חולה? מה אתה מציע לעשות?
הרופא שלו לא מתייחס לבעיה שלנו כמו שצריך וגם קורא לנו נודניקים ...
בתודה מראש,
מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר25/10/2009דבר ראשון, על תתייאשו! זה לא אשמתכם. רואים את התופעה הזו גם בילדים שלא בפעוטונים
האם ייתכן שתינוק כל הזמן יהיה חולה?
זה יעבור. מתי ???????????
מה אתה מציע לעשות?
לדאג על היגיינה טובה
ברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לתינוק שלי יש בעיה דומה
ענת26/10/2009הי מיכל
התינוק שלי כבר בן שנה וארבע חודשים בחצי שנה אחרונה הוא היה חולה 3 פעמים בדלקת ראות ואפילו אושפז בבית חולים, גם הוא מוגדר שיש לו אסטמת ילדים. היתי עושה לו אינגלציות 3\4 פעמים ביום ואני נותנת לו פעם אחד ביום סינג1לייר4. כמובן כל זה בהתיעצות רופא.
ואנחנו הולכים לרופא ראות למעקב.
כל אפצ'י קטן שלו הופך לדלקת ראות, לצערי אין מה לעשות לעקוב- אומרים שזה עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זיתאושרת25/10/2009
שלום רב ושבוע טוב,
בני בן חצי שנה, והתחלתי לתת לו שתי ארוחות ביום בנוסף להנקה, בבוקר פירות ובצהריים ירקות ובשר הודו.
מאז התוספות החדשות, היציאות דורשות מאמץ. היום נתתי לו כפית שמן זית בטפטפת, ישירות לפה. האם תקין?
שאלה נוספת,
האחות בטיפת חלב הנחתה אותי לתת כ-100 מ"ל פירות ו-100 מ"ל ירקות. האם זו לא כמות גדולה מדי לתינוק בן חצי שנה?
קראתי בספר שיש למדוד 30 גרם בשר וכפית גזר וכף תפו"א וכו', וזו המנה המדודה של התינוק. אני לעומת זאת, מכינה כמות לשלושה ימים, לא שוקלת את כמות הבשר שאני שמה במרק, אני פשוט לוקחת חתיכת בשר הודו (מכובדת) מוסיפה 3-4 ירקות (אחד מכל סוג) מעט מלח, טוחנת את הכל בבלנדר, ונותנת לבני מנה של 100 מ"ל בצהריים.
אני מאוד מתעקשת על הכמות ומקפידה שיסיים את כל הכמות, האם זה בסדר? האם זה לא יפתח אצל בני אנטי לאוכל?
האם חיסון צהבת יכול לגרום לפריחה בגוף?
רוב תודות לך,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת שלום
ד''ר קווין שרייבר25/10/2009יום נתתי לו כפית שמן זית בטפטפת, ישירות לפה. האם תקין?
כן אבל הגוף סופג קלוריות. עדיף שמן פרפין
האם זו לא כמות גדולה מדי לתינוק בן חצי שנה?
לדעתי כן
אני מאוד מתעקשת על הכמות ומקפידה שיסיים את כל הכמות, האם זה בסדר?
לא הייתי מתעקש
האם זה לא יפתח אצל בני אנטי לאוכל?
???????
האם חיסון צהבת יכול לגרום לפריחה בגוף?
אפשרי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות ושילמשוליםמיכל24/10/2009
שלום,
יש לי בת בגיל 8 חודשים, הנקתי אותה עד גיל חצי שנה באופן מלא ( בחודש האחרון התחלתי לשלב תחליף חלב - סימילק), לפני כחודש היא התחילה להקיא ולשלשל ( שילשול ממש חזק - מים) בהמלצת הרופאה התלחנו לדלל לה את האוכל אך היא אומנם הפסיקה להקיא אבל המשיכה לשלשל.
לאחר כשבוע וחצי לערך של שילשולים עברנו לתת לה איזומיל (במקביל ביצענו בדיקת צואה אשר חזרה שלילית) אשר על פניו הראה שנפתרה הבעיה ואומנם היא הפסיקה בהדרגה לשלשל אבל עדיין נשארו לה יציאות רכות מאוד. לאחר כשבוע שוב חזרה להקיא במשך יומיים ובהמלצת הרופאה עברנו לנוטרמיגן 1 - עכשיו אנחנו כבר שבוע עם הנוטרמיגן 1 אבל הבוקר דניאל הקיאה שוב.
ישלציין שדניאל היתה בתחילת הדרך מאוד לא נינוחה ובכתה הרבה והיו לה גזים ומאז שעברנו לנוטרמיגן 1 היא אכן נרגעה היא ישנה טוב יותר.
דניאל אוכלת רק תחליף ואינה מוכנה בשום פנים ואופן לאכול משהו אחר נראה שזו אינה בעיה של טעם ( אם היא מסכימה לאכול נוטרמיגן שטעמו מר מאוד ) אלא היא פשוט אינה יודעת מה לעשות עם האוכל בפה איך למצוץ ולבלוע אותו.
אשמח ליעוץ בנושא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן שלום
ד''ר קווין שרייבר24/10/2009מה שאלתך?
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
מיכל25/10/20091 כיצד ניתן לדעת בוודאות האם היא אלרגית לחלבון חלב או ללקטוז ? (על פי הבנתינו צריך לחכות לגיל שנה ורק אז בודקים אלרגיה
2.אני דיי חסרת אונים כיצד להמשיך עם האוכל ? אשמח לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן שלום
ד''ר קווין שרייבר25/10/2009הייתי שולח צואה למעבדה
אם אין דם סמוי החשד לאלרגיה כמעת אפס
לעכשיו הייתי ממשיך כרגיל אם התחלת מזון חדש
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיחורים לתינקות בת 7 חודשיםורד24/10/2009
שלום
ביתי בת ה-7 חודשים סובלת מזה כחודש מחירחורים.
בתחילה הרופא טען שזה שום דבר וזה יעבור ללא טיפול, כעת משזה לא עובר
נתן לנו אנלציות + בטנסול אך לאחר שבוע של טיפול גם זהלא עוזר !!!
היא מחרחרת כמו טרקטור רק בשעת משחק ופעולה ולא בשינה או/ו מנוחה
מה עושים ???? אני ממש מודאגת
אשמח לקבל תגובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
ד''ר קווין שרייבר24/10/2009אין סיבה לידאוג.
מי מלח יכול להקל או מכשיר אדים
זה התחלת החורף וזה יכול להתמשך עוד כמה חודשים!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לשפעת -חסוי24/10/2009
שלום רב.
האם מומלץ לתת חיסון לשפעת לתינוקת בת 7 חודשים?
האם זה יכול להוות מניעה או לצמצמם הסיכון לחלות בשפעת החזירים?
האם צפויות תופעות לוואי מהחיסון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסןי שלום
ד''ר קווין שרייבר24/10/2009האם מומלץ לתת חיסון לשפעת לתינוקת בת 7 חודשים?
יש ויש. אני בד"כ ממליץ
האם זה יכול להוות מניעה או לצמצמם הסיכון לחלות בשפעת החזירים?
לא
האם צפויות תופעות לוואי מהחיסון?
נזלת חום, כאב מקומי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של רוטהקרן ברקו23/10/2009
שבת שלום!
אתמול בבוקר הילד שלי קיבל מנה ראשונה של רוטה, לקראת הצהריים התחיל בבכי של כאבי בטן ופלט מספר פעמים, היום כל היום מתלונן על כאבי בטן ומצב הרוח שלו ממש ירוד, האם אני צריכה לדאוג? כמה ימים תופעות של הרוטה יכולות להמשך? האם ניתן לתת לו אקמולי? אין לו חום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ד''ר קווין שרייבר24/10/2009האם אני צריכה לדאוג?
לא
כמה ימים תופעות של הרוטה יכולות להמשך?
עוד יום יומיים
האם ניתן לתת לו אקמולי?
יכולים
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרפסים לא סימטריים בראש התינוקשרון23/10/2009
שלום, בני בן חודשיים ולפני יומיים הייתי בביקורת אצל רופאה בטיפת חלב אשר הביאה לתשומת ליבי שהמרפסים בראשו לא סימטריים . הרופאה לא הוסיפה מעבר לזה רק אמרה שיש לחכות חודשיים ואז נראה מה יהיה .. הדבר נורא מעסיק אותי מאז ומדאיג אותי . האם הדבר נורמלי? האם זה מראה על בעייה התפתחותית? האם יש משהו שאוכל לעשות על מנת שזה יסתדר ?...אודה מאוד לתשובה דחופה אני מאוד מודאגת :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
ד''ר קווין שרייבר24/10/2009האם הדבר נורמלי?
לעכשיו כן. האם הפנים שלו סימטרי?
האם זה מראה על בעייה התפתחותית?
לא
האם יש משהו שאוכל לעשות על מנת שזה יסתדר ?
לא
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות בעניין ..
שרון25/10/2009פני התינוק יפים ומתוקים אך המצח צד אחד שקוע יותר וכן גם בראש .האם זה יסתדר במשך הזמן ?
במידה ולא. מה נצטרך לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון שלום
ד''ר קווין שרייבר25/10/2009לעכשיו תקין
צריך השגחה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן חודשיים וחציקרן ברקו23/10/2009
הבן שלי בן חודשיים וחצי אוכל כל שלוש שעות בין 60-120 תל"מ , גם בלילה מתעורר כל שלוש שעות לאכול וגם אז בין 60-120 , אני לא מצליחה לגרום לו לאכול יותר מ120 וכך להגדיל את טווח השעות בין הארוחות, זה מייאש בעיקר בלילה...אם הוא אוכל 60 אז לאחר שעתיים כבר רעב שוב
מה ניתן לעשות במצב כזה, איך אגרום לילד לאכול יותר ולהגדיל את הטווח, ואולי בכלל זה נורמלי ועליי לחכות עד שיגיע לפחות לגיל 3 חודשים..אשמח לעצה ותגובה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ד''ר קווין שרייבר24/10/2009זה נורמלי
הוא צריך לגדול עוד קצת
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיניםריבי22/10/2009
שלום
הבת שלי בת חצי שנה רציתי לדעת מתי מתחילים שינים?
ומהם הסימנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר שלום
ד''ר קווין שרייבר24/10/2009בן חודש לשנה וחצי
קצת חום, בוכה, לועס
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)